Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 420 άτομα (39 μέλη και 381 επισκέπτες)

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
713
Πόντοι
81
ναι είναι τρανς, και πέραν του ότι
"ήτανε το σοκ μεγάλο" που λέει και ο Σταρόβας κάνει καλό πρωκτικό και καλό βαθύ κλαρίνο

Πολλούς πελάτες έχει βλέπω ο Ντίνας.

Πριν από μερικά χρόνια στην Ελλάδα οι πούστηδες πλήρωναν για να τους πηδήξουν ενώ τώρα κάποιοι τους πληρώνουν κι από πάνω!

Ο κόσμος άλλαξε, αλλάξαν οι καιροί!

Τελευταία τροποποίηση:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Πολλούς πελάτες έχει βλέπω ο Ντίνας.

Πριν από μερικά χρόνια στην Ελλάδα οι πούστηδες πλήρωναν για να τους πηδήξουν ενώ τώρα κάποιοι τους πληρώνουν κι από πάνω!

Ο κόσμος άλλαξε, αλλάξαν οι καιροί!
χρυσό μου πριν από 15-20 χρόνια πούστηδες ήσαν λίγοι στην Ελλάδα, μετά...ήρθε το ΠΑΣΟΚ του Σιμήτη και ΟΤΙ ακολούθησε εως σήμερα, πολίτες έμαθαν να τους παίρνουν από τον κώλο για 300ευρώ το μήνα, όλοι και όλες στήνονται για μια θέση και άλλα ευτράπελα, ας μην το συνεχίσουμε! Στην Ελλάδα ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ για να σε γαμήσουν, οι φάσεις τυπάδες που ναι μάτσο, μουστακαλήδες, που λένε τον πούστη "ΜΠΟΥΣΤΗ" κτλ γεια χαραντάν και καλή καρδιά!

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
353
Πόντοι
20
Πέρασμα απογευμα μετα της 18:00, Βανέσα Ιασ20 μετά απο καιρό, Ρωμαλεν τσαβαλεν είναι το κορίτσι για όσουν δεν ξέρετε με μια πολύ καλη συνεδρία σε μια απίστευτη στάση reverse cowgirl που μου έχει μείνει σαν εικόνα.
Τελικώς όμως θα φάει Χ απο μένα γιατί όχι μόνο δέχεται πάκια αβέρτα που περίμεναν στο χωλ αλλά μετά στην συζήτηση που κάναμε μου είπε στα σοβαρά ότι έχει δεχτεί και πρεζόνια

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Πέρασμα απογευμα μετα της 18:00, Βανέσα Ιασ20 μετά απο καιρό, Ρωμαλεν τσαβαλεν είναι το κορίτσι για όσουν δεν ξέρετε με μια πολύ καλη συνεδρία σε μια απίστευτη στάση reverse cowgirl που μου έχει μείνει σαν εικόνα.
Τελικώς όμως θα φάει Χ απο μένα γιατί όχι μόνο δέχεται πάκια αβέρτα που περίμεναν στο χωλ αλλά μετά στην συζήτηση που κάναμε μου είπε στα σοβαρά ότι έχει δεχτεί και πρεζόνια
Προκειμένου να χτίσει μερικές μεζονέτες ακόμα αυτή είναι πρόθυμη να γαμηθει και με σκύλο.

Από εμένα έχει φάει πολύ καιρό Χ γιατί δεν το βουλώνει ποτέ με αποτέλεσμα να μου πέφτει σε κάθε μαλάκια που πετάει το στόμα της

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.777
Πόντοι
201
Χθές πήγα στην Φυλής και περίμενα στο δωμάτιο την Χριστίνα την Ρουμάνα να έρθει.
Στο σαλόνι ειχαν μαζευτεί κάποιοι τύποι και περίμεναν να δούνε την κοπέλα.
Εγω τους άκουγα χωρις ομως να μπορώ να τους δω..
Άκουσα λοιπόν τους πιο κάτω διαλόγους.
Βγήκε η τσαατσα , προφανώς είδε κάποιον αλλοδαπό και ειπε only greek please.
Κάποιος Έλληνας εσπευσε να υπερασπιστεί τον αλλοδαπό και αρχισε να φωνάζει και να ζητάει τον λόγο γιατί δέχεστε μόνο Έλληνες και αυτό είναι απαράδεκτο και η κοπέλα είναι και αυτη ξενη , είστε ρατσιστές κλπ.
Τότε η Χριστίνα βγήκε τσαμπουκαλεμενη και ρώτησε την πολύ λογική ερώτηση.
Εσύ οταν δεν σου αρέσει μια κοπέλα πας μαζί της;
Εγω γιατί να πάω ;
Κάθησα και το σκέφτηκα και νομίζω όλες οι πλευρές εχουν δίκιο κατά κάποιο τρόπο.
Είναι η φύση της εργασίας τέτοια που δεν μπορούν να μπουν κανόνες.
Παρακαλώ μήν αρχίσετε απαντήσεις του τύπου 'καλα έκανε, οι τύποι είναι βρωμιάρηδες κλπ' γιατι δεν είναι ο κανόνας.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Χθές πήγα στην Φυλής και περίμενα στο δωμάτιο την Χριστίνα την Ρουμάνα να έρθει.
Στο σαλόνι ειχαν μαζευτεί κάποιοι τύποι και περίμεναν να δούνε την κοπέλα.
Εγω τους άκουγα χωρις ομως να μπορώ να τους δω..
Άκουσα λοιπόν τους πιο κάτω διαλόγους.
Βγήκε η τσαατσα , προφανώς είδε κάποιον αλλοδαπό και ειπε only greek please.
Κάποιος Έλληνας εσπευσε να υπερασπιστεί τον αλλοδαπό και αρχισε να φωνάζει και να ζητάει τον λόγο γιατί δέχεστε μόνο Έλληνες και αυτό είναι απαράδεκτο και η κοπέλα είναι και αυτη ξενη , είστε ρατσιστές κλπ.
Τότε η Χριστίνα βγήκε τσαμπουκαλεμενη και ρώτησε την πολύ λογική ερώτηση.
Εσύ οταν δεν σου αρέσει μια κοπέλα πας μαζί της;
Εγω γιατί να πάω ;
Κάθησα και το σκέφτηκα και νομίζω όλες οι πλευρές εχουν δίκιο κατά κάποιο τρόπο.
Είναι η φύση της εργασίας τέτοια που δεν μπορούν να μπουν κανόνες.
Παρακαλώ μήν αρχίσετε απαντήσεις του τύπου 'καλα έκανε, οι τύποι είναι βρωμιάρηδες κλπ' γιατι δεν είναι ο κανόνας.
Αυτός ο Έλληνας πρεπει να ήταν πιο αριστερός και από την Παπαρήγα.
Διαβάζω Bou από την αρχή του σχεδόν και πρωτη φορα μαθαίνω τέτοιο πραγμα. Ρε που παμε ρε; Να παρακαλαμε Πέρσες να γαμάνε τα ίδια μουνια με εμάς; Σα πολλοι θέλετε να πατε στον Παράδεισο μου φαίνεται.... Αμ δε, στην κόλαση θα παμε όλοι!!

Tso kai lo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Like
321
Πόντοι
20
Αδέρφια καλημέρα και χρόνια πολλά..το Σάββατο θα είμαι Αθήνα κατά της 12 τ βράδυ .υπάρχει κανένα πετιτ καλό;; είτε Μεταξουργείο είτε φυλής;;
Έλεγα για Σαμπίνα αλλά φοβάμαι την φόλα!

mikemike23

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2022
Κριτικές
1
Like
219
Πόντοι
20
Ξέρει κανείς αν η Χριστίνα Τσέχα (φυλής 65,84 δουλεύε) έχει επιστρέψει ?

mikemike23

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2022
Κριτικές
1
Like
219
Πόντοι
20
Φωκαίας 19 δούλευε (πριν μισό χρόνο) μια Ιρίνα Ξανθιά, στήθος 2-3 ηλικία 35-40. Ξέρει κανείς αν δουλεύει τώρα κάπου ?

mikemike23

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2022
Κριτικές
1
Like
219
Πόντοι
20
Προκειμένου να χτίσει μερικές μεζονέτες ακόμα αυτή είναι πρόθυμη να γαμηθει και με σκύλο.

Από εμένα έχει φάει πολύ καιρό Χ γιατί δεν το βουλώνει ποτέ με αποτέλεσμα να μου πέφτει σε κάθε μαλάκια που πετάει το στόμα της
Για τι ηλικία μιλάμε ?

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.954
Πόντοι
4.926
Αδέρφια καλημέρα και χρόνια πολλά..το Σάββατο θα είμαι Αθήνα κατά της 12 τ βράδυ .υπάρχει κανένα πετιτ καλό;; είτε Μεταξουργείο είτε φυλής;;
Έλεγα για Σαμπίνα αλλά φοβάμαι την φόλα!
Καλημέρα, συναγωνιστή. Η Σαμπίνα δεν είναι petie. Είναι ψηλή και λιγερόκορμη. Δεν θα σε κεράσει φόλα, απλά θα σου προσφέρει απλό και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Tso kai lo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Like
321
Πόντοι
20
Καλημέρα, συναγωνιστή. Η Σαμπίνα δεν είναι petie. Είναι ψηλή και λιγερόκορμη. Δεν θα σε κεράσει φόλα, απλά θα σου προσφέρει απλό και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Όχι φίλος δ θέλω αποστειρωμα έτοιμος θα κατευω
Κάτι που να δουλεύει από παντού θέλουμε ...εμφανισημος είμαι αρκετά δε θα πει όχι εύκολα..δώσε ινφο για πετιτ

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Όχι φίλος δ θέλω αποστειρωμα έτοιμος θα κατευω
Κάτι που να δουλεύει από παντού θέλουμε ...εμφανισημος είμαι αρκετά δε θα πει όχι εύκολα..δώσε ινφο για πετιτ
Πήγαινε στη Σάρα Φωκαίας 25β

Άμα είσαι και τόσο εμφανισημος όπως στηρίζεις μπορεί να σε πληρώσει κι όλας

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.954
Πόντοι
4.926

Σταματήστε να παραπληροφορείτε τον κόσμο.
Ο συναγωνιστής ζήτησε πετίτ. Η Σάρα είναι μία Γυφτό-Βουλγάρα, ψηλή, με καλό σώμα και πλαστικά βυζιά. Επίσης, προσφέρει αποστειρωμένο πρόγραμμα, με εξαίρεση το ελεύθερο στοματικό.

Tso kai lo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Like
321
Πόντοι
20
Σταματήστε να παραπληροφορείτε τον κόσμο.
Ο συναγωνιστής ζήτησε πετίτ. Η Σάρα είναι μία Γυφτό-Βουλγάρα, ψηλή, με καλό σώμα και πλαστικά βυζιά. Επίσης, προσφέρει αποστειρωμένο πρόγραμμα, με εξαίρεση το ελεύθερο στοματικό.
Φίλος ευχαριστώ για την κάλυψη .αν έχεις καμια πληροφορια δεκτή..γτ εδώ επαρχία είν' για τον πουτσο όλα!

Kaido45

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλημερα. υπαρχει καποια ιστοσελιδα που να εχει καταλόγο με ιεροδουλες για την αθηνα ? ειχα βρει κατι αναλογο παλιότερα αλλα το εχασα και με φιλτρα για υψος , κιλα κτλ.

Tso kai lo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Like
321
Πόντοι
20

Μπρο Μ δ τ λέω για να μειώσω..αλλά όσο να ναι νομίζω στα μπου παίζει μεγάλο ρόλο..έχω πάει σε μπου από δω μέσα με όνομα που λέγανε όλοι ότι κάνει ακα και μου ήρθε ουρανοκατέβατο πως το εξαφανησε χωρίς προφυλακτικό!

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81

Εχω περασει 3 φορες στη σαρα και ολο με εβαζε να της γλειψω μουνι και κωλο γαμησι σχεδον καθολου

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Φώκαιας 19 είναι η Μιχαελα με την πατουρα αεροδρόμιο?

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom