Χτες το βράδυ μικρή βόλτα στην Λιοσίων, κατά τις 23:00 μπήκα στο Λιοσιων 73α ισόγειο ήταν 2 κοπελες, η Κασσάνδρα και η Αριανα μου είπε η τσατσά. .
Είδα μόνο την Κασσάνδρα, φαίνεται για λατινα αλλά δεν μου γέμισε το μάτι.. Η άλλη κοπέλα ήταν στο δωμάτιο δεν έκατσα να την δω πως είναι..
Πήγα ύστερα στο Λιοσίων 73β μπας και δω Μαργκο ή Μυρα αλλά έλειπαν.. Στην θέση τους η Εμμυ , κοντοπουτανο ξανθο με σπαστο μαλλί, μέτρια στο υψος, γύρω στα 30, βυζακι ωραίο 2,5 περίπου και ωραία τσιμπουκοχειλα..
Όλοι την ξέρετε, ελεύθερο στοματικό, ελεύθερα πιασίματα, 69 είπε η τσατσά θα περάσεις ωραία είπε..
Συνεχόμενα δωμάτια είχε το κορίτσι μας, μπαίνω στο δωμάτιο σενιαριζομαι και έρχεται η κορασις..
Στην αρχή μου φάνηκε ξυνουλα, έρχεται καθόμαστε στο κρεβάτι και άρχισα να την χουφτώνω όπου βρω.. Ξεκινάει μια καλή πίπα, με φτιάχνει φουλ και της ζητάω 69 και ανταποκριθηκε η Εμμυ.. Πέρασε και από τα μπαλάκια τα οποία ρουφουσε.. Καυλαα!!!
Της λέω ελα να γαμηθουμε, μου λέει πως θες, της κάνω πισωκολλητο να βλέπω την κωλαρα σου..
Στήνεται στα 4 , τον βάζει μέσα και αρχίζω το πιστονιασμα..
Δίνω πόνο για κάνα 5λεπτο και χυνω στο μουνακι της..
Στα αρνητικά μόνο οτι δεν μίλαγε καθόλου και δεν έδινε γλωσσοφιλα από ότι κατάλαβα..
Καλό μουνακι γαμιεται καλά μπορεί να την ξαναδώ στο μέλλον.. Καλά να περνάτε