Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 679
- Πόντοι
- 81
Καλησπερα παιδες, σημερα περασα με αλεξανδρα φωκαιας 17α, Μπαινω μεσα στον οικο μου λεει η κοπελα το προγραμμα, ειχε ενα βαψιμο στα ματια και καπως και με καυλωσε με την μια. Εδωσα το 20αρι μπαινω στο δωματιο ξεντυνομαι ξαπλωνω μετα απο 5 λεπτα ερχεται η αλεξανδρα. Με φιλαει παντου απο λαιμο μεχρι γονατα, ωσπου πηγαινει μεχρι το επιμαχο σημειο, γλειφει μπαλες και ξεκινανει μια περιεργη πιπα, δεν το παιζε πανω κατω..... η κοπελα το παιζε μονο με την γλωσσα της χωρις να κουνιεται καθολου. Σε λιγο καυλωσα τοσο πολυ που ηθελα να της τα δωσωω στο στομα. Μου τον βγαζει και μου το παιζει να χυσω στομα της. Της λεω θελω να σε παρω. Της λεω ανεβα. Ανεβαινει πανω μου και πηδαγε καλα καποια επειδη εβλεπα πως δεν τελειωνω την περνω στα 4 και τη σκιζω, υστερα την γυρναω ιεραποστολικα και κοιταζοντας αυτα τα ματια της τα αδειαζω ολα μεσα στη καποτα. Τελιωσαμε μιλησαμε λιγο και μου δωσε ενα φιλι στο μαγουλο η κοπελα και εφυγε. Τουμπανο η κοπελα παιδια συστηνεται ανεπιφυλακτα. 2 πραγματα παρατηρησα 1ον ενω μπαινεις και βλεπεις 2 βυζαρες τουμπανο μολις βγαζει σουτιεν ειναι πεσμενα λιγο. Αν και δεν με χαλασε καθολου. Επισης εχω ενα ερωτηματικο που ξεχασα να την ρωτησω. Οταν την εβαλα πανω μου και της επιανα τα βυζια μου περνε το χερι. Ενω μολις την πηρα ιεραποστολικα μου τα αφηνε και τα πιανα κανονικα.