Ιάσονος 39 (1) Μαρίνα(από Κολωνού 32γ)μελαχρινή κοντή πιτσιρικά με κανονικό σώμα, μικρό βυζι, πολλά τατουάζ, όπως αυτό που έχει σε ολόκληρο το δεξί πόδι,και χειλάκια στο δεξί κωλομερι, απλό πρόγραμμα.
Την πήρα χθές 1η φορά, καπότα σε πεσεμένο, πίπα 20sec, στα 4 κόλλαγε πάνω μου συνεχώς πολύ σφιχτά σε κανονική στάση κατέβαζε/τράβαγε την λεκάνη, δεν έβγαλε ούτε σουτιέν ούτε στρίνγκ, φόλα με 0 όρεξη / συμμετοχή, η νταρντανόχοντρη με σπαστό ξανθό μαλλί τσατσά που είναι και στο δίπλα πολλές φορές (Ι37 με τα σκαλιά νομίζω) χτύπησε στα 6κάτι λεπτά γιατί "είχε κόσμο στο σαλόνι" ...
Κολωνού 27β μια λατινα η Σαμπρινα, μελαχρινό κοντοπουτανο με πεταχτη κωλαρα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.
Εγώ εδώ ~13:00 πέτυχα +2 εκτός απο Σαμπρίνα , την Ίρμα την τροφαντή χοντροατσούμπαλη και άλλη μία εμφανίσιμη ~1.6κάτι νορμάλ σώμα με λίγο πεταχτό κώλο, μικρό βυζί κλασική λατινόφατσα Μελίνα νομίζω είπε η βαριεστημένη τσατσά.
Ημεδαπός μύστης στο δωμάτιο με το που βγαίνει η Σαμπρίνα(που έλεγε κάτι στην γλώσσα της με ειρωνικό τρόπο) φωνάζει την τσατσά , της δίνει ένα 10άρικο και της λέει "στείλε και την άλλη" η τσατσά απόρησε
Επειδή δεν το ευχαριστήθηκα με την Μαρίνα και τα Λατινόσπιτα ήταν τίγκα στα πάκια (σε όλα τα άλλα νέκρα), σαν να "λυπήθηκα" την Ουκρανή Ντιάνα στο Ι19 που βάραγε μύγες+ ο πόλεμος +οι χοντρές συνήθως δεν με απογoητεύουν είπα θα περάσω, πρόγραμμα Νορμάλ+Ελ.στοματικό/τελειωτικό.
Η κοπέλα είναι μετρίου αναστήματος, χοντρή, καστανόξανθη με οκ πρόσωπο με φαινομενικά ωραίο στήθος που στο αριστερό έχει τατού, όμως στο αριστερό έχει κάνει η μερική μαστεκτομή ή κάποια επέμβαση γενικά και της λείπει ένα κομμάτι και η θυλή!!! όταν πήγα να χουφτώσω/γλύψω και ξαφνιάστηκα μου χαμογέλασε συγκαταβατικά, ήταν ατύχημα ήταν από πόλεμο ήταν καρκίνος δεν ξέρω, αποφάσισα να το αγνοήσω και να μην ασχοληθώ για την υπόλοιπη συνεδρία παρά το "σόκ" , ποιός ξέρει τι έχει τραβήξει ...
Συνοπτικά, ορεξάτη, καλή πίπα με πολλά σάλια και φτυσίματα που δεν με τρελαίνουν αλλά την άφησα να κάνει παιχνίδι 4-5 λεπτά με σκοπό να με τελειώσει δεν ερχόταν ομώς, οπότε την πήρα στα 4 τετράγωνη κωλάρα λόγω πάχους αλλά σφιχτή, μουνί πηγάδι όμως, την έβαλα και ανάσκελα με τα πόδια στους όμους όπου υπο αυτή την γωνία κάτι έγινε, τέλος στο στόμα που τα ρούφηξε όλα, σπασίμπα και χαμόγελο ~12-13 λεπτά στο δωμάτιο η τσατσά χτύπησε στα 10-11 αλλά έκατσε να με τελειώσει.