Einai sto domatio
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2020
- Like
- 588
- Πόντοι
- 81
Θυμαται καποιος την φολομαρια απο φυλης ουγγαρεζα ελεγε (αλβανιδα ηταν) λεπτη με βυζαρες φυσικες, οποιος μου την βρει κερναω 2 γαμισια μινιμουμ
Αγκύρας 9 και 12Καλησπέρα έχετε να προτείνεται κάποιον οίκο για παρτουζα με συνεργάσιμες κοπέλες;
Ευχαριστώ φιλαράκι..γνωρίζεις βάρδιες; Είναι κάποιες τώρα πρωινή βαρδια;Αγκύρας 9 και 12
Διδύμου 8Β και 27.
Καλά γαμήσια....
Σε κανένα έργο δεν κανει η συγκεκριμένη για GFE φαση.....ούτε κατά διάνοια!!! Απλά ένα καλό κορμί για παρηγοριά στον άρρωστο αν έχει μπαζα η βάρδια για τα γούστα σου.... Εγώ για GFE έχω δύο στανταρακια....Θελω λιγο gfe φαση..
Σιγα μην χαραμισω αυγα και βασιλοπιτες για τις καργιες.Στο χερι των κοριτσιων ειναι.Αυτες ειναι η ενεργος δυναμη των μπουρδελων.Οι κοπελιτσες μπορουν να φτιαξουν πελατολογιο.Οι καργιες τι θα κανουν???Τύπε πρέπει να οργανωθεί επιχείρηση για τις τσατσάδες. Φορτωμένοι συναγωνιστές για βροχή απο βασιλοπιτες γιαουρτια και αυγά μετά το τέλος της βάρδιας.
Αλλιώς αυτα θα γίνονται. Δεν αλλάζουν αυτες μυαλά. Οτι και να γράψουμε εδω μέσα. Εκτος αν τα φάνε στη μουρη τα αυγά με τις βασιλόπιτες.
Στην Διδύμου δεν βάζουν πρόγραμμα , πρεπει να περάσεις να δεις. Συνήθως όμως δουλεύουν δύο κοπέλες. Αγκύρας 9 μετα τις 5 το απόγευμα θα είναι η Βαρβάρα και η Ντάρια όπως λένε. Ποτε δεν είναι σίγουρο όμως. Καλύτερα να επικοινωνήσεις πρώτα.Ευχαριστώ φιλαράκι..γνωρίζεις βάρδιες; Είναι κάποιες τώρα πρωινή βαρδια;
Την Άντζελα λεςΘυμαται καποιος την φολομαρια απο φυλης ουγγαρεζα ελεγε (αλβανιδα ηταν) λεπτη με βυζαρες φυσικες, οποιος μου την βρει κερναω 2 γαμισια μινιμουμ
Υπήρχε φολομαρια στο Φ86 πάνω όταν έπαιζε και η Άντζελα τότε μαζί της. Προ διετίας αν θυμάμαι καλά.Την Άντζελα λες
Κοντοπουτανο με βυζάρες και έκφυλο πρόσωπο
Αγνοείται η τύχη της μετά τον Αύγουστο
σε ποιο στουντελο αναφερεσαι?Πρέπει να έκατσα έως και 45 λεπτά σε στουντελο χθες με στανταρακι μου.
Ενώ πλήρωσα 20€ η υπηρεσία δεν ενόχλησε ποτέ.
Μια full gfe εμπειρία που έμοιαζε τόσο αληθινή που αισθάνομαι άβολα τώρα σκεπτόμενος ότι έζησα κάτι τέτοιο μέσα σε μπουρδέλο, δίπλα από καλαθάκι με χυσομαντιλα και καποτες..
δε λέει την Άντζελα, τη Μαρία λέει τη λεπτή με τις βυζάρες, πιο μεγάλες από της ΆντζελαςΤην Άντζελα λες
Λάουρα υπάρχει αλλά δεν είναι ούτε Βουλγάρα ούτε Ρουμάνα είναι λατίνα και δουλεύει στα Φώκαιας 25α και Φυλής 56 ,αν είναι άλλο όνομα ίσως Σάρα στο Φώκαιας 25β είναι μελαμψη με μακρύ ίσιο μαλλί και λεπτή με σιλικονατα βυζιά@n.smirni76 Προεδρε χτες γαμησα μια στην φωκαιας αλλα δεν θυμαμαι νουμερο, ηταν στην μεση και προς το τελος προς αχαρνων. Ηταν μελαχρινη μακρυ μαλλι με πλαστικα βυζια και κωλο. Ονομα νομιζω Λαουρα (δεν θυμαμαι μπορει να κανω και λαθος) και ηταν η απο Βουλγαρια η απο Ρουμανια.
Μηπως εχεις καποια πληροφορια γιαυτην; Αν ειναι γυρωλογος, δουλευει οποτε γουσταρει, η αν δουλευει σταθερα..;
@n.smirni76Λάουρα υπάρχει αλλά δεν είναι ούτε Βουλγάρα ούτε Ρουμάνα είναι λατίνα και δουλεύει στα Φώκαιας 25α και Φυλής 56 ,αν είναι άλλο όνομα ίσως Σάρα στο Φώκαιας 25β είναι μελαμψη με μακρύ ίσιο μαλλί και λεπτή με σιλικονατα βυζιά
Πολύ σωστά..Σε κανένα έργο δεν κανει η συγκεκριμένη για GFE φαση.....ούτε κατά διάνοια!!! Απλά ένα καλό κορμί για παρηγοριά στον άρρωστο αν έχει μπαζα η βάρδια για τα γούστα σου.... Εγώ για GFE έχω δύο στανταρακια....
Μαρια λεγοτανε αδερφε σορυ που δεν το εγραψαΤην Άντζελα λες
Αυτη που λες πρεπει να ειναι, για καλη μου τυχη ειχα βρει τα κουμπια της και εκανα σεξαρες μετα απο 2-3 συνεδριεςΥπήρχε φολομαρια στο Φ86 πάνω όταν έπαιζε και η Άντζελα τότε μαζί της. Προ διετίας αν θυμάμαι καλά.
Κάηκαν πολλά 20αρικά από πολύ κόσμο στην μαλάκω αυτή. Μιλάμε για απίστευτα κακότροπη πουτάνα η φολομαρία. Μακάρι να μην ξαναγυρίσει τύπε μου.