n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.290
- Πόντοι
- 46.232
Δεν ανακοινώθηκε, η Ελένη πάντως κάνει σίγουρα παρτουζα με την ΑναστασίαΝτάρια και Ελένη δεν κάνουν παρτούζα;;;
Δεν ανακοινώθηκε, η Ελένη πάντως κάνει σίγουρα παρτουζα με την ΑναστασίαΝτάρια και Ελένη δεν κάνουν παρτούζα;;;
Άξιο μιλφογκίλφ η Μαρία στο Έλλης 3 συναγωνιστή;συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Έλλης 3 Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Διδύμου 7αρια κλειστά.
Διδύμου 8α Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Διδύμου 8β κλειστό.
Διδύμου 16 Αλίκη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζακι.
Διδύμου 18 υπόγειο Κατερίνα, απλό πρόγραμμα και μέσα πρόγραμμα ala carte.
Διδύμου 18 ισόγειο Αλιονα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδύμου 20 Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Διδυμου 22 ισόγειο Σοφία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδύμου 22 όροφος κλειστό.
Διδυμου 27 Φωτεινή, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,σε λίγο θα φύγει.
Δεν είναι μιλφογκιλφ, μιλφακι ξανθό είναι νταρντανοπαχουλο με σχεδόν 3αρι βυζι,δεν την έχω δοκιμάσει ακόμαΆξιο μιλφογκίλφ η Μαρία στο Έλλης 3 συναγωνιστή;
Συνιστάται;
Χαχα τη ροχαλα του σούπερ γκουφι εριξες ρε γίγαντα γιατί παιδιά αυτός είναι ο dmtrsxxx φτύνει και ξεριζώνει ολόκληρα κτήρια ούτε ο τυφώνας Κατρίνα να ήσουν ρε μπαγασα,πηγές ρε αθεοφοβε με κουκούλα και γάμησες πουτάνα?θα νόμιζε πως ήρθε τραπερ να τη γαμησει σκασμενος από βιντεοκλίπ Τραπ τραγουδιού που δε αντεξε από τις καύλες και παράτησε το βιντεοκλιπ στη μέση και πήγε να ρίξει έναν χαχα.Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑΚΛΑΒΑ εκανε την εμφάνιση του σήμερα σε οικο ανοχής.
Αύριο θα αποκαλυψω σε ποια κορασιδα πηγα και τη γαμησα με τη μπαλακλάβα χωρίς καν να καταλάβει ποιός τη γάμησε.
Η ηδονη και η καυλα χτύπησαν ταβάνι.
Φεύγοντας και ενω περιμενα το φανάρι εριξα ενα φτύσιμο. Η ροχαλα πετυχε το καρτοτηλέφωνο και αυτό ξηλώθηκε.
Στυλακι είναι, αφού τα καίει ,να υπολογίσεις ότι και το μουνοζουμο που καταναλώνει είναι ισχυρός φυσικός λιποδιαλυτης ...
Ντάρια και Ελένη δεν κάνουν παρτούζα;;;
Καπου μπερδευτηκες. Δυο φορες το Αγκυρας 12β.συνέχεια σφηνάκι live επιγραμματικα
Αγκυρας 12β Αντριαννα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Αγκυρας 12α Νταρια, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Ελένη, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό, είμαι στο δωμάτιο και περιμένω να δοκιμάσω την Ελένη.
Αγκυρας 12β Βαρβάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Εύα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό,κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Σε ευχαριστώ.Επιβεβαιωση μητσου3Χ κ παλουκη λουκ
Έφοδος σε 6 οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας – Ο εφιάλτης των γυναικών από τη Βενεζουέλα
Εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην εμπορία και γενετήσια εκμετάλλευση αλλοδαπών γυναικών από τη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα από τη Βενεζουέλα, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και...www.newsbeast.gr
Ναι φιλε μου Φυλης Και Φωκαιας για την ευκολια σου και μετα τα μεσανυχτα ειναι ανοιχτα.Θα βρεις αρκετα μαγαζακια ανοιχτα.παιδιά συγνώμη επειδή είμαι άσχετος από Αθήνα, απλά ήρθα για δύο μέρες, βρίσκω κάτι τέτοια ώρα;
Αγκύρας 9συνέχεια σφηνάκι live επιγραμματικα
Αγκυρας 12β Αντριαννα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Αγκυρας 12α Νταρια, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Ελένη, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό, είμαι στο δωμάτιο και περιμένω να δοκιμάσω την Ελένη.
Αγκυρας 12βΒαρβάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Εύα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό,κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Αυτή η Ευα είναι καλή; Σε εμφάνιση και υπηρεσίες.Αγκύρας 9
Μήπως είχε ζητήσει αυταρχικό ο μύστης ?Σε ευχαριστώ.
Έγραψα όμως μια ανακρίβεια.
Η Μπατσίνα που φαίνεται ξεκάθαρα στις φώτο έριξε Δύο φάπες στο παλικάρι...
Μιλφ προς γκρανι θα έλεγα ξανθιά κόκκαλο το σώμα, πιπα με ακαποτο τελειωτικό κι ας μην το λέει ( εκτός αν το έκοψε ) για την πιπα πήγα δεν τρελάθηκα.Αυτή η Ευα είναι καλή; Σε εμφάνιση και υπηρεσίες.
Παλιά καραβάνα, έχει γυρίσει πολλά Ευνειδων 5 ,Κωνσταντινουπολεως 166β ,Φώκαιας 27β ,για μένα παλιότερα πολύ καλές υπηρεσίες, τώρα απλά καλές, σε εμφάνιση ξανθιά πολύ αδύνατηΑυτή η Ευα είναι καλή; Σε εμφάνιση και υπηρεσίες.
Λένε Σκυλί του Πολέμου!Αυτή η Ευα είναι καλή; Σε εμφάνιση και υπηρεσίες.
Πολύ αδύνατη είναι. Είχα διαβάσει καλά λόγια αλλά δεν μου άρεσε. Κρίμα γιατί πήγαινα για παρτούζα.Αυτή η Ευα είναι καλή; Σε εμφάνιση και υπηρεσίες.
Με τόσα κόκκαλα μόνο για σούπα κάνει, όχι για γαμήσιΛένε Σκυλί του Πολέμου!
Και θητεία σε αρκετά Στούντιο Επαρχία!