Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.685
- Πόντοι
- 3.246
μπρος στη γλύκα της μεζονέτας τι ναι μερικές ντουζίνες πάκικης ψωλής;;;Η Βανέσσα παίρνει πακια;;
μπρος στη γλύκα της μεζονέτας τι ναι μερικές ντουζίνες πάκικης ψωλής;;;Η Βανέσσα παίρνει πακια;;
η καινούργια ήταν η Ξένια η μελαχρινήΧρονια πολλα Καλα Χριστουγεννα συναγωνιστες.Εκανα προ ολιγου μια αρκετα μεγαλη βολτα θα ελεγα για τα δικα μου πλεον δεδομενα.Εχουμε και λεμε.
Λιοσιων 73Β Ευα με τις βυζαρες
Λιοσιων 73Α Σαμιρα ψηλη μπαμπατσικη και Ρουμπι μαυριδερη Φολα μακρυα
Βεργας 7 κατω Τινα Αλβανιδα βυζαρου
Ιασωνος 30 πανω Ζωη και Αντζελα αν θυμαμαι καλα
Ιασωνος 37 ανω ενα ψηλο μελαχρινο ωραιο μωρο μαλλον αυτη που εχουν γραψει κριτικη ο Σμυρνης και ο Μητσος Ντονα-Ντινα κατι τετοιο.Θα εμπαινα αλλα ειχε λαο οποτε την εκανα
Κολωνου 32 υπογειο μια κοντη μελαχρινη Αλβανιδα μαλλον ονομα δεν θυμαμαι
Συνεχεια Φυλης
69 κατω Βικυ
69 πανω Μαρια Τσεχα και Αννα Ταυ φοβερα μουνακια και τα δυο αλλα μαλλον φολαρες δεν ρισκαρα
67 Αννα νομιζω ελ.στοματικο κλπ
72 Ειρηνη Βουλγαρα με πρωκτικο παλια καραβανα
Φωκαιας 7 δεξι Κατερινα με πρωκτικο
7 αριστερο η Στελλα Αλβανιαρα τζιλφ
υπογειο ειχε δυο μωρα δεν συγκρατησα ονοματα καθολου
13 κατω κλειστο
13 ανω Μαρια με γυαλακια νομιζω
17 αριστερα δεν ηταν η Μικαελα αλλα μια καινουργια συμφωνα με την τσα2 δεν περιμενα να την δω ηταν κλεισμενη μισαωρο
27 σκαλακια η Ναταλι το επιθετικο μιλφονι.Στα υποψιν αλλα εχω διαβασει οτι κανει ντου για γλωσσοφιλα και ακα τσιμπουκια και δεν εχω ορεξη για αντιβιωσεις κλπ
27 οροφος η Εβελινα η οποια εν τελη τιμηθηκε απο μενα για σημερα
Αυτα ηταν οσα μπορεσα να θυμηθω καθως απεχω αρκετο καιρο απο σοβαρες και μεγαλες τσαρκες και ειμαι εκτος ρυθμου.
Εμένα Μελίνα μου είπε στο απάνω σπίτι. Είναι Ελληνοαλβανίδα ξανθιά με πολύ καλές αναλογίες.Μήπως Εβελίνα?
Εμπεριστατωμένη η ερώτηση σου παλικάρι μου!Σήμερα το απόγευμα στο Λιοσίων 73 ισόγειο η τσα2 ανακοίνωσε για την Σαμίρα φούλ. Ευτυχώς νου έκοψε να ρωτήσω αν είναι και κώλος μέσα και είπε στραβωμένη: Δεν είπα κώλο είπα φούλ.
Της είπα φούλ είναι όπως το λέει η λέξη φούλ δηλαδή όλα με κώλο μέσα και νετά έλεγε μαλακίες όλες τις στάσεις, πάνω κάτω κλπ.
Καλημεραααααα, ανακοινώθηκε πάλι πρωκτικο?τις τελευταίες φορές δεν είχε ανακοινωθείΚαλημέρα, όσοι θέλουν να γαμησουν το γκροβερ της Τζουλιας στην Ιάσωνος μπορουν να προβουν. Είναι στη θέση της η γυφτοπούλα. Γεμάτος πιτσιρικαδες ο οίκος.
Πρωκτικό ναι, τα παντα όλα είπε ο τσατσος. Καλημερα, καλές γιορτές να έχουμε φίλε Σμυρνη.Καλημεραααααα, ανακοινώθηκε πάλι πρωκτικο?τις τελευταίες φορές δεν είχε ανακοινωθεί
ΥΓ 1 Χρόνια πολλά σε όλους Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές
ΥΓ 2 στις 3 τελευταίες μου βόλτες, σχεδόν σε όλα τα σπιτάκια Φυλής και περιξ (εξαίρεση Φ66α κ 66δ)έδιωχναν τους Πακιστανους, ειδικά τα σπιτάκια που φιλοξενούν λατίνες οι τσατσαδες δεν δεχοντουσαν δεύτερη κουβέντα.
Πονηρεψε κ αυτηΤο Σοφακι από Ι44 σταθερή αξία στις υπηρεσίες. Με χαλάει όμως όταν κοιτάει το ρολόι της τρεις φορές, την ώρα του σεξ. Ήμαρτον κοπελιά. Ούτε ραντεβού να είχες.
Οι πακιδες ειναι καλοι πελατες.Και λεφτα εχουν και γρηγορα τελειωνουν και δωρακι αφηνουν και δεν μανουριαζουν αν στραβωσει η συνευρεση.Σχετικα με το Μεταξι και την πακιστανοποιηση του, σας λεω το εξης...
Χτες στην υπογα Ι27Β οπου δουλευει το η Ναταλια Μυρμηγκι, η τσατσα πεταξε μονο εμενα εξω απο το μαγαζι ενω ειχε αλλα 7 Πακιστανια μεσα...1η φορα με πετανε εξω απο επιχειρηση...
Edit: +2 πακιστανια, που ο ενας μαλλον ειχε κανει κατι σε προηγουμενη εισοδο του γιατι βγηκε με νευρα απο το μαγαζι που δεν τον αφησε να περασει αυτη τη φορα
Φανταζομαι με περασε και εμενα για πακι...
Ναι αλλά βρώμανε σαν σαπιο σαλαμιΟι πακιδες ειναι καλοι πελατες.Και λεφτα εχουν και γρηγορα τελειωνουν και δωρακι αφηνουν και δεν μανουριαζουν αν στραβωσει η συνευρεση.