walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.262
- Πόντοι
- 2.836
Η γερόντισσα Ειρήνη την ονόμασενα τους γράφεις Ιρινα για να μη μπερδεύονται
Η γερόντισσα Ειρήνη την ονόμασενα τους γράφεις Ιρινα για να μη μπερδεύονται
Κάθε βράδυ εκεί είναιΈχει πετύχει κανείς τώρα τελευταία την Βενεσσα από Ι20β ;
Τι ώρα ξεκινάει ;Κάθε βράδυ εκεί είναι
Μάλιστα έχει κάνει επέκταση στην βάρδια της και πλέον δουλεύει μέχρι τις 03:00
Δεν ξέρωΤι ώρα ξεκινάει ;
Τώρα απόγευμα υπάρχει περίπτωση να είναι ;Δεν ξέρω
Βράδυ
Όντως εγώ που πάω καθαρός πάντα κάνω μπάνιο πριν,ξυρισμένος εντάξει όχι και πάντα αλλά έτσι και αλλιώς δε έχω πολλές τρίχες και πάντα σέβομαι τα κορίτσια γενικά είναι ευγενεστατες οι περισσότερες μαζί μου,έχει και μερικές βέβαια που είναι αγενής χωρίς λόγο όχι πολλές όμως.Οι περισσότερες με συμπαθούν.Πάντως όσοι πηγαίνουν φρέσκοι, καθαροί, ξύρισμενοι, σενιοι και με σεβασμό στα κορίτσια να ξέρουν ότι θα απολαμβάνουν τα μέγιστα σε εξυπηρετήση.
Μπα δε είναι στο χέρι τους το να έχουν σοβαρούς πελάτες.Το να έχουν καθαρους όντως είναι στο χέρι τους ας λένε όχι σε μετανάστες σε γέρους και σε βρωμερους Έλληνες αλλά και καθαρός να είναι ο άλλος το μυαλό του δε μπορούν να το ξέρουν.Μπορει να είναι τρελός και να μη μπορούν να το καταλάβουν οπότε μη είσαι τόσο απόλυτος.Να μην δέχονται τους βρωμιάρηδες να μπαίνουν και ιδίως μετανάστες που βρωμάνε κρεμμυδιλα , για να μην έχουν τέτοια προβλήματα
Στο χέρι τους είναι,να έχουν μόνο σοβαρούς και καθαρούς πελάτες
Ναι φιλε εκεί είναι, πήγαινε να την γαμησεις και έλα να μας πεις πως πέρασεςΤώρα απόγευμα υπάρχει περίπτωση να είναι ;
Ευχαριστώ!Ναι φιλε εκεί είναι, πήγαινε να την γαμησεις και έλα να μας πεις πως πέρασες
ΑμιραΔυδιμου 27 στις 18:00 θα είναι η Φωτεινή και ηΑλμιραδούλευε παλιά εδω
Το βανεσσακι ειναι εργασιομανης, εχει αφοσιωθει στην καριερα της , εχει βαλει στο ματι μια μεζονετα στη γλυφαδα.Κάθε βράδυ εκεί είναι
Μάλιστα έχει κάνει επέκταση στην βάρδια της και πλέον δουλεύει μέχρι τις 03:00
Η Ρόζα ήταν εκεί σήμερα πάντως.Χρόνια πολλά σημερα στις κ στους εορτάζοντες πάντα γεροί κ δυνατοί !!!
Η τζεσικα πιπαρες από φυλής 59 που χάθηκε ρε παιδιά;;;;
15€ πάει ;Το βανεσσακι ειναι εργασιομανης, εχει αφοσιωθει στην καριερα της , εχει βαλει στο ματι μια μεζονετα στη γλυφαδα.
Εγω την γαμαω μια φορα την εβδομαδα για να τη βοηθησω.
Αποζημιωνει σε υπηρεσιες!Αξιζει το 10αρικο.Δεν ειναι τυχαιο οτι εχει παντα δωματια!!Ξέχασα να αναφέρω να μην είναι μεγαλογυναικα
περίπου μεταγραφή...απλά το Φώκαιας 19 προστέθηκε στην αλυσίδα Λ73β ,Λ73α ,Φ13 υπόγειοΜεταγραφή Έμμυς από φωκαίας 13 υπόγα παραδίπλα σε φωκαίας 19 απογευματινή βάρδια
Η Μιρα που είναι;περίπου μεταγραφή...απλά το Φώκαιας 19 προστέθηκε στην αλυσίδα Λ73β ,Λ73α ,Φ13 υπόγειο
χτες δούλευε η Μαργκό
Θα πρέπει να σου προσφέρει και υπηρεσίες κατ' οικον για την βοήθεια σου.Το βανεσσακι ειναι εργασιομανης, εχει αφοσιωθει στην καριερα της , εχει βαλει στο ματι μια μεζονετα στη γλυφαδα.
Εγω την γαμαω μια φορα την εβδομαδα για να τη βοηθησω.
Και Σπύρου Πάτση 40περίπου μεταγραφή...απλά το Φώκαιας 19 προστέθηκε στην αλυσίδα Λ73β ,Λ73α ,Φ13 υπόγειο
χτες δούλευε η Μαργκό