Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 169
- Like
- 21.387
- Πόντοι
- 32.478
Την πέτυχα στην πρώτη βάρδιαΈχει εντοπίσει κανένας την Ιωάννα από Ιάσωνος 43;
Την πέτυχα στην πρώτη βάρδιαΈχει εντοπίσει κανένας την Ιωάννα από Ιάσωνος 43;
Φίλε τι λέει η Νταρια μέσα ; Γιατί θέλω να την δοκιμάσω !Φωκ 27 Ιρίνα..11:00 και δεν είχε ανοίξει το φωτακι ακόμα..στα σκαλιά δύο συναγωνιστές περίμεναν..
Με Σαμπίνα μόνο το έχω ξανά δεί αυτό...
Πήγα Ντάρια Άγκυρας 9 να την δοκιμάσω και να περάσει η ώρα να πάω στην Ιρίνα..
Τρομερό κορμάκι η Ντάρια αρκετά αδύνατο με πολύ ωραίο στυτο στήθος..
Ευτυχώς έβγαζε κάτι ψεύτικες φωνές και μπόρεσα να κρατηθώ να μην χύσω..
Μετά πήγα Ιρίνα με φουλ κόσμο... πείρα διπλό δωμάτιο και 20 λεπτά μόνο σεξ...αν εξαιρέσεις 1 λεπτό μπαλαμουτι με αυτήν από πάνω... ούτε πίπα.. ήθελα να είμαι μέσα της συνέχεια..
Ακόμα γαμηετε καλά., αλλά με τόσο ντόρο δεν θα αντέξει...
Αλλά....μουναρος.
Σήμερα ;Την πέτυχα στην πρώτη βάρδια
ΧθεςΣήμερα ;
Καλή,Φίλε τι λέει η Νταρια μέσα ; Γιατί θέλω να την δοκιμάσω !
μύστη μου καλησπέρα, καινούργιο μιλφακι, έχουμε περιγραφή? ήΔιδυμου 27 Βάνα, ξανθό μιλφ, γαμευσιμο.
Mαλλον δεν διάβασες-καταλαβες τι ακριβώς έγραψα κ τι ψάχνω.... Πάντως ωραίος που αναφέρεις τα έξτρα της συγκεκριμένης βοηθώντας τους οπαδούς της να τρέξουν για αυτή.....Ε τότε άγκυρας 9 Ελένη δουλεύει και αυτή βραδυ. Δίνει Γκρόβερ με +10 ευρω
Θα την κάψουν κ αυτή κ θα γίνει καπνός......οπως η Μυρα....το ίδιο έργο θα παιχτεί πάλι.....Προσεχετε το κορίτσι μαλακες, μην το μαγαρησετε!
δηλαδή πηδουσες 19 λεπτά συνεχόμενα? Δεν μας είπες όμως..... έφυγες αχυστος ή τελείωσες μια φορά τουλάχιστον?Μετά πήγα Ιρίνα με φουλ κόσμο... πείρα διπλό δωμάτιο και 20 λεπτά μόνο σεξ...αν εξαιρέσεις 1 λεπτό μπαλαμουτι με αυτήν από πάνω... ούτε πίπα.. ήθελα να είμαι μέσα της συνέχεια.
Αρχιζει και το χανει το παιχνιδι η Σαμπινα μας τωρα που εμφανιστηκε η Ιρίνα λιγο οι δυσκολες ωρες (νυχτα) που δουλευει, βρηκε τωρα και γκομενο και δηλωνει ερωτευμενη ριχνοντας φόλες στους πελατες της...Φωκ 27 Ιρίνα..11:00 και δεν είχε ανοίξει το φωτακι ακόμα..στα σκαλιά δύο συναγωνιστές περίμεναν..
Με Σαμπίνα μόνο το έχω ξανά δεί αυτό...
Πήγα Ντάρια Άγκυρας 9 να την δοκιμάσω και να περάσει η ώρα να πάω στην Ιρίνα..
Τρομερό κορμάκι η Ντάρια αρκετά αδύνατο με πολύ ωραίο στυτο στήθος..
Ευτυχώς έβγαζε κάτι ψεύτικες φωνές και μπόρεσα να κρατηθώ να μην χύσω..
Μετά πήγα Ιρίνα με φουλ κόσμο... πείρα διπλό δωμάτιο και 20 λεπτά μόνο σεξ...αν εξαιρέσεις 1 λεπτό μπαλαμουτι με αυτήν από πάνω... ούτε πίπα.. ήθελα να είμαι μέσα της συνέχεια..
Ακόμα γαμηετε καλά., αλλά με τόσο ντόρο δεν θα αντέξει...
Αλλά....μουναρος.
Ναι φίλος έχυσα μια φορά.. πάνε η εποχές που μπορούσα να γαμησω δεύτερο γύρο στο καπάκι.δηλαδή πηδουσες 19 λεπτά συνεχόμενα? Δεν μας είπες όμως..... έφυγες αχυστος ή τελείωσες μια φορά τουλάχιστον?
Ξέρω ότι αγαπάς το Σαμπίνακι όπως και εγώ...Αρχιζει και το χανει το παιχνιδι η Σαμπινα μας τωρα που εμφανιστηκε η Ιρίνα λιγο οι δυσκολες ωρες (νυχτα) που δουλευει, βρηκε τωρα και γκομενο και δηλωνει ερωτευμενη ριχνοντας φόλες στους πελατες της...
Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεται το ρητο " Ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο".
Από 5 και μετά μπελα από φιλιπιδου 11 ισόγειο και από άγκυρας 9 ελενηΚάποια να δίνει κωλο απογευματινή βάρδια;
Είχε χωρίσει με τον Αλβανό γκόμενο ; Δεν είχα καταλάβειΑρχιζει και το χανει το παιχνιδι η Σαμπινα μας τωρα που εμφανιστηκε η Ιρίνα λιγο οι δυσκολες ωρες (νυχτα) που δουλευει, βρηκε τωρα και γκομενο και δηλωνει ερωτευμενη ριχνοντας φόλες στους πελατες της...
Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεται το ρητο " Ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο".
Είναι δύσκολο να λουστούν ξανά και ξανά αν πάνε τα φλόκια στα μαλλιά και αν πετύχεις μάτια θα την στραβώσεις .Δύσκολο, και πάντα απορώ κάνουν ακα, τα τρώνε στο στόμα και έχουν θέμα αν τους πέσουν στη μούρη.
Όσες και αν ρώτησα η απάντηση ήταν δεν θέλω και μένουμε με την ανάμνηση της Νίκης της καυλουσκα που δεν είχε θέμα σε τίποτα.