EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
μόνο η Τζίνα? Στο μαγαζί αυτό πέρασαν...Μιμή που λέγεται πως έχει σταματήσει εύχομαι όχι οριστικά, πρέπει να μένει και σχετικά κοντά μου γιατί την έχω πετύχει 2 φορές στο δρόμο. Μπιάνκα/Πάμελα/Αντρέα (και τα 3 ονόματα είναι μια Λατίνα) που τώρα είναι Λιοσίων, η ξαδέρφη της η Αναμπέλλα που μετά πήγε δίπλα από πορνομωλλ, η Στέλλα που επίσης ξέρω και που μένει και είναι μια χαρά και ένα κάρο κοπέλες που είτε είναι εδώ και δουλεύουν αλλού είτε γύρισαν πίσω! ΞΕΡΩ και κρίμα και για τις κοπέλες και για την Κατερίνα πως υπήρχαν ΠΟΛΛΑ παράπονα, και η μια πλευρά έβγαζε τρελή την άλλη! Εγώ με αγάπη αλλά και με αποστασιοποίηση τα χα πειΔεν την ξέρω την κυρία, αλλά καταλαβαίνω απo την κατάθεση, πως οι κοπέλες, αν βάζανε μεγαλύτερο ποσό - % στην τσέπη και λίγο καλύτερες συνθήκες δεν θα είχαν θέμα και δεν θα ήταν φόλες, ούτε μπορώ να πιστέψω πως η Τζίνα πχ. ήταν θύμα traficking, η γυναίκα ήταν πολύ φιλότιμη και καυλιάρα, εκμετάλλευση υπήρξε σίγουρα και τελικά η απληστία γύρισε boomerang, sorry για το offtopic.