You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.621
- Πόντοι
- 1.056
Παρονομες Λατινες σε ροζ οικους και σε κυκλωματα παρανομης πορνειας στην Αττικη.
ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΣ Λατινες που μας πλασαρουνε!!!!Πολλες ειναι οι Λατινες που εχουνε ερθει και μενουνε στην Αττικη και εργαζονται παρανομα σε οικους ...athensmodels.blogspot.com
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.490
- Πόντοι
- 2.836
Μεγάλωσε η επιχείρηση δηλαδή.... παλιότερα φωκ 17αρια κ φωκ 19 είχαν το ίδιο αφεντικό .Τωρα το φωκ19 πέρασε στην αλυσίδα Λ73 κ Φωκ13.Μαλιστα !!καλές δουλειές λοιπόν κ με νέες παρουσίες εκ Ανατολικης Ευρώπης!!Επειδή δεν θυμάμαι να αναφέρθηκε...
Επίσημα το...
Φωκαίας 19 ανήκει στην αλυσίδα Λιοσίων 73 και Φωκαίας 13!!!
Καλές δουλειές.
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.871
- Πόντοι
- 456
πάρε ένα καμινετο και καψάλισε για 10 δευτερόλεπτα τη ψωλή σου για καλό και για κακό.Κατά τις 3 πήγα Μεταξουργείο. Έψαχνα κάνα δύο γνωστές για ελεύθερο στοματικό αλλά έλειπαν. Τελικά κατέληξα σε άλλη με απλό πρόγραμμα, γνωστή κι αυτή. Μπαίνει με χαϊδεύει λίγο και ενώ περιμένω προφυλακτικό για πιπέτο με καβαλάει και αρχίζει να τριβεται στην πούτσα μου. Μου σηκώνεται κατευθείαν και κάνει μια κίνηση και την βάζει μέσα της και αρχίζει ένα χοροπηδημα άλλο πράγμα. Εγώ τα έχασα γιατί αιφνιδιάστηκα και δεν είπα τίποτα. Μέχρι γλωσσόφιλα μου έδωσε που προσωπικά δεν τα ζητάω από καμία. Αφού της τον έχωσα αρκετή ώρα με βογγητα από μέρους της που συνήθως δεν φέρεται ετσι, κολλάει πάνω μου και μου λέει χύνω, χύνω. Κακά τα ψέμματα δεν μπορώ να αρνηθώ ότι το όλο σκηνικό με έφτιαξε πολύ. Γυρνάει και στήνεται στα τέσσερα. Της τον χώνω στην μουνάρα και μέσα σε ένα λεπτό, τόσο μπόρεσα να κρατηθώ, τραβήχτηκα και την έχυσα στα κωλομέρια. Δεν μου ανέφερε τίποτα σχετικά για την όλη φάση. Φόρεσε την στριγκάρα της με χαιρέτησε και έφυγε. Κι εγώ έμεινα με την απορία . Έχει πέσει αναδουλειά και θέλει συχνότερες επισκέψεις ή έχει ξεκινήσει και το κάνει με διάφορους και έκανα μαλακία που το δέχθηκα. Δεν ζητάω πότε ακά γαμήσια ακόμα και σε αυτές που γνωρίζω λίγο παραπάνω. Δεν μπορώ να πω ποια είναι γιατί θα γίνει κοσμοπλυμμηρα από αυτούς που ψάχνουν τέτοιες φάσεις.
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.478
- Πόντοι
- 736
Η Χριστινα η Αλβανιδα(πιο σωστα) αν και δεν την εχω παρει γιατι ειναι αβυζη , θεωρειται απο τις πλεον πιο τιμιες στη φυλης!!H Ρουμάνα με τα πολλά τατουάζ κ τα μεγαλα βυζια ειναι ένα πανεμορφο κομοδίνο του Ικεα. Την έχω πάρει 4 φορές τα τελευταία χρόνια κ δεν αλλάζει καθόλου. Απορώ με αυτούς που δίνουν 50αρικο στο studios που κάνει guest εμφανίσεις. Η άλλη η τσεχα(αλβανιδα) σώζει την κατάσταση κ μπορεί να είναι η πιο τίμια Αλβανίδα ιερόδουλη που έχω παρει σε οικο.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.490
- Πόντοι
- 2.836
Το μόνο μειονέκτημα της είναι ότι είναι αβυζη αλλά το ναζι κ η τσαχπινιά της σε ανεβάζει.....είναι γάτα κ ξέρει να δουλεύει κ οχι να κοροϊδεύει.Η Χριστινα η Αλβανιδα(πιο σωστα) αν και δεν την εχω παρει γιατι ειναι αβυζη , θεωρειται απο τις πλεον πιο τιμιες στη φυλης!!
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.478
- Πόντοι
- 736
Η αληθεια ειναι οτι εχει αλβανιδοκωλαρα , αλλα δεν ξερω απο το θεμα υγιεινης-καθαριοτητας πως τα παει? Ναι, ειναι τσαχπινα!!Το μόνο μειονέκτημα της είναι ότι είναι αβυζη αλλά το ναζι κ η τσαχπινιά της σε ανεβάζει.....είναι γάτα κ ξέρει να δουλεύει κ οχι να κοροϊδεύει.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.773
- Πόντοι
- 3.246
τύπε πόσο βαθμολογείς το γαλακτομπούρεκο και το μπανόφι;;;
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.810
- Πόντοι
- 41.129
Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑΚΛΑΒΑ εκανε την εμφάνιση του σήμερα σε οικο ανοχής.
Αύριο θα αποκαλυψω σε ποια κορασιδα πηγα και τη γαμησα με τη μπαλακλάβα χωρίς καν να καταλάβει ποιός τη γάμησε.
Η ηδονη και η καυλα χτύπησαν ταβάνι.
Φεύγοντας και ενω περιμενα το φανάρι εριξα ενα φτύσιμο. Η ροχαλα πετυχε το καρτοτηλέφωνο και αυτό ξηλώθηκε.
Αύριο θα αποκαλυψω σε ποια κορασιδα πηγα και τη γαμησα με τη μπαλακλάβα χωρίς καν να καταλάβει ποιός τη γάμησε.
Φεύγοντας και ενω περιμενα το φανάρι εριξα ενα φτύσιμο. Η ροχαλα πετυχε το καρτοτηλέφωνο και αυτό ξηλώθηκε.
Mike_k
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 982
- Πόντοι
- 361
Δεν την λες και αβυζη, καλό είναι, στητο νεανικό και θεσπέσιο και κυρίως δεν βιάζεται και πάντα με το χαμόγελοΤο μόνο μειονέκτημα της είναι ότι είναι αβυζη αλλά το ναζι κ η τσαχπινιά της σε ανεβάζει.....είναι γάτα κ ξέρει να δουλεύει κ οχι να κοροϊδεύει.
Από καθαριότητα δεν έχω μυρίσει κάτι σε όλο το σώμα.
Λίγο οι ελιές που έχει μου την σπάνε αλλά οκ..
Πήγαινε πάλι χωρίς να πεις τίποτα να δεις αν το ξανακάνει.Κατά τις 3 πήγα Μεταξουργείο. Έψαχνα κάνα δύο γνωστές για ελεύθερο στοματικό αλλά έλειπαν. Τελικά κατέληξα σε άλλη με απλό πρόγραμμα, γνωστή κι αυτή. Μπαίνει με χαϊδεύει λίγο και ενώ περιμένω προφυλακτικό για πιπέτο με καβαλάει και αρχίζει να τριβεται στην πούτσα μου. Μου σηκώνεται κατευθείαν και κάνει μια κίνηση και την βάζει μέσα της και αρχίζει ένα χοροπηδημα άλλο πράγμα. Εγώ τα έχασα γιατί αιφνιδιάστηκα και δεν είπα τίποτα. Μέχρι γλωσσόφιλα μου έδωσε που προσωπικά δεν τα ζητάω από καμία. Αφού της τον έχωσα αρκετή ώρα με βογγητα από μέρους της που συνήθως δεν φέρεται ετσι, κολλάει πάνω μου και μου λέει χύνω, χύνω. Κακά τα ψέμματα δεν μπορώ να αρνηθώ ότι το όλο σκηνικό με έφτιαξε πολύ. Γυρνάει και στήνεται στα τέσσερα. Της τον χώνω στην μουνάρα και μέσα σε ένα λεπτό, τόσο μπόρεσα να κρατηθώ, τραβήχτηκα και την έχυσα στα κωλομέρια. Δεν μου ανέφερε τίποτα σχετικά για την όλη φάση. Φόρεσε την στριγκάρα της με χαιρέτησε και έφυγε. Κι εγώ έμεινα με την απορία . Έχει πέσει αναδουλειά και θέλει συχνότερες επισκέψεις ή έχει ξεκινήσει και το κάνει με διάφορους και έκανα μαλακία που το δέχθηκα. Δεν ζητάω πότε ακά γαμήσια ακόμα και σε αυτές που γνωρίζω λίγο παραπάνω. Δεν μπορώ να πω ποια είναι γιατί θα γίνει κοσμοπλυμμηρα από αυτούς που ψάχνουν τέτοιες φάσεις.
Αν ναι, το έβαλε στο πρόγραμμα για να δέσει τους τακτικούς πελάτες.
Αν όχι, ήταν μιά (σπάνια) φάση που απλά έτυχε ..
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.123
- Πόντοι
- 46.232
Καλύτερα θα ξερει μάλλον @Pa Luki Luk που ήταν στανταρακι του αλλά εδώ και περίπου 2 μήνες δεν έχει εμφανιστείΚαλημέρα και Καλές Γιορτές με Υγεία σε όλους.Μηπως γνωρίζει κάποιος η Λάνα στο Βέργας 7 στο υπόγειο αν σταμάτησε;έχω πάει δύο φορές και είναι μια γυναίκα παλαιστής.Ευχαριστω πολύ και καλη συνέχεια.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.976
- Πόντοι
- 13.636
Από ότι όλα δείχνουν ή έφυγε από Ελλάδα ή έχει κρεμάσει προσωρινά ή μόνιμα το στρινκ!Καλημέρα και Καλές Γιορτές με Υγεία σε όλους.Μηπως γνωρίζει κάποιος η Λάνα στο Βέργας 7 στο υπόγειο αν σταμάτησε;έχω πάει δύο φορές και είναι μια γυναίκα παλαιστής.Ευχαριστω πολύ και καλη συνέχεια.
Πάντως το προσωπικό της τηλέφωνο είναι κλειστό.
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 3.172
Χτες σε βραδινή τσάρκα τίποτα δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον...μου έκανε εντύπωση ένας μπάρμπας μπαίνει μέσα στον οίκο,και βγάζει βιβλίο να διαβάσει με συνοδεία μεγεθυντικου φακού.ο φακός είχε και φως
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.976
- Πόντοι
- 13.636
Οι φωτογραφίες κάνουν μπαμ και ποιος Οίκος είναι και ποιος σταθμός του μετρό...Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑΚΛΑΒΑ εκανε την εμφάνιση του σήμερα σε οικο ανοχής.
Απρόσεχτο αγόρι...
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.454
- Πόντοι
- 2.036
Ντάξ, δεν τα λές και ποιοτικά τα πράγματα εκεί αλλά για την τιμή τους, αν είναι φρέσκα τρώγονται ευχάριστα, έχουν βρει την συνταγή της μαζικής παραγωγής, παντού ίδια κρέμα, ίδιο σιρόπι κλπ.Με επιασαν ξανα υπογλυκαιμίες και έκατσα φουρνο οπου πηρα μισο κιλο μπανόφι με 6,5 ευρω .
Το πουλανε με το κιλό οχι μεριδα.Αμα κάνετε ζουμ στη φωτό στη βαση βλέπετε τη φρέσικια μπανανα.
Εγώ είχα κάνει κάτι παρόμοιο αλλά είχα φάει 2 κομμάτια από την αφράτη πίτσα τους ενδιάμεσα από 3 συνεδρίες
Απλά μου την σπάει ένας Αλβανός(μάλλον) τσιλιαδόρος που αράζει εκεί στην γωνία με το περίπτερο και κοζάρει συνέχεια και δεν κάθομαι συχνά.
Είναι πολύ πιθανό να πετύχεις την ίδια την Έμμυ 1η βάρδια.Παιδια, συνχυστες μου χρειαζομαι τα φωτα σας.
Αυριο εκατσε αδεια απο το πουθενα οποτε χρειαζομαι κοπελα με σωματοτυπο και υπηρεσιες τυπου Εμμυ/Μισελ απο Λιοσιων πρωινη βαρδια.
Δεν εχω ιδεα απο πρωινες!
Κυριακή Φ84β? δίπλα από τον οίκο της Ράνιας τεσπά, Μαριάννα λατίνα πιτσιρίκα με τατού στις κνήμες, μέτριο ανάστημα, γεματούλα αλλά σφιχτή, 2άρι+ , 8 κιλά makeup, αλλά τίμια σε όλα.
Πέρασα χθές για 3η φορά με την Βίκυ βυζαρού από Ι46β, πολύ βαριεστημένη, πολύ δόντι στην πίπα αλλά οι βυζάρες είναι τούμπανες (δεν με αφήνει να τις χύσω :S ) και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα, λίγο βιαστική γενικά και η τσατσά η ασπρομάλα η γκρινιάρα φωνάζει στο 7λεπτο, η έλλειψη λατίνων έχει πλημμυρίσει τα ανοιχτά σπίτια με ακόμα περισσότερους πάκιδες, όσο και να γκρινιάζετε, τις χρειαζόμαστε !
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.621
- Πόντοι
- 1.056
Επιβεβαιωση μητσου3Χ κ παλουκη λουκ
Έφοδος σε 6 οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας – Ο εφιάλτης των γυναικών από τη Βενεζουέλα
Εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην εμπορία και γενετήσια εκμετάλλευση αλλοδαπών γυναικών από τη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα από τη Βενεζουέλα, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και...
www.newsbeast.gr
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις