Rdelakias44
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σας συναγωνιστές ξέρουμε μήπως η Αουρόρα η κοντουλα μαυρομαλλα με τις βυζάρες που βρίσκετε, ποιες ώρες η κάποια πληροφορία;
Η Αουρόρα έχει να αλλάξει σπίτι και βάρδια από το 2013Γεια σας συναγωνιστές ξέρουμε μήπως η Αουρόρα η κοντουλα μαυρομαλλα με τις βυζάρες που βρίσκετε, ποιες ώρες η κάποια πληροφορία;
Συμφωνώ απόλυταΠιθανότατα θα σε φωλιάσει κ η Τζούλια, κ θα αρχίσει να σου ζητάει 20ρικα για παραπάνω χρόνο. Αλλά αντικειμενικά είναι για τρομερό κάρφωμα το κοντοπούτανο.
Ναι επιβεβαιώνω κι εγώ τα λεγόμενα του, την άκουσα και γω από το σπίτι μου..Πέρασμα κατά τις 13:00 από Μπαρμπορα. Δεν είχε κόσμο . 15 λεπτά γαμαγα κωλο μουνι μια το ένα μια το άλλο . Μιλάμε τα κράταγα συνέχεια για να συνεχίζω να βάλω το κρέας μου μέσα της . Η Μπαρμπορα ούρλιαζε σαν τρελή γουσταρε κιόλας . Η τσατσά χτύπησε γύρω στο τέταρτο αλλά η κορασίδα δεν κατάλαβε έμεινε μέχρι να αδειάσω τελείως . Ωραία φάση . Βέβαια μάγκες είμαι και μικρός γι'αυτό αντέχω και ειδικά την συγκεκριμένη την γουστάρω και πολύ . Αυτά τα ολιγα. Τρεξτε πηδήξτε ρε μλκς πριν πλακώσουν πάλι τα παππουδια
Θα την τσεκάρω αν μου κάνει εμφανισιακά τυπε να δω τι γούστα έχετε μερικοί.....κ μακαρι να σας βγάλω το καπέλο!Πήγα Κίρα Λ73α μετά από κριτική του Διανοούμενου!
Περισσότερα στην κριτική που θα ανέβει σε λίγο...
Και μένα η Κίρα δεν μου αρέσει... πολύ skinny...Θα την τσεκάρω αν μου κάνει εμφανισιακά τυπε να δω τι γούστα έχετε μερικοί.....κ μακαρι να σας βγάλω το καπέλο!
Πάντως 1.72 υψος 43 kg με βυζί ανύπαρκτο μου κανει για σκελετό εργαστηρίου ανατομίας!!!
Είναι 90's ανορεξικο μοντέλο. Αλλά αξίζει.Θα την τσεκάρω αν μου κάνει εμφανισιακά τυπε να δω τι γούστα έχετε μερικοί.....κ μακαρι να σας βγάλω το καπέλο!
Πάντως 1.72 υψος 43 kg με βυζί ανύπαρκτο μου κανει για σκελετό εργαστηρίου ανατομίας!!!
Ναι φιλαράκο άλλη όρεξη δεν έχω να ανοίγω χωρίς λόγο το bou για να προμοταρω εκδιδόμενες ασε μας ρε φίλεΝαι επιβεβαιώνω κι εγώ τα λεγόμενα του, την άκουσα και γω από το σπίτι μου..
Ρε είπαμε να προμοταρετε αλλά με όριο.. Άκου "ούρλιαζε σα τρελή" ηρεμιστε ρε
Είναι αποκλειστικά για να βγάζουν γούστα τα παπουδια μιας και πρόκειται πράγματι για 19χρονο...........Θα την τσεκάρω αν μου κάνει εμφανισιακά τυπε να δω τι γούστα έχετε μερικοί.....κ μακαρι να σας βγάλω το καπέλο!
Γλύψιμο δέχετε?Είναι αποκλειστικά για να βγάζουν γούστα τα παπουδια μιας και πρόκειται πράγματι για 19χρονο...........
Από εμφάνιση είναι ένα βήμα πριν την νευρική ανορεξία
Ξέρεις τι ώρες δουλεύει ?Ιάσωνος 19 όροφος τώρα είναι η Λίνα. 19 ετών μελαχρινό Μολδαβάκι με λευκό δέρμα και όμορφο πρόσωπο μοιάζει πολύ με την Σαμπίνα στα νιάτα της.
10€ απλό πρόγραμμα.
Τέτοιο μωράκι πρέπει να το γαμήσετε όπωσδήποτε με 10€ είναι κλοπή. Μεσα στο δωμάτιο μην περιμένετε και πολλά πράγματα. Λεπτομέρειες στην κριτική.