n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 239.727
- Πόντοι
- 46.232
Λατινα από Κούβα, η ΠατρίτσιαΤν μαύρη τι ώρα τ. Πέτυχες
Τελευταία τροποποίηση:
Λατινα από Κούβα, η ΠατρίτσιαΤν μαύρη τι ώρα τ. Πέτυχες
Στο Λιοσίων 73α αν λες για μια με γκρίζα κοντά μαλλιά πολύ περίεργη. Ούτε εμένα μου άρεσε.εχω να αναφερω οτι στο συγκεκριμενο οικο 73Α στην δευτερη βαρδια η τσατσα ειναι οτι ποιο αντιπαθιτικο ανθρωπο εχω συνατνηση ποτε μου και δν ειναι σχηματισμενη η αποψη μου αυτη απο μια φορα γτ ειμαι πελατησ στον συγκεκριμενο οικο,
εδω την πηρε το ματι μουΚαλημέρα
Η Ελένη από δυδυμου 20 πρωί που εξαφανίστηκε πάλι;;;;
Συγνώμη αλλά τί είναι αυτό;;;;εδω την πηρε το ματι μου
37.97361066981706, 23.753281579396976
ναι κρίμα παλιά γινόταν χαμός και Δ27 γινόταν της τρελής πρωί-απόγευμαΑποριας αξιο εχθες το απογευμα για το Δ27 να ειναι ανοιχτο.Ηταν η Φωτεινη το αλογο μονο αλλα δυστυχως με φτωχες ποιοτικα υπηρεσιες.Περασα και δεν ειναι οτι το μετανιωσα αλλα περιμενα κατι πιο πληρες εκ μερους της.Λογικα θα ειχε και πρωινη βαρδια στο Δ 22 οποτε ισως δικιολογειται η μειωμενη της αποδοση.Ελπιζω να ανακαμψει σε γαμευσιμο υλικο αυτο το δρομακι.
Δε δουλεύει πια Διδύμου 22 από το Σάββατο έχει πάει πάλι πίσω στο 27 απόγευμαΑποριας αξιο εχθες το απογευμα για το Δ27 να ειναι ανοιχτο.Ηταν η Φωτεινη το αλογο μονο αλλα δυστυχως με φτωχες ποιοτικα υπηρεσιες.Περασα και δεν ειναι οτι το μετανιωσα αλλα περιμενα κατι πιο πληρες εκ μερους της.Λογικα θα ειχε και πρωινη βαρδια στο Δ 22 οποτε ισως δικιολογειται η μειωμενη της αποδοση.Ελπιζω να ανακαμψει σε γαμευσιμο υλικο αυτο το δρομακι.
εδω την πηρε το ματι μου
37.97361066981706, 23.753281579396976
ναι από τη Παρασκευή τα ξημερώματα, μάλιστα Σάββατο μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα γινόταν χαμός στη περιοχή και όποιος τσαρκαρε το διαπίστωσε με αυτά που ήταν πεταμένα,δε μας είπες όμως οι αναρχοαπλυτοι τι φορούσαν?Προ ολίγου
Περγάμου 1 η Έμμα, ολόσωμο δίχτυ, κωλάρα αεροδρόμιο, μακρύ μαλλί μαύρο, χοντρούλα
Φυλής 59 όροφος η Τζέσικα, ολόσωμο διχτυωτό
Φυλής 84Α η Σόνια με κώλο και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, ροζ κομπινεζόν
Φωκαίας 13 κάτω η Μαργκό ολόγυμνη
Φυλής και Φερρών ανακατάληψη της κατάληψης που είχε εκκενωθεί
Που φτασαμε, η θεία Σονια να είναι αυτή τη στιγμή η πιο εντυπωσιακή γυναικαρα της περιοχής. Χειλαρες, φατσαρα, μπάλες, ματαρες, κωλαθρα. Και χυμώδης αλλά όχι χοντρή, σε καμία περιπτωση. Πιθανόν το ιδανικό σώμα για 45αρες - 50αρες όπως αυτή. Να χαίρεσαι να την γαμάς.Προ ολίγου
Περγάμου 1 η Έμμα, ολόσωμο δίχτυ, κωλάρα αεροδρόμιο, μακρύ μαλλί μαύρο, χοντρούλα
ρε φίλε αν σε άφηνε να την απολαύσεις στο 100% θα ήταν 10'Που φτασαμε, η θεία Σονια να είναι αυτή τη στιγμή η πιο εντυπωσιακή γυναικαρα της περιοχής. Χειλαρες, φατσαρα, μπάλες, ματαρες, κωλαθρα. Και χυμώδης αλλά όχι χοντρή, σε καμία περιπτωση. Πιθανόν το ιδανικό σώμα για 45αρες - 50αρες όπως αυτή. Να χαίρεσαι να την γαμάς.
Έτσι είναι. Η τυπισσα είναι απίστευτη μουνακλα!ρε φίλε αν σε άφηνε να την απολαύσεις στο 100% θα ήταν 10'
η Σόνια άξιζε όταν ξεκίνησε στο φυλής 92 στην υπόγα ως Εύα, τότε που δεν τσίναγε και γκρίνιαζε... είναι και καμιά 15 χρόνια + πριν, τότε ήταν πραγματικά γυναικάρα!Έτσι είναι. Η τυπισσα είναι απίστευτη μουνακλα!
Υποκλίνομαι.Αγάπες, η Μπιούτι κάνει 69;
Πως είναι η μουνάρα της;
Η Εμμα είναι λατινα?Προ ολίγου
Για συντεταγμένες της κόβωΣυγνώμη αλλά τί είναι αυτό;;;;
Οι συντεταγμενες για το νοσοκομειο Ανδρεας Συγγρος.Συγνώμη αλλά τί είναι αυτό;;;;