Δε ξέρω αν είναι η ίδια που λες με αυτήν που είναι Σπύρου πατσηΚαλημέρα ξέρουμε που βρίσκεται η Σαμιρα από Λιοσίων 73?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.524
- Πόντοι
- 731
Πέρασα από Έλλης 3 για παρτουζα με Κατερινα και Ειρήνη. Από εμφάνιση μην περιμένετε πολλά δυο χοντρές μιλφ. Εγώ απλά μπήκα για την καλτιλα και για το ότι η παρτουζα προσφέρεται με 30€ στο εν λόγω οίκημα, κάτι που αρχίζει σιγά σιγά να εξαφανίζεται από την πιάτσα καθώς τελευταία όλο και περισσότερο ακούω όταν ανακοινώνεται παρτουζα, ότι είναι στα 40€. Στα του αγώνα καλή πίπα με εναλλαγές γλείψιμο αρχιδιων και απο τις δυο. Κάνουν και ελεύθερο αλλά εγώ προτιμάω τον σκούφο στα μπουρδελα. Στο γαμησι καλή συμμετοχή. Παραθέτω και μια φωτο από το μεγάλο, σχετικά καθαρο και ευρύχωρο δωμάτιο.
Η Κωνσταντίνα είπε ότι θα σταματήσει είχε πρόβλημα αλλά το είπε και παλιότερα και ξανάεμφανηζετεΕπίσης μια Κωνσταντίνα Ελληνίδα που εμφανίζονταν φυλής ξέρουμε κάτι;
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 3.172
Η ίδια είναι ..Δε ξέρω αν είναι η ίδια που λες με αυτήν που είναι Σπύρου πατση
Πηγαίνετε Διδύμου 8Α (δείτε κριτικές) ή Διδυμου 27 (για Φωτεινή) ή αλλιώς Ιωαννίνων 3-5, Φυλής είναι τζόγος τι θα σου κάτσει.Καλησπέρα μύστες μου! Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θρεντ αλλά έχω αποριες. Το Σάββατο ενηλικιώνεται ένα φιλαράκι και λέμε να πάμε για ξεπαρθενιασμα όλη η παρέα 3-4 άτομα (όχι παρτουζα, ξεχωριστά). Λέμε για Σάββατο απογευματάκι και μας είπανε ότι τα καλά είναι φυλής και όχι Μεταξουργείο/Βικτώρια. Έχετε να προτείνετε κάτι, έστω την περιοχή γενικότερα; (Μπάτζετ 20€ το άτομο, όλοι είμαστε με μηδέν εμπειρία)
Πρωί με βροχή =έρημοι οι οίκοι,η καλύτερη μέρα για τσάρκα.
Πήγα για πολλοστή φορά με τη Ρουμανα Μπελά πρώην Κολωνού 27 τώρα εργάζεται στο απέναντι.
Ο χώρος σαφώς καλύτερος από το 27,το μωρό πάντα μες στη καβλα .
Αυτή δεν βαριέμαι να τη γαμαω.
Πήγα για πολλοστή φορά με τη Ρουμανα Μπελά πρώην Κολωνού 27 τώρα εργάζεται στο απέναντι.
Παίκτη στον όροφο πήγες ; Το Έλλης είχε παράδοση στο πρωκτικό, τώρα όχι απ ότι βλέπω.Πέρασα από Έλλης 3 για παρτουζα με Κατερινα και Ειρήνη. Από εμφάνιση μην περιμένετε πολλά δυο χοντρές μιλφ. Εγώ απλά μπήκα για την καλτιλα και για το ότι η παρτουζα προσφέρεται με 30€ στο εν λόγω οίκημα, κάτι που αρχίζει σιγά σιγά να εξαφανίζεται από την πιάτσα καθώς τελευταία όλο και περισσότερο ακούω όταν ανακοινώνεται παρτουζα, ότι είναι στα 40€. Στα του αγώνα καλή πίπα με εναλλαγές γλείψιμο αρχιδιων και απο τις δυο. Κάνουν και ελεύθερο αλλά εγώ προτιμάω τον σκούφο στα μπουρδελα. Στο γαμησι καλή συμμετοχή. Παραθέτω και μια φωτο από το μεγάλο, σχετικά καθαρο και ευρύχωρο δωμάτιο.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.414
- Πόντοι
- 2.036
Στο Erotic prison ? Δεν έχω καταφέρει να την πετύχω ποτέ.Πρωί με βροχή =έρημοι οι οίκοι,η καλύτερη μέρα για τσάρκα.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.145
- Πόντοι
- 1.936
Θα υπαρξει ενα κιμα ανατιμησης υπηρεσιων πιστευω.Πολλα εχουν κοπει στο εικοσαρικο απο κοπελες που τα προσεφεραν και τωρα περιμενουν σαν να τους κανει ο πελατης την προταση για τα εξτρα.Παίκτη στον όροφο πήγες ; Το Έλλης είχε παράδοση στο πρωκτικό, τώρα όχι απ ότι βλέπω.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.145
- Πόντοι
- 1.936
Πρωινες ωρες λεβεντες.Διδυμου 27 Βικτωρια ή απογευμα Φωτεινη.Πηγαίνετε Διδύμου 8Α (δείτε κριτικές) ή Διδυμου 27 (για Φωτεινή) ή αλλιώς Ιωαννίνων 3-5, Φυλής είναι τζόγος τι θα σου κάτσει.
Φιλιππιδου 11 οροφος Καρολινα,πρωι.
Επισης Κοιταξτε για Νταρια ή Ολγα στα Αγκυρας 9 ή 12.Αντε και καλα γαμησια.
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 653
- Πόντοι
- 81
Καλησπερα παιδες, σημερα περασα με αλεξανδρα φωκαιας 17α, Μπαινω μεσα στον οικο μου λεει η κοπελα το προγραμμα, ειχε ενα βαψιμο στα ματια και καπως και με καυλωσε με την μια. Εδωσα το 20αρι μπαινω στο δωματιο ξεντυνομαι ξαπλωνω μετα απο 5 λεπτα ερχεται η αλεξανδρα. Με φιλαει παντου απο λαιμο μεχρι γονατα, ωσπου πηγαινει μεχρι το επιμαχο σημειο, γλειφει μπαλες και ξεκινανει μια περιεργη πιπα, δεν το παιζε πανω κατω..... η κοπελα το παιζε μονο με την γλωσσα της χωρις να κουνιεται καθολου. Σε λιγο καυλωσα τοσο πολυ που ηθελα να της τα δωσωω στο στομα. Μου τον βγαζει και μου το παιζει να χυσω στομα της. Της λεω θελω να σε παρω. Της λεω ανεβα. Ανεβαινει πανω μου και πηδαγε καλα καποια επειδη εβλεπα πως δεν τελειωνω την περνω στα 4 και τη σκιζω, υστερα την γυρναω ιεραποστολικα και κοιταζοντας αυτα τα ματια της τα αδειαζω ολα μεσα στη καποτα. Τελιωσαμε μιλησαμε λιγο και μου δωσε ενα φιλι στο μαγουλο η κοπελα και εφυγε. Τουμπανο η κοπελα παιδια συστηνεται ανεπιφυλακτα. 2 πραγματα παρατηρησα 1ον ενω μπαινεις και βλεπεις 2 βυζαρες τουμπανο μολις βγαζει σουτιεν ειναι πεσμενα λιγο. Αν και δεν με χαλασε καθολου. Επισης εχω ενα ερωτηματικο που ξεχασα να την ρωτησω. Οταν την εβαλα πανω μου και της επιανα τα βυζια μου περνε το χερι. Ενω μολις την πηρα ιεραποστολικα μου τα αφηνε και τα πιανα κανονικα.
Πρωινά 8 με 2Στο Erotic prison ? Δεν έχω καταφέρει να την πετύχω ποτέ.
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Χαχαχαχαάντε τώρα αυτά τα
παλικαράκια να πάνε σε
καμιά Άννα Τάι να αποκτήσουν αιώνια ψυχολογικά
agriemenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2018
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Ται; τι σημαίνει; ταυλανδεζα;άντε τώρα αυτά τα
παλικαράκια να πάνε σε
καμιά Άννα Τάι να αποκτήσουν αιώνια ψυχολογικά
Melissa123
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει κάποια ενημέρωση για διδύμου?
Δεν πειραζει. Καλη και η μαλακια, και γλυτωνεις και 20€Θα υπαρξει ενα κιμα ανατιμησης υπηρεσιων πιστευω.Πολλα εχουν κοπει στο εικοσαρικο απο κοπελες που τα προσεφεραν και τωρα περιμενουν σαν να τους κανει ο πελατης την προταση για τα εξτρα.
Arhspaparhs42
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστές καλησπέρα
Έπειτα από μεγάλη αποχή ήρθε η ώρα μου και μένα ! Θέλω να μου πείτε που μπορώ να βρω με τεράστιες βυζαρες και κωλο! Busty εις την ελληνικην «χοντρές» να μην κάθομαι να ψάχνω σαν τον ….. ΥΓ ωραια και τα πίινια αλλά θέλω κάτι διαφορετικό ) ευχαριστώ εκ των προτέρων
Έπειτα από μεγάλη αποχή ήρθε η ώρα μου και μένα ! Θέλω να μου πείτε που μπορώ να βρω με τεράστιες βυζαρες και κωλο! Busty εις την ελληνικην «χοντρές» να μην κάθομαι να ψάχνω σαν τον ….. ΥΓ ωραια και τα πίινια αλλά θέλω κάτι διαφορετικό ) ευχαριστώ εκ των προτέρων
milflover04
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.664
- Πόντοι
- 481
Καλημέρα συναγωνιστές, η Μαρία από Φωκαίας 13 ισόγειο έχει σταματήσει?
milflover04
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.664
- Πόντοι
- 481
Δοκίμασε την Κωνσταντίνα από Βέργας 7 συναγωνιστή. Πολύ χοντρή και κάνει φοβερή ακαποτη πίπα.Συναγωνιστές καλησπέρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις