Τις τελευταίες δύο φορές που τσάρκαρα πέτυχα πατέρα με γιο να μπαίνουν μαζί σε οίκο για λογαριασμό του γιου φυσικά. Πολύ δυνατή εικόνα. Μακάρι περισσότεροι πατεράδες να ήταν έτσι άνετοι και πραγματικοί φίλοι με το γιο τους. Στη σημερινή τσάρκα το παιδί ήταν εμφανέστατα ανήλικο (χωρίς όμως απολύτως κανένα πρόβλημα, απλά ηλικία μικρή) πάντα μαζί με τον πατέρα να τον καθοδηγεί. Σε έναν μάλιστα οίκο η κοπελιά απόρησε για την ηλικία του παιδιού και μπήκε μπροστά ο πατέρας και λέει είμαι ο πατέρας του παιδιού και το στήριξε και ο τσάτσος για να καταλάβει η κοπέλα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Ξαναλέω δυνατές και πολύ ευχάριστες εικόνες που μακάρι να τις βλέπαμε συχνότερα. Οι μανάδες και οι γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν από αυτά. Τα αγόρια πρέπει να έχουν μια υποστήριξη στην αρχή. Καλό κάνει, κακό δεν κάνει.
Γειά σου ρε πατέρα. Αν μας διαβάζεις ή είσαι μέλος, εύγε. Δεν βρήκα το θάρρος να πω γνώμη σε κοπέλες που έχω δοκιμάσει και ήταν παρούσες σήμερα στην πιάτσα (μπήκαμε μαζί σε κάποια σπιτάκια) για να μην κομπλάρω το πιτσιρίκι.
Ξαναλέω δυνατές και πολύ ευχάριστες εικόνες που μακάρι να τις βλέπαμε συχνότερα. Οι μανάδες και οι γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν από αυτά. Τα αγόρια πρέπει να έχουν μια υποστήριξη στην αρχή. Καλό κάνει, κακό δεν κάνει.
Γειά σου ρε πατέρα. Αν μας διαβάζεις ή είσαι μέλος, εύγε. Δεν βρήκα το θάρρος να πω γνώμη σε κοπέλες που έχω δοκιμάσει και ήταν παρούσες σήμερα στην πιάτσα (μπήκαμε μαζί σε κάποια σπιτάκια) για να μην κομπλάρω το πιτσιρίκι.