You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.718
- Πόντοι
- 441
Καλησπέρα η Αμιρά εμφανισιακά πως είναι κ τι ηλικία έχει?(Μ λείπει το τσιμπούκι της Μιλένας)
@n.smirni76 θυμάσαι μια μικρή ρωσιδα νίκη που δουλευε 2 3 χρονια πριν πιπινου 118 και άγκυρας 12α?μαζί και μια χριστινα πολύ καλό.ξερεις αν δουλεύουν κάπου τώρα?
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.140
- Πόντοι
- 216
Είπαμε εσύ είσαι ψυχοπαθής οπότε είσαι σε χειρότερη κατηγορία χαχαΈχει και μερικούς που είναι σα τον Θεοφάνους δλδ 55 χρόνων με μαύρα μαλλιά και λίγες ριτιδες αλλά οι περισσότεροι δε είστε έτσι.Ειστε γκριζομαλιδες μαπες με ριτιδες.
VirginSteele
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2023
- Like
- 510
- Πόντοι
- 20
Μιλφογκιλφ, ξανθό, ίσιο μαλλί, ενισχυμένα τσιμπουκόχειλα κανονικό σώμα για Θείτσα, αλλά και νευρόσπαστη.Προσωπικα δεν μου άρεσε και την κόβω για κοντά στα 50, σε σύγκριση με Φωτεινή καμία σχέση εμφανησιακά...Καλησπέρα η Αμιρά εμφανισιακά πως είναι κ τι ηλικία έχει?(Μ λείπει το τσιμπούκι της Μιλένας)
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.219
- Πόντοι
- 5.827
Αλήθεια, τι φάση η κατάσταση στο Μεταξουργείο; Χθες μετά τις 12 το βράδυ μόνο 2 ανοιχτά σε ολόκληρη την Κολωνού.Κολωνού 32 γωνία.
Μια φωτό που ισως προδιαγράφει το μέλλον της οδου Κολωνού.
![]()
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 72
- Like
- 26.281
- Πόντοι
- 21.636
Μπάνιο έχεις δοκιμάσει ποτέ μήνα Δεκέμβριο???Έχει και μερικούς που είναι σα τον Θεοφάνους δλδ 55 χρόνων με μαύρα μαλλιά και λίγες ριτιδες αλλά οι περισσότεροι δε είστε έτσι.Ειστε γκριζομαλιδες μαπες με ριτιδες.
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Ναι όταν ήμουν 19 χρόνων.Μετα ποτέ ξανάΜπάνιο έχεις δοκιμάσει ποτέ μήνα Δεκέμβριο???
Με μεγάλη μου χαρά σε εχω ψηφίσει για MR.MALAKA 2023 κριμα που δεν θα βγεις επειδή δε σε ξέρουν πολλοί.Ναι όταν ήμουν 19 χρόνων.Μετα ποτέ ξανά
Να ξέρεις πάντως αν σε μάθουν θα είσαι μια κατηγορία μονος σου.
Δοκιμή με την Αμιρά έπειτα από την επιστροφή της στο Διδυμου 27.
Στα θετικά ότι έχει αδυνατίσει και είναι πολύ περιποιημένη,μαλλί από κομμωτήριο και νυχαχακι φτιαγμένο.Αυτη η γυναίκα πάντα με φτιάχνει.
Στα αρνητικά βιάζεται πολύ στο δωμάτιο,θέλει να έχει το πάνω χέρι και γενικά είναι ξεπετατζου.
Δυστυχώς έχει τον αέρα του Μεταξουργείου ακόμα,ξυνιλα και βιασύνη.
Ελπιζα να έχει βελτιωθεί αλλά ακόμα κάνει αγγαρεία.
Από εμένα είναι όχι και δεν θα ξανά πάρω.
Στα θετικά ότι έχει αδυνατίσει και είναι πολύ περιποιημένη,μαλλί από κομμωτήριο και νυχαχακι φτιαγμένο.Αυτη η γυναίκα πάντα με φτιάχνει.
Στα αρνητικά βιάζεται πολύ στο δωμάτιο,θέλει να έχει το πάνω χέρι και γενικά είναι ξεπετατζου.
Δυστυχώς έχει τον αέρα του Μεταξουργείου ακόμα,ξυνιλα και βιασύνη.
Ελπιζα να έχει βελτιωθεί αλλά ακόμα κάνει αγγαρεία.
Από εμένα είναι όχι και δεν θα ξανά πάρω.
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 72
- Like
- 26.281
- Πόντοι
- 21.636
Με μεγάλη μου χαρά σε εχω ψηφίσει για MR.MALAKA 2023 κριμα που δεν θα βγεις επειδή δε σε ξέρουν πολλοί.
Να ξέρεις πάντως αν σε μάθουν θα είσαι μια κατηγορία μονος σου.

scorpio16673
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 24
- Like
- 99
- Πόντοι
- 10
Καλημέρα
Διαβασα οτι στην Αχαρνων 86 εμφανίστηκε η Εβελίνα.
Μηπως ξέρει κανείς αν εχει επανακάμψει και η Μαίρη με το κοντό μαλλί και το τατουάζ;
Αυτες παλιά δούλευαν μαζί.
Μηπως ξέρει κανείς αν εχει επανακάμψει και η Μαίρη με το κοντό μαλλί και το τατουάζ;
info@123
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 16.916
- Πόντοι
- 6.856
Καλημέρα, συναγωνιστή.Καλημέρα
Αυτή η Μαίρη, που περιγράφεις, μήπως είναι η ίδια που δούλευε στο Κνίδου;
Καλημέρα, η Εβελίνα Αχαρνών 86 είσοδος κι από Φωκαίας 27 όροφος είναι αλβανίδα μίλφ απ το φυλής 59 παλιότερα,Καλημέρα
και δεν έχει σχέση με την Εβελίνα τού Αχαρνών 85 και Περγάμου 1 πιο πρόσφατα η οποία σπ ό,τι λέγεται έχει αλλάξει επάγγελμα.
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.290
- Πόντοι
- 746
Αυτή δουλεύει σε μασαζ στ περιστέρι όπου αποτι έμαθα προσφέρει μόνο πιπα! Για Εβελίνα αν ξέρει κάποιος αν ήταν όντως αυτή ας μας πει! Γιατί είχε ακουστεί ότι σταμάτησε οριστικά λόγω γάμου!Καλημέρα
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 700
- Πόντοι
- 81
Καλημερα συναγωνιστες πετυχε κανεις χτες την ρανια?
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 6.745
- Πόντοι
- 2.836
Η Ράνια απο Φυλής γυρνάει σε 5 μέρεςΚαλημερα συναγωνιστες πετυχε κανεις χτες την ρανια?
fluffy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.372
- Πόντοι
- 951
Μήπως ξέρεις σε ποιο μασαζάδικο συναγωνιστή;Αυτή δουλεύει σε μασαζ στ περιστέρι όπου αποτι έμαθα προσφέρει μόνο πιπα! Για Εβελίνα αν ξέρει κάποιος αν ήταν όντως αυτή ας μας πει! Γιατί είχε ακουστεί ότι σταμάτησε οριστικά λόγω γάμου!
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.290
- Πόντοι
- 746
Vipmassaz περιστέριΜήπως ξέρεις σε ποιο μασαζάδικο συναγωνιστή;
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 700
- Πόντοι
- 81
Δηλαδη απο τεταρτη-πεμπτη ...... ωραια ωραιαΗ Ράνια απο Φυλής γυρνάει σε 5 μέρες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις