Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.844
- Πόντοι
- 3.886
Από εμφάνιση λέει τπτ η μαύρα χάλια;Η μονη που τετοια ωρα αργα κανει τετοιο βιτσιο ειναι σιγουρα η Γκιλφ Δαναη - Ιασωνος 20α ισογειο ---
Από εμφάνιση λέει τπτ η μαύρα χάλια;Η μονη που τετοια ωρα αργα κανει τετοιο βιτσιο ειναι σιγουρα η Γκιλφ Δαναη - Ιασωνος 20α ισογειο ---
Που τη θυμηθηκατε την Γκαμπι απο Αλκιβιάδου. Δουλευει καπου τωρα?Είδες για να έχω ξεχάσει τα γυαλιά στο αυτοκίνητο...
Την πουτάνα μου μέσα...
Που να το φανταστώ, τώρα το είδα...
Ρε πάτε καλά???
Σε λίγο θα γράψετε και κριτική για την Γκάμπι όταν δούλεψε Αλκιβιάδου...
Φήμες λένε ότι την απήγαγε ο νεσκαφές γιατι έκοψε δουλειά από την ινσταγκραμερ, ψιψινέλ σαμπινέλΛείπει 3 μέρες η Μιρα,δεν είναι μόνο σήμερα,για να δούμε αν και ποτε θα ξαναφανει.
Ρε μύστη, εννοείς μια μουναρα Μολδαβή που έδινε και κώλο? Ήταν από τις περιπτώσεις που μετάνιωσα γιατί δεν την πήρα περισσότερες φορές!..............................................
Σε λίγο θα γράψετε και κριτική για την Γκάμπι όταν δούλεψε Αλκιβιάδου...
Αυτη εδω ειναι?Ρε μύστη, εννοείς μια μουναρα Μολδαβή που έδινε και κώλο? Ήταν από τις περιπτώσεις που μετάνιωσα γιατί δεν την πήρα περισσότερες φορές!
Και εγώ έχω μετανιώσει γιατί με παρακάλαγε για βόλτα και καφέ και δεν της έκανα την χάρη δυστυχώς....Ρε μύστη, εννοείς μια μουναρα Μολδαβή που έδινε και κώλο? Ήταν από τις περιπτώσεις που μετάνιωσα γιατί δεν την πήρα περισσότερες φορές!
Στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωταΚαι εγώ έχω μετανιώσει γιατί με παρακάλαγε για βόλτα και καφέ και δεν της έκανα την χάρη δυστυχώς....
Ήμουν μικρός και άμυαλος.
Μας τρολλάρεις, έτσι ;
Έτσι, έδωσες για πλάκα 122€ και φταίει ο Κούλης ..
Πήγαινε σε μια Ρωσομίλφ στο Μετάξι, δώσε 10€ κι έχεις και 112€ καβάντζα..
Για πες μια εστω οριακά ωραία?Μας τρολλάρεις, έτσι ;
Έτσι, έδωσες για πλάκα 122€ και φταίει ο Κούλης ..
Πήγαινε σε μια Ρωσομίλφ στο Μετάξι, δώσε 10€ κι έχεις και 112€ καβάντζα..
Ναι.Αυτη εδω ειναι?
Ρε μύστη, κρίμα! Θα παιζόταν άνετα ΑΚΑ εξτραδάκι μετά από ρομαντικό καφέ/βόλτα!Και εγώ έχω μετανιώσει γιατί με παρακάλαγε για βόλτα και καφέ και δεν της έκανα την χάρη δυστυχώς....
Ήμουν μικρός και άμυαλος.
Ναι.
Ρε μύστη, κρίμα! Θα παιζόταν άνετα ΑΚΑ εξτραδάκι μετά από ρομαντικό καφέ/βόλτα!
Εν τω μεταξύ μιλάμε για σχεδόν μια δεκαετία πίσω! Μετά από το κύκνειο πέρασμα από
Χωματιανού 11 (χωρίς κώλο στο μενού εκεί) εξαφανίστηκε κι έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.
Πάντως, το μωρό μας έμεινε αλησμόν
Οταν ήταν στην Αλκιβιάδου, ειχε γάλα που σημαινει οτι ειχε γενησει προσφαταΝαι.
Ρε μύστη, κρίμα! Θα παιζόταν άνετα ΑΚΑ εξτραδάκι μετά από ρομαντικό καφέ/βόλτα!
Εν τω μεταξύ μιλάμε για σχεδόν μια δεκαετία πίσω! Μετά από το κύκνειο πέρασμα από
Χωματιανού 11 (χωρίς κώλο στο μενού εκεί) εξαφανίστηκε κι έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.
Πάντως, το μωρό μας έμεινε αλησμόνητο!
Αυτό που έχω ξαναπεί, πόσο πιο ξεκάθαρα θα ήταν τα πράγματα εάν υπήρχαν φωτό από τα κορίτσια, όπως είναι και στα γραφεία, χωρίς πρόσωπο ή κάτι χαρακτηριστικό εάν δεν θέλει η κοπέλα.Αυτη εδω ειναι?
Ρε παίδες πριν κράξετε, ποιος μπορεί να με κατευθύνει? Σε πμ αν γίνεται.
Θέλω να καλέσω για ραντεβού σε ξενοδοχείο αλλά κάτι δεν κάνω καλά.
Πως παίζει το θέμα με αυτές τις ωραίες που γαματε?