Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 328 άτομα (27 μέλη και 301 επισκέπτες)

Labanero

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2023
Like
79
Πόντοι
0
Πέρασα με Ρόζα Φυλής 59 . Το πρώτο πράγμα που μου είπε μπαίνοντας στο δωμάτιο ήταν για το άρωμα μου και το πόσο καθαρός ήμουν. Πριν ακόμα με ακουμπήσει μου είπε μύρισε το δωμάτιο με το άρωμα σου .Τι ρώτησα γιατί το λέει και μου είπε ότι πάνε όλο βρωμιαρηδες. Πραγματικά είναι να τις λυπάσαι. Είναι κρίμα όμως να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις. Πως μετά περιμένουμε να είναι καλές στο δωμάτιο και να μας ευχαριστήσουν. Άνθρωποι είναι κι αυτές ρε πουστη μου όχι ζώα. Κάντε ένα μπάνιο πριν πάτε. Επειδή πληρώνετε και αυτές είναι πουτάνες πρέπει να πάτε απλυτοι;;; Έλεος πια. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούω. Οι περισσότερες κοπέλες έχουν το ίδιο πρόβλημα. Το έχω ακούσει από πολλές και το έχω γράψει και παλιότερα.
Να μην δέχονται τους βρωμιάρηδες να μπαίνουν και ιδίως μετανάστες που βρωμάνε κρεμμυδιλα , για να μην έχουν τέτοια προβλήματα
Στο χέρι τους είναι,να έχουν μόνο σοβαρούς και καθαρούς πελάτες

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.815
Πόντοι
46.232

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
4.441
Πόντοι
2.021
Να μην δέχονται τους βρωμιάρηδες να μπαίνουν και ιδίως μετανάστες που βρωμάνε κρεμμυδιλα , για να μην έχουν τέτοια προβλήματα
Δυστυχώς μπαίνουν και δυστυχώς τους δέχονται καρτερικά.
Μου είχε πει μια φορά ο τσατοος ο Άγγελος στο Ι.36 όταν τον ρώτησα για την μποχα του προηγούμενου πελάτη (μιλάω για 2018) πως δεν μπορούσε να κάνει κάτι γιατί ήταν "λεφτά" κι αυτός ο πελάτης !
Κι εμείς του λέω που ερχόμαστε τζέτ γιατί να ανεχόμαστε την αηδία ρε του άλλου ;
- Ε , δουλειά είναι κι αυτή! τα ανεχόμαστε όλα, μου απαντά .
Αϊ γαμήδια και δεν ξαναπατησα εκεί. Όπου πάντως μου μυρίσει όταν πηγαίνω σε στανταρακια , απλά αλλάζω δωμάτιο.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.679
Πόντοι
2.036
Σε ευχαριστώ.
Έγραψα όμως μια ανακρίβεια.
Η Μπατσίνα που φαίνεται ξεκάθαρα στις φώτο έριξε Δύο φάπες στο παλικάρι...
:s&m_1::s&m_1:
Το παίξανε και οι ειδήσεις με πλάνα αρχείου όμως, βρήκανε και σημειώσεις της τσατσάς λέει, "η ιζαμπέλα είναι τεμπέλα" , "η ντανιέλα πήρε μόνο 5 σήμερα" κλπ.
Σίγουρα πήγανε Μ.Α.21 πάνω/κάτω και Ι37β, πήρανε και τα καταγραφικά, πολλοί θα είμαστε στο footage :S

Αναστασία από Κολωνού 15 αν θυμάμαι καλά. Απλό πρόγραμμα με ακα τσιμπούκι. Νταρντανοφερνει δεν την λες χοντρή, με 2.5 βυζί που έχει ξεκινήσει την κατηφόρα, ωραίο κωλαράκι αλλά δεν το δίνει, ελληνικά ελάχιστα, ξέρει ονως ιταλικά αν σε βοηθάει
Δείχνει καλή περίπτωση!
Επειδή δεν την έχω δοκιμάσει, γνωρίζεις αν όντως κάνει άφιλτρο τσιμπούκι? Γιατί δεν το ανακοίνωσε.
Αυτή είναι, στο Κ15 είχα θετικές εντυπώσεις αλλά νορμάλ πρόγραμμα όταν την πήρα, σίγουρα θα έλεγα δοκίμασε για ένα 10€.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.336
Πόντοι
2.836
27 ,δεν είναι του 17 η γνωστή.

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Έχει πετύχει κανείς τώρα τελευταία την Βενεσσα από Ι20β ;

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Έχει πετύχει κανείς τώρα τελευταία την Βενεσσα από Ι20β ;
Κάθε βράδυ εκεί είναι
Μάλιστα έχει κάνει επέκταση στην βάρδια της και πλέον δουλεύει μέχρι τις 03:00

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πάντως όσοι πηγαίνουν φρέσκοι, καθαροί, ξύρισμενοι, σενιοι και με σεβασμό στα κορίτσια να ξέρουν ότι θα απολαμβάνουν τα μέγιστα σε εξυπηρετήση.
Όντως εγώ που πάω καθαρός πάντα κάνω μπάνιο πριν,ξυρισμένος εντάξει όχι και πάντα αλλά έτσι και αλλιώς δε έχω πολλές τρίχες και πάντα σέβομαι τα κορίτσια γενικά είναι ευγενεστατες οι περισσότερες μαζί μου,έχει και μερικές βέβαια που είναι αγενής χωρίς λόγο όχι πολλές όμως.Οι περισσότερες με συμπαθούν.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μπα δε είναι στο χέρι τους το να έχουν σοβαρούς πελάτες.Το να έχουν καθαρους όντως είναι στο χέρι τους ας λένε όχι σε μετανάστες σε γέρους και σε βρωμερους Έλληνες αλλά και καθαρός να είναι ο άλλος το μυαλό του δε μπορούν να το ξέρουν.Μπορει να είναι τρελός και να μη μπορούν να το καταλάβουν οπότε μη είσαι τόσο απόλυτος.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.815
Πόντοι
46.232
Δυδιμου 27 στις 18:00 θα είναι η Φωτεινή και η Αλμιρα δούλευε παλιά εδω
Αμιρα :grin:
λογικά αυτή:
Screenshot_20231206_175353.jpg

η οποία αν όντως είναι αυτή, στη συνέχεια για λίγο δούλεψε στο Φώκαιας 27β και σε κάποια στο Μεταξουργειο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom