Είναι όντως καλή η φάση, αλλά είναι επίφοβο το άλλο ακαποτο. Για πάρε κανέναν ειδικό για καλό και κακό. Αν μπορείς πες στο περίπου.Κατά τις 3 πήγα Μεταξουργείο. Έψαχνα κάνα δύο γνωστές για ελεύθερο στοματικό αλλά έλειπαν. Τελικά κατέληξα σε άλλη με απλό πρόγραμμα, γνωστή κι αυτή. Μπαίνει με χαϊδεύει λίγο και ενώ περιμένω προφυλακτικό για πιπέτο με καβαλάει και αρχίζει να τριβεται στην πούτσα μου. Μου σηκώνεται κατευθείαν και κάνει μια κίνηση και την βάζει μέσα της και αρχίζει ένα χοροπηδημα άλλο πράγμα. Εγώ τα έχασα γιατί αιφνιδιάστηκα και δεν είπα τίποτα. Μέχρι γλωσσόφιλα μου έδωσε που προσωπικά δεν τα ζητάω από καμία. Αφού της τον έχωσα αρκετή ώρα με βογγητα από μέρους της που συνήθως δεν φέρεται ετσι, κολλάει πάνω μου και μου λέει χύνω, χύνω. Κακά τα ψέμματα δεν μπορώ να αρνηθώ ότι το όλο σκηνικό με έφτιαξε πολύ. Γυρνάει και στήνεται στα τέσσερα. Της τον χώνω στην μουνάρα και μέσα σε ένα λεπτό, τόσο μπόρεσα να κρατηθώ, τραβήχτηκα και την έχυσα στα κωλομέρια. Δεν μου ανέφερε τίποτα σχετικά για την όλη φάση. Φόρεσε την στριγκάρα της με χαιρέτησε και έφυγε. Κι εγώ έμεινα με την απορία . Έχει πέσει αναδουλειά και θέλει συχνότερες επισκέψεις ή έχει ξεκινήσει και το κάνει με διάφορους και έκανα μαλακία που το δέχθηκα. Δεν ζητάω πότε ακά γαμήσια ακόμα και σε αυτές που γνωρίζω λίγο παραπάνω. Δεν μπορώ να πω ποια είναι γιατί θα γίνει κοσμοπλυμμηρα από αυτούς που ψάχνουν τέτοιες φάσεις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η το κάνει σε όλους ή είσαι ωραίο παιδίΚατά τις 3 πήγα Μεταξουργείο. Έψαχνα κάνα δύο γνωστές για ελεύθερο στοματικό αλλά έλειπαν. Τελικά κατέληξα σε άλλη με απλό πρόγραμμα, γνωστή κι αυτή. Μπαίνει με χαϊδεύει λίγο και ενώ περιμένω προφυλακτικό για πιπέτο με καβαλάει και αρχίζει να τριβεται στην πούτσα μου. Μου σηκώνεται κατευθείαν και κάνει μια κίνηση και την βάζει μέσα της και αρχίζει ένα χοροπηδημα άλλο πράγμα. Εγώ τα έχασα γιατί αιφνιδιάστηκα και δεν είπα τίποτα. Μέχρι γλωσσόφιλα μου έδωσε που προσωπικά δεν τα ζητάω από καμία. Αφού της τον έχωσα αρκετή ώρα με βογγητα από μέρους της που συνήθως δεν φέρεται ετσι, κολλάει πάνω μου και μου λέει χύνω, χύνω. Κακά τα ψέμματα δεν μπορώ να αρνηθώ ότι το όλο σκηνικό με έφτιαξε πολύ. Γυρνάει και στήνεται στα τέσσερα. Της τον χώνω στην μουνάρα και μέσα σε ένα λεπτό, τόσο μπόρεσα να κρατηθώ, τραβήχτηκα και την έχυσα στα κωλομέρια. Δεν μου ανέφερε τίποτα σχετικά για την όλη φάση. Φόρεσε την στριγκάρα της με χαιρέτησε και έφυγε. Κι εγώ έμεινα με την απορία . Έχει πέσει αναδουλειά και θέλει συχνότερες επισκέψεις ή έχει ξεκινήσει και το κάνει με διάφορους και έκανα μαλακία που το δέχθηκα. Δεν ζητάω πότε ακά γαμήσια ακόμα και σε αυτές που γνωρίζω λίγο παραπάνω. Δεν μπορώ να πω ποια είναι γιατί θα γίνει κοσμοπλυμμηρα από αυτούς που ψάχνουν τέτοιες φάσεις.
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 1.902
- Πόντοι
- 206
Τυπε το Συγγρός εφημερεύειΚατά τις 3 πήγα Μεταξουργείο. Έψαχνα κάνα δύο γνωστές για ελεύθερο στοματικό αλλά έλειπαν. Τελικά κατέληξα σε άλλη με απλό πρόγραμμα, γνωστή κι αυτή. Μπαίνει με χαϊδεύει λίγο και ενώ περιμένω προφυλακτικό για πιπέτο με καβαλάει και αρχίζει να τριβεται στην πούτσα μου. Μου σηκώνεται κατευθείαν και κάνει μια κίνηση και την βάζει μέσα της και αρχίζει ένα χοροπηδημα άλλο πράγμα. Εγώ τα έχασα γιατί αιφνιδιάστηκα και δεν είπα τίποτα. Μέχρι γλωσσόφιλα μου έδωσε που προσωπικά δεν τα ζητάω από καμία. Αφού της τον έχωσα αρκετή ώρα με βογγητα από μέρους της που συνήθως δεν φέρεται ετσι, κολλάει πάνω μου και μου λέει χύνω, χύνω. Κακά τα ψέμματα δεν μπορώ να αρνηθώ ότι το όλο σκηνικό με έφτιαξε πολύ. Γυρνάει και στήνεται στα τέσσερα. Της τον χώνω στην μουνάρα και μέσα σε ένα λεπτό, τόσο μπόρεσα να κρατηθώ, τραβήχτηκα και την έχυσα στα κωλομέρια. Δεν μου ανέφερε τίποτα σχετικά για την όλη φάση. Φόρεσε την στριγκάρα της με χαιρέτησε και έφυγε. Κι εγώ έμεινα με την απορία . Έχει πέσει αναδουλειά και θέλει συχνότερες επισκέψεις ή έχει ξεκινήσει και το κάνει με διάφορους και έκανα μαλακία που το δέχθηκα. Δεν ζητάω πότε ακά γαμήσια ακόμα και σε αυτές που γνωρίζω λίγο παραπάνω. Δεν μπορώ να πω ποια είναι γιατί θα γίνει κοσμοπλυμμηρα από αυτούς που ψάχνουν τέτοιες φάσεις.
Τυπε το Συγγρός εφημερεύει
Παρονομες Λατινες σε ροζ οικους και σε κυκλωματα παρανομης πορνειας στην Αττικη.
ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΣ Λατινες που μας πλασαρουνε!!!!Πολλες ειναι οι Λατινες που εχουνε ερθει και μενουνε στην Αττικη και εργαζονται παρανομα σε οικους ...
athensmodels.blogspot.com
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.595
- Πόντοι
- 41.129
Συνέχεια live ....
Ιάσονος 39 δεξι σκαλάκια Μπελλα και Ντανιελα.
Ιάσονος 39 αριστερό ισόγειο Μαρία η μαυρουλα.
Ιασωνος 32 δεξι μόλις μπηκε η πιτσιρίκα Έρρικα.
Ιασωνος 31 ισόγειο Μαιρη το ξανθο στυλιαρι με ελεύθερο τσιμπούκι και η κοντοτσουπωτη μαυρομαλλα φιλη της Αντζελα άμα θυμάμαι καλα.
Με επιασαν ξανα υπογλυκαιμίες και έκατσα φουρνο οπου πηρα μισο κιλο μπανόφι με 6,5 ευρω .
Το πουλανε με το κιλό οχι μεριδα.Αμα κάνετε ζουμ στη φωτό στη βαση βλέπετε τη φρέσικια μπανανα.
Ιασωνος 31 ισόγειο Μαιρη το ξανθο στυλιαρι με ελεύθερο τσιμπούκι και η κοντοτσουπωτη μαυρομαλλα φιλη της Αντζελα άμα θυμάμαι καλα.
Με επιασαν ξανα υπογλυκαιμίες και έκατσα φουρνο οπου πηρα μισο κιλο μπανόφι με 6,5 ευρω .
Το πουλανε με το κιλό οχι μεριδα.Αμα κάνετε ζουμ στη φωτό στη βαση βλέπετε τη φρέσικια μπανανα.
Μήτσο, με τόσο γαμήσι στις αγαπημένες σου κορασίδες, αναμενόμενο είναι ότι ο φούρνος θα κάνει χρυσές δουλειές!Συνέχεια live ....
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 160
- Like
- 20.445
- Πόντοι
- 32.478
Δεν είμαι και παιδίΗ το κάνει σε όλους ή είσαι ωραίο παιδί
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 160
- Like
- 20.445
- Πόντοι
- 32.478
Merci beaucoupΤυπε το Συγγρός εφημερεύει
Πρυτανης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.244
- Πόντοι
- 2.021
Η στυλοβάτιδα Φωτεινή στο Ι.44 μοιράζει πόνο και ανακούφιση σε ανδρικά κορμιά.
Πόσο σταθερή στις υπηρεσίες της . Λίγες αγωνίστριες στέκουν σε αυτό το επίπεδο.
Πάλι συνεχόμενα δωμάτια με συναγωνιστές να αδειάζουμε χιλιάδες σπερματοζωάρια στον εν λόγω οίκο.
Το hands free ακα τσιμπούκι της κάνει θαύματα.
Η τσατσά δεν έχει λόγο να ανησυχεί για τίποτε. Το μαγαζί κόβει χαρτί .
Με μέτριους υπολογισμούς στην βάρδια πρέπει να περνάνε όχι κάτω από 30 νωματαίοι έως 40.
Νομίζω όταν ήταν Κολωνού 27 πρέπει να περνούσε περισσότερος κόσμος. Τεράστιο το σαλόνι εκεί.
Στο Ι.44 έχουν το σχοινακι κι όλα καλά. Μόνο όσοι ξέρουν περνάνε. Στα πακι ανακοινώνει η τσατσά : " κοπέλα στο ντομάτιο είκοσι λεπτά" και τούς ξεφορτώνεται.
Να προσέχετε Κύριοι.
Πάλι συνεχόμενα δωμάτια με συναγωνιστές να αδειάζουμε χιλιάδες σπερματοζωάρια στον εν λόγω οίκο.
Με μέτριους υπολογισμούς στην βάρδια πρέπει να περνάνε όχι κάτω από 30 νωματαίοι έως 40.
Νομίζω όταν ήταν Κολωνού 27 πρέπει να περνούσε περισσότερος κόσμος. Τεράστιο το σαλόνι εκεί.
Στο Ι.44 έχουν το σχοινακι κι όλα καλά. Μόνο όσοι ξέρουν περνάνε. Στα πακι ανακοινώνει η τσατσά : " κοπέλα στο ντομάτιο είκοσι λεπτά" και τούς ξεφορτώνεται.
Να προσέχετε Κύριοι.
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.633
- Πόντοι
- 456
Συνέχεια live ....
Πριν απο λιγο στο Μεταξουργείο.
Ιασωνος 37αρια κλειστά... την χάσαμε την καυλα την Αλόντρα..
Ιάσωνος 27 υπογειο Ναταλιτσα σκιννυ. Η Ναταλιτσα μας παει στον οίκο κατα τις 6 το απόγευμα πλεον και οχι απο τις 4 το μεσημέρι.
Ιασωνος 30 όροφος η Ζωΐτσα.
Ιασωνος 30 υπόγειο η τρελή τικ τοκερ Αννα/Νάντια βγήκε εντελως γυμνή στον πεζόδρομο και εκανε πόζες.
Ιάσονος 39 αριστερά πανω Χριστινα η μαυρομαλλα Ρωσίδα.
Με έπιασε υπογλυκαιμία και σταμάτησα φούρνο όπου τρώω γαλακτομπουρεκο με καταΐφι.
Απλά τρομερό... respect.
Τύπε, πόσα χιλιάδες κιλά είσαι;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.123
- Πόντοι
- 46.232
Στυλακι είναι, αφού τα καίει ,να υπολογίσεις ότι και το μουνοζουμο που καταναλώνει είναι ισχυρός φυσικός λιποδιαλυτης ...Τύπε, πόσα χιλιάδες κιλά είσαι;
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.520
- Πόντοι
- 456
Φιλε στην Φυλης τα ιδια και μην σου πω χειροτερα , μαθα οτι παντου τα παντα !! καλο βραδυ.Εγώ έχω ακούσει πως είναι απρόσεκτες εκεί κάνουν ελεύθερα στοματικά γλωσοφιλα ενώ φυλής στα κεντρικά είναι πιο νορμάλ λίγο τα πράγματα.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 160
- Like
- 20.445
- Πόντοι
- 32.478
Όσες φορές την είχα δει στο Κ27 δεν περνούσα γιατί την έβλεπα αδυνατούλα για τα γούστα μου. Που να ήξερα τι καρατσιμπουκοκλαρίνοβα είναι. Στην Ιάσονος όμως την έχω τιμήσει 3 φορές γιατί δεν πολυτσαρκάρω απογεύματα. Είμαι πρωινός τύπος.Η στυλοβάτιδα Φωτεινή στο Ι.44 μοιράζει πόνο και ανακούφιση σε ανδρικά κορμιά.
Να προσέχετε Κύριοι.
Είναι εγγύηση
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.562
- Πόντοι
- 4.646
Μύστη, στείλε επειγόντως π.μ.!Κατά τις 3 πήγα Μεταξουργείο. Έψαχνα κάνα δύο γνωστές για ελεύθερο στοματικό αλλά έλειπαν. Τελικά κατέληξα σε άλλη με απλό πρόγραμμα, γνωστή κι αυτή. Μπαίνει με χαϊδεύει λίγο και ενώ περιμένω προφυλακτικό για πιπέτο με καβαλάει και αρχίζει να τριβεται στην πούτσα μου. Μου σηκώνεται κατευθείαν και κάνει μια κίνηση και την βάζει μέσα της και αρχίζει ένα χοροπηδημα άλλο πράγμα. Εγώ τα έχασα γιατί αιφνιδιάστηκα και δεν είπα τίποτα. Μέχρι γλωσσόφιλα μου έδωσε που προσωπικά δεν τα ζητάω από καμία. Αφού της τον έχωσα αρκετή ώρα με βογγητα από μέρους της που συνήθως δεν φέρεται ετσι, κολλάει πάνω μου και μου λέει χύνω, χύνω. Κακά τα ψέμματα δεν μπορώ να αρνηθώ ότι το όλο σκηνικό με έφτιαξε πολύ. Γυρνάει και στήνεται στα τέσσερα. Της τον χώνω στην μουνάρα και μέσα σε ένα λεπτό, τόσο μπόρεσα να κρατηθώ, τραβήχτηκα και την έχυσα στα κωλομέρια. Δεν μου ανέφερε τίποτα σχετικά για την όλη φάση. Φόρεσε την στριγκάρα της με χαιρέτησε και έφυγε. Κι εγώ έμεινα με την απορία . Έχει πέσει αναδουλειά και θέλει συχνότερες επισκέψεις ή έχει ξεκινήσει και το κάνει με διάφορους και έκανα μαλακία που το δέχθηκα. Δεν ζητάω πότε ακά γαμήσια ακόμα και σε αυτές που γνωρίζω λίγο παραπάνω. Δεν μπορώ να πω ποια είναι γιατί θα γίνει κοσμοπλυμμηρα από αυτούς που ψάχνουν τέτοιες φάσεις.
Το έχω πελώρια ανάγκη!
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.435
- Πόντοι
- 2.836
Είσαι commando κ κασκαντέρ πραγματικά για να τον έβαλες ακαπότα σε τανα. Θα μου πεις τώρα άλλοι έχουν γκομενα τανα κ τους λένε ότι μόνο με εσένα free sex είναι σίγουροι?? αν πέσει το μαρούλι στα πριβε θα κολωσουν να το κάνουν???Κατά τις 3 πήγα Μεταξουργείο. Έψαχνα κάνα δύο γνωστές για ελεύθερο στοματικό αλλά έλειπαν. Τελικά κατέληξα σε άλλη με απλό πρόγραμμα, γνωστή κι αυτή. Μπαίνει με χαϊδεύει λίγο και ενώ περιμένω προφυλακτικό για πιπέτο με καβαλάει και αρχίζει να τριβεται στην πούτσα μου. Μου σηκώνεται κατευθείαν και κάνει μια κίνηση και την βάζει μέσα της και αρχίζει ένα χοροπηδημα άλλο πράγμα. Εγώ τα έχασα γιατί αιφνιδιάστηκα και δεν είπα τίποτα. Μέχρι γλωσσόφιλα μου έδωσε που προσωπικά δεν τα ζητάω από καμία. Αφού της τον έχωσα αρκετή ώρα με βογγητα από μέρους της που συνήθως δεν φέρεται ετσι, κολλάει πάνω μου και μου λέει χύνω, χύνω. Κακά τα ψέμματα δεν μπορώ να αρνηθώ ότι το όλο σκηνικό με έφτιαξε πολύ. Γυρνάει και στήνεται στα τέσσερα. Της τον χώνω στην μουνάρα και μέσα σε ένα λεπτό, τόσο μπόρεσα να κρατηθώ, τραβήχτηκα και την έχυσα στα κωλομέρια. Δεν μου ανέφερε τίποτα σχετικά για την όλη φάση. Φόρεσε την στριγκάρα της με χαιρέτησε και έφυγε. Κι εγώ έμεινα με την απορία . Έχει πέσει αναδουλειά και θέλει συχνότερες επισκέψεις ή έχει ξεκινήσει και το κάνει με διάφορους και έκανα μαλακία που το δέχθηκα. Δεν ζητάω πότε ακά γαμήσια ακόμα και σε αυτές που γνωρίζω λίγο παραπάνω. Δεν μπορώ να πω ποια είναι γιατί θα γίνει κοσμοπλυμμηρα από αυτούς που ψάχνουν τέτοιες φάσεις.
FAT BASTARD
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 825
- Πόντοι
- 81
Τιμήθηκε σήμερα η Αλιονα από ΜΑ 28 κουρτίνα. Τίποτα το ιδιαίτερο το κορίτσι. Όλα κάτω του μετρίου. Δυστυχώς η Φώτω είχε και σήμερα, συνεχόμενα δωμάτια. Το ξεσκισατε το κορίτσι ρε μπαγασες.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 160
- Like
- 20.445
- Πόντοι
- 32.478
Τίποτα από τα δύο δεν είμαι, ούτε ψάχνω τέτοιες φάσεις. Δεν πάω πολύ συχνά σε αυτήν , μιά φορά τον μήνα , ίσως και αραιότερα. Το έκανε χωρίς καν να με ρωτήσει αν θέλω αλλά επειδή εμφανισιακά για μένα είναι πολύ δυνατό δεν αντιστάθηκα. Αν έκανα μαλακία θα φανεί σύντομα....Είσαι commando κ κασκαντέρ πραγματικά για να τον έβαλες ακαπότα σε τανα. Θα μου πεις τώρα άλλοι έχουν γκομενα τανα κ τους λένε ότι μόνο με εσένα free sex είναι σίγουροι?? αν πέσει το μαρούλι στα πριβε θα κολωσουν να το κάνουν???
Τα κεντρικά της φυλής είναι να μην μπαίνεις καθόλου..Εγώ έχω ακούσει πως είναι απρόσεκτες εκεί κάνουν ελεύθερα στοματικά γλωσοφιλα ενώ φυλής στα κεντρικά είναι πιο νορμάλ λίγο τα πράγματα.
Μόνο Διδυμου-Αγκυρας και μερικά Φώκαιας αξίζει να μπαίνεις
PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.007
- Πόντοι
- 361
Παιδια, συνχυστες μου χρειαζομαι τα φωτα σας.
Αυριο εκατσε αδεια απο το πουθενα οποτε χρειαζομαι κοπελα με σωματοτυπο και υπηρεσιες τυπου Εμμυ/Μισελ απο Λιοσιων πρωινη βαρδια.
Δεν εχω ιδεα απο πρωινες!
Αυριο εκατσε αδεια απο το πουθενα οποτε χρειαζομαι κοπελα με σωματοτυπο και υπηρεσιες τυπου Εμμυ/Μισελ απο Λιοσιων πρωινη βαρδια.
Δεν εχω ιδεα απο πρωινες!
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.656
- Πόντοι
- 13.636
Επειδή δεν θυμάμαι να αναφέρθηκε...
Επίσημα το...
Φωκαίας 19 ανήκει στην αλυσίδα Λιοσίων 73 και Φωκαίας 13!!!
Καλές δουλειές.
Επίσημα το...
Φωκαίας 19 ανήκει στην αλυσίδα Λιοσίων 73 και Φωκαίας 13!!!
Καλές δουλειές.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K