Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
66α ήταν τον ΟκτώβριοΜάλλον τόση ώρα λέτε για την Αλεξάνδρα και την Ιζαμπέλα που είχαν δουλέψει και στην παλιά μοντελοαλυσίδα, πχ Φυλής 56 πάνω.
66α ήταν τον ΟκτώβριοΜάλλον τόση ώρα λέτε για την Αλεξάνδρα και την Ιζαμπέλα που είχαν δουλέψει και στην παλιά μοντελοαλυσίδα, πχ Φυλής 56 πάνω.
Την BMW πού θα την παρκάρεις;Το ξέρω αυτό και για αυτό θα πάω.
Χαχαχαχα έχω βρει πονηρό μέρος.Την BMW πού θα την παρκάρεις;
Τι ώρες δουλεύουν ; Εμφανισιακά αξίζουν ;Εγώ πάντως πέρασα πέρδικας με Ιζαμπέλα και δε το μετάνιωσα μου φέρθηκε τέλεια γαμησι πολύ καλό και χύσιμο ωραιότατο.Αλεξανδρα έτσι και αλλιώς την έχω πάρει 12 φορές στη φυλής άρα την έχω χορτάσει Ιζαμπέλα όμως δε πήρα ποτέ δε έτυχε.
Την BMW πού θα την παρκάρεις;
Για ώρες απ'ότι έμαθα από συναγωνιστή απόγευμα.απο εμφάνιση μουνες .αλλά φίλε μου είναι και γούστα αυτά.Τι ώρες δουλεύουν ; Εμφανισιακά αξίζουν ;
Δεν ξέρω από εσένα το έμαθα.τωρα που βρήκαμε άκρη θα ξέρω σίγουρα ώρες για Αλεξάνδρα που με ενδιαφέρει περισσότερο.Και πρωί δουλεύουν όχι μόνο απόγευμα εξαρτάται.Το πρωί πχ μπορεί να είναι μόνο η μία και το απόγευμα και οι 2.
Έτσι πρέπει.Εγώ επειδή τη Αλεξάνδρα τη έχω χιλιοπαρει με ενδιαφέρει λίγο λιγότερο θέλω να πάρω και τη Ιζαμπέλα πολλές φορές αλλά θα γαμησω και τη Αλεξάνδρα μεταξουργειο παρότι έχω περάσει πολλές φορές.
Δεν είναι ενημέρωση αυτό?Ρε συ @Giannis89 έλεος πραγματικά, 4 σελίδες γράφεις για τη Νατάσα και την Ντασα...πές τα σε πμ με τον @Vasilis bmw μη σπαμαρετε, κάντε καμία ενημέρωση επιτέλους όπου είναι και το θέμα του νήματος
Δεν είναι ενημέρωση αυτό?
Από την μια έχεις δίκιο.αλλα και αυτό είναι ενημέρωση γιατί όπως είδες και εσύ είπα ότι την είχα χάσει και δεν ήξερα που δούλευε και αν δούλευε. μπορεί κάποιος να ήταν σαν εμένα που την έψαχνε.οκ φίλε μου συγνώμη τότε.
μη βάλω και τα υπόλοιπα..
πες μου εσύ φίλε μου...
και στο κάτω κάτω δεν είπα μα μην γράφετε,πείτε τα σε πμ ή στο αντίστοιχο νήμα:Από την μια έχεις δίκιο.αλλα και αυτό είναι ενημέρωση γιατί όπως είδες και εσύ είπα ότι την είχα χάσει και δεν ήξερα που δούλευε και αν δούλευε. μπορεί κάποιος να ήταν σαν εμένα που την έψαχνε.οκ φίλε μου συγνώμη τότε.
Συναγωνιστές μου,το μπουρδέλο αυτό βρίσκεται στην οδό Περδίκκα.Εγώ πάντως πέρασα πέρδικας με Ιζαμπέλα και δε το μετάνιωσα μου φέρθηκε τέλεια γαμησι πολύ καλό και χύσιμο ωραιότατο.Αλεξανδρα έτσι και αλλιώς την έχω πάρει 12 φορές στη φυλής άρα την έχω χορτάσει Ιζαμπέλα όμως δε πήρα ποτέ δε έτυχε.
Οκ έληξε το θέμα. Δεν χρειάζεται να μαλώσουμε.και στο κάτω κάτω δεν είπα μα μην γράφετε,πείτε τα σε πμ ή στο αντίστοιχο νήμα:
Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων - Page 237 - bourdela.com forum
Για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος των ενημερώσεων,ας γράφουμε εδώ οτι θέλουμε να σχολιάζουμε εκτενέστερα. Επειδή συχνά ανοίγουν συζητήσεις σχετικά με το πώς και γιατί κάποια εκδιδόμενη είναι καλή ή όχι, παρακάτω μεταφέρουμε τη σκέψη του αείμνηστου Ηλία Πετρόπουλου για το θέμα. Ο Ρούμπενς...www.bourdela.com
τόσο για τη Νατάσα(Ιζαμπελα)όσο και για τη Νατάσα(Αλεξάνδρα)έχω γράψει από πριν μια βδομάδα και ...σε ενημέρωση μου