You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.653
- Πόντοι
- 2.536
Λιοσίων 73, βέργας 7 ισόγειοΚαλησπέρα, ξέρετε κανένα άλλο στουντέλα με 20-30 ευρώ που να έχει και ντουζ εκτός των Ιωαννίνων και Άγκυρας 9;
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
Ναι εχει αλλα για να μην σπαμαρουμε (επειδη εδω ειναι ενημερωση για μπουρδελα) αμα πας στο νημα για τις ανεξαρτητες με δικο τους χωρο και ψαξεις σε παλαιοτερες σελιδες θα την βρεις...η αμα θες τηλεφωνο της μιλαμε με π.μ. ....Έχει αγγελία αυτή τυπε;
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 162
- Like
- 20.516
- Πόντοι
- 32.478
Κατά τις 20:30 πάω μια βόλτα από Ιάσονος 1Β να πετύχω την Τατιάνα που ακούω καλά λόγια αλλά δεν την είχα δει ποτέ. Την πέτυχα και πέρασα δωμάτιο. Με άρχισε μια πίπα λες και την έβαλα σε σκουπιδοφάγο. Την σταμάτησα 2 φορές και τις είπα να κάνει πιο σιγά αλλά τίποτα. Της τον έβαλα μπας και τελειώσω αλλά μάταια. Πέθανα στον πόνο και δεν μπορούσα με τίποτα. Της είπα να τελειώσω με πίπα αλλά ξεκίνησε να μου την παίζει και τελικά την έδιωξα γιατί τσάμπα κόπος. Τελικά έφυγα και πήγα στο 44 στην Φωτεινή που με στοργή φρόντισε το πουλάκι μου και ήρθα στα ίσια μου. Θέλω να ακούσω από αυτούς που έχουν πάρει την Τατιάνα αν είχαν παρόμοια εμπειρία. Αυτή ρε παιδιά συγνώμη αλλά δεν ξέρει να κάνει πίπα κι ας έχει καλό κορμί. Πρώτη φορά έπαθα τέτοιο πράγμα. Με σακάτεψε
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.262
- Πόντοι
- 2.836
Τον τελευταίο καιρό όντως έχει νεύρα, εγώ περνάω1-2 φορές τον μήνα μαζί της.Κατά τις 20:30 πάω μια βόλτα από Ιάσονος 1Β να πετύχω την Τατιάνα που ακούω καλά λόγια αλλά δεν την είχα δει ποτέ. Την πέτυχα και πέρασα δωμάτιο. Με άρχισε μια πίπα λες και την έβαλα σε σκουπιδοφάγο. Την σταμάτησα 2 φορές και τις είπα να κάνει πιο σιγά αλλά τίποτα. Της τον έβαλα μπας και τελειώσω αλλά μάταια. Πέθανα στον πόνο και δεν μπορούσα με τίποτα. Της είπα να τελειώσω με πίπα αλλά ξεκίνησε να μου την παίζει και τελικά την έδιωξα γιατί τσάμπα κόπος. Τελικά έφυγα και πήγα στο 44 στην Φωτεινή που με στοργή φρόντισε το πουλάκι μου και ήρθα στα ίσια μου. Θέλω να ακούσω από αυτούς που έχουν πάρει την Τατιάνα αν είχαν παρόμοια εμπειρία. Αυτή ρε παιδιά συγνώμη αλλά δεν ξέρει να κάνει πίπα κι ας έχει καλό κορμί. Πρώτη φορά έπαθα τέτοιο πράγμα. Με σακάτεψε
Δώσε της μια ευκαιρία ακόμα ,ειναι καλή.
victoriatus
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 714
- Πόντοι
- 81
Πάντα θυμάμαι τη τατιανα να κάνει πίπα κομπρεσέρ μηχανικά . Σωστά λέει ο φίλος σε πονάει αυτό !
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.794
- Πόντοι
- 13.636
Περγάμου 1.Καλησπέρα, ξέρετε κανένα άλλο στουντέλα με 20-30 ευρώ που να έχει και ντουζ εκτός των Ιωαννίνων και Άγκυρας 9;
Λιοσίων 73Α και 73Β τα ντουζ δεν δουλεύουν πλέον..
επίσης Σπ. Πάτση 40 και Φιλιππίδου 11β δίνουν ακόμα πετσέτα άμα ζητήσεις. @panos9989,@Quaresma 2.0Περγάμου 1.
Λιοσίων 73Α και 73Β τα ντουζ δεν δουλεύουν πλέον..
επίσης δεν ξερω αν λειτουργεί ακόμα στο Χωματιανού 11 όροφος στο δωμάτιο με τα +10 ευρώ
Τελευταία τροποποίηση:
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.262
- Πόντοι
- 2.836
Λειτουργεί συνάδερφοι 20+10 στο πάνω. Τους είπα είναι απαράδεκτο αυτό.επίσης Σπ. Πάτση 40 και Φιλιππίδου 11β δίνουν ακόμα πετσέτα άμα ζητήσεις. @panos9989,@Quaresma 2.0
επίσης δεν ξερω αν λειτουργεί ακόμα στο Χωματιανού 11 όροφος στο δωμάτιο με τα +10 ευρώ
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
διπλό Λατινο-Μπαμ με Εμμα Περγάμου 1, μιλάμε για λατίνα τούμπανο με ελέ τσιμπού πολλά ταττού με πολύ καλή συμπεριφορά μέσα στο δωμάτιο και την τσατσά να μην ενοχλεί και μετά...
Κολωνού 27 σκαλιά Στέλλα με μαλλί εξένσιον με ξανθιές ανταύγιες, κάτι σέξυ λουριά ή κάτι τέτοιο ως outfit, βυζάρες φτιαγμένες, κωλάρι και γαμήσι διαρκείας στα 4 μιας και ως 2ο μπαμ δεν μπορούσα να τελειώσω γρήγορα! Τον έφαγε σαν κυρία! Φεύγοντας ήπια ένα hustla το red bull των πολύ φτωχών και σκεφτόμουν πως ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣ τέτοια μουνιά ΠΟΤΕ στη ζωή όλη! Γαμάτε, και στη ζωή να περπατάτε και με τα 2 κεφάλια ψηλά! Καλό Σ/Κ να χετε
Κολωνού 27 σκαλιά Στέλλα με μαλλί εξένσιον με ξανθιές ανταύγιες, κάτι σέξυ λουριά ή κάτι τέτοιο ως outfit, βυζάρες φτιαγμένες, κωλάρι και γαμήσι διαρκείας στα 4 μιας και ως 2ο μπαμ δεν μπορούσα να τελειώσω γρήγορα! Τον έφαγε σαν κυρία! Φεύγοντας ήπια ένα hustla το red bull των πολύ φτωχών και σκεφτόμουν πως ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣ τέτοια μουνιά ΠΟΤΕ στη ζωή όλη! Γαμάτε, και στη ζωή να περπατάτε και με τα 2 κεφάλια ψηλά! Καλό Σ/Κ να χετε
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Ναι Λιοσίων 73 α και β και Σπύρου πατσηΚαλησπέρα, ξέρετε κανένα άλλο στουντέλα με 20-30 ευρώ που να έχει και ντουζ εκτός των Ιωαννίνων και Άγκυρας 9;
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα..έχουμε καμία ενημέρωση από φυλης να δούμε τι υπάρχει σήμερα;
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Έχετε να προτείνεται καπια για πιπαρα τώρα πρωινή βαρδια;
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.794
- Πόντοι
- 13.636
Live...
Περγάμου 1
Εμμα Λατίνα μόνη της.
Ελεύθερο τελειωτικο σώμα 69 ισπανική.
Πέρασα πάλι με όχι τόσο καλές εντυπώσεις.
Πολύ βιαστική σήμερα.
Στο πρόγραμμα πάντως όλα Οκ.
Το αναφέρω μην μου κάνει παράπονα κάνεις!
Περγάμου 1
Εμμα Λατίνα μόνη της.
Πολύ βιαστική σήμερα.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
εγω που διάβασα ΕΣΕΝΑ πήγα και ήταν πολύ καλά και σ ευχαριστώLive...
Περγάμου 1
Εμμα Λατίνα μόνη της.
Πολύ βιαστική σήμερα.
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Τελικά γύρισε η Ειρήνη Φωκαίας 17β ή όχι ;
Δεν κατάλαβα ;(
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.794
- Πόντοι
- 13.636
Δάκρυα έτρεξαν από τα ματάκια της?εγω που διάβασα ΕΣΕΝΑ πήγα και ήταν πολύ καλά και σ ευχαριστώ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις