Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (4 μέλη και 117 επισκέπτες)

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Φυλής όλα κλειστά .. δυο τρεις ανοιχτά . αστυνομία ; Ποιος ξέρει. Τα μπουρδελα Παντως έχουν τσατσαδες κλπ. Μπορεί αλλαγή βάρδιας

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.621
Πόντοι
1.056
images

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.490
Πόντοι
2.836
Επειδή δεν θυμάμαι να αναφέρθηκε...

Επίσημα το...
Φωκαίας 19 ανήκει στην αλυσίδα Λιοσίων 73 και Φωκαίας 13!!!
Καλές δουλειές.
Μεγάλωσε η επιχείρηση δηλαδή.... παλιότερα φωκ 17αρια κ φωκ 19 είχαν το ίδιο αφεντικό .Τωρα το φωκ19 πέρασε στην αλυσίδα Λ73 κ Φωκ13.Μαλιστα !!καλές δουλειές λοιπόν κ με νέες παρουσίες εκ Ανατολικης Ευρώπης!!

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Κατά τις 3 πήγα Μεταξουργείο. Έψαχνα κάνα δύο γνωστές για ελεύθερο στοματικό αλλά έλειπαν. Τελικά κατέληξα σε άλλη με απλό πρόγραμμα, γνωστή κι αυτή. Μπαίνει με χαϊδεύει λίγο και ενώ περιμένω προφυλακτικό για πιπέτο με καβαλάει και αρχίζει να τριβεται στην πούτσα μου. Μου σηκώνεται κατευθείαν και κάνει μια κίνηση και την βάζει μέσα της και αρχίζει ένα χοροπηδημα άλλο πράγμα. Εγώ τα έχασα γιατί αιφνιδιάστηκα και δεν είπα τίποτα. Μέχρι γλωσσόφιλα μου έδωσε που προσωπικά δεν τα ζητάω από καμία. Αφού της τον έχωσα αρκετή ώρα με βογγητα από μέρους της που συνήθως δεν φέρεται ετσι, κολλάει πάνω μου και μου λέει χύνω, χύνω. Κακά τα ψέμματα δεν μπορώ να αρνηθώ ότι το όλο σκηνικό με έφτιαξε πολύ. Γυρνάει και στήνεται στα τέσσερα. Της τον χώνω στην μουνάρα και μέσα σε ένα λεπτό, τόσο μπόρεσα να κρατηθώ, τραβήχτηκα και την έχυσα στα κωλομέρια. Δεν μου ανέφερε τίποτα σχετικά για την όλη φάση. Φόρεσε την στριγκάρα της με χαιρέτησε και έφυγε. Κι εγώ έμεινα με την απορία . Έχει πέσει αναδουλειά και θέλει συχνότερες επισκέψεις ή έχει ξεκινήσει και το κάνει με διάφορους και έκανα μαλακία που το δέχθηκα. Δεν ζητάω πότε ακά γαμήσια ακόμα και σε αυτές που γνωρίζω λίγο παραπάνω. Δεν μπορώ να πω ποια είναι γιατί θα γίνει κοσμοπλυμμηρα από αυτούς που ψάχνουν τέτοιες φάσεις.
πάρε ένα καμινετο και καψάλισε για 10 δευτερόλεπτα τη ψωλή σου για καλό και για κακό.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.478
Πόντοι
736
H Ρουμάνα με τα πολλά τατουάζ κ τα μεγαλα βυζια ειναι ένα πανεμορφο κομοδίνο του Ικεα. Την έχω πάρει 4 φορές τα τελευταία χρόνια κ δεν αλλάζει καθόλου. Απορώ με αυτούς που δίνουν 50αρικο στο studios που κάνει guest εμφανίσεις. Η άλλη η τσεχα(αλβανιδα) σώζει την κατάσταση κ μπορεί να είναι η πιο τίμια Αλβανίδα ιερόδουλη που έχω παρει σε οικο.
Η Χριστινα η Αλβανιδα(πιο σωστα) αν και δεν την εχω παρει γιατι ειναι αβυζη , θεωρειται απο τις πλεον πιο τιμιες στη φυλης!!:woldman:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.490
Πόντοι
2.836
Η Χριστινα η Αλβανιδα(πιο σωστα) αν και δεν την εχω παρει γιατι ειναι αβυζη , θεωρειται απο τις πλεον πιο τιμιες στη φυλης!!:woldman:
Το μόνο μειονέκτημα της είναι ότι είναι αβυζη αλλά το ναζι κ η τσαχπινιά της σε ανεβάζει.....είναι γάτα κ ξέρει να δουλεύει κ οχι να κοροϊδεύει.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.478
Πόντοι
736
Το μόνο μειονέκτημα της είναι ότι είναι αβυζη αλλά το ναζι κ η τσαχπινιά της σε ανεβάζει.....είναι γάτα κ ξέρει να δουλεύει κ οχι να κοροϊδεύει.
Η αληθεια ειναι οτι εχει αλβανιδοκωλαρα , αλλα δεν ξερω απο το θεμα υγιεινης-καθαριοτητας πως τα παει? :think: Ναι, ειναι τσαχπινα!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.810
Πόντοι
41.129
Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑΚΛΑΒΑ εκανε την εμφάνιση του σήμερα σε οικο ανοχής.

Αύριο θα αποκαλυψω σε ποια κορασιδα πηγα και τη γαμησα με τη μπαλακλάβα χωρίς καν να καταλάβει ποιός τη γάμησε.

Η ηδονη και η καυλα χτύπησαν ταβάνι.

IMG_20231204_232222.jpg

Φεύγοντας και ενω περιμενα το φανάρι εριξα ενα φτύσιμο. Η ροχαλα πετυχε το καρτοτηλέφωνο και αυτό ξηλώθηκε.

IMG_20231204_232641.jpg

:confused::confused:

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
361
Δεν την λες και αβυζη, καλό είναι, στητο νεανικό και θεσπέσιο και κυρίως δεν βιάζεται και πάντα με το χαμόγελο
Από καθαριότητα δεν έχω μυρίσει κάτι σε όλο το σώμα.
Λίγο οι ελιές που έχει μου την σπάνε αλλά οκ..

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
361
Έχει δοκιμάσει κανείς 30 λεπτό με το Ειρηνακι από Φωκαιας?
Με μουλιάσε τη προηγούμενη εβδομάδα πάνω-κάτω και σκέφτομαι να την τιμήσω και πάλι σε μισάωρο πρόγραμμα.
Τίμιο γαμησι

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
870
Πόντοι
81
Καλημέρα και Καλές Γιορτές με Υγεία σε όλους.Μηπως γνωρίζει κάποιος η Λάνα στο Βέργας 7 στο υπόγειο αν σταμάτησε;έχω πάει δύο φορές και είναι μια γυναίκα παλαιστής.Ευχαριστω πολύ και καλη συνέχεια.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.796
Πόντοι
7.195
Κατά τις 3 πήγα Μεταξουργείο. Έψαχνα κάνα δύο γνωστές για ελεύθερο στοματικό αλλά έλειπαν. Τελικά κατέληξα σε άλλη με απλό πρόγραμμα, γνωστή κι αυτή. Μπαίνει με χαϊδεύει λίγο και ενώ περιμένω προφυλακτικό για πιπέτο με καβαλάει και αρχίζει να τριβεται στην πούτσα μου. Μου σηκώνεται κατευθείαν και κάνει μια κίνηση και την βάζει μέσα της και αρχίζει ένα χοροπηδημα άλλο πράγμα. Εγώ τα έχασα γιατί αιφνιδιάστηκα και δεν είπα τίποτα. Μέχρι γλωσσόφιλα μου έδωσε που προσωπικά δεν τα ζητάω από καμία. Αφού της τον έχωσα αρκετή ώρα με βογγητα από μέρους της που συνήθως δεν φέρεται ετσι, κολλάει πάνω μου και μου λέει χύνω, χύνω. Κακά τα ψέμματα δεν μπορώ να αρνηθώ ότι το όλο σκηνικό με έφτιαξε πολύ. Γυρνάει και στήνεται στα τέσσερα. Της τον χώνω στην μουνάρα και μέσα σε ένα λεπτό, τόσο μπόρεσα να κρατηθώ, τραβήχτηκα και την έχυσα στα κωλομέρια. Δεν μου ανέφερε τίποτα σχετικά για την όλη φάση. Φόρεσε την στριγκάρα της με χαιρέτησε και έφυγε. Κι εγώ έμεινα με την απορία . Έχει πέσει αναδουλειά και θέλει συχνότερες επισκέψεις ή έχει ξεκινήσει και το κάνει με διάφορους και έκανα μαλακία που το δέχθηκα. Δεν ζητάω πότε ακά γαμήσια ακόμα και σε αυτές που γνωρίζω λίγο παραπάνω. Δεν μπορώ να πω ποια είναι γιατί θα γίνει κοσμοπλυμμηρα από αυτούς που ψάχνουν τέτοιες φάσεις.
Πήγαινε πάλι χωρίς να πεις τίποτα να δεις αν το ξανακάνει.
Αν ναι, το έβαλε στο πρόγραμμα για να δέσει τους τακτικούς πελάτες.
Αν όχι, ήταν μιά (σπάνια) φάση που απλά έτυχε ..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
Καλημέρα και Καλές Γιορτές με Υγεία σε όλους.Μηπως γνωρίζει κάποιος η Λάνα στο Βέργας 7 στο υπόγειο αν σταμάτησε;έχω πάει δύο φορές και είναι μια γυναίκα παλαιστής.Ευχαριστω πολύ και καλη συνέχεια.
Καλύτερα θα ξερει μάλλον @Pa Luki Luk που ήταν στανταρακι του αλλά εδώ και περίπου 2 μήνες δεν έχει εμφανιστεί

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.976
Πόντοι
13.636
Από ότι όλα δείχνουν ή έφυγε από Ελλάδα ή έχει κρεμάσει προσωρινά ή μόνιμα το στρινκ!
Πάντως το προσωπικό της τηλέφωνο είναι κλειστό.

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Χτες σε βραδινή τσάρκα τίποτα δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον...μου έκανε εντύπωση ένας μπάρμπας μπαίνει μέσα στον οίκο,και βγάζει βιβλίο να διαβάσει με συνοδεία μεγεθυντικου φακού.ο φακός είχε και φως

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.976
Πόντοι
13.636
Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑΚΛΑΒΑ εκανε την εμφάνιση του σήμερα σε οικο ανοχής.

Αύριο θα αποκαλυψω σε ποια κορασιδα πηγα και τη γαμησα με τη μπαλακλάβα χωρίς καν να καταλάβει ποιός τη γάμησε.

Η ηδονη και η καυλα χτύπησαν ταβάνι.

IMG_20231204_232222.jpg

Φεύγοντας και ενω περιμενα το φανάρι εριξα ενα φτύσιμο. Η ροχαλα πετυχε το καρτοτηλέφωνο και αυτό ξηλώθηκε.

IMG_20231204_232641.jpg

:confused::confused:
Οι φωτογραφίες κάνουν μπαμ και ποιος Οίκος είναι και ποιος σταθμός του μετρό...
Απρόσεχτο αγόρι... :glasses::confused::smitten:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.454
Πόντοι
2.036
Με επιασαν ξανα υπογλυκαιμίες και έκατσα φουρνο οπου πηρα μισο κιλο μπανόφι με 6,5 ευρω .
Το πουλανε με το κιλό οχι μεριδα.Αμα κάνετε ζουμ στη φωτό στη βαση βλέπετε τη φρέσικια μπανανα.

IMG_20231201_201835.jpg
Ντάξ, δεν τα λές και ποιοτικά τα πράγματα εκεί αλλά για την τιμή τους, αν είναι φρέσκα τρώγονται ευχάριστα, έχουν βρει την συνταγή της μαζικής παραγωγής, παντού ίδια κρέμα, ίδιο σιρόπι κλπ.
Εγώ είχα κάνει κάτι παρόμοιο αλλά είχα φάει 2 κομμάτια από την αφράτη πίτσα τους ενδιάμεσα από 3 συνεδρίες :cheesy:
Απλά μου την σπάει ένας Αλβανός(μάλλον) τσιλιαδόρος που αράζει εκεί στην γωνία με το περίπτερο και κοζάρει συνέχεια και δεν κάθομαι συχνά.
Παιδια, συνχυστες μου χρειαζομαι τα φωτα σας.
Αυριο εκατσε αδεια απο το πουθενα οποτε χρειαζομαι κοπελα με σωματοτυπο και υπηρεσιες τυπου Εμμυ/Μισελ απο Λιοσιων πρωινη βαρδια.

Δεν εχω ιδεα απο πρωινες!
Είναι πολύ πιθανό να πετύχεις την ίδια την Έμμυ 1η βάρδια.

Κυριακή Φ84β? δίπλα από τον οίκο της Ράνιας τεσπά, Μαριάννα λατίνα πιτσιρίκα με τατού στις κνήμες, μέτριο ανάστημα, γεματούλα αλλά σφιχτή, 2άρι+ , 8 κιλά makeup, αλλά τίμια σε όλα.

Πέρασα χθές για 3η φορά με την Βίκυ βυζαρού από Ι46β, πολύ βαριεστημένη, πολύ δόντι στην πίπα αλλά οι βυζάρες είναι τούμπανες (δεν με αφήνει να τις χύσω :S ) και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα, λίγο βιαστική γενικά και η τσατσά η ασπρομάλα η γκρινιάρα φωνάζει στο 7λεπτο, η έλλειψη λατίνων έχει πλημμυρίσει τα ανοιχτά σπίτια με ακόμα περισσότερους πάκιδες, όσο και να γκρινιάζετε, τις χρειαζόμαστε !

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.621
Πόντοι
1.056
Επιβεβαιωση μητσου3Χ κ παλουκη λουκ:woldman:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom