Μελίνα μου είπε ότι την λένε στον όροφο. Αλβανίδα ξανθό μακρύ μαλλί, ωραίο σώμα ,όλες τίς στάσεις εκτός πρωκτικού ,πίπα με καπότα, τελείωμα στο σώμα. Μιλάει καλά τα ελληνικά.Μάλλον εννοείς την Εβελίνα. Θα τιμηθεί σύντομα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δουλεύει συνήθως 2η βάρδια.Μελίνα μου είπε ότι την λένε στον όροφο. Αλβανίδα ξανθό μακρύ μαλλί, ωραίο σώμα ,όλες τίς στάσεις εκτός πρωκτικού ,πίπα με καπότα, τελείωμα στο σώμα. Μιλάει καλά τα ελληνικά.
dieuthintis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Like
- 332
- Πόντοι
- 20
Κατά τις 9 το βράδυ ήμουν Φωκαίας 17. Η τσα2 είπε πίπα με καπότα για την Ξένια και όταν ρώρησα αν κάνει και χωρίς ήταν κάθετη ότι είναι καθαρή κοπέλα και δεν τα κάνει αυτά.
Μου είπε ότι δούλευε σε βιτρίνες στο Βέλγιο και θα κάτσει εδώ 1 μήνα πριν επιστρέψει εκεί.
Μου είπε ότι δούλευε σε βιτρίνες στο Βέλγιο και θα κάτσει εδώ 1 μήνα πριν επιστρέψει εκεί.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.967
- Πόντοι
- 46.232
Ότι δουλευε Βέλγιο όντως ισχύειΚατά τις 9 το βράδυ ήμουν Φωκαίας 17. Η τσα2 είπε πίπα με καπότα για την Ξένια και όταν ρώρησα αν κάνει και χωρίς ήταν κάθετη ότι είναι καθαρή κοπέλα και δεν τα κάνει αυτά.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.967
- Πόντοι
- 46.232
Ναι ....Εβελίνα τη λένε τη κοπέλα και σήμερα εκεί ήτανΔουλεύει συνήθως 2η βάρδια.
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 41
- Like
- 11.152
- Πόντοι
- 3.436
Δηλαδη εχει εξαφανιστει αυτη η φολαρα? ευχαριστο νεο....θα παω μια βολτα μαλλον αυριο απο Ιασωνος 43 μηπως εχει καποια αντικαταστατρια της.....ακομα και η Ουκρανεζα Γκιλφ η Ελενα να ειναι στην θεση της ειναι πολυ καλυτερη απο αυτο το ουφο....Έχει εντοπίσει κανένας την Ιωάννα από Ιάσωνος 43;
Για το Βέλγιο όντως ισχύει, έχω δει το βιογραφικό της στο linkedin.Κατά τις 9 το βράδυ ήμουν Φωκαίας 17. Η τσα2 είπε πίπα με καπότα για την Ξένια και όταν ρώρησα αν κάνει και χωρίς ήταν κάθετη ότι είναι καθαρή κοπέλα και δεν τα κάνει αυτά.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.685
- Πόντοι
- 3.246
έχει και ECDL ?Για το Βέλγιο όντως ισχύει, έχω δει το βιογραφικό της στο linkedin.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.420
- Πόντοι
- 2.836
Καλησπέρα κ χρόνια πολλά!!! Ερώτηση κρίσεως: Υπάρχει φυλης κ πέριξ καμοια με κανονικό σώμα κορασίδα να προσφέρει πρωκτικό σαν υπηρεσία??? Έστω κ με extra στα prive?? Κοντοχοντρές- Μιλφοθειτσες- πετιτ μινιόν δείγματα γυναικών -πατοζες δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.....όποιος θέλει να με ενημερώσει στέλνει pm.....
Τελευταία τροποποίηση:
ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΟΛΑ EVER !!
Tροφωνιου 11 Στέλλα (νομίζω;) "Eλλεεινίδα" chubby περίπου 20:00, μετά απο πίπα μολίς ακριβώς μπήκα άρχισε να με φωνάζει με τσαμπουκά γιατί δεν πάω σιγά και έφυγε φωνάζοντας.
Μου ήρθε να τα της αρχίσω τις χρηστοπαναγίες και χειρότερα αλλά ποιος ξεμπλέκει μετά και έφυγα.
εφύγε το 20αρι λες και κυριολεκτικά με κλέψανε.
μάγκες μακριά απο αυτήν την διαταραγμένη τριχωτή ταναπού, να φάει Χ και να ψάχνεται
Tροφωνιου 11 Στέλλα (νομίζω;) "Eλλεεινίδα" chubby περίπου 20:00, μετά απο πίπα μολίς ακριβώς μπήκα άρχισε να με φωνάζει με τσαμπουκά γιατί δεν πάω σιγά και έφυγε φωνάζοντας.
Μου ήρθε να τα της αρχίσω τις χρηστοπαναγίες και χειρότερα αλλά ποιος ξεμπλέκει μετά και έφυγα.
εφύγε το 20αρι λες και κυριολεκτικά με κλέψανε.
μάγκες μακριά απο αυτήν την διαταραγμένη τριχωτή ταναπού, να φάει Χ και να ψάχνεται
Είναι όμορφη κοπέλα με. μοντελε σωμα ή καμιά χοντρή?.. Χρόνια πολλά σε όλους!Κατά τις 9 το βράδυ ήμουν Φωκαίας 17. Η τσα2 είπε πίπα με καπότα για την Ξένια και όταν ρώρησα αν κάνει και χωρίς ήταν κάθετη ότι είναι καθαρή κοπέλα και δεν τα κάνει αυτά.
dieuthintis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Like
- 332
- Πόντοι
- 20
Έχει λίγα παραπάνω κιλά.Είναι όμορφη κοπέλα με. μοντελε σωμα ή καμιά χοντρή?.. Χρόνια πολλά σε όλους!
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.685
- Πόντοι
- 3.246
Είναι όμορφη κοπέλα με αχλαδωτό σώμα και βυζάρες μοιάζει λίγο με αιγύπτιαΕίναι όμορφη κοπέλα με. μοντελε σωμα ή καμιά χοντρή?.. Χρόνια πολλά σε όλους!
Συνημμένα
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Ο Σμύρνης απασφάλισε!Ρε σοβαρά τώρα ρωτάτε?έχω βαρεθεί....αντέ άλλη μια φορά μπας και το καταλάβετε(με αφορμήεσένανα το ξαναδιαβασουν ολοι οπότε μη το πάρειςπροσωπικά)....ότι ανακοινώνεται γράφω,τα ίδια και τα ίδια...το ίδιο με Εμμι όταν έλεγαν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αυτό έγραφα, όταν πια ανακοινώθηκε τελειωτικό στήθος το έγραψα, τα ίδια με Καρολίνα....τα ίδια με Παολα/Κλεοπάτρα...το ίδιο με Ειρήνη που έκανε ελεύθερο στοματικό και το έκοψε και κάνει μόνο πρωκτικό τα ίδια και με τόσες άλλες, ακόμα όμως και για το δίδυμο Βερόνικα Ελένη που ανακοινωνοταν απλό πρόγραμμα σας έγραφα (επειδή τις είχα πάρει ότι κάνουν ελεύθερο)μετά πια ανακοινωνοταν κανονικά, επίσης άλλο παράδειγμα η Βαλεντινα στο Λιοσίων 73β που κάνει απλό και ανακοινώνεται απλό άλλος έχει γράψει ότι κάνει ελεύθερο στοματικό...οπότε ότι ανακοινώνει η υπηρεσία
Καλό βράδυ και χρόνια πολλά
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
Τα λεφτα δεν βρωμανε φιλε μου.Ναι αλλά βρώμανε σαν σαπιο σαλαμι
Πλεον η κατανομη πλουτου εχει αλλαξει στα αστικα προσφυγικα κοινωνικα στρωματα και στις κοινωνικες προσφυγικες ομαδες.Ο Ελληνας μεσοαστος εχει φτωχνει δραματικα και αντιθετως κοινωνικες ομαδες προσφυγων που πριν 15 χρονια λαμβαναν χλευη πλεον θεωρουνται οικονομικα ευρωστοι.Γι'αυτο και αρκετα μπουρδελακια στο ρομαντικο μεταξι προτιμουν αυτη την πελατεια.
Ναι αλλά βρώμανε σαν σαπιο σαλαμι
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Χθές που γινόταν της κακομοίρας από Πακιστανούς και τα περισσότερα μπουρδέλα τους έδιωχναν σε μια φάση στο φ69 μπαίνει ένας ο οποίος ήταν ο πιο καλοντυμένος στο σαλόνι και ούτε μύριζε.
Η τσατσά τον έδιωξε και αυτός με απορία ρωτούσε γιατί και γιατί.
Τον λυπήθηκα λίγο.
Η τσατσά τον έδιωξε και αυτός με απορία ρωτούσε γιατί και γιατί.
Τον λυπήθηκα λίγο.
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 653
- Πόντοι
- 81
Φιλιπιδου 11 ισόγειο Μπελα δίνει κωλαράκι στα 20 ευρώ, δουλεύει συνήθως βραδυΚαλησπέρα κ χρόνια πολλά!!! Ερώτηση κρίσεως: Υπάρχει φυλης κ πέριξ καμοια με κανονικό σώμα κορασίδα να προσφέρει πρωκτικό σαν υπηρεσία??? Έστω κ με extra στα prive?? Κοντοχοντρές- Μιλφοθειτσες- πετιτ μινιόν δείγματα γυναικών -πατοζες δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.....όποιος θέλει να με ενημερώσει στέλνει pm.....
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Καλημέρα, η μόνη διαφορά από την χθεσινοπρωινη μου ενημέρωση είναι ότι η Καρολίνα είναι Φιλιππιδου 11 άνωθεν και μια Αλίνα, αδιάφορη, στο Φυλής 59 κάτω. Καλό κορμί δε, μαπα αλβανοφατσα δε! Ολα τα αλλα μέχρι στιγμής τα ίδια. Επίσης στο ημιυπόγειο δεξιά του Φυλής 59 είναι σήμερα Μισέλ και Ανδριανα. Η δευτερη λίγο καλυτερη. Λατινες ομως με ότι συνεπάγεται...
Διδυμου 27 Βάνα, ξανθό μιλφ, γαμευσιμο.
Διδυμου 16 υπόγειο Ελένη... Ξέρετε εσείς...
(Όσο ήμουν στο Δ27 και περίμενα τη συμμαθητρια Βάνα να εξέλθει επί του σαλονιου ήταν ένας τυπος καρμπόν ο Παριος προ 30 ετών) (Ε ρε μαλακες από εκεινη την ώρα έως τώρα γυρνάει στο κεφάλι μου το " Θα σε θυμηθώ σαν τρελό φορτηγό....) (αν και γνησιος Μεταλλάς που είμαι κολλησα με αυτό το παπαροτραγουδο.... Πάω σπίτι να βάλω κανα σκληρο Black Metal να μου φυγει η αηδία από το κεφάλι!!).
Άγκυρας 9: Ντάρια
Διδυμου 27 Βάνα, ξανθό μιλφ, γαμευσιμο.
Διδυμου 16 υπόγειο Ελένη... Ξέρετε εσείς...
(Όσο ήμουν στο Δ27 και περίμενα τη συμμαθητρια Βάνα να εξέλθει επί του σαλονιου ήταν ένας τυπος καρμπόν ο Παριος προ 30 ετών) (Ε ρε μαλακες από εκεινη την ώρα έως τώρα γυρνάει στο κεφάλι μου το " Θα σε θυμηθώ σαν τρελό φορτηγό....) (αν και γνησιος Μεταλλάς που είμαι κολλησα με αυτό το παπαροτραγουδο.... Πάω σπίτι να βάλω κανα σκληρο Black Metal να μου φυγει η αηδία από το κεφάλι!!).
Άγκυρας 9: Ντάρια
Τελευταία τροποποίηση:
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Νομίζω ο τύπος έγραψε πως δεν τον ενδιαφέρουν μιλφοθειτσεςΦιλιπιδου 11 ισόγειο Μπελα δίνει κωλαράκι στα 20 ευρώ, δουλεύει συνήθως βραδυ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις