Απογευματινη επισκεψη στο φυλης 84Β και σονια που τοσα διαβαζω αλλα η κιτρινη-μπεζ πορτα ηταν κλειστη!
πηγα στο περγαμου 27 γιαννα δω τις γκιλφ ειρηνη και ναταλια αλλα ηταν μονο η ειρηνη και η βαλερια(;)
το χρωσταω στην γιαγια ειρηνη μονο και μονο για τον ευγενικο τροπο που με αντιμετωπισε καθολη τη διαρκεια του "τηλεθεατη" αλλα και για οταν δηλωσα την αποχωριση μου απο τον οικο συνεχιζε να σταζει μελι το στομα της απο τους επαγγελματικους τροπους της!
μετα πηγα στο Εξηκιου 18γ για το τραβεστο- Άννα αλλα παρουσιατηκε η Ευα.
Ξανθο γκραννυ με μπλε ή πρασινα ματια ,
βυζι ψευτικο και μπασα φωνη!
δηλωσα και εκει την αποχωρηση μου αλλα μου επιασε το μπιρι μπιρι για τις σεξουαλικες μου φαντασιωσεις,
με καθοδηγησε να χουφτωσω την κωλαρα της στο σαλονι και αυτη να ψαχουλευει τον κοιμισμενο ψυχολογικα παπαρι μου,
φορουσε και κατι γοβες μαυρες σαν αυτες που φοραγε η θεια μου η Σαμπρινα καθε Κυριακη του Πασχα κοντα στη σουβλα,
ετριβε τον καθρεπτη τις γαμπες της με τις καυλιαρικες γοβες ναζιαρικα σε καθε κουβεντα της,
σαν να μου λεει "εισαι καυλιαρης, μη μου χαλας το χατηρι"
δεν αντεξα γιατι ενιωθα οτι ειχα παθει ονειρωξη και ειχα πιτσιλισει ηδη το μποξερακι απο μεσα και εδωσα το εικοσαρικο!
Περιμενα αρκετη ωρα,
γιατι εδεσε τον γαιδαρο της η ντιβα!
Ηρθε επιτελους και χαζετα το κορμι της οσο εφτιαχνε τα μαξιλαρια για να δειξει οτι κατι εκανε!
Μου αρεσαν τα σπαστα μαλλια της λες και την ειχε χτυπησει το ρευμα,
μου αρεσε το ντεκολτε μαυρο-σεμεδακι στυλ που φορουσε,
μου αρεσε η εικονα απο το στρινγκ της που τεντωνοταν στα καπουλια της,
με καυλωσε η κυτταριτιδα στο μεσα μερος των μπουτιων της...
αλλα περαςα μονο για τον σπρωξω στην κωλαρα της!
αρχισε τα τριψιματα και περασε πορφυλακτικο!
μια βαθεια πιπα και χειρομαλακια με βρωμολογα!
ξανα μια βαθεια πιπα και ξανα χειρομαλακια!
ειχε στηθει σωστα για να βαζω κωλοδαχτυλο
και κατεβασε και το σεμεδακι για να εχω επαφη με τα ψευτικα βυζια της!
μου ειπε τωρα ξεκινησε την βαρδια και ειναι παρθενα ακομη!
μου ελεγε συνεχεια πως να την γαμησω απο κωλο
αλλα ξαπλωσε και ανοιξε τα ποδια να τον φαει απο πρωτα απο το αξυριστο μουνι, που με καυλωσε ακομη περισσοτερο ο συνδιασμος του σκοταδιου με το αξυριστο μουνι της!
τα βρωμολογα δεν τα καταπινε και τα εφτυνε σαν την μπετονιερα!
Τελικα γυρισε στα τεσσερα για κωλο!
ΚΛΑΣΣΙΚΑ εβαλε τα ποδια μεσα απο τα δικα μου και δεν τα απλωσε σαν σωστη αγελαδα!
ΚΛΑΣΣΙΚΑ σηκωσε τη λεκανη της τοσο πολυ που να μη φτανω!
ΚΛΑΣΣΙΚΑ με εκανε να νιωσω σαν πρωταρης, λες και ηταν η πρωτη μου ημερα στα μπουρδελα!
ΚΛΑΣΣΙΚΑ πηρε την πουτσα μου και την οδηγησε η ιδια στο σπηλαιο του μελλοντος με αναφιλητα για ποιο λογο δεν μπαινει!
ΚΛΑΣΣΙΚΑ σιγα μην επαιρνα κωλο!
οσο εσπρωχα ενιωθα ενα κοκκαλο εκει μεσα να με ενοχλει!
και με ενοχλουσε σε σημειο να κοβεται το αιμα απο το παλαμαρι μου!
σκεφτομουν οτι δεν γαμαω κωλο και με εξαπατησε, πειτε μου και εσεις , οι ειδικοι, οταν γαματε κωλο τριβεται η μαλαπερδα σε κοκαλο;
εχυσα μονο και μονο επειδη ειχα προσφατες τις παραπανω εικονες που διηγηθηκα!
και το πουλι μου σπαρταραγε σαν ψαρι εκει μεσα.
δεν ξερω τι μπορει να εφταιξε για αυτο το αποτελεσμα;
στο τελος σοσιαλ και αποχαιρετιστηρια.