You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.743
- Πόντοι
- 41.129
Διδυμου 27 μονη της η Αμιρα.
Φυλης 56 αριστερό Ναταλία. Πολυ όμορφο λατιν μωρό με φινο δερμα και ωραίο κώλο. Προστυχο και σεξυ πρόσωπο με απλο + 69 πρόγραμμα.
Φυλης 56 αριστερό Ναταλία. Πολυ όμορφο λατιν μωρό με φινο δερμα και ωραίο κώλο. Προστυχο και σεξυ πρόσωπο με απλο + 69 πρόγραμμα.
πέρασα με Ρούμπι μόλις ...το πρόγραμμα είναι νορμάλ ολα με πλαστικό που κάνει.
Αλλά με 10€ κάνει ελεύθερο τσιμπούκι. Δάχτυλα δέχεται και το ευχαριστιέτε. τζελ βάζει με το κιλό έχει ρηχή μήτρα. εμένα προσωπικά δεν με άφησε πολύ ώρα να την γαμήσω (2 λεπτά μόνο) στα τέσσερα γιατί πόναγε. χύσιμο στα βυζιά αφήνει μόνο, τουλάχιστον αυτό είπε σε εμένα.
προσοχή στους παντρεμένους φοράει κολώνια η οποία δεν βγαίνει παρά μόνο εάν κάνεις ντους εκεί στον οίκο!
όποιος έχει μεγάλη πούτσα δεν θα ευχαριστηθεί γαμήσει!
Αλλά με 10€ κάνει ελεύθερο τσιμπούκι. Δάχτυλα δέχεται και το ευχαριστιέτε. τζελ βάζει με το κιλό έχει ρηχή μήτρα. εμένα προσωπικά δεν με άφησε πολύ ώρα να την γαμήσω (2 λεπτά μόνο) στα τέσσερα γιατί πόναγε. χύσιμο στα βυζιά αφήνει μόνο, τουλάχιστον αυτό είπε σε εμένα.
προσοχή στους παντρεμένους φοράει κολώνια η οποία δεν βγαίνει παρά μόνο εάν κάνεις ντους εκεί στον οίκο!
όποιος έχει μεγάλη πούτσα δεν θα ευχαριστηθεί γαμήσει!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.743
- Πόντοι
- 41.129
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.743
- Πόντοι
- 41.129
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
Παιδες να ρωτησω κατι.... Μια Ντίνα στο Ιασωνος 27 υπογειο πρωινη βαρδια που οπως λεει καταγεται απο Ισπανια, μηπως ειναι εγχειρησμενη τρανς γυναικα???....ηρεμα ρωταω γιατι απο οτι φαινεται την πατησα σαν πρωταρης οταν την ειδα στο σαλονι και περασα δωματιο μαζι της και το καταλαβα οταν ηταν ηδη αργα...ουτε καλα καλα το μισο καυλι δεν μπορουσα να βαλω μεσα της εβρισκα τοιχο...στην αρχη δεν πηγε το μυαλο μου την αλλαξα στα τεσσερα μηπως ετσι μπει καλυτερα και τοτε το αρπαξε μονη της να το βαλει και τοτε αισθανθηκα οτι ηταν υπερβολικα στενη...εσπρωξα πιο δυνατα και μολις τελικα μπηκα καταλαβα οτι ηταν το ειχε οδηγησει στην κωλοτρυπιδα της... δεν ειπα τιποτα μετα απο λιγο τελειωσαμε...μετα θυμηθηκα τον Smirni σε καποιες ενημερωσεις του που εγραφε για εναν Ντινο "Σπανιολα" αλλα τοτε νομιζα οτι αναφεροτανε σε τραβελι με κανονικη πουτσα οχι εγχειρησμενη.... τελος παντων....
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.743
- Πόντοι
- 41.129
μαραθώνος γωνία με Αχιλλέως ο οίκος που βρίσκεται στο υπόγειο είναι μία κοπέλα η σορίνα δουλεύει συνήθως 5 απόγευμα 10-11 βράδυ , ωραίο σωματάκι λεπτό βυζι δυάρι 30 χρ,
ωραίο τσιμπούκι ακάποτο. αντέχει δυνατό σπυροκόπημα. κάνει και έξτρα όποιος θέλει ας μου στείλει pm.
ωραίο τσιμπούκι ακάποτο. αντέχει δυνατό σπυροκόπημα. κάνει και έξτρα όποιος θέλει ας μου στείλει pm.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.831
- Πόντοι
- 46.232
Γιάννα, η Μάγια είναι ένα κιβώτιο στεκεςΦυλης 74 αριστερό η στέκαΜαγια
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Τι θεομουνο ήταν αυτή η Μαρτίνα ρε φίλε
Παρ όλο το αποστειρωμενο πρόγραμμα
Η κοπέλα ήταν άνετη στο δωμάτιο είxε χαλαρό vibe και έδειξε προοπτικές για περισσότερα αφού ενώ ήταν από πάνω μου και πυροβολαγα άρπαξε το βυζακι της και μου το εχωσε στο στόμα
Στα 4 το κωλαρακι της ήταν ποίημα με τατουάζ χαμηλά στη μέση.
Θα ξανα τιμηθεί σίγουρα.
Τον Φεβρουάριο φεύγει οπότε όποιος προλάβει.
Παρ όλο το αποστειρωμενο πρόγραμμα
Η κοπέλα ήταν άνετη στο δωμάτιο είxε χαλαρό vibe και έδειξε προοπτικές για περισσότερα αφού ενώ ήταν από πάνω μου και πυροβολαγα άρπαξε το βυζακι της και μου το εχωσε στο στόμα
Στα 4 το κωλαρακι της ήταν ποίημα με τατουάζ χαμηλά στη μέση.
Θα ξανα τιμηθεί σίγουρα.
Τον Φεβρουάριο φεύγει οπότε όποιος προλάβει.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.792
- Πόντοι
- 13.636
Κατάλαβες τώρα τι εννοούσε ο @n.smirni76 ...Παιδες να ρωτησω κατι.... Μια Ντίνα στο Ιασωνος 27 υπογειο πρωινη βαρδια που οπως λεει καταγεται απο Ισπανια, μηπως ειναι εγχειρησμενη τρανς γυναικα???....ηρεμα ρωταω γιατι απο οτι φαινεται την πατησα σαν πρωταρης οταν την ειδα στο σαλονι και περασα δωματιο μαζι της και το καταλαβα οταν ηταν ηδη αργα...ουτε καλα καλα το μισο καυλι δεν μπορουσα να βαλω μεσα της εβρισκα τοιχο...στην αρχη δεν πηγε το μυαλο μου την αλλαξα στα τεσσερα μηπως ετσι μπει καλυτερα και τοτε το αρπαξε μονη της να το βαλει και τοτε αισθανθηκα οτι ηταν υπερβολικα στενη...εσπρωξα πιο δυνατα και μολις τελικα μπηκα καταλαβα οτι ηταν το ειχε οδηγησει στην κωλοτρυπιδα της... δεν ειπα τιποτα μετα απο λιγο τελειωσαμε...μετα θυμηθηκα τον Smirni σε καποιες ενημερωσεις του που εγραφε για εναν Ντινο "Σπανιολα" αλλα τοτε νομιζα οτι αναφεροτανε σε τραβελι με κανονικη πουτσα οχι εγχειρησμενη.... τελος παντων....
Εχεις πμμαραθώνος γωνία με Αχιλλέως ο οίκος που βρίσκεται στο υπόγειο είναι μία κοπέλα η σορίνα δουλεύει συνήθως 5 απόγευμα 10-11 βράδυ , ωραίο σωματάκι λεπτό βυζι δυάρι 30 χρ,
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Είπαμε αφου δεν ήξερες, δεν πιάνεται! Αντε κουφαλιτσα γαμησες και γκροβερ! (Αλλά να μην καταλάβεις;;!! Μπαμ κάνει ρε συναγωνιστή!!).Παιδες να ρωτησω κατι.... Μια Ντίνα στο Ιασωνος 27 υπογειο πρωινη βαρδια που οπως λεει καταγεται απο Ισπανια, μηπως ειναι εγχειρησμενη τρανς γυναικα???....ηρεμα ρωταω γιατι απο οτι φαινεται την πατησα σαν πρωταρης οταν την ειδα στο σαλονι και περασα δωματιο μαζι της και το καταλαβα οταν ηταν ηδη αργα...ουτε καλα καλα το μισο καυλι δεν μπορουσα να βαλω μεσα της εβρισκα τοιχο...στην αρχη δεν πηγε το μυαλο μου την αλλαξα στα τεσσερα μηπως ετσι μπει καλυτερα και τοτε το αρπαξε μονη της να το βαλει και τοτε αισθανθηκα οτι ηταν υπερβολικα στενη...εσπρωξα πιο δυνατα και μολις τελικα μπηκα καταλαβα οτι ηταν το ειχε οδηγησει στην κωλοτρυπιδα της... δεν ειπα τιποτα μετα απο λιγο τελειωσαμε...μετα θυμηθηκα τον Smirni σε καποιες ενημερωσεις του που εγραφε για εναν Ντινο "Σπανιολα" αλλα τοτε νομιζα οτι αναφεροτανε σε τραβελι με κανονικη πουτσα οχι εγχειρησμενη.... τελος παντων....
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 216
Ελπίζω να μην ρούφηξες και εσύ μουνόζουμα και κάτουρα σαν τον dimitrix χαχα Αν έδωσες δε και γλωσσόφιλα είσαι τυχερός γιατί τα τραβέλια δεν αφήνουν να ξεφύγει καμιά σταγόνα φλόκια από το στόμα χαχαΠαιδες να ρωτησω κατι.... Μια Ντίνα στο Ιασωνος 27 υπογειο πρωινη βαρδια που οπως λεει καταγεται απο Ισπανια, μηπως ειναι εγχειρησμενη τρανς γυναικα???....ηρεμα ρωταω γιατι απο οτι φαινεται την πατησα σαν πρωταρης οταν την ειδα στο σαλονι και περασα δωματιο μαζι της και το καταλαβα οταν ηταν ηδη αργα...ουτε καλα καλα το μισο καυλι δεν μπορουσα να βαλω μεσα της εβρισκα τοιχο...στην αρχη δεν πηγε το μυαλο μου την αλλαξα στα τεσσερα μηπως ετσι μπει καλυτερα και τοτε το αρπαξε μονη της να το βαλει και τοτε αισθανθηκα οτι ηταν υπερβολικα στενη...εσπρωξα πιο δυνατα και μολις τελικα μπηκα καταλαβα οτι ηταν το ειχε οδηγησει στην κωλοτρυπιδα της... δεν ειπα τιποτα μετα απο λιγο τελειωσαμε...μετα θυμηθηκα τον Smirni σε καποιες ενημερωσεις του που εγραφε για εναν Ντινο "Σπανιολα" αλλα τοτε νομιζα οτι αναφεροτανε σε τραβελι με κανονικη πουτσα οχι εγχειρησμενη.... τελος παντων....
dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.524
- Πόντοι
- 731
Υγ: για τον μυστη που έχει φετίχ να ψάχνει τα καλαθάκια με τις καποτες, μπορεί να πάει άνετα. Η τσατσα δεν φαίνεται να έχει διάθεση να αλλάξει σακούλα
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
ναι είναι τρανς, και πέραν του ότιΠαιδες να ρωτησω κατι.... Μια Ντίνα στο Ιασωνος 27 υπογειο πρωινη βαρδια που οπως λεει καταγεται απο Ισπανια, μηπως ειναι εγχειρησμενη τρανς γυναικα???....ηρεμα ρωταω γιατι απο οτι φαινεται την πατησα σαν πρωταρης οταν την ειδα στο σαλονι και περασα δωματιο μαζι της και το καταλαβα οταν ηταν ηδη αργα...ουτε καλα καλα το μισο καυλι δεν μπορουσα να βαλω μεσα της εβρισκα τοιχο...στην αρχη δεν πηγε το μυαλο μου την αλλαξα στα τεσσερα μηπως ετσι μπει καλυτερα και τοτε το αρπαξε μονη της να το βαλει και τοτε αισθανθηκα οτι ηταν υπερβολικα στενη...εσπρωξα πιο δυνατα και μολις τελικα μπηκα καταλαβα οτι ηταν το ειχε οδηγησει στην κωλοτρυπιδα της... δεν ειπα τιποτα μετα απο λιγο τελειωσαμε...μετα θυμηθηκα τον Smirni σε καποιες ενημερωσεις του που εγραφε για εναν Ντινο "Σπανιολα" αλλα τοτε νομιζα οτι αναφεροτανε σε τραβελι με κανονικη πουτσα οχι εγχειρησμενη.... τελος παντων....
"ήτανε το σοκ μεγάλο" που λέει και ο Σταρόβας κάνει καλό πρωκτικό και καλό βαθύ κλαρίνο
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.467
- Πόντοι
- 2.836
επιστροφή της Ηλέκτρας ......με απλο πρόγραμμα???Φυλής 67 Ηλέκτρα και Ελενη με πλαστικούς βυζους.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.831
- Πόντοι
- 46.232
από ενημέρωση της Παρασκευήςεπιστροφή της Ηλέκτρας ......με απλο πρόγραμμα???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις