Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 130 άτομα (9 μέλη και 121 επισκέπτες)

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Τις τελευταίες δύο φορές που τσάρκαρα πέτυχα πατέρα με γιο να μπαίνουν μαζί σε οίκο για λογαριασμό του γιου φυσικά. Πολύ δυνατή εικόνα. Μακάρι περισσότεροι πατεράδες να ήταν έτσι άνετοι και πραγματικοί φίλοι με το γιο τους. Στη σημερινή τσάρκα το παιδί ήταν εμφανέστατα ανήλικο (χωρίς όμως απολύτως κανένα πρόβλημα, απλά ηλικία μικρή) πάντα μαζί με τον πατέρα να τον καθοδηγεί. Σε έναν μάλιστα οίκο η κοπελιά απόρησε για την ηλικία του παιδιού και μπήκε μπροστά ο πατέρας και λέει είμαι ο πατέρας του παιδιού και το στήριξε και ο τσάτσος για να καταλάβει η κοπέλα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Ξαναλέω δυνατές και πολύ ευχάριστες εικόνες που μακάρι να τις βλέπαμε συχνότερα. Οι μανάδες και οι γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν από αυτά. Τα αγόρια πρέπει να έχουν μια υποστήριξη στην αρχή. Καλό κάνει, κακό δεν κάνει.

Γειά σου ρε πατέρα. Αν μας διαβάζεις ή είσαι μέλος, εύγε. Δεν βρήκα το θάρρος να πω γνώμη σε κοπέλες που έχω δοκιμάσει και ήταν παρούσες σήμερα στην πιάτσα (μπήκαμε μαζί σε κάποια σπιτάκια) για να μην κομπλάρω το πιτσιρίκι.

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Καλησπέρα σας! Πήγα Σαμπινα από βέργας 7 πέρασα καλά όπως πάντα βέβαια δεν την είδα πολύ ορεξατη ενημερώνω για όποιον θέλει να πάει σήμερα.
Και εγώ στο Τσακ πρόλαβα.. θα κλείσει όπως μου είπε για σήμερα γιατί μάλλον θα τής έρθει περίοδος .
Οπότε ούτε αύριο την βλέπω να δουλεύει .
Όταν βγήκα είχαν κλείσει και το φώς έξω ...

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Τις τελευταίες δύο φορές που τσάρκαρα πέτυχα πατέρα με γιο να μπαίνουν μαζί σε οίκο για λογαριασμό του γιου φυσικά. Πολύ δυνατή εικόνα. Μακάρι περισσότεροι πατεράδες να ήταν έτσι άνετοι και πραγματικοί φίλοι με το γιο τους. Στη σημερινή τσάρκα το παιδί ήταν εμφανέστατα ανήλικο (χωρίς όμως απολύτως κανένα πρόβλημα, απλά ηλικία μικρή) πάντα μαζί με τον πατέρα να τον καθοδηγεί. Σε έναν μάλιστα οίκο η κοπελιά απόρησε για την ηλικία του παιδιού και μπήκε μπροστά ο πατέρας και λέει είμαι ο πατέρας του παιδιού και το στήριξε και ο τσάτσος για να καταλάβει η κοπέλα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Ξαναλέω δυνατές και πολύ ευχάριστες εικόνες που μακάρι να τις βλέπαμε συχνότερα. Οι μανάδες και οι γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν από αυτά. Τα αγόρια πρέπει να έχουν μια υποστήριξη στην αρχή. Καλό κάνει, κακό δεν κάνει.

Γειά σου ρε πατέρα. Αν μας διαβάζεις ή είσαι μέλος, εύγε. Δεν βρήκα το θάρρος να πω γνώμη σε κοπέλες που έχω δοκιμάσει και ήταν παρούσες σήμερα στην πιάτσα (μπήκαμε μαζί σε κάποια σπιτάκια) για να μην κομπλάρω το πιτσιρίκι.

Κάνε εικόνα να πηγαίνεις τον γιό σου να τον μυήσεις στον κόσμο του μουνιού και να πετύχεις τίποτα φεμιναζί να κάνουν κακό χαμό.. θέλει πολύ μετά να το γυρίσει ο κάθε πιτσιρικάς στα τσιμπούκια και αλλαξοκωλιές θαρρείς....
:(

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.394
Πόντοι
446

Κ μένα ο παππούς μου είχε πάει τον πατέρα μου για εκπαίδευση σε οίκο, εμένα ο πατέρας μου δεν με πήγε αλλά είχα κάνει τα βήματα μου με συμμαθήτριά απ' το σχολείο οπότε δε χρειάστηκε κιόλας χαχαχα παρόλα αυτά, πιθανόν πολλά παιδιά να μην έχουν την ευκαιρία να γαμήσουν συμμαθήτριά τους στο σχολείο... οπότε εκεί η επίσκεψη σε οίκο βοηθάει.

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Και εγώ στο Τσακ πρόλαβα.. θα κλείσει όπως μου είπε για σήμερα γιατί μάλλον θα τής έρθει περίοδος .
Οπότε ούτε αύριο την βλέπω να δουλεύει .
Όταν βγήκα είχαν κλείσει και το φώς έξω ...
Από αύριο θα λείπει έτσι και αλλιώς για μια εβδομάδα ρεπο. Άσχετος της περιόδου το γνωρίζω εδώ και 6 μέρες.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.877
Πόντοι
1.056

Εγω δεν θα αναφερθω αν ειναι καλο η κακο, αλλωστε ο σωστος πατερας προσπαθει να κανει οτι μπορει για το παιδι του. Αλλα η συγκεκριμενη περιπτωση ειναι λιγο ευαισθητη περιπτωση καθως μπορει να του γυρισει μπουμερανγκ.

Αν το παιδι μαθει στην ευκολη ευχαριστηση και του γινει συνηθειο τοτε θα απομακρυνεται ολο και περισσοτερο απο την <<αντιθετη πλευρα>> δλδ το να μπορει να γνωρισει μια γυναικα και να εξελιξει την σχεση του με αυτην..

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλημέρα!!! Έχουμε καμία ενημέρωση για σήμερα το πρωί Φυλής παρακαλώ?

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.735
Πόντοι
201
Χωματιανου ανοικτά, δεν ανέβηκα.

Διδυμου 27 Βικτωρια. Πέρασα. Είχε διάθεση σήμερα. Η τσατσά χτύπησε πόρτα. Από το δωμάτιο βγήκα στο 20λεπτο οπότε μαζί με το ντύσιμο κτλ, πρέπει να χτύπησε κοντά στο 15λεπτο.

Διδύμου 22 είδα ανοικτό φως από μακριά.

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.735
Πόντοι
201
Ανοικτά τα
Φυλής 59 ισόγειο και υπόγειο
65 πάνω κατω.
86 κάτω
69α,β
71
74α
Φυλής και Φώκαιας.
Φιλιππίδου και τα 2.

Δεύτερη κατάθεση 86 κάτω Τζέσικα. Δεν θα ξαναεγραφα αλλά ήθελα να συμπληρώσω αυτή την φορά και να επιβεβαιώσω το σχόλιο ενός συναγωνιστή που έγραψε μετά από εμένα.
Όσο ήταν από πάνω κομπλέ. Όταν γύρισε στα 4 μου ήρθε μια μίξη latex, κωλιλας και ιδρώτα.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.707
Πόντοι
3.246
Ανοικτά τα
Φυλής 59 ισόγειο και υπόγειο
65 πάνω κατω.
86 κάτω
69α,β
71
74α
Φυλής και Φώκαιας.
Φιλιππίδου και τα 2.

Δεύτερη κατάθεση 86 κάτω Τζέσικα. Δεν θα ξαναεγραφα αλλά ήθελα να συμπληρώσω αυτή την φορά και να επιβεβαιώσω το σχόλιο ενός συναγωνιστή που έγραψε μετά από εμένα.
Όσο ήταν από πάνω κομπλέ. Όταν γύρισε στα 4 μου ήρθε μια μίξη latex, κωλιλας και ιδρώτα.
περίεργο αυτή
κάνει μπάνιο αρκετά συχνά ανάμεσα στα δωμάτια απ όσο γνωρίζω (και ακούω..) :think:

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Χωματιανου ανοικτά, δεν ανέβηκα.

Διδυμου 27 Βικτωρια. Πέρασα. Είχε διάθεση σήμερα. Η τσατσά χτύπησε πόρτα. Από το δωμάτιο βγήκα στο 20λεπτο οπότε μαζί με το ντύσιμο κτλ, πρέπει να χτύπησε κοντά στο 15λεπτο.

Διδύμου 22 είδα ανοικτό φως από μακριά.
Λες να σκάσει για δουλειά και η Τάνια σήμερα να περάσω να τις πάρω μαζί;

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Πρωινό πέρασμα στο Διδύμου 8β με τη μιλφ Βερόνικα. Αν και πήγα 10:30 είχε 2 άτομα στο σαλόνι και μπήκαν και άλλοι 2 μετα από μένα. Ευτυχώς ήθελαν την Ελένη και μπήκα κατευθείαν με τη Βερόνικα. Είχε διάθεση, πίπα εξαιρετική και σεξ σε 2 στάσεις. Το τέλος πάλι με πίπα στο στοματάκι της.

Τελευταία τροποποίηση:

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Σ
31 μέλη 303 επισκέπτες, διαβάστε καλά μ@λακιστηρια επισκέπτες :jerking::jerking::2funny::2funny:
Σε αυτό φταίνε οι admins.
Κάντο πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις το περιεχόμενο του θρεντ, να σου πω εγώ.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Σ

Κάντο πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις το περιεχόμενο του θρεντ, να σου πω εγώ.
Σε κάποια φόρα το έχουν αυτό. Απλά εδώ δεν παίζει να γίνει. Υπάρχουν "χορηγίες" και προμοτοριλίκι που θα ζημιώνε την πιάτσα άμα γινόταν κάτι τέτοιο. Threads σαν αυτό τρέφουν πολλά σπιτάκια.

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.735
Πόντοι
201
Σ

Έχει δοκιμαστεί αυτό πριν αρκετά χρόνια και μετά επανήλθε στην παρούσα κατάσταση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom