Μπορείς να μου το στείλεις;Άξιζε το βίντεο ρε μάγκες;;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.932
- Πόντοι
- 19.505
άμα η φαντασιώσή σου είναι να σε κοιτάνε με ξινίλα σαν να έχεις κάνει έγκλημα...Τουλαχιστον μοιαζει..
Δεν θες κατι αλλο, την φαντασιωση σου την κανεις..
και το λέω εγώ που την έχω πάρει 5 φορές
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.081
- Πόντοι
- 41.129
Το σαλόνι στο λιοσίων 73α αυτή τη στιγμή είναι άδειο η Κίρα βαράει μυγες. Έβγαλα γρήγορα το εικοσάρικο και πέρασα δωμάτιο.
Την έγλειψα πολύ καλά στο μουνί της και την γάμησα βαθιά σε κανονική στάση όπου έχυσε και το μουνί της έγινε μούσκεμα.
Απέναντι το χωματιανού 11β με την αντριάνα είναι ανοιχτό.
Την έγλειψα πολύ καλά στο μουνί της και την γάμησα βαθιά σε κανονική στάση όπου έχυσε και το μουνί της έγινε μούσκεμα.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.388
- Πόντοι
- 2.036
Και εμένα με είχε αφήσει την 1η φορά, μετά γιόκ, επίσης παρατήρησα οτι φοράει βέρα.Τις έχω βγάλει εγώ το σουτιέν μια φορά απ' τις πέντε που τη γαμισα.εχι πολι μικρο βιυζακι
Και μικρη ρογιτα.τις χάιδεψα τα βυζια όσο τη γαμουσα και το δέχτηκε,ος εκεί.
Θέλει χιλιόμετρα ακόμη
Όπως έγραψα την είχα πάρει το Σάββατο, δεν θυμάμαι είναι η αλήθεια, ήταν κάτι σε στύλ Αμαριλια, Εμίλια, κλασικό πορνο-όνομα λίγο παραφρασμένο, είχα θολώσει λίγοΜήπως έμαθες πώς τη λένε,η καργιολα κομπλεξικη τσατσά δε λέει
Ναί 15€ είναι, η ερώτηση μου είναι αν σε άφησε να βγάλεις τις φώτος γιατί φαίνεται αρκετά καλά στημένη, αν αφήνει με εξτραδάκι να βγάλεις φώτο κλπ.15€ επιβεβαιώνω.
Πολλά βίντεο και φώτος ξαφνικά, γιαυτό χθές η άλλη (στανταράκι μου) γκρίνιαξε για το κινητό που είχα στο κομοδίνο... κανονίστε να φάω κάμια φάπα και να μην φταίω κιόλας !!!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.081
- Πόντοι
- 41.129
Στο Περδίκας 3 από την δεξιά είσοδο είναι μόνο του αυτή τη στιγμή ένα όμορφο κορίτσι η Ντάσα ή Αλεξάνδρα, όμορφο κορίτσι μελαχρινό με καλό κορμί αλλά εμένα δεν έχει καταφέρει να με κάνει πελάτη της.
Στο Περδίκας 3 από την αριστερή είσοδο είναι η Κάρμεν.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.388
- Πόντοι
- 2.036
Η αλήθεια είναι προσπαθεί, αλλά είναι λίγο ντεκαβλέ μέσα, άχυστο δεν θα σε αφήσει αλλά λείπει λίγο πουτανιά.Στο Περδίκας 3 από την δεξιά είσοδο είναι μόνο του αυτή τη στιγμή ένα όμορφο κορίτσι η Ντάσα ή Αλεξάνδρα, όμορφο κορίτσι μελαχρινό με καλό κορμί αλλά εμένα δεν έχει καταφέρει να με κάνει πελάτη της.
george_tzi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 439
- Πόντοι
- 301
Κατέβηκα μια βόλτα νωρίτερα από Λιοσιων. Πέρασα από Χωματιανού για Αντριάνα αλλά με ενημέρωσαν ότι η κοπέλα έτρωγε εκείνη τη στιγμή ( μάλλον φαγητό θα εννοούσε η τσατσά) και δίπλα μία Όλγα μιλφ προς γκιλφ με ένα δωμάτιο αναμονή
Καπάκι πάω από τα 73άρια πρώτα Β για Έμμυ η οποία δυστυχώς απουσίαζε και ήταν δύο άλλες τύπισσες - η μία ήταν η Εύα η άλλη δεν θυμάμαι όνομα - που δεν με ενθουσίασαν. Στο Α ήταν η Κίρα σε δωμάτιο και περιμέναμε άτομα στο σαλόνι . Ένας συναγωνιστής που την ήξερε πέρασε απευθείας οπότε έφυγα για Βέργας μπας και πηδήξω τελικά. Η Μπάρμορα δυστυχώς σε ρόλο υπηρεσίας και η κοπέλα που είχε δεν με τρέλανε (γεματούλα με μεγάλα βυζιά για όποιον ενδιαφέρεται ) Απέναντι στο 7 μία Κωνσταντίνα με αρκετά κιλά η οποία διατείνεται ότι κάνει το καλύτερο τσιμπούκι. Μπράβο της αλλά δεν ψήθηκα.
Τελικά γύρισα και πήρα την Κίρα αφού την είδα. Δεν την είχα ξαναδεί. Πολύ ωραία κοπέλα με αδύνατο σωματάκι και πολύ ωραίο μικρό αλλά πεταχτό κωλαράκι
Καπάκι πάω από τα 73άρια πρώτα Β για Έμμυ η οποία δυστυχώς απουσίαζε και ήταν δύο άλλες τύπισσες - η μία ήταν η Εύα η άλλη δεν θυμάμαι όνομα - που δεν με ενθουσίασαν. Στο Α ήταν η Κίρα σε δωμάτιο και περιμέναμε άτομα στο σαλόνι . Ένας συναγωνιστής που την ήξερε πέρασε απευθείας οπότε έφυγα για Βέργας μπας και πηδήξω τελικά. Η Μπάρμορα δυστυχώς σε ρόλο υπηρεσίας και η κοπέλα που είχε δεν με τρέλανε (γεματούλα με μεγάλα βυζιά για όποιον ενδιαφέρεται ) Απέναντι στο 7 μία Κωνσταντίνα με αρκετά κιλά η οποία διατείνεται ότι κάνει το καλύτερο τσιμπούκι. Μπράβο της αλλά δεν ψήθηκα.
Τελικά γύρισα και πήρα την Κίρα αφού την είδα. Δεν την είχα ξαναδεί. Πολύ ωραία κοπέλα με αδύνατο σωματάκι και πολύ ωραίο μικρό αλλά πεταχτό κωλαράκι
Έπρεπε να περιμένεις την Αντριάνα …Κατέβηκα μια βόλτα νωρίτερα από Λιοσιων. Πέρασα από Χωματιανού για Αντριάνα αλλά με ενημέρωσαν ότι η κοπέλα έτρωγε εκείνη τη στιγμή ( μάλλον φαγητό θα εννοούσε η τσατσά) και δίπλα μία Όλγα μιλφ προς γκιλφ με ένα δωμάτιο αναμονή
Θα της πρόσφερες το γλυκο μετά το φαγητό
iron addict
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.230
- Πόντοι
- 206
Θρασύς κώλος.Γεννημένη για σκληρό πρωΧΧΧτικό."Μετάξι" από το πορνομόλ κάτω δεξιά 1 βάρδια μία μικρούλα 19χρ από Βενεζουέλα νομίζω, δεν θυμάμαι όνομα... χύστε της την ολοστρόγγυλη κωλάρα...
Σουφράκι βλέπω δουλεμένο; ή κάνω λάθος;
Διαγραμμένο μέλος 181930
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2018
- Like
- 192
- Πόντοι
- 0
Απίθανο πλάσμα, εξαίρετο για κάθε είδους ανωμαλία"Μετάξι" από το πορνομόλ κάτω δεξιά 1 βάρδια μία μικρούλα 19χρ από Βενεζουέλα νομίζω, δεν θυμάμαι όνομα... χύστε της την ολοστρόγγυλη κωλάρα...
Σουφράκι βλέπω δουλεμένο; ή κάνω λάθος;
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.560
- Πόντοι
- 4.646
Δεν σε πιστεύω ότι έχυσε!Το σαλόνι στο λιοσίων 73α αυτή τη στιγμή είναι άδειο η Κίρα βαράει μυγες. Έβγαλα γρήγορα το εικοσάρικο και πέρασα δωμάτιο.
Ή ποσταρεις βίντεο ή δεν συνέβη!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.773
- Πόντοι
- 46.232
στο 13....Καλησπέρα, γνωρίζουμε τι ώρες δουλεύει η Ελένη μιλφογκιλφ στον οίκο Τροφωνίου 11 στο ισόγειο; ευχαριστώ
συνήθως 1700-2300
WASP4
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 224
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώστο 13....
συνήθως 1700-2300
george_tzi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 439
- Πόντοι
- 301
Σωστός και για να πω την αλήθεια πέρασα ξανά πριν καταλήξω Κίρα αλλά είχα και θέμα χρόνου, αλλιώς θα ξαναπήγαινα αργότεραΈπρεπε να περιμένεις την Αντριάνα …
Θα της πρόσφερες το γλυκο μετά το φαγητό
assfucker7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 201
Πέτυχα στον δρόμο όταν πήγαινε για δουλειά πάνω στην αλλαγή την Ζήνα κολομβιανη από το φυλής 71β και είδα ότι έχει ωραίο pedicure φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία και της τα τράβηξα για τους φίλους πατουσάκιδες.
Είναι ότι πρέπει για footjob. Στο πρόγραμμα λέει ότι κάνει κώλο αλλά ούτε καν τα έχουμε πει αυτά εξάλλου ότι κλέβουν και το έχουν βάλει ως κράχτη στο menu.
Είναι ότι πρέπει για footjob. Στο πρόγραμμα λέει ότι κάνει κώλο αλλά ούτε καν τα έχουμε πει αυτά εξάλλου ότι κλέβουν και το έχουν βάλει ως κράχτη στο menu.
Συνημμένα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.081
- Πόντοι
- 41.129
Πέτυχα στον δρόμο όταν πήγαινε για δουλειά πάνω στην αλλαγή την Ζήνα κολομβιανη από το φυλής 71β και είδα ότι έχει ωραίο pedicure φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία και της τα τράβηξα για τους φίλους πατουσάκιδες.
Θα διαφωνησω, τα βλεπω αφυδατωμενα ζαρωμενα και κακοσχηματισμενα. Η Ιρινα στο φωκ 27 εχει τελεια και περιποιημενα πελματα, οπως και η κοντοπουτανη Βανεσσα στο ιασ 20 που φοραει 35 νουμερο παπουτσι.
Τα εχω γλειψει και στις δυο δεκαδες φορες σα γλειφιτζουρια. Η Βανεσα μπορει να σου ζητησει και εξτρα χρηματα, ουτε τον ιδρωτα της δε δινει τσαμπα αυτη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις