Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 390 άτομα (23 μέλη και 367 επισκέπτες)

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21
Αυτή στο πέρδικα 3 που είδες δε ήταν η Αλεξάνδρα δηλαδή?Εγώ όταν πήγα πρωινή βάρδια και ρώτησα μου είπαν η Αλεξάνδρα θα είναι απόγευμα και τώρα πρωι ήταν η Νατάσα που δούλευε φυλής ως Ιζαμπέλα στο φυλής 54Α.
Η Αλεξάνδρα πηγε κατα τις 6 το απόγευμα κάπου εκεί

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Οχι δεν τα ζήτησα κιόλας
Κακώς τυπε! Έπρεπε να τα πάρεις πίσω για να μάθει την αξία του χρήματος! :rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτή η Εστεφανη είναι μία μαύρη κοπέλα φίλε
Είναι σκουρόχρωμη Λατίνα.

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
εδώ μάλλον μπερδεύτηκες...δεν υπάρχει τραβεστο-Άννα,το τραβέλι είναι η Εύα ...με ή χωρίς δε γνωρίζω αλλά αυτή είναι,επίσης να πω ότι πιο παλιά δούλευε σαν υπηρεσία στο Τροφωνίου 13 όροφο με την Άννα που τώρα δουλεύουν σε διαφορετικές βάρδιες και ακόμα πιο παλιά δούλευε στο Κινδου 18 σα ''κοπέλα",τέλος να αναφέρω ότι στο πρόγραμμα της αναφέρει πρωκτικό και αυταρχικό.

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21
Μπράβο άρα αλήθεια έλεγε η τσατσά εγώ πήγα στο πέρδικα 3 το πρωί 1-3 τοτε ήταν μόνο η Ιζαμπέλα/Νατάσσα σωστά?Οπότε για να καταλάβω εσύ πηγές Τετάρτη 3 Απριλίου πέρδικα 3 Μεταξουργείο και πρωινή βάρδια και απογευματινή?και απλά τη πρωινή είχε μόνο Ιζαμπέλα ενώ απογευματινή είχε και Αλεξάνδρα και Ιζαμπέλα?
Ναι ακριβως την πρώτη φορά που μπήκα κατα τις 4δούλευε μονη της η Νατάσα Ιζαμπέλα και μετα κατα τις 6 που ξανα πήγα ειχε έρθει και η Αλεξάνδρα

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
Ναι ακριβως την πρώτη φορά που μπήκα κατα τις 4δούλευε μονη της η Νατάσα Ιζαμπέλα και μετα κατα τις 6 που ξανα πήγα ειχε έρθει και η Αλεξάνδρα
Βρε παιδιά καλησπέρα. επειδή έχω μπερδευτεί λίγο.η Ιζαμπέλα και η Αλεξάνδρα τον Οκτώβριο ήταν φυλής 66α μετά που ξανά πήγα είχαν φύγει.τωρα διαβάζω ότι είναι Περδίκκας???λέμε για την ίδια κοπέλα??την Αλεξάνδρα από Ρωσία είναι.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
Ναι αδερφέ Αλεξάνδρα και Ιζαμπέλα έχουν πάει Μεταξουργείο απορώ πραγματικά το γιατί?πανέμορφες κοπέλες να πηγαίνουν με τους άσχημους τους σκουρόχρωμους.Τουλαχισυον φυλής που ήταν πάνε ως επί το πλειστον Έλληνες.
Πες τα φίλε μου.εχω και εγώ αυτήν την απορία.παντως σε ευχαριστώ αν λέμε την ίδια φυσικά.

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
Τις ίδιες λέμε αγαπητέ μου,πραγματικά απορώ 2 πανέμορφες κοπέλες με σφριγιλο δέρμα λευκό μαύρα μαλλιά μιλάμε οι κοπέλες το δέρμα τους λάμπει σα το φεγγάρι και να πηγαίνουν με αραβοπακι αυτό ούτε ο Θεός δε το θέλει,θα έλεγα οκ αν πάνε Μεταξουργείο και γαμιουνται μόνο με Έλληνες αλλά στο Μεταξουργείο πάνε ως επί το πλείστον σκουρόχρωμοι,οι Αλβανοί ας πούμε δε πάνε Μεταξουργείο πάνε φυλής ως επί το πλείστον και επειδή είναι λευκοί τους βάζουν μέσα και δε πειράζει γιατί οι Αλβανοί είναι λευκοί οπότε μια χαρά αλλά Με ενοχλεί τόσο ωραίες κοπέλες να πηγαίνουν με σκουρόχρωμους είναι άσχημο.
Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα.το Μεταξουργείο το έχω κόψει μόνο και μόνο από την βρωμιά που υπάρχει εκεί από το κάθε γύφτο και Πακιστανό. Υπάρχουν και κάποιες κοπέλες μετρημένες στα δάχτυλα που είναι οκ.αλλα σε ένα συγκεκριμένο οίκο την έχω πατήσει πολύ άσχημα.ξερεις τι είναι να είσαι τρεις φορές την εβδομάδα με την ίδια κοπέλα και να βρίσκεσαι μπλεγμένος.γαμησετα.και το σιχαίνομαι τελείως.

Τελευταία τροποποίηση:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Φ70 σταθερά η Πέπη Τσεσμελή ????

οντως ειναι η γνωστη ;
Κατέβασε tiktok , ψάξε "scorpios Καλλιθέα" και θα βρείς την Πέπη...
Βρε παιδιά καλησπέρα. επειδή έχω μπερδευτεί λίγο.η Ιζαμπέλα και η Αλεξάνδρα τον Οκτώβριο ήταν φυλής 66α μετά που ξανά πήγα είχαν φύγει.τωρα διαβάζω ότι είναι Περδίκκας???λέμε για την ίδια κοπέλα??την Αλεξάνδρα από Ρωσία είναι.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ναι αδερφέ Αλεξάνδρα και Ιζαμπέλα έχουν πάει Μεταξουργείο απορώ πραγματικά το γιατί?πανέμορφες κοπέλες να πηγαίνουν με τους άσχημους τους σκουρόχρωμους.Τουλαχιστον φυλής που ήταν πάνε ως επί το πλειστον Έλληνες.
ΝΑΙ, αυτές είναι έχει ειπωθεί πρόσφατα.
Για την άλλη σας απορία δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά μου είχαν απαντήσει πώς δεν θέλουν να κάνουν ελ.στομ. κλπ. προγράμματα που έπρεπε να κάνουν στο 20ρικο για να είναι εκεί... ποιος ξέρει ... ποιο πιθανό φαντάζομαι είναι να τους βγαίνει καλύτερο μεροκάματο στο Μετάξι αν έχουν πολύ λιγότερα "τζάζ" , έξοδα κλπ. και περισσότερους πελάτες που τελειώνουν στο 4λεπτο :cheesy:

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Εγώ που πήγα σήμερα Τετάρτη 3 Απριλίου πρωινή βάρδια μου είπε η τσατσά ότι είναι μόνο η Νατάσα(Ιζαμπέλα) ενώ η ντάσα(Αλεξάνδρα) θα έρθει το απόγευμα μια κοπέλα μόνο εμφανηστηκε πρωινή βάρδια που πήγα και αυτή ήταν η Ιζαμπέλα όχι η Αλεξάνδρα.
Η Καρμεν δεν ήταν ;

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
Μπλεγμένος τι εννοείς ?κόλλησες παράσημο?
Όχι φίλε μου.αλλα όταν πας συνέχεια πάει αλλού η δουλειά από την τσατσά εννοώ. επειδή τα πηγαίναμε πολύ καλά με την κοπέλα και το έβλεπε νόμιζε ότι θα την πάρω από εκεί με τον τρόπο μου.γαμησετα ούτε από έξω φίλε.μακρια στο λέω σαν συναγωνιστής.

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
Πω μλκ το Μεταξουργείο είναι πολύ καφριλα αφού και εγώ μια φορά ειχα δει κάτι ήταν η τσατσά και έλεγε σε έναν τσιγγάνο που καθόταν στη πόρτα κάντε πιο πέρα να μπαίνουν οι υπόλοιποι πελάτες και λέει αυτός δε κατάλαβα η τσατσά σταμάτησε επιτόπου.
Μακριά από εκεί.το Μεταξουργείο πριν από λίγα χρόνια ήταν καλά και από κοπέλες και από καθαριότητα.τωρα περπατάς στην Ιάσονος και σκέφτεσαι που να πατήσεις. κατουρα, σύριγγες,και άλλα πολλά.μετα μπαίνεις στο αμάξι σου και στο σπίτι σου και έχεις πάει εκατομμύρια μικρόβια.μακρια από εκεί. δίνεις 5€ πάρα πάνω πας φυλής και είσαι πολύ καλά σε όλα. Προπάντων με την υγεία σου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Δε το κάνεις για τα λεφτά ρε που και πάλι δε είναι 5 ευρώ αλλά 10 ευρώ παραπάνω γιατί Μεταξουργείο θέλει 10 ευρώ αλλά δε έχει καμία σημασία αυτό όλο αλλα πχ στη φυλής όσες ωραίες έχει τις έχω πάρει και δε έχει φέρει καινούργιες μόνο λατινες εμένα οι λατινες δε με ενθουσιάζουν θέλω κοπέλες στιλ Αλεξάνδρας και ιζαμπελας αυτές τις 2 κοπέλες και 1000 φορές να τις πάρω δε έχω θέμα πχ φυλής δε έχει αυτό το καιρό τόσο ωραίες μόνο λατινες έχει.Η Μαρία η τσέχα και η Άννα ται πχ είναι ωραίες σα αυτες αλλά είναι πιο φολες,Άννα ται δε έχω πάρει αλλά λένε όλοι τα χειρότερα τώρα Μαρία τσέχα έχω πάρει και ειλικρινά όχι από μένα η κοπέλα μου έλεγε θέλει αλλά 10 ευρώ για προκαταρκτικά η Ιζαμπέλα και Αλεξάνδρα τέτοιες μαλακίες δε μου έλεγε.
Γενικά το Μεταξουργείο είναι για να γαμάνε οι άστεγοι και οι τριτοκοσμικοί, που ακόμα και σε ένα στρώμα στο πάτωμα σε μια αποθήκη με ποντίκια και κατσαρίδες να τους βάλεις, θα τους σηκωθεί και θα γαμήσουν.

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
Δε το κάνεις για τα λεφτά ρε που και πάλι δε είναι 5 ευρώ αλλά 10 ευρώ παραπάνω γιατί Μεταξουργείο θέλει 10 ευρώ αλλά δε έχει καμία σημασία αυτό όλο αλλα πχ στη φυλής όσες ωραίες έχει τις έχω πάρει και δε έχει φέρει καινούργιες μόνο λατινες εμένα οι λατινες δε με ενθουσιάζουν θέλω κοπέλες στιλ Αλεξάνδρας και ιζαμπελας αυτές τις 2 κοπέλες και 1000 φορές να τις πάρω δε έχω θέμα πχ φυλής δε έχει αυτό το καιρό τόσο ωραίες μόνο λατινες έχει.Η Μαρία η τσέχα και η Άννα ται πχ είναι ωραίες σα αυτες αλλά είναι πιο φολες,Άννα ται δε έχω πάρει αλλά λένε όλοι τα χειρότερα τώρα Μαρία τσέχα έχω πάρει και ειλικρινά όχι από μένα η κοπέλα μου έλεγε θέλει αλλά 10 ευρώ για προκαταρκτικά η Ιζαμπέλα και Αλεξάνδρα τέτοιες μαλακίες δε μου έλεγε.
Αλεξάνδρα είναι όλα τα λεφτά.για την Ιζαμπέλα δεν μπορώ να σου πω ένα φίλος μου πέρασε μαζί της την ίδια μέρα με μένα εγώ Αλεξάνδρα αυτός Ιζαμπέλα και μου είπε πολύ ξενερα.εγω πάντως πέρασα τέλεια με Αλεξάνδρα και τώρα που έμαθα που δουλεύει να ξέρεις θα έχει πολλές συνεδρίες μαζί μου.

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
Γενικά το Μεταξουργείο είναι για να γαμάνε οι άστεγοι και οι τριτοκοσμικοί, που ακόμα και σε ένα στρώμα στο πάτωμα σε μια αποθήκη με ποντίκια και κατσαρίδες να τους βάλεις, θα τους σηκωθεί και θα γαμήσουν.
Μπράβο σου φίλε για την κριτική σου.πες τα.μηπως καταλάβουν που πάνε και γαμανε.

• Like
Αντιδράσεις: vril

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Αλεξάνδρα είναι όλα τα λεφτά.για την Ιζαμπέλα δεν μπορώ να σου πω ένα φίλος μου πέρασε μαζί της την ίδια μέρα με μένα εγώ Αλεξάνδρα αυτός Ιζαμπέλα και μου είπε πολύ ξενερα.εγω πάντως πέρασα τέλεια με Αλεξάνδρα και τώρα που έμαθα που δουλεύει να ξέρεις θα έχει πολλές συνεδρίες μαζί μου.
Μπράβο σου φίλε για την κριτική σου.πες τα.μηπως καταλάβουν που πάνε και γαμανε.

confuse-confused - Αντιγραφή.gif

Τελευταία τροποποίηση:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Μερικές φορές όμως ακόμα και το Μεταξουργείο φέρνει ωραίες κοπέλες πολύ σπάνια αλλά φέρνει μερικές φορές η Αλεξάνδρα η Ιζαμπέλα πχ είναι τέτοιες κοπέλες.Ποιες άλλες να σου πω ?η Έλενα πχ που ήταν πριν κάτι χρόνια που δυστιχως δε την πήρα αλλά ήταν όμορφη.
Δεν τις ξέρω, Λατίνες ήταν αυτές; Φυσικά να φανταστώ πρόγραμμα υπεραπλό αποστειρωμένο να μη σε αφήνουν ούτε βυζί να πιάσεις.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom