Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 112 άτομα (10 μέλη και 102 επισκέπτες)

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
629
Πόντοι
81
Βανέσα κοντοπουτανο στο μεταξουργειο στην ιασωνος 20 β το βράδυ ,έχει σκουλαρίκι στη γλωσσα ,καλή στο σεξ σε γενικές γραμμές ηλικία κάπου στα 24.
Αυτή είναι μια Ρουμάνα με τατουάζ αδύνατη που είναι στα 15€ ? Μαζί της δουλεύει και μια άλλη πιτσιρικά με δέκα

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Αυτή είναι μια Ρουμάνα με τατουάζ αδύνατη που είναι στα 15€ ? Μαζί της δουλεύει και μια άλλη πιτσιρικά με δέκα
Μπορεί ηαι να είναι και Βουλγάρα η Βανέσα, κοντοπυτανο 1,50 το πολύ και αδύνατη πολύ πρόστυχο σαλοναρισμα αλλά μέσα είναι σα να πηδας την γυναίκα σου.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.505
Πόντοι
746
Μπορεί ηαι να είναι και Βουλγάρα η Βανέσα, κοντοπυτανο 1,50 το πολύ και αδύνατη πολύ πρόστυχο σαλοναρισμα αλλά μέσα είναι σα να πηδας την γυναίκα σου.
Με την καλή έννοια ή την κακη;

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Για μια φορά οφείλεις να πηδηξεις ένα τέτοιο κοντοπουτανο ίσως και 2η αλλά όχι παραπάνω, με την κανονικη έννοια ούτε καλή ούτε κακή.κανει όλες τος στάσεις στήνεται καλά αλλά δεν με γκαβλωσε τελικά όσο πίστευα όταν την είδα στο σαλόνι γεμάτη πουτανια ....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Oxi ρε αδερφε....η Ιασωνος ειναι πεζοδρομος στην περιοχη του Μεταξουργειου...Η Φυλης ειναι κανονικος δρομος κοντα στην Πλατεια Βικτωρίας...ειναι παραλληλη και αναμεσα στις οδους Πατησσιων και Αχαρνων

Καλα μπαίνεις στον κόπο να απαντήσεις στο κλωνάρι που δεν ξέρει ούτε την Ιάσωνος ούτε το google maps ? Δούλεψε τους λίγο τους ηλίθιους!

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
664
Πόντοι
361
Μακριά.μονο αν είσαι πακης η ινδος.εχει ιδιαίτερη συμπάθεια σε τέτοια άτομα τώρα τελευταία.κριμα γιατί στην αρχή της άρεσαν να περνάνε μαζί της Έλληνες.

Τελευταία τροποποίηση:

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
508
Πόντοι
21
IMG_7620.jpeg
Καλησπερα παιδια ειπα νωριτερα την αποψη μου στο θεμα της Μιχαελας και γενικα στο οτι θα πρεπει να ειμαστε ρεαλιστικοι στις ενημερωσεις μας και οτι ο καθενας ας εχει τα δικα του γουστα, πιστευετε οτι σπαμμαρα η τρολλαρα καποιον ωστε να δεχτω αυτη την παρατηρηση;
Γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν το εκανα και επισης ειμαι ακομα πιο σιγουρος οτι εχουν γραφτει πολυ χειροτερα εδω μεσα, αμα συμφωνειτε παω πασο και δεν ξαναγραφω.

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
636
Πόντοι
81
Καλημέρα συναγωνιστές. Έχετε να προτείνετε κάτι καλό για πρωινή, μεσημεριανή βάρδια στη φυλης; Μου αρέσουν και τα μιλφ/γκλιφ. Όχι κάτι εξτριμ ή σάπιο. Δινω μεγάλη βάση στη συμμετοχή( gfe φάση, γλωσσοφιλα κλπ) και ύστερα στην εμφάνιση. Απλώς να μην είναι θεοχοντρη

Αν είναι κωλόχοντρη σου κάνει;

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.505
Πόντοι
746
Έχουμε 2024. Υπάρχει body positivity και όχι χαρακτηρισμοί για τις γυναίκες.
Για τους άντρες δεν δίνει δεκάρα κανείς, ποτέ δεν έδινε στην ιστορία, πόλεμοι, πανδημίες κτλπ
Για αυτό σου έκαναν report.
Ή επειδή τους ντροπιάσες, επειδή όντως είναι σαν κεφτές και αισθάνονται ντροπή που τους αρέσει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.748
Πόντοι
46.232
IMG_7620.jpeg
Καλησπερα παιδια ειπα νωριτερα την αποψη μου στο θεμα της Μιχαελας και γενικα στο οτι θα πρεπει να ειμαστε ρεαλιστικοι στις ενημερωσεις μας και οτι ο καθενας ας εχει τα δικα του γουστα, πιστευετε οτι σπαμμαρα η τρολλαρα καποιον ωστε να δεχτω αυτη την παρατηρηση;
Γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν το εκανα και επισης ειμαι ακομα πιο σιγουρος οτι εχουν γραφτει πολυ χειροτερα εδω μεσα, αμα συμφωνειτε παω πασο και δεν ξαναγραφω.
Μήπως να τα έγραφες στο σχολιασμό ημερησίων ενημερώσεων ώστε να μη σπαμαρεις?
ναι σίγουρα έχουν γραφτεί και άλλα σπαμ σα τα δικά σου όπως και χειρότερα

ακόμα και αυτό το μήνυμα σου σπαμ είναι δεν έχει καμία σχέση με την ημερήσια ενημέρωση,όπως φυσικά και η απάντηση μου σε σένα,οπότε αν τη σβήσουν ή τη μεταφέρουν δε θα με πειράξει

Τελευταία τροποποίηση:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.503
Πόντοι
1.336
Στην εκπνοη της βαρδια σημερα πηγα στο Φωκαιας 27 σκαλακια και κουτουπωσα την μεγαλοκοπελα Σαρα.Απλο τιμιο γαμησακι και αργο τσιμπουκακι με καποτουλα.Πεντακαθαρη ,ακωλη,με ταλαιπωρημενο κορμι.
Μήπως εννοείς τη μίλφ Νάταλι; η περιγραφή ταιριάζει.:hi:

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
508
Πόντοι
21
Μήπως να τα έγραφες στο σχολιασμό ημερησίων ενημερώσεων ώστε να μη σπαμαρεις?
ναι σίγουρα έχουν γραφτεί και άλλα σπαμ σα τα δικά σου όπως και χειρότερα

ακόμα και αυτό το μήνυμα σου σπαμ είναι δεν έχει καμία σχέση με την ημερήσια ενημέρωση,όπως φυσικά και η απάντηση μου σε σένα,οπότε αν τη σβήσουν ή τη μεταφέρουν δε θα με πειράξει
Δεν συμφωνω αλλα σκαω λογω του ρισπεκτ που εχω για σενα.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
37
Like
10.786
Πόντοι
3.436
Καινουργια νεαρη κοπελιτσα εντοπιστηκε πριν λιγο αποψε μεταμεσονυχτια βαρδια στο Ιασωνος 19 οροφος (ξερετε εκει που ηταν η περιβοητη Λινα τα απογευματα)....τουλαχιστον εγω πρωτη φορα την ειδα...το ονομα της Λόρι απο την Μολδαβια εδειχνε σχετικα νεαρη στο προσωπο, μελαχρινη με μακρυ ισιο μαλλι υψος καπου 1,70, σωμα γεματο εντυπωσιακο στα όρια του νταρντανέ με πλουσιες καμπυλες, γεματος στρογγυλος πισινος, βυζι 2,5- 3αρι, ελαχιστη εως καθολου κοιλια, μπουταρες και καθολου μα καθολου κυτταριτιδα...οποτε ειναι για αυτους που γουσταρουν μπαμπατσικα σωματα...περασα τελικα δωματιο μαζι της...πολυ καλος χαρακτηρας παρολου που μιλαει ελαχιστα ελληνικα, συννενοηση κυριως στα αγγλικα, δεν βιαζοτανε καθολου και τελικα ευχαριστηθηκα γαμησι και πιασιματα...η κοπελα κανει και γλωσσοφιλα χωρις κανεναν δισταγμο! Για να δουμε..... ηρθε για να μεινει?

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Καινουργια νεαρη κοπελιτσα εντοπιστηκε πριν λιγο αποψε μεταμεσονυχτια βαρδια στο Ιασωνος 19 οροφος (ξερετε εκει που ηταν η περιβοητη Λινα τα απογευματα)....τουλαχιστον εγω πρωτη φορα την ειδα...το ονομα της Λόρι απο την Μολδαβια εδειχνε σχετικα νεαρη στο προσωπο, μελαχρινη με μακρυ ισιο μαλλι υψος καπου 1,70, σωμα γεματο εντυπωσιακο στα όρια του νταρντανέ με πλουσιες καμπυλες, γεματος στρογγυλος πισινος, βυζι 2,5- 3αρι, ελαχιστη εως καθολου κοιλια, μπουταρες και καθολου μα καθολου κυτταριτιδα...οποτε ειναι για αυτους που γουσταρουν μπαμπατσικα σωματα...περασα τελικα δωματιο μαζι της...πολυ καλος χαρακτηρας παρολου που μιλαει ελαχιστα ελληνικα, συννενοηση κυριως στα αγγλικα, δεν βιαζοτανε καθολου και τελικα ευχαριστηθηκα γαμησι και πιασιματα...η κοπελα κανει και γλωσσοφιλα χωρις κανεναν δισταγμο! Για να δουμε..... ηρθε για να μεινει?
Πίπα ακάποτη κάνει?

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
295
Πόντοι
280
Η περιγραφή σου μου θυμίζει την Λορι που δούλευε Ιάσονος 32 στο Μεταξουργείο πριν καμία διετία και πίσω και αν δεν κάνω λάθος και Ιάσονος 16 . Θυμάμαι που το 22 είχα πάει με την παρέα μου και την είχα πάρει τότε στο μπουρδελακι που δούλευε μετά είχε σταματήσει και εργαζόταν σε ένα καφενείο δίπλα από τα μπουρδέλα στο Μετάξι . Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος αλλά έτσι όπως τα λες ίδια μου φαίνεται . Μάλλον έπιασε και πάλι δουλειά

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Φωτεινη απογευματινες ωρες στο Διδυμου 27 αν την πετυχεις.
Την Καλημερα μου Φιλε Koul...ο ανθρωπος ζηταει τελειωτικο....οχι Βασανιστικο....
Εσυ θα τα ακουσεις...!!!!ενημερωσε οτι θα του Βασανισει τον πουτσο ....ειναι ενθουσιωδης οταν βλεπει σηκωμενο παπαρι...χαχαχαχαχαχα

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Το απόγευμα τιμήθηκε η Λίζα ή Ελίζα από Φώκαιας 19 για πιπα(γι αυτό δεν γράφω κριτική αλλά σας ενημερώνω από εδω)
Κατέβηκα κουρασμένος και με ψιλοπονοκεφαλο και παρόλο που η κοριτσάρα είναι πανέμορφη και δεκτική, δυσκολεύτηκα να τελειώσω. Το κορίτσι το κατάλαβε οτι δυσκολευομουν και τα έδωσε όλα . Αλλη θα είχε φύγει και θα με είχε παρατήσει. Πρέπει να τα λέμε αυτά.
Από εμφάνιση μελαχρινη, με όμορφο πρόσωπο, αδύνατη με σωστά πιασίματα 2,5 στήθος ελαφρώς πεσμένο , πολύ καλό στην αφη.
Tην Καλημερα μου φιλε bourdel.....μηπως ειχες?
greek-mati.gif

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Μακριά.μονο αν είσαι πακης η ινδος.εχει ιδιαίτερη συμπάθεια σε τέτοια άτομα τώρα τελευταία.κριμα γιατί στην αρχή της άρεσαν να περνάνε μαζί της Έλληνες.
Την Καλημερα Bil.....για ολα υπαρχουν λυσεις.....αν την κανει κεφι βεβαια θα βρει τροπους να την προσεγγιση......να δυο στα γρηγορα....
1.για πακης...παιρνεις ενα φελλο και τον καις...οχι να τον μαυρισεις γιατι θελουμε Λαττε χρωμα....να αρπαξει λιγο και βαφεις ολο το προσωπο,σωμα...κλπ.Οταν την πηδηξει και του φυγει η καψα ντυνετε στα γρηγορα και γινεται μπουχος γιατι θα την εχει κανει μουνι-καπελλο
2.στον ινδο....ειναι πιο ευκολα......αγοραζει μια καραμουζα και ενα τουρπανι.....φελλο μονο στο προσωπο.....

Συνημμένα

• fysikos-fellos.jpg
    fysikos-fellos.jpg
    42,2 KB · Εμφανίσεις: 20
  • india-6316096_1280.jpg
    india-6316096_1280.jpg
    340,8 KB · Εμφανίσεις: 17
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom