Έτσι ακριβώς την πήρα πρόσφατα αυτή τα ίδια έλεγε και σε εμένα, δεν αντεχεί το κωλογαμήσι πέρα από το λεπτό και γκρινιάζει....βέβαια κάθησε και την έχυσα στον κώλο ενώ η ειρήνη τραβήχτηκε και με άφησε με την πούτσα στο χέρι, γενικά απάτη είναι και οι δύο τους....Και η Στέλα εκεί παραδίπλα στο φωκαιας τα ίδια κάνει. Δεν με άφηνε να την γαμησω καλά καλά και γκρινιάζεε κ έλεγε ότι έχω μεγάλο πουτσο. Που παλαιότερα τον είχε φάει χωρίς τέτοια τον έχω νορμάλ εντομεταξι απλά χάλασε και αυτή.δουλευει και με γραφεία έξω από όσο ξέρω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nikosbou1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2018
- Like
- 631
- Πόντοι
- 81
Ναι εκεί στο λεπτό περίπου άρχισε να κλοτσαει και σε μένα. Γαμησετα δεν βρίσκεις μια που να κάνει φουλ πραγματικά πέρα πολύ μικρών εξαιρέσεωνΈτσι ακριβώς την πήρα πρόσφατα αυτή τα ίδια έλεγε και σε εμένα, δεν αντεχεί το κωλογαμήσι πέρα από το λεπτό και γκρινιάζει....βέβαια κάθησε και την έχυσα στον κώλο ενώ η ειρήνη τραβήχτηκε και με άφησε με την πούτσα στο χέρι, γενικά απάτη είναι και οι δύο τους....
Ποτε δε κλεινουν αυτοι..ακομη και στις επισημες αργιες καποια θα τα βρεις ανοιχταΓνωριζει κανεις εαν 25 Μαρτιου θα λειτουργησουν οι οικοι ανοχης;; Σκεφτομαι να κατεβω για τσαρκα και ενημερωση.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.690
- Πόντοι
- 4.646
Δυστυχώς, δοκίμασα πριν λίγες μέρες τη Ζήνα (την μελαμψή εννοώ) αλλά δεν μπόρεσα να γράψω γιατί έχασα τους κωδικούς του σάη.Καλημέρα, χτεσινό πέρασμα απόγευμα κατά τις 17 00 από φυλής71β όπου είχε 2 νεαρές αρκετά όμορφες λατίνες με φουλ πρόγραμμα δηλαδή έδιναν και κώλο αμφότερες, η μία ήταν η Ζίνα με αρκετά λευκή επιδερμίδα και η άλλη δεν συγκράτησα το όνομα της και ήταν αρκετά μελαμψή...Ας ενημερώσει κάποιος ποια δίνει το κουλούρι της αδιαμαρτύρητά και γενικά αν αξίζουν για κωλογαμήσι ή είναι και αυτές "Απάτη" σαν την ειρήνη την Βουλγάρα (βρδινή βάρδια φυλής και αυτή) που λέει ότι δίνει κώλο αλλά επί της ουσίας δεν το δίνει.
Η κοπέλα ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΩΛΟ και τον έχει στο μενού για κράχτη! Το κωλοτρυπίδι της είναι μεν χρησιμοποιημένο, όμως δεν έμπαινε με
τίποτα, κάτι που σπάνια μου συμβαίνει τόσο με επαγγελματίες, όσο και με κανονικές. Η τύπισσα την άκουγε κανονικά χώνοντας απλά
τον αντίχειρα στον κώλο της! Έλεος! Για μένα πρέπει να βρεθεί ένας σκληρός μύστης να τη στείλει στο νοσοκομείο με ρήξη πρωκτού
για να μάθει να μην ξαναπουλάει παπά! Η άλλη η Τίνα (η κοκκινομάλλα) δεν δοκιμάστηκε ακόμα, όμως είναι στα υπόψιν!
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.336
- Πόντοι
- 2.836
Τελευταία στάση Βεργας 6 Μπαρμπορα μάλλον, δεν μπαίνω γιατί αν με δει πρέπει να περασω
2 Αλεξάνδρα έχει παχύνει και άλλο
3Ελενη με μια ακόμα δεν θυμάμαι όνομα 7 Κωνσταντίνα το βουνό και κάτω μου είπαν σε 20 λεπτά θα βγει δεν ρώτησα ποια δουλεύει
2 Αλεξάνδρα έχει παχύνει και άλλο
3Ελενη με μια ακόμα δεν θυμάμαι όνομα 7 Κωνσταντίνα το βουνό και κάτω μου είπαν σε 20 λεπτά θα βγει δεν ρώτησα ποια δουλεύει
dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.714
- Πόντοι
- 731
Πέρασμα σήμερα με το θωρηκτό από βέργας 7 Κωνσταντίνα, μόνο και μόνο για να έχω μια καλτ εμπειρία με bbw.
Επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι οι χοντρες κανουν την καλύτερη πίπα. Παρ ολ αυτά, αυτό δεν είναι αρκετό για να ξαναπεράσω. Η τυπισσα είναι για σκληρούς χυστες.
Επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι οι χοντρες κανουν την καλύτερη πίπα. Παρ ολ αυτά, αυτό δεν είναι αρκετό για να ξαναπεράσω. Η τυπισσα είναι για σκληρούς χυστες.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.134
- Πόντοι
- 9.846
Ρε μαλακές πέρασα σήμερα βράδυ αργά τρίτη βάρδια για τσάρκα. Περί τις 05:00. Η Άννα Ταϊ πλέον 3η βάρδια; Δε χόρτασε να φωλιάζει τους πρωινους τώρα φωλιάζει και τους μεταμεσονύκτιους; Τέρμα νεολαία στο σαλόνι. Μπορεί και 10 άτομα μέσα. Σαλοναριζε με το βρακί, μπάλες έξω. Μου θυμησε τσόντα 10 άντρες με μια γυναίκα. Έτοιμοι ήταν όλοι, γυαλιζαν οι οφθαλμοί τους!!
Εν τω μεταξύ ήταν κι ένα μελανουρακι στο Φιλιππίδου όροφος. Έχουμε καμία πληροφορία;
Εν τω μεταξύ ήταν κι ένα μελανουρακι στο Φιλιππίδου όροφος. Έχουμε καμία πληροφορία;
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.134
- Πόντοι
- 9.846
Στην επόμενη παρέλαση θα σε βάλουμε στην πρώτη γραμμή μαζί με τους επιζώντες ήρωες του Αλβανικού μετώπου! Άξιος!Πέρασμα σήμερα με το θωρηκτό από βέργας 7 Κωνσταντίνα, μόνο και μόνο για να έχω μια καλτ εμπειρία με bbw.
dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.714
- Πόντοι
- 731
Θα πάω φυλής σε λίγο με κανένα πιπίνι under 50kg για να επέλθουν οι ισορροπίεςΣτην επόμενη παρέλαση θα σε βάλουμε στην πρώτη γραμμή μαζί με τους επιζώντες ήρωες του Αλβανικού μετώπου! Άξιος!
MrPaySafe21
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανένας που έχει χαθεί η Έμιλυ από Φιλιππίδου;
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Καλή επαγγελματίας η Σάρα πάντα με περιποιείται, γουστάρει δυνατό γαμησι και είναι αρκετά καθαρή.Φίλε Δημήτρη η Σάρα με αυτή την καραμέλα είναι τις περισσότερες φορές που πάω και βγαίνει σαλόνι περασμένες βραδινές ώρες. Μια φορά έχω περάσει και την είχα γλείψει γιατί μου γύρισε 69 και μου το έφερε το πραμα της στο στόμα αλλιώς δεν θα το έκανα.
Οπότε έχω περάσει πάντα μοσχοβολαει .
Ένα πράγμα δεν γουστάρει, είναι να μην της τσιμπας τα βυζιά γιατί τα φουσκώνει κάθε 3μηνο
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.308
- Πόντοι
- 3.246
νομίζω αναφέρεσαι στη Τζούλια φυλής 65Θα πάω φυλής σε λίγο με κανένα πιπίνι under 50kg για να επέλθουν οι ισορροπίες
Πρυτανης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 4.441
- Πόντοι
- 2.021
Πριν λίγο επάρθει στο Ι.1Β η Μαργαρίτα,το γκραννυ για 10€
Εξαιρετική περιποίηση , εξαιρετική ! Πίπα άκα , χάδια, σε κάνει τούρμπο.
Προφυλακτικό μια στάση, τέλος.
Είπαμε, βιολογικές ανάγκες αλλά και πολύ καλά προκαταρκτικά τα οποία οι δύο τελευταίες (κανονικές !) που είχα πηδήξει δεν ήξεραν την τύφλα τους.
Έλεος με τις μαλακισμένες που περνάνε το καβλί για καλαμπόκι η χωνάκι παγωτό.
Η Μαργαρίτα κοντά στα 60 νομίζω.
Απ' έξω χτύπαγαν πρέζα, το δένδρο γεμάτο σύριγγες.
Το νου σας κύριοι, προσέχετε την υγεία σας no matter what που λένε και οι Αγγλοσάξονες.
Πιστεύω πως το Ι.2 κ 2Α (απέναντι) πρέπει να έχουν πουληθεί σαν ακίνητα.
Είπαμε, βιολογικές ανάγκες αλλά και πολύ καλά προκαταρκτικά τα οποία οι δύο τελευταίες (κανονικές !) που είχα πηδήξει δεν ήξεραν την τύφλα τους.
Το νου σας κύριοι, προσέχετε την υγεία σας no matter what που λένε και οι Αγγλοσάξονες.
2η βάρδια τον τελευταίο καιρό αυτή είναι συνήθως,Ναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαλλον
αλβανίδα με καλά ελληνικά.
Δεν είναι μιλφ όμως,
ηλικιακά τουλάχιστον, γύρω στα 25,ξεκίνησε το '18 από φ71α και γενικά έχει στάνταρ πελατεία,αν λέμε την ίδια.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.134
- Πόντοι
- 9.846
Τι σιλικόνη είναι αυτη; Αζώτου;Καλή επαγγελματίας η Σάρα πάντα με περιποιείται, γουστάρει δυνατό γαμησι και είναι αρκετά καθαρή.
Οπότε έχω περάσει πάντα μοσχοβολαει .
Ένα πράγμα δεν γουστάρει, είναι να μην της τσιμπας τα βυζιά γιατί τα φουσκώνει κάθε 3μηνο
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.134
- Πόντοι
- 9.846
Η Μαργαρίτα είναι και ψυχούλα. Έχει αναφερθεί από πολλούς και παλαιότερα. Δεν έχω τα σκώτια να πάω, αλλά όποιος έχει πάει περνάει καλά.Πριν λίγο επάρθει στο Ι.1Β η Μαργαρίτα,το γκραννυ για 10€
Μήπως εννοείς Ρωσίδα Ρουσλάνα αντί για Ρωσίδα Ρουμάνα;17 κάτω μια καινούρια σε 30λεπτο πρόγραμμα δεν την είδα Ρωσίδα λέει ο γέροντας Ρουμάνα
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.336
- Πόντοι
- 2.836
Ναι, βιαστικά τα έγραψα .Μήπως εννοείς Ρωσίδα Ρουσλάνα αντί για Ρουμάνα;
Οκ είναι η γνωστή Μίλα/Μιλάνα από το 59όροφος μεταγραφή.Ναι, βιαστικά τα έγραψα .
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις