Οχι δεν τα ζήτησα κιόλαςΛεφτά πήρες πίσω ή στο έφαγε το δεκαρικο?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η Αλεξάνδρα πηγε κατα τις 6 το απόγευμα κάπου εκείΑυτή στο πέρδικα 3 που είδες δε ήταν η Αλεξάνδρα δηλαδή?Εγώ όταν πήγα πρωινή βάρδια και ρώτησα μου είπαν η Αλεξάνδρα θα είναι απόγευμα και τώρα πρωι ήταν η Νατάσα που δούλευε φυλής ως Ιζαμπέλα στο φυλής 54Α.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.570
- Πόντοι
- 4.646
Κακώς τυπε! Έπρεπε να τα πάρεις πίσω για να μάθει την αξία του χρήματος!Οχι δεν τα ζήτησα κιόλας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι σκουρόχρωμη Λατίνα.Αυτή η Εστεφανη είναι μία μαύρη κοπέλα φίλε
εδώ μάλλον μπερδεύτηκες...δεν υπάρχει τραβεστο-Άννα,το τραβέλι είναι η Εύα ...με ή χωρίς δε γνωρίζω αλλά αυτή είναι,επίσης να πω ότι πιο παλιά δούλευε σαν υπηρεσία στο Τροφωνίου 13 όροφο με την Άννα που τώρα δουλεύουν σε διαφορετικές βάρδιες και ακόμα πιο παλιά δούλευε στο Κινδου 18 σα ''κοπέλα",τέλος να αναφέρω ότι στο πρόγραμμα της αναφέρει πρωκτικό και αυταρχικό.
Ναι ακριβως την πρώτη φορά που μπήκα κατα τις 4δούλευε μονη της η Νατάσα Ιζαμπέλα και μετα κατα τις 6 που ξανα πήγα ειχε έρθει και η ΑλεξάνδραΜπράβο άρα αλήθεια έλεγε η τσατσά εγώ πήγα στο πέρδικα 3 το πρωί 1-3 τοτε ήταν μόνο η Ιζαμπέλα/Νατάσσα σωστά?Οπότε για να καταλάβω εσύ πηγές Τετάρτη 3 Απριλίου πέρδικα 3 Μεταξουργείο και πρωινή βάρδια και απογευματινή?και απλά τη πρωινή είχε μόνο Ιζαμπέλα ενώ απογευματινή είχε και Αλεξάνδρα και Ιζαμπέλα?
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Βρε παιδιά καλησπέρα. επειδή έχω μπερδευτεί λίγο.η Ιζαμπέλα και η Αλεξάνδρα τον Οκτώβριο ήταν φυλής 66α μετά που ξανά πήγα είχαν φύγει.τωρα διαβάζω ότι είναι Περδίκκας???λέμε για την ίδια κοπέλα??την Αλεξάνδρα από Ρωσία είναι.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.Ναι ακριβως την πρώτη φορά που μπήκα κατα τις 4δούλευε μονη της η Νατάσα Ιζαμπέλα και μετα κατα τις 6 που ξανα πήγα ειχε έρθει και η Αλεξάνδρα
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Πες τα φίλε μου.εχω και εγώ αυτήν την απορία.παντως σε ευχαριστώ αν λέμε την ίδια φυσικά.Ναι αδερφέ Αλεξάνδρα και Ιζαμπέλα έχουν πάει Μεταξουργείο απορώ πραγματικά το γιατί?πανέμορφες κοπέλες να πηγαίνουν με τους άσχημους τους σκουρόχρωμους.Τουλαχισυον φυλής που ήταν πάνε ως επί το πλειστον Έλληνες.
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα.το Μεταξουργείο το έχω κόψει μόνο και μόνο από την βρωμιά που υπάρχει εκεί από το κάθε γύφτο και Πακιστανό. Υπάρχουν και κάποιες κοπέλες μετρημένες στα δάχτυλα που είναι οκ.αλλα σε ένα συγκεκριμένο οίκο την έχω πατήσει πολύ άσχημα.ξερεις τι είναι να είσαι τρεις φορές την εβδομάδα με την ίδια κοπέλα και να βρίσκεσαι μπλεγμένος.γαμησετα.και το σιχαίνομαι τελείως.Τις ίδιες λέμε αγαπητέ μου,πραγματικά απορώ 2 πανέμορφες κοπέλες με σφριγιλο δέρμα λευκό μαύρα μαλλιά μιλάμε οι κοπέλες το δέρμα τους λάμπει σα το φεγγάρι και να πηγαίνουν με αραβοπακι αυτό ούτε ο Θεός δε το θέλει,θα έλεγα οκ αν πάνε Μεταξουργείο και γαμιουνται μόνο με Έλληνες αλλά στο Μεταξουργείο πάνε ως επί το πλείστον σκουρόχρωμοι,οι Αλβανοί ας πούμε δε πάνε Μεταξουργείο πάνε φυλής ως επί το πλείστον και επειδή είναι λευκοί τους βάζουν μέσα και δε πειράζει γιατί οι Αλβανοί είναι λευκοί οπότε μια χαρά αλλά Με ενοχλεί τόσο ωραίες κοπέλες να πηγαίνουν με σκουρόχρωμους είναι άσχημο.
Τελευταία τροποποίηση:
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.416
- Πόντοι
- 2.036
Κατέβασε tiktok , ψάξε "scorpios Καλλιθέα" και θα βρείς την Πέπη...Φ70 σταθερά η Πέπη Τσεσμελή ????
οντως ειναι η γνωστη ;
Βρε παιδιά καλησπέρα. επειδή έχω μπερδευτεί λίγο.η Ιζαμπέλα και η Αλεξάνδρα τον Οκτώβριο ήταν φυλής 66α μετά που ξανά πήγα είχαν φύγει.τωρα διαβάζω ότι είναι Περδίκκας???λέμε για την ίδια κοπέλα??την Αλεξάνδρα από Ρωσία είναι.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ΝΑΙ, αυτές είναι έχει ειπωθεί πρόσφατα.Ναι αδερφέ Αλεξάνδρα και Ιζαμπέλα έχουν πάει Μεταξουργείο απορώ πραγματικά το γιατί?πανέμορφες κοπέλες να πηγαίνουν με τους άσχημους τους σκουρόχρωμους.Τουλαχιστον φυλής που ήταν πάνε ως επί το πλειστον Έλληνες.
Για την άλλη σας απορία δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά μου είχαν απαντήσει πώς δεν θέλουν να κάνουν ελ.στομ. κλπ. προγράμματα που έπρεπε να κάνουν στο 20ρικο για να είναι εκεί... ποιος ξέρει ... ποιο πιθανό φαντάζομαι είναι να τους βγαίνει καλύτερο μεροκάματο στο Μετάξι αν έχουν πολύ λιγότερα "τζάζ" , έξοδα κλπ. και περισσότερους πελάτες που τελειώνουν στο 4λεπτο
Η Καρμεν δεν ήταν ;Εγώ που πήγα σήμερα Τετάρτη 3 Απριλίου πρωινή βάρδια μου είπε η τσατσά ότι είναι μόνο η Νατάσα(Ιζαμπέλα) ενώ η ντάσα(Αλεξάνδρα) θα έρθει το απόγευμα μια κοπέλα μόνο εμφανηστηκε πρωινή βάρδια που πήγα και αυτή ήταν η Ιζαμπέλα όχι η Αλεξάνδρα.
Μαυροτσούκαλο μάλλον...Εντάξει αδερφέ επίσης η Κάρμεν που αναφέρεις είναι μια καστανόξανθη κοπέλα?
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Όχι φίλε μου.αλλα όταν πας συνέχεια πάει αλλού η δουλειά από την τσατσά εννοώ. επειδή τα πηγαίναμε πολύ καλά με την κοπέλα και το έβλεπε νόμιζε ότι θα την πάρω από εκεί με τον τρόπο μου.γαμησετα ούτε από έξω φίλε.μακρια στο λέω σαν συναγωνιστής.Μπλεγμένος τι εννοείς ?κόλλησες παράσημο?
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Μακριά από εκεί.το Μεταξουργείο πριν από λίγα χρόνια ήταν καλά και από κοπέλες και από καθαριότητα.τωρα περπατάς στην Ιάσονος και σκέφτεσαι που να πατήσεις. κατουρα, σύριγγες,και άλλα πολλά.μετα μπαίνεις στο αμάξι σου και στο σπίτι σου και έχεις πάει εκατομμύρια μικρόβια.μακρια από εκεί. δίνεις 5€ πάρα πάνω πας φυλής και είσαι πολύ καλά σε όλα. Προπάντων με την υγεία σου.Πω μλκ το Μεταξουργείο είναι πολύ καφριλα αφού και εγώ μια φορά ειχα δει κάτι ήταν η τσατσά και έλεγε σε έναν τσιγγάνο που καθόταν στη πόρτα κάντε πιο πέρα να μπαίνουν οι υπόλοιποι πελάτες και λέει αυτός δε κατάλαβα η τσατσά σταμάτησε επιτόπου.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Πω πω τι λες τώρα, είχα δει το βίντεο και νόμιζα ότι είναι Ρωσίδα αυτή που μιλάειΚατέβασε tiktok , ψάξε "scorpios Καλλιθέα" και θα βρείς την Πέπη...
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Γενικά το Μεταξουργείο είναι για να γαμάνε οι άστεγοι και οι τριτοκοσμικοί, που ακόμα και σε ένα στρώμα στο πάτωμα σε μια αποθήκη με ποντίκια και κατσαρίδες να τους βάλεις, θα τους σηκωθεί και θα γαμήσουν.Δε το κάνεις για τα λεφτά ρε που και πάλι δε είναι 5 ευρώ αλλά 10 ευρώ παραπάνω γιατί Μεταξουργείο θέλει 10 ευρώ αλλά δε έχει καμία σημασία αυτό όλο αλλα πχ στη φυλής όσες ωραίες έχει τις έχω πάρει και δε έχει φέρει καινούργιες μόνο λατινες εμένα οι λατινες δε με ενθουσιάζουν θέλω κοπέλες στιλ Αλεξάνδρας και ιζαμπελας αυτές τις 2 κοπέλες και 1000 φορές να τις πάρω δε έχω θέμα πχ φυλής δε έχει αυτό το καιρό τόσο ωραίες μόνο λατινες έχει.Η Μαρία η τσέχα και η Άννα ται πχ είναι ωραίες σα αυτες αλλά είναι πιο φολες,Άννα ται δε έχω πάρει αλλά λένε όλοι τα χειρότερα τώρα Μαρία τσέχα έχω πάρει και ειλικρινά όχι από μένα η κοπέλα μου έλεγε θέλει αλλά 10 ευρώ για προκαταρκτικά η Ιζαμπέλα και Αλεξάνδρα τέτοιες μαλακίες δε μου έλεγε.
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Αλεξάνδρα είναι όλα τα λεφτά.για την Ιζαμπέλα δεν μπορώ να σου πω ένα φίλος μου πέρασε μαζί της την ίδια μέρα με μένα εγώ Αλεξάνδρα αυτός Ιζαμπέλα και μου είπε πολύ ξενερα.εγω πάντως πέρασα τέλεια με Αλεξάνδρα και τώρα που έμαθα που δουλεύει να ξέρεις θα έχει πολλές συνεδρίες μαζί μου.Δε το κάνεις για τα λεφτά ρε που και πάλι δε είναι 5 ευρώ αλλά 10 ευρώ παραπάνω γιατί Μεταξουργείο θέλει 10 ευρώ αλλά δε έχει καμία σημασία αυτό όλο αλλα πχ στη φυλής όσες ωραίες έχει τις έχω πάρει και δε έχει φέρει καινούργιες μόνο λατινες εμένα οι λατινες δε με ενθουσιάζουν θέλω κοπέλες στιλ Αλεξάνδρας και ιζαμπελας αυτές τις 2 κοπέλες και 1000 φορές να τις πάρω δε έχω θέμα πχ φυλής δε έχει αυτό το καιρό τόσο ωραίες μόνο λατινες έχει.Η Μαρία η τσέχα και η Άννα ται πχ είναι ωραίες σα αυτες αλλά είναι πιο φολες,Άννα ται δε έχω πάρει αλλά λένε όλοι τα χειρότερα τώρα Μαρία τσέχα έχω πάρει και ειλικρινά όχι από μένα η κοπέλα μου έλεγε θέλει αλλά 10 ευρώ για προκαταρκτικά η Ιζαμπέλα και Αλεξάνδρα τέτοιες μαλακίες δε μου έλεγε.
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Μπράβο σου φίλε για την κριτική σου.πες τα.μηπως καταλάβουν που πάνε και γαμανε.Γενικά το Μεταξουργείο είναι για να γαμάνε οι άστεγοι και οι τριτοκοσμικοί, που ακόμα και σε ένα στρώμα στο πάτωμα σε μια αποθήκη με ποντίκια και κατσαρίδες να τους βάλεις, θα τους σηκωθεί και θα γαμήσουν.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.416
- Πόντοι
- 2.036
Αλεξάνδρα είναι όλα τα λεφτά.για την Ιζαμπέλα δεν μπορώ να σου πω ένα φίλος μου πέρασε μαζί της την ίδια μέρα με μένα εγώ Αλεξάνδρα αυτός Ιζαμπέλα και μου είπε πολύ ξενερα.εγω πάντως πέρασα τέλεια με Αλεξάνδρα και τώρα που έμαθα που δουλεύει να ξέρεις θα έχει πολλές συνεδρίες μαζί μου.
Μπράβο σου φίλε για την κριτική σου.πες τα.μηπως καταλάβουν που πάνε και γαμανε.
Τελευταία τροποποίηση:
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
ΧαχαχαχαConfuse Confused GIF - Confuse Confused Indian - Discover & Share GIFs
Click to view the GIFtenor.com
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Δεν τις ξέρω, Λατίνες ήταν αυτές; Φυσικά να φανταστώ πρόγραμμα υπεραπλό αποστειρωμένο να μη σε αφήνουν ούτε βυζί να πιάσεις.Μερικές φορές όμως ακόμα και το Μεταξουργείο φέρνει ωραίες κοπέλες πολύ σπάνια αλλά φέρνει μερικές φορές η Αλεξάνδρα η Ιζαμπέλα πχ είναι τέτοιες κοπέλες.Ποιες άλλες να σου πω ?η Έλενα πχ που ήταν πριν κάτι χρόνια που δυστιχως δε την πήρα αλλά ήταν όμορφη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις