Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 147 άτομα (3 μέλη και 144 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Δεν ξέρω αν τρολλάρεις, αλλά γύφτισσα είναι η κοπέλα σκούρο δέρμα φάτσα κλασσική οπαδού της ρόμα
Αλάνι, χθες την είδα λευκό δέρμα έχει και κλασικά χαρακτηριστικά Ρουμανας , μάλλον άλλη σκέφτεσαι.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
πήγες από Φυλής στην Αχιλλέως για ένα κρουασάν ;
γιατί πιό πολύ με γκρίζα διαφήμιση μοιάζει
Εντάξει, μπορεί ο άνθρωπος να χορηγείται από τα Bread Factory, για να κάνει promotion. Μεγάλη αλυσίδα, τόσους influencers έχει. Και ποιο καλύτερο κοινό από το bou:2funny:

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
144
Πόντοι
0
Όχι, εννοεί τη Ντιάνα τη Ρουμάνα που δουλεύει φ84α,φ65α,φ65β ,μπορείς να τσεκάρεις κριτικές ,καθώς και πάμπολλες αναφορές στο νήμα.

Οίκος Ράνιας το φ84α.

Η Ντιάνα που εννοείς ήταν στο φωκαίας 24 και σταμάτησε πριν ενάμιση χρόνο περίπου,δεν δουλεύει πια.
Οκ ευχαριστώ και έψαχνα εναγωνίως να βρω τη Ντιάνα κούκλα και άκρως ερωτική και κυρίως πολύ καλό παιδί σπανίζουν κοπέλες σαν τη Ντιάνα κρίμα και πάλι κριμα

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Ξέρω στ'αρχίδια σας αλλά τα κατάφερα, πέτυχα την Λίλη, έπρεπε να φύγω μια ώρα νωρίτερα από την δουλειά αλλά την πέτυχα, με θυμόταν και έκανε καλό γαμησι, έδωσε και κωλο που παρόλο το gel ήταν μια χαρά, αλλά, έχει πάρει 10-15 κιλά, είναι βόδι πλέον, μου έφυγε το άχτι

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Στο Λιοσίων 73 ισόγειο, πριν από λίγο. Εστεφανυ, τούμπανο μαυρουλα με πολύ ωραίο πρόσωπο. Από τις πιο όμορφες λατίνες που έχω δει. Οι λάτρεις της μαύρης ηδονής ας ρίξουν ένα βλέφαρο

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
Ξέρω στ'αρχίδια σας αλλά τα κατάφερα, πέτυχα την Λίλη, έπρεπε να φύγω μια ώρα νωρίτερα από την δουλειά αλλά την πέτυχα, με θυμόταν και έκανε καλό γαμησι, έδωσε και κωλο που παρόλο το gel ήταν μια χαρά, αλλά, έχει πάρει 10-15 κιλά, είναι βόδι πλέον, μου έφυγε το άχτι
Εσύ πέρασες καλά??αυτό μετράει περισσότερο φίλε.

Εγγρ.
15 Φεβ 2024
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα, στην παρέα έχεις κανένας να προτείνει κανένα καλοδιατηρημενο milf η gilf σαν την Μπαρμπορα από το Βέργας 6.

Τελευταία τροποποίηση:

donp4679

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
280
καλησπερα, υπαρχει καμια που δεν θα κλαιω το 10ρικο στο μεταξυ? ευχαριστω :hi:

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Δεν ξέρω αν τρολλάρεις, αλλά γύφτισσα είναι η κοπέλα σκούρο δέρμα φάτσα κλασσική οπαδού της ρόμα
Ρε τυπε το λες λες και απέχει πολύ το Ρουμάνα από το γύφτισσα

Σαν να λέμε δεν είναι βλάχος, είναι από το Κομπότι Άρτας

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.739
Πόντοι
201
Στο Λιοσίων 73 ισόγειο, πριν από λίγο. Εστεφανυ, τούμπανο μαυρουλα με πολύ ωραίο πρόσωπο. Από τις πιο όμορφες λατίνες που έχω δει. Οι λάτρεις της μαύρης ηδονής ας ρίξουν ένα βλέφαρο
Ωραίος.
Θυμάσαι τι πρόγραμμα ανακοινώθηκε;

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Χτεσινή βόλτα στο βρωμερό μετάξι και είχα μια ευχάριστη έκπληξή....ενώ συνήθως βλέπω τις ίδιες και τις ίδιες για καλή μου τύχη στο Ιάσωνος 19α όροφος η τσατσά ανακοινώνει ότι έχει μια καινούργιά μικρή από Σουηδία αν κατάλαβα καλά και την λένε Λίνα ή κάτι παρόμοιο δεν είμαι σίγουρος για το όνομα.....όντως βγαίνει το πορνίδιο στο σαλόνι με ψηλοτάκουνα τραγουδώντας στην γλώσσα της χαρούμενη και λέω εδώ είμαστε...Πρόκειτε λοιπόν για μια αρκετά ψηλή κάπου στο 1,70 , Μελαχρινή, μαυρομάλα ,αδύνατη ένα στάδιο πριν το skiiny, με πολύ όμορφο πρόσωπο νεαρά κοπέλα ηλικίας σίγουρα κάτω από 23.Κάνει απλό πρόγραμμα όλα με προφυλακτικό.Στα του Αγώνα, μέτρια πίπα αλλά για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια γάμησα πουτάνάκι που πραγματικά πονούσε όταν την πήδαγα ....κυριολεκτικά την ξεμούνιασα ,αφού όταν τέλειωσα δεν έφυγε, κάθησε ξαπλωμένη κάπου στο 1 λεπτό και ΄'επιανε την κοιλιά της πάνω από το μουνί της......Μάγγες πάντε να την ξεμουνιάσετε διότι δεν την βλέπω να κάθετε για πολύ καιρό ,δεν την κόβω να αντέχει το σκληρό γαμήσι.....Για 10 ευρώ είναι καλή φάση παρόλου που κάνει αποστειρωμένο σεξ.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Χτεσινή βόλτα στο βρωμερό μετάξι και είχα μια ευχάριστη έκπληξή....ενώ συνήθως βλέπω τις ίδιες και τις ίδιες για καλή μου τύχη στο Ιάσωνος 19α όροφος η τσατσά ανακοινώνει ότι έχει μια καινούργιά μικρή από Σουηδία αν κατάλαβα καλά και την λένε Λίνα ή κάτι παρόμοιο δεν είμαι σίγουρος για το όνομα.....όντως βγαίνει το πορνίδιο στο σαλόνι με ψηλοτάκουνα τραγουδώντας στην γλώσσα της χαρούμενη και λέω εδώ είμαστε...Πρόκειτε λοιπόν για μια αρκετά ψηλή κάπου στο 1,70 , Μελαχρινή, μαυρομάλα ,αδύνατη ένα στάδιο πριν το skiiny, με πολύ όμορφο πρόσωπο νεαρά κοπέλα ηλικίας σίγουρα κάτω από 23.Κάνει απλό πρόγραμμα όλα με προφυλακτικό.Στα του Αγώνα, μέτρια πίπα αλλά για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια γάμησα πουτάνάκι που πραγματικά πονούσε όταν την πήδαγα ....κυριολεκτικά την ξεμούνιασα ,αφού όταν τέλειωσα δεν έφυγε, κάθησε ξαπλωμένη κάπου στο 1 λεπτό και ΄'επιανε την κοιλιά της πάνω από το μουνί της......Μάγγες πάντε να την ξεμουνιάσετε διότι δεν την βλέπω να κάθετε για πολύ καιρό ,δεν την κόβω να αντέχει το σκληρό γαμήσι.....Για 10 ευρώ είναι καλή φάση παρόλου που κάνει αποστειρωμένο σεξ.

Από το Γκέτεμποργκ της Αλβανίας;;;;; :think:

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Από το Γκέτεμποργκ της Αλβανίας;;;;; :think:
Πιθανό δεν έχω άποψη για την καταγωγή της ,λέω ότι άκουσα ,ακόμα και έτσι να είναι καλύτερα αν ξεμούνιασα μια Αλβανίδα από μια Σουηδέζα.

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
149
Πόντοι
0
Φιλε μου τι βαρδια πηγες βράδυ η πρωί γιατί κατα τις 10 που περασα εγω προχθές 8μως ηταν νεκρά παντου πολλά κλειστά αλλα δεν πηγα προς το 19 καο το 20

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Φιλε μου τι βαρδια πηγες βράδυ η πρωί γιατί κατα τις 10 που περασα εγω προχθές 8μως ηταν νεκρά παντου πολλά κλειστά αλλα δεν πηγα προς το 19 καο το 20
Πήγα χτες βράδυ μεταξύ 22 00 και 23 00.Όντως είχε νέκρα στο μετάξι.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
πήγες από Φυλής στην Αχιλλέως για ένα κρουασάν ;
γιατί πιό πολύ με γκρίζα διαφήμιση μοιάζει
το bread factory του μεταξουργείου δεν έχει ανάγκη από διαφήμιση

VirginSteele

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Like
510
Πόντοι
20
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom