Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 109 άτομα (6 μέλη και 103 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.748
Πόντοι
46.232
Κανε μια βολτα στο Φυλης 109β ισογειο βραδυ...χθες που πηγα κατα τις 23:30 - 23:45 ειδα μια Βικη με σχετικα νορμαλ σωμα (λιγα ψωμακια εξτρα στην περιφερεια), εμοιαζε λιγο με Αλβανιδα, μελαχρινο ισιο μαλλι πιασμενο κοτσο, υψος καπου 1,65....
Δεν είναι αυτή που ψάχνει

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.503
Πόντοι
1.336
Η συνέχεια με έβγαλε μεταξ. Μαραθώνος 59 μεσαίο,όροφο , Ναταλί. Μικρό κοριτσάκι γύρο 24-26 ,αρκετά όμορφη στο πρόσωπο, Κοντούλα με τατού στο αριστερό μπούτι,τιμάει το 20αρι σε απλό πρόγραμμα.
Βάρδια; από σώμα μεσαία ή παχουλή;

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
295
Πόντοι
280
Κατάθεση Διδύμου 20 σήμερα στην Ντιανα την τσιγγανοβουλγαρα . Μιλάμε για τραγελαφικα πράγματα . Μπαίνω και μου λέει ο τσατσος με την παντοφλα πάκι περίμενε το κορίτσι γτ είναι με άλλον. Αφού περίμενα 2 λεπτά βγαίνει από το δωμάτιο με μια φίλη της ; και πήγαν στο απέναντι κουζινακι . Ο Τσάτσος κοιταγε σαν χάνος . Του λέω τι να κάνω και μου κάνει περίμενε πήγαν στον Φρίξο την Λουζια δεν καταλαβαινα τι έλεγε . Επειδή βιαζομουν του λέω έχει άλλον πριν από εμένα ; και μου κάνει όχι όχι ένα σκυλακι έχει η φίλη της που ήταν μέσα . Ένα σκαρμοτσιουαουα ήταν τελικά που το είχα στο κουζινακι . Με τα πολλά πολλά την είδα και επειδή είχε κωλαρα είπα να μπω . Στο δωμάτιο ήταν καλή έκανε καλό τσιμπο με σκουφο και μετά από λίγο ιεραποστολικο την γύρισα στα τέσσερα. Λίγο νιμου στην αρχή και μετά μπήκα στην κωλοτρυπα της έδινα πόνο με αυτήν να φωνάζει και τον τσατσο κάθε τρεις και λίγο να ρωτάει αν είναι καλά . Για να τελειώσω την έστησα στον τοίχο και ανέβασα ρυθμούς μέχρι που όταν ένιωσα να τελειώνω την έβαλα στο κρεβάτι και της έχυσα τον κωλο . Βγήκε έξω με τα φλοκια στον κωλο και χωρευε στον τσατσο αφήνοντας την πόρτα του δωματίου ανοικτή μπας και πάρει κανενα ματι η πουσταρα που ήταν για υπηρεσία . Ευτυχώς βέβαια κρυφτηκα και δεν με είδε . Από ότι κατάλαβα κάνει διπλή βάρδια οπότε μάγκες αυστηρά και μόνο για κωλο πάτε εκεί

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.606
Πόντοι
736
Μήπως έτυχε να περασει κανεις απτό άγκυρας 12/9 που παίζει μια Ροσα σήμερα να μας πει;

Xrhstoskal69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ποια η γνώμη σας για Αντριάννα από χωματιανου11 β ; Έχει πάει κανείς;

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
636
Πόντοι
81
Κατάθεση Διδύμου 20 σήμερα στην Ντιανα την τσιγγανοβουλγαρα . Μιλάμε για τραγελαφικα πράγματα . Μπαίνω και μου λέει ο τσατσος με την παντοφλα πάκι περίμενε το κορίτσι γτ είναι με άλλον. Αφού περίμενα 2 λεπτά βγαίνει από το δωμάτιο με μια φίλη της ; και πήγαν στο απέναντι κουζινακι . Ο Τσάτσος κοιταγε σαν χάνος . Του λέω τι να κάνω και μου κάνει περίμενε πήγαν στον Φρίξο την Λουζια δεν καταλαβαινα τι έλεγε . Επειδή βιαζομουν του λέω έχει άλλον πριν από εμένα ; και μου κάνει όχι όχι ένα σκυλακι έχει η φίλη της που ήταν μέσα . Ένα σκαρμοτσιουαουα ήταν τελικά που το είχα στο κουζινακι . Με τα πολλά πολλά την είδα και επειδή είχε κωλαρα είπα να μπω . Στο δωμάτιο ήταν καλή έκανε καλό τσιμπο με σκουφο και μετά από λίγο ιεραποστολικο την γύρισα στα τέσσερα. Λίγο νιμου στην αρχή και μετά μπήκα στην κωλοτρυπα της έδινα πόνο με αυτήν να φωνάζει και τον τσατσο κάθε τρεις και λίγο να ρωτάει αν είναι καλά . Για να τελειώσω την έστησα στον τοίχο και ανέβασα ρυθμούς μέχρι που όταν ένιωσα να τελειώνω την έβαλα στο κρεβάτι και της έχυσα τον κωλο . Βγήκε έξω με τα φλοκια στον κωλο και χωρευε στον τσατσο αφήνοντας την πόρτα του δωματίου ανοικτή μπας και πάρει κανενα ματι η πουσταρα που ήταν για υπηρεσία . Ευτυχώς βέβαια κρυφτηκα και δεν με είδε . Από ότι κατάλαβα κάνει διπλή βάρδια οπότε μάγκες αυστηρά και μόνο για κωλο πάτε εκεί

Εννοείς ότι είδες να βγαίνει από το δωμάτιο της ''εργασίας'' η Ντιάνα μαζί με μια ''φίλη'' της που είχε βάλει και τον σκύλο της στο δωμάτιο;

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
433
Πόντοι
301
Παιδιά ποια η γνώμη σας για Αντριάννα από χωματιανου11 β ; Έχει πάει κανείς;
Η Αντριάννα κάποτε είχε το καλύτερο κωλαράκι, τον τελευταίο καιρό έχει κάνει λίγο κυτταρίτιδα αλλά παραμένει μια καλή επιλογή. Γενικώς αν σε ενδιαφέρει αφήνει να την γλείψεις ( προσωπικά δεν το έχω κάνει ποτέ σε μπουρδέλο ) και δίνει γλωσσόφιλα . Καμιά φορά είναι και λίγο αλλοπρόσαλλη και αντιδρά περίεργα αλλά γενικώς είναι καλή.
Έχουν ακουστεί κατά καιρούς διάφορα από συναδέλφους εδώ στο φόρουμ πχ για έρπη και για το ότι το κατάστημα δέχεται και μελαψούς αλλοδαπούς επενδυτές αλλά προσωπικά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω

Tsigganolagnos hronia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2020
Like
1.205
Πόντοι
201
Οσοι πατε στα μπουρδελα και γαματε μπραβο σας! Με αυτες που μας φερνουν! ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΟΥΡΕΣ.... Αλλα οσο γαματε τις σαβουρες αυτες θα εχουμε! Καλη μας τυχη λοιπον!!
Εσένα Ζαφίρι πρέπει να ψαξουνε να σου βρούνε Παριζιάνες

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.207
Πόντοι
201
Φολα επικών διαστάσεων στο άγκυρας από Εύα. ΜΠαίρνει μέσα και αμέσως ξενερώνει και λέει είσαι νέος.....
Κατευθείαν πίπα ρηχή και αργή. Πήδημα στα 4 μετά ιεραποστολικά με κλειστά μάτια και μηδέν συμμετοχή. Καλύτερα κομοδίνο. Της λέω να με τελειώσει με πίπα. Επιτέλους κάνει. Ξεκινάει πίπα χάλια και με το που χτυπάει πόρτα σηκώνεται και μου λέει δε φταίω εγώ που δεν τελειώνεις. Κόκκινη κάρτα. Και την είδα βάλει καιρό στο μάτι. Πέρασα μετά από χωμάτιανου. Είδα Αλεξάνδρα και μπήκα πρώτη φορά. Ευτυχώς εδώ ρεφαρα και πέρασα πολύ καλά. Γαμάτε γιατί χανόμαστε

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
636
Πόντοι
81
Κανε μια βολτα στο Φυλης 109β ισογειο βραδυ...χθες που πηγα κατα τις 23:30 - 23:45 ειδα μια Βικη με σχετικα νορμαλ σωμα (λιγα ψωμακια εξτρα στην περιφερεια), εμοιαζε λιγο με Αλβανιδα, μελαχρινο ισιο μαλλι πιασμενο κοτσο, υψος καπου 1,65....
Η Βίκυ που εργαζόταν παλιά στο Πιπίνου 118 και φέτος στο Φυλής 69 ισόγειο δεν έμοιαζε με Αλβανίδα αλλά με Ρωσίδα!

Φαντάζομαι ότι σαν παλιός που είσαι στην πιάτσα θα την είχες δοκιμάσει στο παρελθόν. Μήπως κάνω λάθος;

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
αυτα...

Συνημμένα

• IMG_0615.jpeg
    IMG_0615.jpeg
    124,9 KB · Εμφανίσεις: 41

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
295
Πόντοι
280
Εννοείς ότι είδες να βγαίνει από το δωμάτιο της ''εργασίας'' η Ντιάνα μαζί με μια ''φίλη'' της που είχε βάλει και τον σκύλο της στο δωμάτιο;
Το σκυλί το είχε στο κουζινακι η φίλης της ήταν μόνο στο δωμάτιο που μπήκα εγώ πριν με βάλει ο Τσάτσος . Μιλαγανε με την Ντιάνα τι σκατα λέγανε δεν με ενδιαφέρει. Γενικά πολύ μπέρδεμα ο οίκος αυτός αλλά η τύπισσα σου δίνει απλόχερα τον κωλο της να τον κάνεις ότι θες μόνο για αυτό αξίζει

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21
Η Βίκυ που εργαζόταν παλιά στο Πιπίνου 118 και φέτος στο Φυλής 69 ισόγειο δεν έμοιαζε με Αλβανίδα αλλά με Ρωσίδα!

Φαντάζομαι ότι σαν παλιός που είσαι στην πιάτσα θα την είχες δοκιμάσει στο παρελθόν. Μήπως κάνω λάθος;
Όντως Ρωσίδα εμοιαζε εκανε μπαμ απο μακρυά !
Και μια μικρη ενημέρωση ρωτησα την τσατσα για την Βίκυ και μου είπε ότι σταμάτησε για το 69β μιλάω πάντα !

sakis_clown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2023
Κριτικές
6
Like
288
Πόντοι
280
Μήπως έχουμε καμιά πληροφορία για Τζέσικα (βυζάρες) που ήταν κάποτε (πριν τον Δεκέμβρη) στον όροφο Φυλής 59 και μέχρι Μάρτιο την έβρισκα στο Φυλής 86;
Ήταν καλή και συμπαθητική στις αρχές της, τελευταία συνάντηση τον Μάρτιο ήταν ξινή και ξεπέτα, οπότε ξέκοψα λίγο, αλλά τώρα έπεσα πάλι στην ανάγκη της.

johnvironas

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
599
Πόντοι
80
Καλημέρα σε όλους!
Το πιο βαθύ τσιμπούκι πρωινή βάρδια μετάξι και φυλής ποια το κάνει ρε παιδιά?

sweeper

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους!
Εχουμε ενημερωση απο Αγκύρας 1 ;;;;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom