Κατά τις 3 πήγα
Μεταξουργείο. Έψαχνα κάνα δύο γνωστές για ελεύθερο στοματικό αλλά έλειπαν. Τελικά κατέληξα σε άλλη με απλό πρόγραμμα, γνωστή κι αυτή. Μπαίνει με χαϊδεύει λίγο και ενώ περιμένω προφυλακτικό για πιπέτο με καβαλάει και αρχίζει να τριβεται στην πούτσα μου. Μου σηκώνεται κατευθείαν και κάνει μια κίνηση και την βάζει μέσα της και αρχίζει ένα χοροπηδημα άλλο πράγμα. Εγώ τα έχασα γιατί αιφνιδιάστηκα και δεν είπα τίποτα. Μέχρι γλωσσόφιλα μου έδωσε που προσωπικά δεν τα ζητάω από καμία. Αφού της τον έχωσα αρκετή ώρα με βογγητα από μέρους της που συνήθως δεν φέρεται ετσι, κολλάει πάνω μου και μου λέει χύνω, χύνω. Κακά τα ψέμματα δεν μπορώ να αρνηθώ ότι το όλο σκηνικό με έφτιαξε πολύ. Γυρνάει και στήνεται στα τέσσερα. Της τον χώνω στην μουνάρα και μέσα σε ένα λεπτό, τόσο μπόρεσα να κρατηθώ, τραβήχτηκα και την έχυσα στα κωλομέρια. Δεν μου ανέφερε τίποτα σχετικά για την όλη φάση. Φόρεσε την στριγκάρα της με χαιρέτησε και έφυγε. Κι εγώ έμεινα με την απορία . Έχει πέσει αναδουλειά και θέλει συχνότερες επισκέψεις ή έχει ξεκινήσει και το κάνει με διάφορους και έκανα μαλακία που το δέχθηκα. Δεν ζητάω πότε ακά γαμήσια ακόμα και σε αυτές που γνωρίζω λίγο παραπάνω. Δεν μπορώ να πω ποια είναι γιατί θα γίνει κοσμοπλυμμηρα από αυτούς που ψάχνουν τέτοιες φάσεις.