Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.838
- Πόντοι
- 3.246
τύπε από θεσσαλονίκη είσαι;Η Ιάσωνος είναι στην φυλής σωστά;
τύπε από θεσσαλονίκη είσαι;Η Ιάσωνος είναι στην φυλής σωστά;
Μήπως εννοείς τη μίλφ Νάταλι; η περιγραφή ταιριάζει.Στην εκπνοη της βαρδια σημερα πηγα στο Φωκαιας 27 σκαλακια και κουτουπωσα την μεγαλοκοπελα Σαρα.Απλο τιμιο γαμησακι και αργο τσιμπουκακι με καποτουλα.Πεντακαθαρη ,ακωλη,με ταλαιπωρημενο κορμι.
Δεν συμφωνω αλλα σκαω λογω του ρισπεκτ που εχω για σενα.Μήπως να τα έγραφες στο σχολιασμό ημερησίων ενημερώσεων ώστε να μη σπαμαρεις?
ναι σίγουρα έχουν γραφτεί και άλλα σπαμ σα τα δικά σου όπως και χειρότεραΣχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων - Page 237 - bourdela.com forum
Για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος των ενημερώσεων,ας γράφουμε εδώ οτι θέλουμε να σχολιάζουμε εκτενέστερα. Επειδή συχνά ανοίγουν συζητήσεις σχετικά με το πώς και γιατί κάποια εκδιδόμενη είναι καλή ή όχι, παρακάτω μεταφέρουμε τη σκέψη του αείμνηστου Ηλία Πετρόπουλου για το θέμα. Ο Ρούμπενς...www.bourdela.com
ακόμα και αυτό το μήνυμα σου σπαμ είναι δεν έχει καμία σχέση με την ημερήσια ενημέρωση,όπως φυσικά και η απάντηση μου σε σένα,οπότε αν τη σβήσουν ή τη μεταφέρουν δε θα με πειράξει
Πίπα ακάποτη κάνει?Καινουργια νεαρη κοπελιτσα εντοπιστηκε πριν λιγο αποψε μεταμεσονυχτια βαρδια στο Ιασωνος 19 οροφος (ξερετε εκει που ηταν η περιβοητη Λινα τα απογευματα)....τουλαχιστον εγω πρωτη φορα την ειδα...το ονομα της Λόρι απο την Μολδαβια εδειχνε σχετικα νεαρη στο προσωπο, μελαχρινη με μακρυ ισιο μαλλι υψος καπου 1,70, σωμα γεματο εντυπωσιακο στα όρια του νταρντανέ με πλουσιες καμπυλες, γεματος στρογγυλος πισινος, βυζι 2,5- 3αρι, ελαχιστη εως καθολου κοιλια, μπουταρες και καθολου μα καθολου κυτταριτιδα...οποτε ειναι για αυτους που γουσταρουν μπαμπατσικα σωματα...περασα τελικα δωματιο μαζι της...πολυ καλος χαρακτηρας παρολου που μιλαει ελαχιστα ελληνικα, συννενοηση κυριως στα αγγλικα, δεν βιαζοτανε καθολου και τελικα ευχαριστηθηκα γαμησι και πιασιματα...η κοπελα κανει και γλωσσοφιλα χωρις κανεναν δισταγμο! Για να δουμε..... ηρθε για να μεινει?
σε μενα με καποτα εκανε .... τωρα στο μελλον δεν ξερω πως θα της την βαρεσει....Πίπα ακάποτη κάνει?
Η περιγραφή σου μου θυμίζει την Λορι που δούλευε Ιάσονος 32 στο Μεταξουργείο πριν καμία διετία και πίσω και αν δεν κάνω λάθος και Ιάσονος 16 . Θυμάμαι που το 22 είχα πάει με την παρέα μου και την είχα πάρει τότε στο μπουρδελακι που δούλευε μετά είχε σταματήσει και εργαζόταν σε ένα καφενείο δίπλα από τα μπουρδέλα στο Μετάξι . Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος αλλά έτσι όπως τα λες ίδια μου φαίνεται . Μάλλον έπιασε και πάλι δουλειάΚαινουργια νεαρη κοπελιτσα εντοπιστηκε πριν λιγο αποψε μεταμεσονυχτια βαρδια στο Ιασωνος 19 οροφος (ξερετε εκει που ηταν η περιβοητη Λινα τα απογευματα)....τουλαχιστον εγω πρωτη φορα την ειδα...το ονομα της Λόρι απο την Μολδαβια εδειχνε σχετικα νεαρη στο προσωπο, μελαχρινη με μακρυ ισιο μαλλι υψος καπου 1,70, σωμα γεματο εντυπωσιακο στα όρια του νταρντανέ με πλουσιες καμπυλες, γεματος στρογγυλος πισινος, βυζι 2,5- 3αρι, ελαχιστη εως καθολου κοιλια, μπουταρες και καθολου μα καθολου κυτταριτιδα...οποτε ειναι για αυτους που γουσταρουν μπαμπατσικα σωματα...περασα τελικα δωματιο μαζι της...πολυ καλος χαρακτηρας παρολου που μιλαει ελαχιστα ελληνικα, συννενοηση κυριως στα αγγλικα, δεν βιαζοτανε καθολου και τελικα ευχαριστηθηκα γαμησι και πιασιματα...η κοπελα κανει και γλωσσοφιλα χωρις κανεναν δισταγμο! Για να δουμε..... ηρθε για να μεινει?
Την Καλημερα μου Φιλε Koul...ο ανθρωπος ζηταει τελειωτικο....οχι Βασανιστικο....Φωτεινη απογευματινες ωρες στο Διδυμου 27 αν την πετυχεις.
Tην Καλημερα μου φιλε bourdel.....μηπως ειχες?Το απόγευμα τιμήθηκε η Λίζα ή Ελίζα από Φώκαιας 19 για πιπα(γι αυτό δεν γράφω κριτική αλλά σας ενημερώνω από εδω)
Κατέβηκα κουρασμένος και με ψιλοπονοκεφαλο και παρόλο που η κοριτσάρα είναι πανέμορφη και δεκτική, δυσκολεύτηκα να τελειώσω. Το κορίτσι το κατάλαβε οτι δυσκολευομουν και τα έδωσε όλα . Αλλη θα είχε φύγει και θα με είχε παρατήσει. Πρέπει να τα λέμε αυτά.
Από εμφάνιση μελαχρινη, με όμορφο πρόσωπο, αδύνατη με σωστά πιασίματα 2,5 στήθος ελαφρώς πεσμένο , πολύ καλό στην αφη.
Την Καλημερα Bil.....για ολα υπαρχουν λυσεις.....αν την κανει κεφι βεβαια θα βρει τροπους να την προσεγγιση......να δυο στα γρηγορα....Μακριά.μονο αν είσαι πακης η ινδος.εχει ιδιαίτερη συμπάθεια σε τέτοια άτομα τώρα τελευταία.κριμα γιατί στην αρχή της άρεσαν να περνάνε μαζί της Έλληνες.
Αυτή δεν ήταν η πρώην Μόνικα από Φ134 που μετά πήγε Μεταξουργείο ?Η περιγραφή σου μου θυμίζει την Λορι που δούλευε Ιάσονος 32 στο Μεταξουργείο πριν καμία διετία και πίσω και αν δεν κάνω λάθος και Ιάσονος 16 . Θυμάμαι που το 22 είχα πάει με την παρέα μου και την είχα πάρει τότε στο μπουρδελακι που δούλευε μετά είχε σταματήσει και εργαζόταν σε ένα καφενείο δίπλα από τα μπουρδέλα στο Μετάξι . Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος αλλά έτσι όπως τα λες ίδια μου φαίνεται . Μάλλον έπιασε και πάλι δουλειά
Όλες οι γυναίκες μετά τα 40 ονειρεύονται να έχουν κάτι που θα τους γεμίζει το στόμα χωρίς να παχαίνουν. Βλέπουν το παπάρι όπως βλέπει ο πεινασμένος τα λουκάνικα!Την Καλημερα μου Φιλε Koul...ο ανθρωπος ζηταει τελειωτικο....οχι Βασανιστικο....
Εσυ θα τα ακουσεις...!!!!ενημερωσε οτι θα του Βασανισει τον πουτσο ....ειναι ενθουσιωδης οταν βλεπει σηκωμενο παπαρι...χαχαχαχαχαχα
Άνοιξε ένα χάρτη ρε φιλαράκι. Όση ώρα έκανες να γράψεις το μήνυμα και να περιμένεις απάντηση θα είχες μπει στο Google και θα ελυνες την απορία σου. Μασημένη τροφή θέλετε μερικοί.Η Ιάσωνος είναι στην φυλής σωστά;
Καλημέρα.. μάλλον δεν κατάλαβες πως το έγραψα το μήνυμα.παει και με Έλληνες .όχι όπως πριν.γιατί όπως έχουν αναφέρει πολύ συναγωνιστές είναι πολύ φιλοχρήματος άνθρωπος.και καλό είναι να ακούμε καλύτερα τον Δημήτρη.και θα συμφωνήσω πολύ μαζί του που λέει σε ένα μήνυμα ούτε τον ιδρώτα της δεν δίνει τσάμπα αυτή.Την Καλημερα Bil.....για ολα υπαρχουν λυσεις.....αν την κανει κεφι βεβαια θα βρει τροπους να την προσεγγιση......να δυο στα γρηγορα....
1.για πακης...παιρνεις ενα φελλο και τον καις...οχι να τον μαυρισεις γιατι θελουμε Λαττε χρωμα....να αρπαξει λιγο και βαφεις ολο το προσωπο,σωμα...κλπ.Οταν την πηδηξει και του φυγει η καψα ντυνετε στα γρηγορα και γινεται μπουχος γιατι θα την εχει κανει μουνι-καπελλο
2.στον ινδο....ειναι πιο ευκολα......αγοραζει μια καραμουζα και ενα τουρπανι.....φελλο μονο στο προσωπο.....
ουτε τα πινει...ουτε τα φτυνει...τα ταλαιπωρει ατσαλα.....Όλες οι γυναίκες μετά τα 40 ονειρεύονται να έχουν κάτι που θα τους γεμίζει το στόμα χωρίς να παχαίνουν. Βλέπουν το παπάρι όπως βλέπει ο πεινασμένος τα λουκάνικα!
Το τελικό αποτέλεσμα μετράει!
Η Φωτεινή τα πίνει ή τα φτύνει;
Να προσθεσω οτι εγω μπηκα στον οικο κατα τις 00:10 οποτε ειναι πιθανο ναηταν τελικα απογευματινη βαρδια και να την πετυχα λιγο πριν το σχολασμα....Η περιγραφή σου μου θυμίζει την Λορι που δούλευε Ιάσονος 32 στο Μεταξουργείο πριν καμία διετία και πίσω και αν δεν κάνω λάθος και Ιάσονος 16 . Θυμάμαι που το 22 είχα πάει με την παρέα μου και την είχα πάρει τότε στο μπουρδελακι που δούλευε μετά είχε σταματήσει και εργαζόταν σε ένα καφενείο δίπλα από τα μπουρδέλα στο Μετάξι . Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος αλλά έτσι όπως τα λες ίδια μου φαίνεται . Μάλλον έπιασε και πάλι δουλειά