πολλά μπορεί οκ,αλλά έχω την εντύπωση ότι εξαρχής ήταν δρομολογημένη για short-term, εξάλλου μάλλον (πάντα μάλλον) μαζί ή λίγο μετά έφυγε κι η μιλφ Ναταλία που δούλευαν μαζί και τώρα τσουπ ήρθε η παλιά Εμμανουέλα.Οπότε,δεν αποκλείεται όντως να ξανάρθει,ο χρόνος θα δείξει.Πρέπει να έγιναν πολλά με αυτό το προστυχομούτρο...
Και δεν μίλησε κανείς...
Όσοι πρόλαβαν και έφαγαν, έφαγαν!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η Βίκυ είναι εδώ και καιρό στο Φυλής 69
Λαρωσε αδερφέ... για πίπα αλλά μιλαω... αλλά την έκοψε κι αυτηΤι ακριβώς εννοείς "τον έπαιρνε ακά"?
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.792
- Πόντοι
- 13.636
Θέλεις να ξαναγράψεις γιατί δεν νομίζω ότι κατάλαβε κανείς τι ακριβώς γράφεις???Λαρωσε αδερφέ... για πίπα αλλά μιλαω... αλλά την έκοψε κι αυτη
Σαν τι να έγινε συναγωνιστή μια φορά μπήκα και η κοπέλα ήταν πολυ καλή μεσα οχι μα και μη σαν κάτι άλλες!Πρέπει να έγιναν πολλά με αυτό το προστυχομούτρο...
Και δεν μίλησε κανείς...
Όσοι πρόλαβαν και έφαγαν, έφαγαν!!!
Papoutsaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 713
- Πόντοι
- 81
Σαν τι να έγινε συναγωνιστή μια φορά μπήκα και η κοπέλα ήταν πολυ καλή μεσα οχι μα και μη σαν κάτι άλλες!
Μήπως αυτή η Ιρίνα ήταν μια ξανθιά που εργαζόταν Φωκαίας 27 στον όροφο πέρυσι το καλοκαίρι;
Τελευταία τροποποίηση:
grover inspector
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2021
- Like
- 502
- Πόντοι
- 81
Αλάνια τώρα μ.αλεξανδρου 22 δεξί έχει μια λατίνα νομίζω Μαριάννα...
Έως τις 22:30 θα κάτσει .
Έχει δοκιμάσει κανείς?
Κολωνού 30 Κατερίνα η παλιά με βυζουμπες και κοιλίτσα.αν δεν κάνω τραγικό λάθος πρέπει να είναι η παλιά.
Μελαχρινή γυναικάρα παραμένει.
Αν μπορεί κάποιος για άμεση antiφολινγκ απάντηση να μπω με λατίνα σλατινα ευχαριστώ
Κολωνού 45 ευθεία διάδρομος μια δήθεν Βραζιλιάνα.
Κολωνού48 μόνο το δεξί ανοικτό με δύο Πάολα νταρντανα και Ρίτα (?)ένα δισιλαβο όνομα.δεν σθγκρατω έχω πιεί μπίρες
Έχει δοκιμάσει κανείς?
Κολωνού 30 Κατερίνα η παλιά με βυζουμπες και κοιλίτσα.αν δεν κάνω τραγικό λάθος πρέπει να είναι η παλιά.
Μελαχρινή γυναικάρα παραμένει.
Αν μπορεί κάποιος για άμεση antiφολινγκ απάντηση να μπω με λατίνα σλατινα ευχαριστώ
Κολωνού 45 ευθεία διάδρομος μια δήθεν Βραζιλιάνα.
Κολωνού48 μόνο το δεξί ανοικτό με δύο Πάολα νταρντανα και Ρίτα (?)ένα δισιλαβο όνομα.δεν σθγκρατω έχω πιεί μπίρες
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
ναι, μπεςΑλάνια τώρα μ.αλεξανδρου 22 δεξί έχει μια λατίνα νομίζω Μαριάννα...
Έχει δοκιμάσει κανείς?
Δεν γνωρίζω μην σου λέω ψέμματαΜήπως αυτή η Ιρίνα ήταν μια ξανθιά που εργαζόταν Φωκαίας 27 στον όροφο πέρυσι το καλοκαίρι;
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 6.820
Φαντάζομαι εννοεί ότι η Margo έκανε ελέυθερο στοματικό..........Θέλεις να ξαναγράψεις γιατί δεν νομίζω ότι κατάλαβε κανείς τι ακριβώς γράφεις???
Papoutsaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 713
- Πόντοι
- 81
Η ώριμη Εύα στο Φυλής 84 όροφος μεταξύ άλλων κάνει και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Έχει γίνει η χαρά των πάκηδων.
Φ45
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.345
- Πόντοι
- 5.960
πολλά μπορεί οκ,αλλά έχω την εντύπωση ότι εξαρχής ήταν δρομολογημένη για short-term, εξάλλου μάλλον (πάντα μάλλον) μαζί ή λίγο μετά έφυγε κι η μιλφ Ναταλία που δούλευαν μαζί και τώρα τσουπ ήρθε η παλιά Εμμανουέλα.Οπότε,δεν αποκλείεται όντως να ξανάρθει,ο χρόνος θα δείξει.
Η Ναταλία δεν πηγε τώρα Φιλιππίδου ή άλλη Ναταλία ειναι αυτή;
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Έτσι ακριβώς..Σαν τι να έγινε συναγωνιστή μια φορά μπήκα και η κοπέλα ήταν πολυ καλή μεσα οχι μα και μη σαν κάτι άλλες!
Είχα γράψει εδώ για Ιρίνα, ότι πέρασα καλά.
Σε άφηνε να κάνεις ότι θέλεις με συμμετοχή από πλευρά της..
Πίπα με προφυλακτικό... αλλά δάχτυλα καί γλωσοφιλα φουλ.
Καί για εμένα από τα λίγα καλά κορμιά..
Ελπίζω να ξανά έρθει.
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 216
Μηπως ηταν η Σονια αντι της Ευας? Για πες προγραμμα και βαρδια.Η ώριμη Εύα στο Φυλής 84 όροφος μεταξύ άλλων κάνει και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 216
Οφειλει πολλα η ιζαμπελα, και εμεις κατα συνεπεια στο γεροξεκούτη. Εμεις εχουμς ακομα το κολαρακι της διαθεσιμο, και αυτη κερδιζει χρημα απο το δωσιμο του κολου της.@DmtrsxXx και @Excavator76 και οι δυο καλά τα λέτε αλλά λογικά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Το ότι η Μαργκω κάνει αγωγή μπορεί να μην οφείλεται σε θεραπεία ΣΜΝ αλλά σε ερεθισμό - βλάβη στον κόλπο. Ήμουν παρων σε μια αλλαγή βάρδιας της Ιζαμπελας έξω από το Φωκαιας 17, όταν δουλευε στο ξεκίνημα της που είχε πολυ πελατεια, πριν 3-4 χρόνια μπορει και παραπανω, και κατέβηκε κάτω για να την παρει ταξί και μιλουσε με δυο τυπαδες και με μια θειτσα. Ο ένας ήταν γεροξεκουτης ο άλλος νορμαλ 50αρης και μια θειτσα πιθανον καθαρίστρια. Έλεγε με δάκρυα στα μάτια "δε μπορω άλλο ποναω, δεν μπορώ" μαλακες είχα στεναχωρηθει τόσο που για μια βδομάδα το έβλεπα στο μυαλό μου συνέχεια.
Ο γεροξεκουτης την επερνε αγκαλιά και την έλεγε "μην ανησυχείς, θα βαλεις κρέμα και θα συνέλθεις, παρε μια βδομάδα άδεια και κάνε αυτά που σου είπαμε και όλα καλά".
Όντως εξαφανίστηκε για μια βδομάδα και γυρισε σαν καινούργια. Αν και θυμάμαι από τότε άρχισε να τσιναει για το γκροβερ της στους συναγωνιστές.
Θεωρώ λοιπόν (ΘΕΩΡΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ) πως η Μαργκω επαθε ζημιά στον κόλπο από τα έντονα γαμησια. Είναι και μικρουλα σε ηλικία και μινιον στο σωμα.... εε δε θέλει και πολυ! Επίσης και το ότι βάζουν συνέχεια τζελ στον κόλπο για συνεχόμενες διειδυσεις δεν είναι και ότι πιο υγιεινό. Το ph του κολπου αχρηστευεται! Αλλά οι μαλακισμένες μπρος στα φράγκα και στο momentum τους σταματάνε μονο οταν έχουν περιοδο ενώ θα έπρεπε να παίρνουν τουλάχιστον 10 μέρες άδεια και αποχή τον μήνα.
Εγώ είχα μια γκομενα πριν πολλααα χρόνια που την είχα ξεπατωσει στην πουτσα και της είχα κάνει ζημιά στον κόλπο. Και αυτή τότε είχε κάνει μια βδομάδα παυση και αγωγή. Άρα φανταστείτε αυτές τι παθαινουν!!
NanayaShiki1234
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 802
- Πόντοι
- 361
Καλησπέρα στον αγαπητό λαό του BOU!! Επιστροφή στα πάτρια εδάφη και για εμενα έπειτα από αρκετούς μήνες μακριά σας <3 Βλέπω το forum ακόμα κρατάει την... σπιρτάδα του!
Θα μπω κατευθείαν στο ψητό!
1) Την τελευταία φορα που είχα έρθει ήταν μια παχουλή "ρωσσιδουλα" που δούλευε στα Λιοσίων και στο Φώκαιας αν θυμάμαι καλά την λέγανε ΈΒα. Είχα κάτσει 2 μήνες και την είχα πάρει πάνω από 30 φορες. Δουλεύει ακόμα?
2) Το ξέρω απαγορευμένη ερώτηση παρακαλώ δείξτε έλεος. Η Sabina δουλεύει ακόμα? Αν ναι ξέρουμε ωράρια???? Ίδιο μαγαζί στο Βέργας?
3) Kleovoule άμα είσαι ακόμα στο forum δώσε το top 5 σου μια αδερφέ οι προτάσεις σου ήταν πάντα spot on!
1) Την τελευταία φορα που είχα έρθει ήταν μια παχουλή "ρωσσιδουλα" που δούλευε στα Λιοσίων και στο Φώκαιας αν θυμάμαι καλά την λέγανε ΈΒα. Είχα κάτσει 2 μήνες και την είχα πάρει πάνω από 30 φορες. Δουλεύει ακόμα?
2) Το ξέρω απαγορευμένη ερώτηση παρακαλώ δείξτε έλεος. Η Sabina δουλεύει ακόμα? Αν ναι ξέρουμε ωράρια???? Ίδιο μαγαζί στο Βέργας?
3) Kleovoule άμα είσαι ακόμα στο forum δώσε το top 5 σου μια αδερφέ οι προτάσεις σου ήταν πάντα spot on!
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 216
παντα με σεβασμο.H κοπελα λεει ομως ποναει,πρεπει τις κοπελες να τις προσεχετε στο γαμησι και οχι να τις ξεσκιζετε και ειδικα στο κωλο θελει σιγα σιγα γιατι πονανε.Μη εκμεταλευεστε το οτι η αλλη εχει μεγαλυψυχια και κανει αυτη τη δουλεια και που σας καθεται χαρη σας κανει μεγαλη,αν σκεφτειτε οτι χωρις αυτες τις γυναικες τις ηρωιδες θα ησασταν οι πιο πολλοι παρθενοι.
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Την Σαμπινα αυτή τη στιγμή θα την βρεις στο πόστο της έως τις 05:00Καλησπέρα στον αγαπητό λαό του BOU!! Επιστροφή στα πάτρια εδάφη και για εμενα έπειτα από αρκετούς μήνες μακριά σας <3 Βλέπω το forum ακόμα κρατάει την... σπιρτάδα του!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.787
- Πόντοι
- 46.232
άλλη είναιΗ Ναταλία δεν πηγε τώρα Φιλιππίδου ή άλλη Ναταλία ειναι αυτή;
"Φωκαίας 27Β κάτω Ναταλί ξανθιά μαυρισμένη μιλφ σώμα με πιασιματακια 2-2.5βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ιρίνα(Ειρηνη) ξανθιά κοπελίτσα με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα σχεδόν 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα."
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις