Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 217 άτομα (18 μέλη και 199 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.167
Πόντοι
3.246
Ανοικτά τα
Φυλής 59 ισόγειο και υπόγειο
65 πάνω κατω.
86 κάτω
69α,β
71
74α
Φυλής και Φώκαιας.
Φιλιππίδου και τα 2.

Δεύτερη κατάθεση 86 κάτω Τζέσικα. Δεν θα ξαναεγραφα αλλά ήθελα να συμπληρώσω αυτή την φορά και να επιβεβαιώσω το σχόλιο ενός συναγωνιστή που έγραψε μετά από εμένα.
Όσο ήταν από πάνω κομπλέ. Όταν γύρισε στα 4 μου ήρθε μια μίξη latex, κωλιλας και ιδρώτα.
περίεργο αυτή
κάνει μπάνιο αρκετά συχνά ανάμεσα στα δωμάτια απ όσο γνωρίζω (και ακούω..) :think:

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.606
Πόντοι
746
Χωματιανου ανοικτά, δεν ανέβηκα.

Διδυμου 27 Βικτωρια. Πέρασα. Είχε διάθεση σήμερα. Η τσατσά χτύπησε πόρτα. Από το δωμάτιο βγήκα στο 20λεπτο οπότε μαζί με το ντύσιμο κτλ, πρέπει να χτύπησε κοντά στο 15λεπτο.

Διδύμου 22 είδα ανοικτό φως από μακριά.
Λες να σκάσει για δουλειά και η Τάνια σήμερα να περάσω να τις πάρω μαζί;

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.746
Πόντοι
2.836
Πρωινό πέρασμα στο Διδύμου 8β με τη μιλφ Βερόνικα. Αν και πήγα 10:30 είχε 2 άτομα στο σαλόνι και μπήκαν και άλλοι 2 μετα από μένα. Ευτυχώς ήθελαν την Ελένη και μπήκα κατευθείαν με τη Βερόνικα. Είχε διάθεση, πίπα εξαιρετική και σεξ σε 2 στάσεις. Το τέλος πάλι με πίπα στο στοματάκι της.

Τελευταία τροποποίηση:

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.606
Πόντοι
746
Σ
31 μέλη 303 επισκέπτες, διαβάστε καλά μ@λακιστηρια επισκέπτες :jerking::jerking::2funny::2funny:
Σε αυτό φταίνε οι admins.
Κάντο πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις το περιεχόμενο του θρεντ, να σου πω εγώ.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Σ

Κάντο πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις το περιεχόμενο του θρεντ, να σου πω εγώ.
Σε κάποια φόρα το έχουν αυτό. Απλά εδώ δεν παίζει να γίνει. Υπάρχουν "χορηγίες" και προμοτοριλίκι που θα ζημιώνε την πιάτσα άμα γινόταν κάτι τέτοιο. Threads σαν αυτό τρέφουν πολλά σπιτάκια.

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.743
Πόντοι
201
Σ

Έχει δοκιμαστεί αυτό πριν αρκετά χρόνια και μετά επανήλθε στην παρούσα κατάσταση.

sperman007

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2021
Like
39
Πόντοι
0
Πέρασμα προ ολίγου από Λιοσίων 73 όροφος. Η Έμμυ και η Μαρία σε ελεύθερο στοματικό 69 και οι 2. Πήρα την Μαρία (από Κολομβία?!) , πολύ καθαρή κοπέλα, περιποιημένα νύχια, μακριά μαύρα μαλλιά και σκιννυ, Ποκαχοντας φάση.
Που αλλού παίζουν τόσο ωραία δωμάτια με 20Ευρω μύστες;

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
731
Πέρασμα προ ολίγου από Λιοσίων 73 όροφος. Η Έμμυ και η Μαρία σε ελεύθερο στοματικό 69 και οι 2. Πήρα την Μαρία (από Κολομβία?!) , πολύ καθαρή κοπέλα, περιποιημένα νύχια, μακριά μαύρα μαλλιά και σκιννυ, Ποκαχοντας φάση.
Που αλλού παίζουν τόσο ωραία δωμάτια με 20Ευρω μύστες;
Μεσα στο δωματιο πως ηταν συναγωνιστη? Καλη ή φολα?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.020
Πόντοι
9.846
Πέρασμα από Μπαρμποραρα, γυμνή στο σαλοναρισμα με φρέσκο πεντικιούρ και μανικιουρ. Καβλα οπως συνήθως. Ορεξατη και άψογη σε όλα. Κλασσικά φουλ δωμάτια. Το δώρο του Σαββάτου μου.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.513
Πόντοι
4.926
Οι μανάδες και οι γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν από αυτά. Τα αγόρια πρέπει να έχουν μια υποστήριξη στην αρχή. Καλό κάνει, κακό δεν κάνει.
Οι καργιόλες μάνες και οι γαμιόλες κόρες, είναι υποστηρικτικές, μόνο σε περίπτωση που ο γιος θέλει να σκάσει μύτη με κάνα γυναικείο κολάν ή να φορέσει καμία κιλότα.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.724
Πόντοι
6.495
Διδύμου 22 είδα ανοικτό φως από μακριά.
Στέλα. Ετιμηθει. Όλο τρέλα και χαρά με πλήρη περιποίηση και σε μπάλες, σε ανάποδο cowgirl, κανονικό και το τέλος στα 4. Άντεξε και σε υψηλές στροφές στο τέλος. Δεν χτύπησε η πόρτα. Συνολικός χρόνος 25 λεπτά.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Στέλα. Ετιμηθει. Όλο τρέλα και χαρά με πλήρη περιποίηση και σε μπάλες, σε ανάποδο cowgirl, κανονικό και το τέλος στα 4. Άντεξε και σε υψηλές στροφές στο τέλος. Δεν χτύπησε η πόρτα. Συνολικός χρόνος 25 λεπτά.
25 λεπτά με το συμβατικό αντίτιμο;

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Πέρασμα από Μπαρμποραρα, γυμνή στο σαλοναρισμα με φρέσκο πεντικιούρ και μανικιουρ. Καβλα οπως συνήθως. Ορεξατη και άψογη σε όλα. Κλασσικά φουλ δωμάτια. Το δώρο του Σαββάτου μου.
Τέσσερις παρά πήγα και εγώ για 1η φορά στην μπαρμπορα έμεινα πολύ ευχαριστημένος είχα δει που γράφουν εδώ ότι είναι 55 χρόνων και ήμουν λίγο επιφυλακτικός στο να πάω.δεν γνωρίζω την ηλικία της πάντως είναι σκέτη καύλα πολύ καλό γαμησι και περιποίηση Θα ξανατιμηθει σίγουρα δεν γράφω πολλά καθώς έχουν γραφτεί κ πολλά.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.020
Πόντοι
9.846
Τέσσερις παρά πήγα και εγώ για 1η φορά στην μπαρμπορα έμεινα πολύ ευχαριστημένος είχα δει που γράφουν εδώ ότι είναι 55 χρόνων και ήμουν λίγο επιφυλακτικός στο να πάω.δεν γνωρίζω την ηλικία της πάντως είναι σκέτη καύλα πολύ καλό γαμησι και περιποίηση Θα ξανατιμηθει σίγουρα δεν γράφω πολλά καθώς έχουν γραφτεί κ πολλά.
Εσυ λοιπόν που είσαι νέος και πηγες πρωτη φορα ποσο χρονων την κανεις; Εγώ δεν θα σου πω κάτι για να σε επιρρεασω. Εσυ θα μου πεις. Εγώ και όλοι οι παλιοι εδώ μέσα ξέρουμε ποσο πραγματικά είναι.

Εγγρ.
4 Μαρ 2024
Like
248
Πόντοι
20
Ποδολαγνίζεται η Μπάρμπορα; Αν δεν κάνω λάθος προ δεκαετίας περίπου δεν ήταν καθόλου θετική...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom