Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 356 άτομα (25 μέλη και 331 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
Εσμεράλντα δεν έχω δεί,ωραία; δε μπήκα 19 σήμερα είπα θάναι οι ίδιες.
Εσμεραλδα καστανή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Η Μελίσα προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Εσμεράλντα δεν έχω δεί,ωραία; δε μπήκα 19 σήμερα είπα θάναι οι ίδιες.
Σήμερα β' βάρδια ήταν η Εσμεράλντα και η Μαρία Χοσέ. Δεν είναι τόσο όμορφη όσο η Μελίσσα, αλλά πολύ πιο ευδιάθετη και συνεργάσιμη. Νομίζω ότι οι Βενεζουελανές είναι καλύτερες σε υπηρεσίες γενικά.

xxxJah

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Κριτικές
9
Like
405
Πόντοι
300
Πέρασμα σήμερα από λιοσιων όλα της βέργας μαύρο χάλη. Λιοσίων 73β 3 κοπέλες είχε.
εμιλη η οποια δεν την είδα επειδη ηταν σε δωμάτιο.
Εσμεράλαντα ένα μικρο καλούτσικο κοριτσάκι
Και μαρια χοσέ με την οποία πέρασα. Ωραιο κολαρακι τιποτα βυζι γύρω στο 170. λεπτη και γλυκούλα με ωραιο κωλαρακι λίγο ξεπέτα αλλά κατα τα άλλα αρκετά ευχάριστη

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Περασμα στις 2 παρα λ73,αρχικα ανεβηκα πανω οπου ειχε 2-3 περιμεναν να γαμησουν στην Εμμυ....κ γω γι αυτη πηγα αλλα πιεζομουν απο χρονο.Η Μαρι-χοσε δεν με φτιαχνει πολυ αδυνατη.Η κακιστρω τσα2 ηταν με το γκριζο κοντο μαλλι που ναι παντα στην ειρωνια.
Κατεβηκα κατω οπου κ πηρα την Ευα με τις βυζαρες 2η φορα.
Το κοριτσι αν κ ειναι αλογομουρα με ασχημο κωλο ειναι σουπερ φιλοτιμο και τελειο για τους βυζολαγνους.Ενα λεηζερ στο κορμι της ποδια-επιμαχη περιοχη θα επεφερε καλυτερα αποτελεσματα και οχι ερεθισμους.Αν διαβαζεις Ευα καντο χθες....
Στα του αγωνα πολυ πολυ καλη πιπα αργη και περιποιηση αρχιδιων και βασης πεους.Προσωπικα αυτο με κανει πετρα.Την εβαλα απο πανω και την ευχαριστηθηκα στο γαμησι πολυ δοτικη,μετα ιεραποστολικο οπου και εβγαλα τα συκωτια μου απο σπερμα.Κρινω πετυχημενο το γαμησι κ το 20ρικο επιασε τοπο αλλα θα το σκεφτω να την ξαναπαρω περα απο την πιπα κ το χαρακτηρα της δεν τρελαινομαι.
Εψαχνα σμρ μια νεα λατινα με ωραιο κωλο που φαινεται στις φωτο αλλα δεν την πετυχα.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Ξεχασα να γραψω πως στα ανακαινισμενα δωματια του λ73 ο νηπτηρας ειναι πολυ ψηλα.,σκοπιμα το εκαναν για να μη κατουραμε....1.78 και στις μυτες του ενος ποδιου για να πλυνω το μπουτσο να ξεβρωμισει απο σπερμα κ καποτα να γυρισω σπιτι χωρις ιχνη....,την επομενη θα ανοιξω το ντους θα παθουμε καμμια κραμπα....ασε που φορεσα την φορμα αναποδα τον κωλο μπροστα κ πηγα να βγω εξω,ευτηχως το πηρα χαμπαρι κ γυρισα πισω

Gxamos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
12.767
Πόντοι
2.521
Αν μπορεί κάποιος να με ενημέρωσει κάποιος για κάτι αν έχει συναντήσει κάποιος την Άννα 590 είναι τόσο υποτακτική όσο λένε όλοι στις κριτικές δλδ άμα την βάλεις να γλύψει πόδια κωλο και τέτοια θα τα κάνει ...???
yes

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
σήμερα εφαγα απρόοπτο footjob από κοπέλα χωρίς να το περιμένω . Αν δεν είχα πάει σε άλλες 2 πιο πριν παίζει να είχα τρελαθεί από την καύλα
Φάνηκε να έχει πολύ εμπειρία σε αυτό γιατί μου έγινε γρηγορα πέτρα χαχα

pinvestor

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2023
Like
15
Πόντοι
0
σήμερα εφαγα απρόοπτο footjob από κοπέλα χωρίς να το περιμένω . Αν δεν είχα πάει σε άλλες 2 πιο πριν παίζει να είχα τρελαθεί από την καύλα
Πες μας ποια έχει την χάρη δεν το έχω πετύχει πουθενά

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα στους Φιλους....εχθες βραδυ....περασμα απο Διδυμου 27 ηταν μονο η Φωτεινη.Περασα και μου εκανε τον πουτσο και τα αρχιδια να βογγανε....ρε παιδια πειτε της κατι....πιο χαλαρα.....εχει τα αντιστροφα αποτελεσματα η πιπα που κανει.....
Καλα να περνατε....
υσ.Αλιονα...γυρνα πισω να δωσεις σεμιναρια....σε Αγαπαω.......γυρνα πισω!!!!!!!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Ημερολόγιο ψωλόκρυου:
Μόλις πριν λίγο
Φωκαίας 27 κάτω η Εμμανουέλα, τελειωτικό στόμα
Φωκαίας 25 πάνω η λατίνα Κατερίνα, μπάζο
Φωκαίας 19 η Ναταλί
Φωκαίας 13 κάτω η Κίρα, αδύνατο πιπίνι μοντελοειδές με περίεργη φατσούλα.
Φυλής 59 κάτω Κατερίνα (το κεφάλι από Βραζιλία, ο κώλος από Φιλιππίνες, το μουνί από Ταϋλάνδη) και η Τζουλιάνα
Φυλής 59 πάνω η Σάντι, την έχω πάρει με μετριότατες εντυπώσεις

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20
Έχετε δει Όλγα milf ψηλή χοντρή, το θωρηκτό? Από Ρωσία. Και Ελένη από Αλβανία που δούλευε στο διδύμου?

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Καλησπέρα μύστες! Εχθές το βραδάκι μετά από σχετικά σύντομη βόλτα στα κεντρικά πέρασα με την Ντιαννα απλό πρόγραμμα στο Φ 84α για 1η φορά δεν είχε τύχει να την δω παλιότερα. Κοπέλα ξανθιά από Ρουμανία! Οι τορπίλες μοιάζουν να είναι σιλικόνης και παραπλανούν μιας και είναι τέντα και όμως δεν είναι, είναι φυσικές κάτι που διαπιστώθηκε μετά στον αγώνα κατευθείαν έδωσα το μπλέ χαρτί και μπήκα χωρίς να το σκεφτώ πολύ! Προκαταρκτικά πέρασμα σκούφου τσιμπουκακι 1η στάση από πάνω μου 2η ιεραποστολικό και στα 4. Λόγω κούρασης διότι την προηγούμενη μέρα είχα πάει απέναντι Ράνια και αργότερα στην Σαμπινα δυσκολευτηκα να τελειώσω η Ντιάννα είχε πολύ υπομονή και δεν βιαζόταν καθόλου. Της έπαιζα ελαφρά το μουνακι της και φιλούσα τις ρογες εκείνη με χαδακια φιλάκια κ επιφωνήματα περίμενε να την χύσω στα υπέροχα βυζάκια έρχονταν πάρει στάση. Προτού τελειώσω της έκανα μια προσποίηση ότι θα χύσω και έβαλε τα χέρια σαν ασπίδα μπροστά στο πρόσωπο γελάσαμε πολύ και οι δύο!!! Το τέλος ήρθε μετά από 12-13 λεπτά πράγμα που δεν περίμενα για να είμαι ειλικρινής είχα γίνει μούσκεμα κ στον ιδρώτα.. έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την κοπέλα θα ξαναπάω σύντομα για 2η κατάθεση και με περισσότερες καύλες. Αυτά από εμένα να περνάτε όμορφα

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
225
Πόντοι
21
Tι ειναι αυτο το footjob?

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Την Καλημερα στους Φιλους....εχθες βραδυ....περασμα απο Διδυμου 27 ηταν μονο η Φωτεινη.Περασα και μου εκανε τον πουτσο και τα αρχιδια να βογγανε....ρε παιδια πειτε της κατι....πιο χαλαρα.....εχει τα αντιστροφα αποτελεσματα η πιπα που κανει.....
Καλα να περνατε....
υσ.Αλιονα...γυρνα πισω να δωσεις σεμιναρια....σε Αγαπαω.......γυρνα πισω!!!!!!!
Η Βίκτωρια που χάθηκε ;

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
124
Πόντοι
0

Συνημμένα

• (m=eGM68f)(mh=ynbf17kBqoxCW6XH)5.jpg
    (m=eGM68f)(mh=ynbf17kBqoxCW6XH)5.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 35
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Καλησπέρα μύστες! Εχθές το βραδάκι μετά από σχετικά σύντομη βόλτα στα κεντρικά πέρασα με την Ντιαννα απλό πρόγραμμα στο Φ 84α για 1η φορά δεν είχε τύχει να την δω παλιότερα. Κοπέλα ξανθιά από Ρουμανία! Οι τορπίλες μοιάζουν να είναι σιλικόνης και παραπλανούν μιας και είναι τέντα και όμως δεν είναι, είναι φυσικές κάτι που διαπιστώθηκε μετά στον αγώνα κατευθείαν έδωσα το μπλέ χαρτί και μπήκα χωρίς να το σκεφτώ πολύ! Προκαταρκτικά πέρασμα σκούφου τσιμπουκακι 1η στάση από πάνω μου 2η ιεραποστολικό και στα 4. Λόγω κούρασης διότι την προηγούμενη μέρα είχα πάει απέναντι Ράνια και αργότερα στην Σαμπινα δυσκολευτηκα να τελειώσω η Ντιάννα είχε πολύ υπομονή και δεν βιαζόταν καθόλου. Της έπαιζα ελαφρά το μουνακι της και φιλούσα τις ρογες εκείνη με χαδακια φιλάκια κ επιφωνήματα περίμενε να την χύσω στα υπέροχα βυζάκια έρχονταν πάρει στάση. Προτού τελειώσω της έκανα μια προσποίηση ότι θα χύσω και έβαλε τα χέρια σαν ασπίδα μπροστά στο πρόσωπο γελάσαμε πολύ και οι δύο!!! Το τέλος ήρθε μετά από 12-13 λεπτά πράγμα που δεν περίμενα για να είμαι ειλικρινής είχα γίνει μούσκεμα κ στον ιδρώτα.. έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την κοπέλα θα ξαναπάω σύντομα για 2η κατάθεση και με περισσότερες καύλες. Αυτά από εμένα να περνάτε όμορφα
το βυζί της Ντιάνας ΔΕΝ είναι φυσικό!

gamao_gamao

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
144
Πόντοι
0
Ειναι κανενας τωρα εκει Φωκαιας, Φυλης να μας πει τι παιζει?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom