Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 403 άτομα (37 μέλη και 366 επισκέπτες)

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.028
Πόντοι
1.010
Ξέρει κάποιος τι ώρα ανοίγει το Ι1β; πέρασα το πρωί πριν τις 8 και ήταν κλειστο

Nikos78!

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2023
Like
193
Πόντοι
0
Ξέρεις κάποιος ποια δουλεύει Διδύμου 22 τώρα;

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Ξέρεις κάποιος ποια δουλεύει Διδύμου 22 τώρα;
Συνήθως Σοφια ειναι απογευμα.Στο Φώκαιας 13 υπογειο ειναι μονη η Μιρα,με Κοκκίνο μαλλί και έντονο κοκκινο κραγιόν,το οποιο βγαινει,με έκανε σκατα στην μούρη και στο στόμα και δεν μου ειπε και τιποτα,δεν μπορεί να μην το ξέρει η να μην με είδε,φάουλ της αυτό,πάρε ένα κραγιόν που δεν βγαίνει ρε κοριτσι μου τοσα κονομας καθε μερα,ευτυχως βραδιαζε και το πρόσεξα από τον καθρεφτη της μηχανης και έλεγα να κατσω και για κανένα καφέ.Όλοι θα γελάγανε.Τεσπα είχε συνεχόμενα δωμάτια όχι όμως τίποτα το φοβερό από αναμονή στο σαλόνι.

alfabitagama

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
631
Πόντοι
300
Φίλε εγώ έρχομαι από μακριά και δεν είμαι τύπος που πάει κάθε μέρα..εγώ ρώτησα εδώ γιατί ξέρω ότι το έχετε κάνει δευτερο σπίτι τα σπιτάκια στην φυλης. Όποτε δεν χρειάζεται η ειρωνία νομίζω
Από πού έμαθες ότι έχουμε κάνει δεύτερο σπίτι τα σπιτάκια της φυλής;
Πετάς το εξυπναδιστικο σχόλιο και μετά γράφεις ένα "δεν χρειάζεται ειρωνία" είσαι ωραίος ...

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Υπάρχουν σε μπουρδέλα πακιστανες πουτανες;
Σε μπουρδελο δεν εχω πετυχει ποτε ακομα Πακιστανη ή Μπαγκλαντεσιανη ή Ινδη πουτανα...Στο γνωστο "τριγωνο" ομως (Μαρνης-Χαλκοκονδυλη-3ης Σεπτεμβριου) εχω δει κατα καιρους να ψωνιζονται στο πεζοδρομιο ειδικα της μεσημεριανες ωρες και εχω μιλησει μαζι τους... συνηθως θα σου κοστισει απο 20 εως 50 ευρω αναλογως ποσο θα σε πιασουν κοροιδο...συν και το ξενοδοχειο εννοηται....

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Όπως σου είπε ο @Dsar263 στην πιάτσα τις έβλεπα και αραζανε στην βεραντζερου όπως κατεβαίνεις τον δρόμο στο αριστερό σου χέρι στο ύψος ενδιάμεσα Σωκράτους και Μενάνδρου

Μεσημεριανες ώρες...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ότι τώρα εσύ χορτασες όλες τις σλαβες και λατινες πουτανες και σου μείνανε μόνο οι πακιστανες για να συμπληρωθείς ως γαμιας.Εισαι και κακογουστος, τι να τις κάνεις τις πακιστανες πουτανες?αφου είναι όλες κακασχημες.

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα στην δυνατή ομάδα του Bou, τι να πω τώρα με τόσα που διαβάζω, εδώ, πολλά χιλιόμετρα παλικάρια να είστε καλά για τις ενημερώσεις σας, αγαπητέ Σμύρνη να ρωτήσω η Σόνια του 84α είναι η γνωστή από Φιλιππίδου απλά και με πρωκτικό? Καλή συνέχεια σε όλους...

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Για οσους γνωριζαν την Ρωσιδα ξανθια μιλφ Ελενη (1,65 - 1.70 γεματα χειλη, λιγακι ακωλη) που ηταν το καλοκαιρι βραδυνη βαρδια Κολωνου 27 υπογειο (απο τους πιο αθλιους οικους με γυψοσανιδες αντι για τοιχους) πλεον την πετυχα αποψε κατα τις 00:00 στο Κολωνου 48Α αριστερο και ειπα να την ξανατιμησω...κρατιεται ακομα σε καλη κατασταση....
eleni kolonou 48a deksi.jpg

Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους.....

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.820
Πόντοι
3.886
Όπως σου είπε ο @Dsar263 στην πιάτσα τις έβλεπα και αραζανε στην βεραντζερου όπως κατεβαίνεις τον δρόμο στο αριστερό σου χέρι στο ύψος ενδιάμεσα Σωκράτους και Μενάνδρου

Μεσημεριανες ώρες...
Θα ρίξω μια ματιά..

Mynameisdaniel

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Like
66
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους. Ξέρουμε τι απέγινε η Βαλέρια από Φωκαίας;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.785
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα στην δυνατή ομάδα του Bou, τι να πω τώρα με τόσα που διαβάζω, εδώ, πολλά χιλιόμετρα παλικάρια να είστε καλά για τις ενημερώσεις σας, αγαπητέ Σμύρνη να ρωτήσω η Σόνια του 84α είναι η γνωστή από Φιλιππίδου απλά και με πρωκτικό? Καλή συνέχεια σε όλους...
Ναι η ίδια είναι, και στο Φιλιππιδου έκανε πρωκτικό

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.414
Πόντοι
2.036
Ιάσονος 39 (1) Μαρίνα(από Κολωνού 32γ)μελαχρινή κοντή πιτσιρικά με κανονικό σώμα, μικρό βυζι, πολλά τατουάζ, όπως αυτό που έχει σε ολόκληρο το δεξί πόδι,και χειλάκια στο δεξί κωλομερι, απλό πρόγραμμα.
Την πήρα χθές 1η φορά, καπότα σε πεσεμένο, πίπα 20sec, στα 4 κόλλαγε πάνω μου συνεχώς πολύ σφιχτά σε κανονική στάση κατέβαζε/τράβαγε την λεκάνη, δεν έβγαλε ούτε σουτιέν ούτε στρίνγκ, φόλα με 0 όρεξη / συμμετοχή, η νταρντανόχοντρη με σπαστό ξανθό μαλλί τσατσά που είναι και στο δίπλα πολλές φορές (Ι37 με τα σκαλιά νομίζω) χτύπησε στα 6κάτι λεπτά γιατί "είχε κόσμο στο σαλόνι" ...
Κολωνού 27β μια λατινα η Σαμπρινα, μελαχρινό κοντοπουτανο με πεταχτη κωλαρα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.
Εγώ εδώ ~13:00 πέτυχα +2 εκτός απο Σαμπρίνα , την Ίρμα την τροφαντή χοντροατσούμπαλη και άλλη μία εμφανίσιμη ~1.6κάτι νορμάλ σώμα με λίγο πεταχτό κώλο, μικρό βυζί κλασική λατινόφατσα Μελίνα νομίζω είπε η βαριεστημένη τσατσά.
Ημεδαπός μύστης στο δωμάτιο με το που βγαίνει η Σαμπρίνα(που έλεγε κάτι στην γλώσσα της με ειρωνικό τρόπο) φωνάζει την τσατσά , της δίνει ένα 10άρικο και της λέει "στείλε και την άλλη" η τσατσά απόρησε :cheesy:

Επειδή δεν το ευχαριστήθηκα με την Μαρίνα και τα Λατινόσπιτα ήταν τίγκα στα πάκια (σε όλα τα άλλα νέκρα), σαν να "λυπήθηκα" την Ουκρανή Ντιάνα στο Ι19 που βάραγε μύγες+ ο πόλεμος +οι χοντρές συνήθως δεν με απογoητεύουν είπα θα περάσω, πρόγραμμα Νορμάλ+Ελ.στοματικό/τελειωτικό.
Η κοπέλα είναι μετρίου αναστήματος, χοντρή, καστανόξανθη με οκ πρόσωπο με φαινομενικά ωραίο στήθος που στο αριστερό έχει τατού, όμως στο αριστερό έχει κάνει η μερική μαστεκτομή ή κάποια επέμβαση γενικά και της λείπει ένα κομμάτι και η θυλή!!! όταν πήγα να χουφτώσω/γλύψω και ξαφνιάστηκα μου χαμογέλασε συγκαταβατικά, ήταν ατύχημα ήταν από πόλεμο ήταν καρκίνος δεν ξέρω, αποφάσισα να το αγνοήσω και να μην ασχοληθώ για την υπόλοιπη συνεδρία παρά το "σόκ" , ποιός ξέρει τι έχει τραβήξει ...
Συνοπτικά, ορεξάτη, καλή πίπα με πολλά σάλια και φτυσίματα που δεν με τρελαίνουν αλλά την άφησα να κάνει παιχνίδι 4-5 λεπτά με σκοπό να με τελειώσει δεν ερχόταν ομώς, οπότε την πήρα στα 4 τετράγωνη κωλάρα λόγω πάχους αλλά σφιχτή, μουνί πηγάδι όμως, την έβαλα και ανάσκελα με τα πόδια στους όμους όπου υπο αυτή την γωνία κάτι έγινε, τέλος στο στόμα που τα ρούφηξε όλα, σπασίμπα και χαμόγελο ~12-13 λεπτά στο δωμάτιο η τσατσά χτύπησε στα 10-11 αλλά έκατσε να με τελειώσει.

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Ρε παιδιά ξέρεις κανείς τι στο διάολο γίνεται στο Διδύμου 18 (Μαρία αλβανιαρα) ??? Οπότε έχω κατέβει εννοείται πριν τις 16:00 είναι κλειστό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom