Καλησπέρα μάγκες! Οι αναφορές συναδέλφων για τη Γιασμίν με οδήγησαν στη Φυλής 105. Όπως τα λέει ένας φίλος παραπάνω, δύο λάτιν μουναροπίπινοι σαν τα κρύα τα νερά, η Γιασμίν και η Λίζα. Σαν κάτι λατίνες που βλέπουμε στα βίντεο κλιπ να χορεύουν και ξεροχύνουμε σαν τα μουλάρια
Μοιάζουν ελαφρώς οι κοπέλες, είναι γύρω στα 22-24, περίπου 1,65, λεπτές με ωραία σωματάκια, η Λίζα ένα κλικ πιο σκουρόχρωμη. Η τσατσά παρουσίασε και τις δύο κοπέλες, λέγοντάς μας όμως ότι η Γιασμίν θα έπρεπε να φύγει για μια ώρα. Ήταν άλλοι τρεις συναγωνιστές, δύο αλλοδαποί, απροσδιορίστου εθνικότητας, κι ένας δικός μας. Και ο τρεις ήθελαν τη Γιασμίν και απογοητεύτηκαν, ο δικός μας μάλιστα, ένας τύπου χωριάτης, μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα
Κι εγώ για τη Γιασμίν είχα πάει, αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ σε ένα τέτοιο μούναρο, όπως η Λίζα
Γενικώς είχε μια θετική αύρα, αλλά πλανιόταν και μια βιασύνη. Τη θώπευσα λίγο στα όρθια και στη συνέχεια μου έβαλε προφυλακτικό για μια μάλλον αδιάφορη πίπα. Μετά έγλυψα τα νεανινά της λατινοβυζάκια και στη συνέχεια, με μια αιφνιδιαστική κίνηση, της άρπαξα το ένα πατουσάκι και πρόλαβα και μπούκωσα το μεγάλο της δάχτυλο, αναλογιζόμενος αυτά τα πατουσάκια πόσα χιλιόμετρα θα έχουν περπατήσει ξυπόλητα στις φαβέλες της Κολομβίας.
Μία στάση με εμένα από πάνω να χαζεύω το όμορφο προσωπάκι της κι εδώ ήρθε το μεγάλο φάουλ. Όταν κατάλαβε ότι τελείωνα, πήγε αμέσως να με βγάλει
, ίσα που πρόλαβα μια δυο κινήσεις πριν βγω, με εκείνη να με ρωτάει αν ήταν καλά κι εμένα να τον παίζω ακόμη για να στραγγίξω.
Αν δεν είχε συμβεί αυτό το περιστατικό, θα έβγαινα με χαμόγελο από τον οίκο, θα ατένιζα με μεγαλύτερη αισιοδοξία το νέο χρόνο, έστω και σε ένα απλό πρόγραμμα, μόλις είχα πηδήξει ένα πανέμορφο μουνάκι. Τώρα όμως η γεύση έμεινε μισή.
Δεν πειράζει στο πρόγραμμα είναι και αυτά, ποδαρικό θα επιδιώξω να κάνω είτε με Γιασμίν είτε με Ειρήνα. Καλή χρονιά σε όλους!