Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 408 άτομα (42 μέλη και 366 επισκέπτες)

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.960
Πόντοι
1.336

Frogen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
5
Like
466
Πόντοι
300
?
ξέρω για Ντιάνα μπανάνα!
Υπσρχει και Λίζα μπανάνα;
ναι μια ξανθια που ελεγε μπανανα τσικιτα παλαβιαρα και χορευε στο στυλο που εχουν στη μέση, την εχω παρει 3 φορές πάντα με καλές εντυπώσεις . εχει εξαφανιστεί το τελευταιο διάστημα

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.960
Πόντοι
1.336
ναι μια ξανθια που ελεγε μπανανα τσικιτα παλαβιαρα και χορευε στο στυλο που εχουν στη μέση, την εχω παρει 3 φορές πάντα με καλές εντυπώσεις . εχει εξαφανιστεί το τελευταιο διάστημα
Τα ίδια λέει κι η Ντιάνα μπανάνα.

Παίζει και να την έχω δεί αν και συνήθως 3η βάρδια νάνι για να ονειρεύομαι τα πουτανάκια δωρεάν

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.149
Πόντοι
1.936
Αυτή η Ελένη ( μεγακοκοπέλα στα όρια του skinny ) την είδα σήμερα το απόγευμα στο Έλλης
Στο δίδυμου 27 ήταν η θεία Τάνια και η φωτεινή …αυτή τη φωτεινή νομίζω την είχα ξαναδεί κάπου σε ένα στην Άγκυρας …
Φυλης 109 ισογειο και Διδυμου 22 δουλεψε η Φωτεινη.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ρε μαγκες έκανα ένα περασμα αστραπή εχθές στα Φιλιππίδου για να παρω την Αννα Κου τώρα που επέστρεψε. Πήγα από το κάτω, περι τις 22:00, και είδα τρία μουνακια. Μια γνωστη φάτσα ωραίο μουνί και πατος, μελαχρινή με αφέλειες μακριά μαλλιά γνωστή φάτσα. Μια χοντρουλα με ταττου πανω απο τα βυζομπαλα μικρής ηλικίας (μπορει να ήταν και η μόνη χοντρή που θα μπορουσα να γαμησω στη ζωή μου γιατι ήταν και πιτσιρικα ήταν και γλυκούλα) και μια αλλη πιτσιρικα ανοιχτο κάστανο μαλλί αξιαγάπητο κορμάκι φατσουλα ήταν δεν ήταν 20 χρονών.
Υπάρχει κάποια άποψη περι αυτών των κοριτσιών;
Πέρα από την πρωτη που ανέφερα με τις αφέλειες που είναι γνωστή φάτσα, αλλά και παλι δεν την έχω παρει και θα ήθελα μια άποψη, οι άλλες δυο τι λένε;
Εντωμεταξύ γινόταν τις πουτανας από κόσμο την ώρα που περασα. Και αρκετούς Αιγυπτίους τουρίστες. Οχι Σύριους. Οχι προσφυγες ή λαθρο γιατί ήταν παρεες καλοντυμένοι καθαροί και κουρεμενοι με χαμόγελο μόνιμο στις φάτσες τους.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.960
Πόντοι
1.336
Ρε μαγκες έκανα ένα περασμα αστραπή εχθές στα Φιλιππίδου για να παρω την Αννα Κου τώρα που επέστρεψε. Πήγα από το κάτω, περι τις 22:00, και είδα τρία μουνακια. Μια γνωστη φάτσα ωραίο μουνί και πατος, μελαχρινή με αφέλειες μακριά μαλλιά γνωστή φάτσα. Μια χοντρουλα με ταττου πανω απο τα βυζομπαλα μικρής ηλικίας (μπορει να ήταν και η μόνη χοντρή που θα μπορουσα να γαμησω στη ζωή μου γιατι ήταν και πιτσιρικα ήταν και γλυκούλα) και μια αλλη πιτσιρικα ανοιχτο κάστανο μαλλί αξιαγάπητο κορμάκι φατσουλα ήταν δεν ήταν 20 χρονών.
Πέρα από την πρωτη που ανέφερα με τις αφέλειες που είναι γνωστή φάτσα, αλλά και παλι δεν την έχω παρει και θα ήθελα μια άποψη, οι άλλες δυο τι λένε;
Εντωμεταξύ γινόταν τις πουτανας από κόσμο την ώρα που περασα. Και αρκετούς Αιγυπτίους τουρίστες. Οχι Σύριους. Οχι προσφυγες ή λαθρο γιατί ήταν παρεες καλοντυμένοι καθαροί και κουρεμενοι με χαμόγελο μόνιμο στις φάτσες τους.
Κανά όνομα συγκράτησες;
στο επάνω πήγες;

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Μήπως ήταν η Λίλη που δήλωνε Ιταλίδα με αλλαγμένο χτένισμα?

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81
Καλημερα συναγωνιστες, το εχω παρατηρησει αρκετες φορες στις φυλης οταν παω. Μια κοπελα η Ηλεκτρα γιατι παει αργα? Μαστουρωμενη ειναι? Να την παρω ? Θα κανει τιποτα η θα κοιμηθουμε????

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Μιλα τους..

Πες: Εσυ που δουλευεις και τι προγραμμα κανεις..;

Αν σε κοιταει σαν εξωγήινο φυγε.. :2funny:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Μιλα τους..

Πες: Εσυ που δουλευεις και τι προγραμμα κανεις..;

Αν σε κοιταει σαν εξωγήινο φυγε.. :2funny:
Πίπα ακα νομίζω για ολες. Η φάτσα μου μοιάζει για εξωγήινο έτσι κι αλλιώς. Άρα άτοπη η συμβουλή σου. Γι'αυτό γουστάρουν να πηδιουνται οι καριολες μαζί μου. Φάτσα εξωγήινου, πουλι απο άλλο πλανητη. Διαστημικό!

(Λία, Ιλονα και Καιτη τα ονόματα)

Τελευταία τροποποίηση:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
(Λία, Ιλονα και Καιτη τα ονόματα)
Ναι ακριβώς έτσι γράφουν και οι "διπλανοί".

Λία για εμένα 5/10 βιάζεται πολύ και είναι και χαζό.
Για τις άλλες δοκιμάστε και γράψτε.
Δεν προλαβαίνω και εγώ να δοκιμάσω όλες τις καινούργιες!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ναι ακριβώς έτσι γράφουν και οι "διπλανοί".

Λία για εμένα 5/10 βιάζεται πολύ και είναι και χαζό.
Για τις άλλες δοκιμάστε και γράψτε.
Δεν προλαβαίνω και εγώ να δοκιμάσω όλες τις καινούργιες!
Έχεις δίκιο. Θα δοκιμαστουν. Απλά η απογευματινή τσάρκα είναι πολυ σπάνια για εμενα για ευνόητους λόγους. Μπορεί και μια φορά το δίμηνο.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Έχεις δίκιο. Θα δοκιμαστουν. Απλά η απογευματινή τσάρκα είναι πολυ σπάνια για εμενα για ευνόητους λόγους. Μπορεί και μια φορά το δίμηνο.
Θα περάσω κι γω .... Αν συνεχίζουν 3 βάρδια έχω πιο πολλές πιθανότητες....

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.007
Πόντοι
361
Καλημερα συναγωνιστες, το εχω παρατηρησει αρκετες φορες στις φυλης οταν παω. Μια κοπελα η Ηλεκτρα γιατι παει αργα? Μαστουρωμενη ειναι? Να την παρω ? Θα κανει τιποτα η θα κοιμηθουμε????
Σε ποιο μαγαζι την πετυχες? Ρωταω για 1 φιλο που εχει να χυσει 1 εβδομαδα και το χει πολυ αναγκη.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Η πρώτη ήταν η Ντιάνα, Ρουμάνα 26 ετών κοντοπουτανο.
Η Δεύτερη που αναφέρεις ίσως να είναι η Καίτη, όντως είχε ωραία νεανική γλυκιά φάτσα, η τσατσά την παρουσίασε σαν 19χρονη...

Επίσης δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί μια Βερόνικα νέα προσθήκη, στο σπίτι της φυλής, το υπερυψωμένο ισόγειο με τις καουμποικες πόρτες με τα πολλά σκαλοπάτια..

Η τσατσά μου είπε πώς είναι καινούργια, μικρή και πολύ καλή.
Είχε φουλ δωμάτια ένα εκ των οποίων διπλό.

Ομολογώ πως ήταν υπερτουμπανο μωράκι, λάτιν, κοντοπουτανο με αψεγάδιαστο σώμα και καταπληκτικο στρογγυλό κώλο..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom