Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 343 άτομα (18 μέλη και 325 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live επιγραμματικα

Αγκυρας 9 Βαρβάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Αγκυρας 12α Νταρια με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Έλενα/Ελένη με τη μεγάλη ρογα (που δούλευε και παλιότερα εδώ και κάνει βάρδιες και στα Ιωαννίνων 3), με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Αγκυρας 12β Αντριαννα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
@Pa Luki Luk
Δεν έχω εμπειρία για αυτό και ρώτησα αν αξίζει ή όχι.
Ούτως ή άλλως αν είχα δοκιμάσει θα έγραφα κριτική όπως κάνω άλλωστε.
Και σταματάω εδώ.
Έχουν γίνει κάποια "περίεργα" πράγματα στο σαλόνι με συναγωνιστές. Αυτό ρώτησα, μήπως έγινε κάτι περίεργο.

• Like
Αντιδράσεις: noblue

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Έχουν γίνει κάποια "περίεργα" πράγματα στο σαλόνι με συναγωνιστές. Αυτό ρώτησα, μήπως έγινε κάτι περίεργο.
Οχι απλά βλέπω ότι παίζει πολύ στο σαλόνι και βγάζει μια άνεση, για αυτό ήθελα να δω αν είναι και μέσα έτσι.
Δεν υπάρχει καμία κριτική οπότε 10€ είναι θα πάω και ότι κάτσει.
Η αλήθεια είναι ότι με χαλάει το εντελώς γυμνό, θα την ήθελα με ένα στριγκακι.
Όταν τιμηθεί θα ανέβει και κριτική.

Τελευταία τροποποίηση:

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Κάθε φορά που διαβάζω ενημέρωση για οίκους, στο μυαλό μου άμα είναι γνωστοί και χιλιοπερπατημένοι οι οίκοι είναι σαν να μπαίνω, να παρουσιάζεται το κορίτσι, να βγαίνω και να πηγαίνω στον επόμενο (στην απο κάτω γραμμή) όλα σε ακραίο fast forward.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους και κυρίως στον Σμύρνη που μας γλυτωνουν χρόνο. Αν κάναμε το ίδιο οι περισσότεροι εδώ μέσα, θα γλυτώναμε και χρόνο αλλά και χρήμα πήγαινε-έλα.

Υ.Γ. Ποια Μόνικα γαμώ στο Φιλ11. Φέρτε πάλι την Ντιάνα Μπανάνα (Πιπάρα). Ειλικρινά την σκεφτόμουν σήμερα να πάω. Ευτυχώς κάτι τύπισσες Μάνια και Λία που εμφανίστηκαν πριν λίγο καιρό πήραν τον πούλο και γλυτώνει κανένας μύστης τα χρήματά του από κάψιμο.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Καταδρομική στο μετάξι για μια δύο περιπτώσεις.
Μια και έγινε λόγος νωρίτερα για Αλεξάνδρα στο 31 δεν ήταν στο πόστο της και την κάλυπτε μια άλλη που βγήκε με ένα κόκκινο μπουρνουζι που ούτε καν μπήκε στο κόπο να το βγάλει.
Δεύτερη στάση στο 37 επάνω για το μελαχρινό και ενώ είχα ξεχωρίσει το παράβολο να περάσω εμφανίστηκε με ένα κότσο σα να έκανε δουλειές στο σπίτι, το κέρατο μου.
Χάθηκε να κάνει μια αλογοουρά και γουστάρουμε.
Τελικά έφυγα άχυστος αλλά θα επανέλθω.

Όποιος έχει άκρη ας πει στην Αλεξάνδρα να βάλει κανένα στριγκακι και στο μελαχρινό να χαλάσει τον κότσο να γουστάρουμε.

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Πέρασμα από φωκ27 υπόγειο.
Λατίνα Μαρτίνα δεν αντιστάθηκα σε αυτόν τον τέλειο κωλο.
Μέσα ανέκφραστη και αδιάφορη θα έλεγα.
Αλλά θα έλεγα στον φύλο luki να τελειώσει την εκκρεμότητα που άφησε..
Να την στήσει στα τέσσερα και να μην κουνιέται.... και να αφήσει μόνη της να τον τελειώσει..
Θέλω την περιγραφή του πού μόνο αυτός ξέρει να κάνει....
Μην τρέξετε ξυνή είναι μέσα αλλά τέτοιο κωλο που θα ξανά βρείτε ρε παιδιά;

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.113
Πόντοι
371
Καλά έκανες τύπε αλλα τα 150 πολλά.... ας ξεκινούσες με 120 να έκοβες κίνηση.

Βεβαια θα μου ειπες αφου αρνηθηκε στα 150.....
Για την ακρίβεια μου αρνήθηκε να μου πει συγκεκριμένη ώρα να πάω ,κάτι σαν ραντεβού ας πούμε.Απο το βλέμμα και μόνο τα 150€ της καλό άρεσαν.

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.113
Πόντοι
371
Συνφωνω αδερφέ έχεις δίκιο περί αναμονής! Βέβαια διαφωνω με το κομμάτι 150€ σε ντελο, καλύτερα εσκορτ ! Κι εγώ από την επόμενη εβδομάδα που θα έχω μάλλον πιο πολύ χρόνο προφανώς και δεν θα κάτσω να περιμένω μια ώρα για 10λεπτα μεσα! Απλά τώρα ήταν η συγκυρία και η καυλα που είχα στο μυαλό κυρίως! Ωστόσο να την δοκιμάσεις πολύ θερμή μεσα και τρελό κωλαρακι! Είναι πετιτ!
Σίγουρα φίλτατε τα 150€ είναι πολλά,αλλά πίστεψέ με σε οίκο και με 80€ στο παρελθόν έχω κάνει πορνοστάρικα γαμησια,και στα studios αλλά και με call girls υπάρχει ο κίνδυνος φόλας.
Θέλω να την πάρω ,και θα την πάρω σίγουρα.

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Εγώ την πρωτοπήρα, την Σόνυα στο Φυλής 92 το ημιυπόιγειο, το 2008, πιο πριν δεν την θυμάμαι, να είναι στη Φυλής.Και τότε θα ήταν σαραντάρα...Άρα τώρα κοντεύει τα 60, αθροιστικά να το πάρεις το πράγμα...
Στο Φ92 την θυμάμαι και εγώ περί το 2008 που δούλευε σαν Εύα με 20 ευρώ το απλό και 40 ευρώ το πρωκτικό... αλλά σε καμμία περίπτωση δεν ήταν 40, άρα με τέτοιο σώμα πρόσωπο, κωλο κλπ που είχε!! Συμφωνώ όμως με τον συναγωνιστή που είπε ότι το ρωσικό DNA είναι μοναδικό στον κόσμο!!!

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Λιοσίων 73 κάτω μην σπεύσετε για Ρούμπι είναι άρρωστη και κλειστά..

Τελευταία τροποποίηση:

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
τιμηθηκε η παλια καραβανα ξενια απο φωκαιας 17 μετα απο 6 χρονια,εχει πιασει δουλεια ΚΑΙ στο βελγιο και πηγαινοερχεται ελλαδα,με θυμηθηκε γιατι μαζι με την ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ γιαννα(ρωσιδα)ημουν συχνος πελατης της στο 17β,ανετη και απλη χωρις πολλα μα μου σου του,φουλ συμμετοχη και συμπεριφορα μια χαρα,της τον ΚΑΡΦΩΣΑ καβαλημενη στα 4(μαζι με τα παραπανισια κιλα μεγαλωσαν και τα ΜΑΣΤΑΡΙΑ),οποιος δεν εχει προβλημα λοιπον με τα ψωμακια σε γυναικα(δεν ειναι χοντρη)μιας και την θυμαμαι πιο αδυνατη σπευσατε συντομως γιατι ξαναφευγει για βελγιο,αυτα!!!

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Πριν λιγο 3η βαρδια.
Φωκαιας 19 Μελισσα κοντη λατινα με καμπυλες (οχι χοντρη) και γλυκο προσωπο. Τιμηθηκε και τα έκανε ολα μονη της. Καλη deep πιπα, απο πανω να χτυπιέται και μετα στα 4 με εχυσε με twerking.
Mαζι της αλλη μια λατινα, η paola, ποπ νορμαλ σωμα.

Φωκαιας 13 υπογειο Σαμιρα ξανθιά ανοιχτοχρομη βενεζολάνα.

Φυλης 84 κατω η μουνάρα η Ευα σε υπεραπλό

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
732
Πόντοι
81
είσαι σίγουρος για το 1995????
εγώ πάντως τη θυμάμαι πιο μετά 2007 2008 Φυλής 66α και Φυλής 92α ,όσο για την ηλικία γύρω στα 55 είναι

Το 1995 άνοιξαν, μεταξύ άλλων, και τα μπουρδέλα επί της Φυλής 40, Φυλής 86, Φυλής 92 και Φυλής 67 με ταρίφα 5.000 δραχμές. Η Εύα πρωτοεμφανίστηκε στο Φυλής 92 για 2 μήνες ως ρεπατζού και μετά εξαφανίστηκε! Επανήλθε στο Φυλής 92 μετά από περίπου 10 χρόνια (τότε φαινόταν ηλικίας 40+).

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.961
Πόντοι
1.336
3η βάρδια με τίγκα πιτσιρικαρία πού ξεφεύγει και δγυό τσαμπουκαλεμένα αφρικανά που φωναζαν "γιου νόου δισ ιζ ρέισιστ,γουή αρ φρομ UK"σ όσες τσατσάδες τους ρίχναν πόρτα.
Επίσης τίγκα στή ροχάλα οι δρόμοι.

Φωκ7υπ Αλεξάνδρα
Φωκ7 Αννίτα
Φωκ9 Ρωξάνα
Φωκ13υπ Σαμίρα
Φωκ13ισ κλειστά
Φωκ 17 α και β κλειστα
Φωκ19 Παολα και Μελίσα λάτιν

Φωκ25α Αναστασία
Φωκ25β Σαρα
Φωκ27α κλειστά
Φωκ27β Ναταλία
Φωκ27/Αχαρν86 Εβελίνα

Φυλής
56 Ναταλι ωραία με καλό σαλονάρισμα
66α Καίτη
66δ Νίκη
72 κλειστά
74 ανοιχτό το αριστερό
59 κάτω Αλίσια
59 πάνω Ρομίνα ίσως και μια δεύτερη κοπέλα
61 κλειστά
84α Εύα
65α Εμμανουέλα
65β Σιμόνα
67 και 69α ανοιχτά,
τα 86άρια και 84β κλειστά,105κλειστά

Φιλιππίδου μόνο το 11α με τη Μπέλα και υπηρεσία Αλίκη.

Ασέβαστοι πιτσιρικάδες κάναν χαζά,δε θα επεκταθώ πού και τι.
Καλό σας βράδι.

Τελευταία τροποποίηση:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
@n.smirni76 Προεδρε χτες γαμησα μια στην φωκαιας αλλα δεν θυμαμαι νουμερο, ηταν στην μεση και προς το τελος προς αχαρνων. Ηταν μελαχρινη μακρυ μαλλι με πλαστικα βυζια και κωλο. Ονομα νομιζω Λαουρα (δεν θυμαμαι μπορει να κανω και λαθος) και ηταν η απο Βουλγαρια η απο Ρουμανια.

Μηπως εχεις καποια πληροφορια γιαυτην; Αν ειναι γυρωλογος, δουλευει οποτε γουσταρει, η αν δουλευει σταθερα..;

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.966
Πόντοι
4.926
@n.smirni76 Προεδρε χτες γαμησα μια στην φωκαιας αλλα δεν θυμαμαι νουμερο, ηταν στην μεση και προς το τελος προς αχαρνων. Ηταν μελαχρινη μακρυ μαλλι με πλαστικα βυζια και κωλο. Ονομα νομιζω Λαουρα (δεν θυμαμαι μπορει να κανω και λαθος) και ηταν η απο Βουλγαρια η απο Ρουμανια.

Μηπως εχεις καποια πληροφορια γιαυτην; Αν ειναι γυρωλογος, δουλευει οποτε γουσταρει, η αν δουλευει σταθερα..;
Αρχηγέ, μάλλον γάμησες την Γυφτό-Βουλγάρα Σάρα, στο Φωκαίας 25Β.

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Λεω να την δοκιμασω, τι μερες την βρισκουμε;
Εγώ Παρασκευή Σάββατο την βρίσκω μετά τής 23:00 και όχι πάντα.
Πάντως δεν ενδείκνυται για έμπειρους χυστες... εκτός αν θέλεις να πηδάς ένα τέλειο κορμί.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom