γρηγορα περασμα πριν 3+ ωρες απτο ΜΑ28 το δεξι (κουρτινα), στην Λανα για την οποια εχει γραψει μονο ο Σμυρνης νομιζω.
Συμπαθεστατο και παιχνιδιαρικο μιλφακι, γλυκο μουτρακι, ειλικρινα δεν γινοταν να μην περασω με τις τσαχπινιες που μου εκανε στο σαλονι... καλο σωμα με μονη παραφωνια ισως την κοιλιτσα, πολυ καλα αγγλικα για ρωσιδα (οπως δηλωσε), ανω του μετριου ακα πιπετο το οποιο ομως δεν κρατησε πολυ γιατι μου εγινε σιδεροβεργα νωρις, μου ειπε με ευγενικο τροπο, αν μπορω, να μην την γαμησω cow γιατι την κουρασαν πολυ σημερα, σεβαστηκα πληρως και την ειλικρινεια και την ευγενεια της (αλλες απλα στηνουν κωλο ή ανοιγουν ποδια και απαιτουν), οποτε μετα το αναγνωριστικο ιεραποστολικο στο οποιο δεχτηκε με θερμη δυνατα μπασιματα, την εβαλα στα 4 και της γαμησα τα πρεκια, πραγμα το οποιο οριακα αντεξε μιας και λιγο πριν το τελος ειδα μια μικρη δυσφορια και μια απελπιδα προσπαθεια να εκφρασει αδυναμια και σε αυτη τη σταση. Στραγγιξα στο στενο μουνακι της χωρις βιασυνες.
Μαζι της αλλη μια πιο τροφαντη μιλφ, και οι 2 σε ακα πιπα με τελειωτικο στο στηθος, οπως ανακοινωθηκε, καθαρο δωματιο, η τσατσα δεν ενοχλει. Για μενα αξιζει μια δοκιμη οσο ακομα φτουραει.