Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 261 άτομα (12 μέλη και 249 επισκέπτες)

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
229
Πόντοι
21
Είδες για να έχω ξεχάσει τα γυαλιά στο αυτοκίνητο...
Την πουτάνα μου μέσα...
Που να το φανταστώ, τώρα το είδα...
Ρε πάτε καλά???
Σε λίγο θα γράψετε και κριτική για την Γκάμπι όταν δούλεψε Αλκιβιάδου...
:tickedoff::tickedoff::tickedoff:
Που τη θυμηθηκατε την Γκαμπι απο Αλκιβιάδου. Δουλευει καπου τωρα?

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Λείπει 3 μέρες η Μιρα,δεν είναι μόνο σήμερα,για να δούμε αν και ποτε θα ξαναφανει.
Φήμες λένε ότι την απήγαγε ο νεσκαφές γιατι έκοψε δουλειά από την ινσταγκραμερ, ψιψινέλ σαμπινέλ

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.573
Πόντοι
4.646
..............................................
Σε λίγο θα γράψετε και κριτική για την Γκάμπι όταν δούλεψε Αλκιβιάδου...
:tickedoff::tickedoff::tickedoff:
Ρε μύστη, εννοείς μια μουναρα Μολδαβή που έδινε και κώλο? :zfuck: Ήταν από τις περιπτώσεις που μετάνιωσα γιατί δεν την πήρα περισσότερες φορές! :rose:

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
229
Πόντοι
21
Ρε μύστη, εννοείς μια μουναρα Μολδαβή που έδινε και κώλο? :zfuck: Ήταν από τις περιπτώσεις που μετάνιωσα γιατί δεν την πήρα περισσότερες φορές! :rose:
Αυτη εδω ειναι?

Συνημμένα

• Γκαμπ 1.jpg
    Γκαμπ 1.jpg
    51,5 KB · Εμφανίσεις: 50
  • Γκαμπ 2.jpg
    Γκαμπ 2.jpg
    52,5 KB · Εμφανίσεις: 48

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Και εγώ έχω μετανιώσει γιατί με παρακάλαγε για βόλτα και καφέ και δεν της έκανα την χάρη δυστυχώς....
:hammer::hammer::hammer:
Ήμουν μικρός και άμυαλος.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Μας τρολλάρεις, έτσι ;
Έτσι, έδωσες για πλάκα 122€ και φταίει ο Κούλης ..
Πήγαινε σε μια Ρωσομίλφ στο Μετάξι, δώσε 10€ κι έχεις και 112€ καβάντζα..

Μας τρολλάρεις, έτσι ;
Έτσι, έδωσες για πλάκα 122€ και φταίει ο Κούλης ..
Πήγαινε σε μια Ρωσομίλφ στο Μετάξι, δώσε 10€ κι έχεις και 112€ καβάντζα..
Για πες μια εστω οριακά ωραία?
Τη Βικτώρια τον ντολμά από Μ.Αλεξανδρου 28?Την άλλη τη μονίμως μεθυσμένη στο υπόγειο?Την Εύα στο Κολωνού 48 που είναι πατημένα 70 η μήπως την Ατζελα δίπλα?Ιάσωνος στα μεγάλα νούμερα έχει κάτι γιαγιάδες ζόμπι μόνο η Σοφία κάτι λέει αλλά και εκεί σε παίρνει ο ύπνος.Αν πάμε στα μικρά νούμερα Ιάσωνος πρέπει να κουμπώσεις κανένα χάπι για το στομάχι μη σου έρθει αναγουλα από κάτι Μαργαρίτες,Ντασες κτλ.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.573
Πόντοι
4.646
Ναι.
Και εγώ έχω μετανιώσει γιατί με παρακάλαγε για βόλτα και καφέ και δεν της έκανα την χάρη δυστυχώς....
:hammer::hammer::hammer:
Ήμουν μικρός και άμυαλος.
Ρε μύστη, κρίμα! Θα παιζόταν άνετα ΑΚΑ εξτραδάκι μετά από ρομαντικό καφέ/βόλτα! :rockon:
Εν τω μεταξύ μιλάμε για σχεδόν μια δεκαετία πίσω! Μετά από το κύκνειο πέρασμα από
Χωματιανού 11 (χωρίς κώλο στο μενού εκεί) εξαφανίστηκε κι έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της. :(
Πάντως, το μωρό μας έμεινε αλησμόνητο! :rockon:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.961
Πόντοι
1.336
λίγο πρίν τα μεσάνυχτα,

Φ59όροφος Ρωξάνη από Βουλγαρία είπε,σχετικά νεαρή,καστανομάλλα,
σφιχτόδερμη, κανονικό σώμα με λίγα πιασίματα,πρόσωπο οκ,μετριο ύψος

Φωκ9 Ντιόνε από Βουλγαρία,λεπτή μελαχρινή πιτσιρίκα επίσης απο το φ59

Φ61 Αλεξάνδρα η μπουλούκα σούπεργκερλ χαμογελαστή από το φ134 παλιότερα
και Μισελ μπαμπατσικη λατίνα.

Φ109β Ηρα κσι Ελένη ή Λιάνα όπως τις περιεγραψε ο Οξαποδώ ,θα προσθέσω ότι πλανιότσν ατμόσφαιρα πριβε ξενυχτάδικου στης λαρσας τον κάμπο. Πάντως πρώτη φορά στην Ελλάδα η Λιάνα,λίγο ψαρωμένη αλλά σου κάθεται κι ακολουθεί...μιλά ωραία ρωσικά με καμπανιστή φωνή και δεν πιάνω γρι. Μαλλί διχρωμία,το φουντωτό ξανθο εξτένσιο εστί. Πρόσωπο με σλάβικα ζυγωματικά και τέρμα τσιμπουκόχειλα,σαν καλτ ταινία.

Φ65β η Χριστίνα κι η Λίλυ

Φωκ25β Σάρα

Φωκ27α Ροζα από 86β

Φιλιπ11α Λία με μαλλί συντριβάνι κουρτίνα και Αλίνα καινούργια μπαμπάτσικη νεαρή τέρμα κεφάτη

Φιλιπ11β Μάνια είπε ελληνοτσέχα ,μελαχρινή χαμογελαστή νεαρή γκομενέ.

Αυτά,καλά να περνάτε.

Εγγρ.
21 Οκτ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Ρε παίδες πριν κράξετε, ποιος μπορεί να με κατευθύνει? Σε πμ αν γίνεται.
Θέλω να καλέσω για ραντεβού σε ξενοδοχείο αλλά κάτι δεν κάνω καλά.
Πως παίζει το θέμα με αυτές τις ωραίες που γαματε?

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα στην δυνατή ομάδα, χθες, πέρασμα από κλασσικό Διδυμου 27, Τάνια κλασσικό στανταράκι, με συνεχόμενα δωμάτια και κουδούνια να χτυπάνε. Όμως δεν μπήκε αγχωμένη. Το πρωί σπίτι είχε γίνει πριν κούρα και καλό ξύρισμα στην περιοχή (τυχαία όχι για κάποιο λόγο). Οπότε με το που το αντιλήφθηκε, έπεσε καραμέλωμα φοβερό, όπως λένε οι νέοι με ενθουσιασμό, να είναι καλά η Τάνια μας τέτοιο γλύψιμο δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ παγωτό σοκολάτα έγινε με σθένος, δύναμη και ένταση, πάνω κάτω συνέχεια, γελούσα και έσκουζα ταυτόχρονα σκεφτόμουν πορνοταινίες που βάζει ο πρωταγωνιστής κρέμες και φρούτα και άλλα πράγματα πάνω του πριν το γλύψιμο. Εννοείται στύση 150% μετά από κανένα 5λεπτό σεξ και κατάθεση στο φιλόξενο στοματάκι της Τάνιας μας (να είσαι καλά Επιρρεπή!!!). Για την ερώτηση του ανταγωνιστή για το Δ27, πρωινές είναι συνήθως η Ιβάνκα (μπρρρρ....) η Βικτώρια ή η Τάνια, και η Ελένη πότε πότε (δεν έχω βρει ποτέ πάνω από τρεις όμως οπότε αλλάζουν) προς το απόγευμα μένει νομίζω κάποιες φορές η Φωτεινή. Ξεκινάνε 12 το πρωί και 17.00 συνήθως καπνός. Καλή συνέχεια σε όλους...

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.418
Πόντοι
446
Απογευματινή βάρδια πέρασμα από Φ105 με λατίνες Σάρα και Μέγκαν, η Μέγκαν έχει μεγάλα βυζιά η Σαρα ψηλή λεπτή με ωραίο κορμί. Πήρα τη Σαρα, φαινομενικά ήταν επιπλο, αλλα στηθηκε στα 4 και μου εκανε ενα απιστευτο χορευτικο περιστροφικό πισωκωλλητό με το κωλαράκι της να γυρνάει σαν σβουρα. Στο τέλος σταμάτησα τις πιστονιές γιατι με εκανε να χυσω ετσι οπως γυρναγε τον κωλο της γυρω απο τον μπουτσο μου. Τρομερό.

Βραδινή βαρδια Βεργας η Σαμπίνα με απιστευτα σεξυ εσωρουχα και πορνοτακουνα τα οποια φορουσε καθολη τη διαρκεια της συνεδρείας και πολυ χαριτωμένα κοτσιδάκια λες κ εχει βγει απο anime. Να τη βγάζεις εξω, να την κοιτας κ να την παιζεις. Τη γάμησα με δύναμη, τον εφαγε μια χαρα αδιαμαρτήρητα.

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
229
Πόντοι
21
Ναι.

Ρε μύστη, κρίμα! Θα παιζόταν άνετα ΑΚΑ εξτραδάκι μετά από ρομαντικό καφέ/βόλτα! :rockon:
Εν τω μεταξύ μιλάμε για σχεδόν μια δεκαετία πίσω! Μετά από το κύκνειο πέρασμα από
Χωματιανού 11 (χωρίς κώλο στο μενού εκεί) εξαφανίστηκε κι έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της. :(
Πάντως, το μωρό μας έμεινε αλησμόν
Ναι.

Πάντως, το μωρό μας έμεινε αλησμόνητο! :rockon:
Οταν ήταν στην Αλκιβιάδου, ειχε γάλα που σημαινει οτι ειχε γενησει προσφατα

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Αυτό που έχω ξαναπεί, πόσο πιο ξεκάθαρα θα ήταν τα πράγματα εάν υπήρχαν φωτό από τα κορίτσια, όπως είναι και στα γραφεία, χωρίς πρόσωπο ή κάτι χαρακτηριστικό εάν δεν θέλει η κοπέλα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Ανταπόκριση: Φυλής 109Β η Όλγα με το αγορέ μαλλί και η Λένια, ξανθιά χωρίς την αμφίεση που άναψε τον συναγωνιστή Οξαποδώ.

Φυλής 105 Σάρα και Μέγκαν φολατίνες

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.237
Πόντοι
481
Ρε παίδες πριν κράξετε, ποιος μπορεί να με κατευθύνει? Σε πμ αν γίνεται.
Θέλω να καλέσω για ραντεβού σε ξενοδοχείο αλλά κάτι δεν κάνω καλά.
Πως παίζει το θέμα με αυτές τις ωραίες που γαματε?

Δεν μπορείς ακόμη να λάβεις πμ γιατί δεν έχεις συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό δημοσιεύσεων.

Τι εννοείς οτι θέλεις να καλέσεις για ραντεβου και δεν μπορείς... ανεξάρτητη ή γραφείο?
μέσω μηνύματος εννοείς?

Mynameisdaniel

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Like
66
Πόντοι
0
καλησπέρα μύστες, η Βαλέρια από Φωκαίας ξέρουμε που βρίσκεται και αν δουλεύει ακόμα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom