n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.833
- Πόντοι
- 46.232
εμένα μου είχε πει μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, θα δούμεΈφυγε 18 Αυγούστου αρα έχουν οι συμπληρωθεί οι 20 μερες χαχαχα
εμένα μου είχε πει μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, θα δούμεΈφυγε 18 Αυγούστου αρα έχουν οι συμπληρωθεί οι 20 μερες χαχαχα
Μόνο εμένα μου αρέσει η Μαρία Χοσέ, και έχω μπει 2 φορές? ΧαχαχαχαΒρεθηκα Λ73 γυρω στις 3μιση ανβηκα επανω η Εμμυ ειχε δωματιο και βγηκαν η Μαριαννα και η Νικολ αμφοτερες σε απλο προγραμμα.Η μαριανα γερο σκαρι μελαχροινο με κωλαρα στυλ βραζιλιανικο αλλα μικρο βυζι.Η γνωστη Νικολ βυζαρες και ωραιο σωμα.
Κατεβαινω κατω βγαινει η καχεκτικη μαρι-ζοσε η Ευα.Ζητω συγνωμη αν μπερδευομαι με τις κοπελες.
Επελεξα την Ευα που ειχα βαλει στο ματι
Ψηλη,μελαχροινο μαλλι μακρυ λιγο αλογομουρα με τρελες φυσικες βυζαρες 4-5 χαλαρα με καλο στησιμο.
Δινω το μπλε εισητηριο και περιμενω στο δωματιο.Ερχεται ευδιαθετη αλλα χωρις διαθεση για προκαταρτικα στο προγραμμα της.
Στα αρνητικα μικρη ενοχληση απο μυρωδια μασχαλης φυσικο να μου πεις αφου δουλευε απο το πρωι λαθος οτι δεν το φροντισε 2 λεπτα υποθεση ειναι ανα καποιες ωρες.Επισης λαδομενο μαλλι κατι ενοχλητικο για μενα.
Στα θετικα τωρα πιπα για σεμιναριο τρελο γλυψιμο αργο οπως κου αρεσει,κορμο,πετσακι,μπαλες,γλωσσα τα παντα ολα.Θεωρω καλυτερη πιπα απο την Εμμυ που κανει ακριβως τα ιδια οταν ειναι ξεκουραστη αλλα σου ρουφαει τη μπουτσα λες και θελει να στην κοψει.
Δεκτικη για ηπιο δαχτυλιασμα οπου το μουνακι της υγρανθηκε αμεσα και ηταν πεντακαθαρο.(τσεκ το δαχτυλο)
Τη σταματαω στη πιπα ημουν ετοιμος να τα σκασω στο ταβανι και της λεω να στηθει ατα 4.Εκει το θεαμα δεν μα ρεσε ο κωλος γεματος μελανιες και εκδορες και της λεω να αλλαξει σε ιεραποστολικο.
Καλη αισθηση το μουνακι της και ομορφα χειλη,επεσε σφυροκοπημα εναλλασομενο αργα γρηγορα κι εκει τελιωσα.Ωσπου να βγαλω καποτα και να καθαριστω αρκετα φιλακια χαιρετισμου και γλυκες.Θα της δωσω αλλη μια ευκαιρια λογω πιπας ηταν φοβερη για τα γουστα μ
συνήθως 2η βαρδια 65β αλλά μπορεί και 65α,ρωτας κι επιτόπου.Η μαυρουλα Μπιουτι δουλευει ακομα Φυλης 65 Β και αν ναι τι βαρδια.Οποιος συναγωνιστης γνωριζει ας απαντησει.
Αν καποιος εχει το fb ή ινστα της μπορει αν θελει να μου στειλει πμ
πριν καμια βδομαδα που ξαναπηγα, πηγε να μου ξεριζωσει τον πουτσο στην πιπα. Καποιος την εχει δασκαλεψει να ειναι επιθετικη με τα πουλια μας... Οπα τατιανα της λεω, αγαπη θελει κι αυτο. Εκει αυτη μου τον δαγκωνεΙάσωνος 1β αριστερά Τατιάνα ξανθιά ψηλή μιλφογκιλφ με λεπτό κορμί 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Τιμήθηκε για ακόμη μια φορά, φωτός από το δωμάτιο του οίκου.
Τελευταία κι εγώ στο Κολωνού 47 την είχα πετύχει. Πρωινή βάρδια πάντα. Εξαφανίστηκε κι αυτη
Ναι δεν την βρίσκω..το τελευταίο τρίμηνο περιπου..Τελευταία κι εγώ στο Κολωνού 47 την είχα πετύχει. Πρωινή βάρδια πάντα. Εξαφανίστηκε κι αυτή;;
Ναι αυτή είναι.. προέλευση δεν γνωρίζω..Κολωνο 47 στην δευτερη πορτα την ειχα πετυχει και εγω..
Μιλαμε για αυτην με το μαλλι σχεδον καρφακια και γουρλωτα ματια...
Ναι αυτή. Τον Ιούλιο την είχα πάρει μετά δεν ξαναπέρασα γιατί ήμουν εκτός. Θα κάνουμε αναζητήσεις και θα εντοπιστεί. Μπορεί να λείπει και στην μαμά πατρίδα αλλά θα επιστρέψειΚολωνο 47 στην δευτερη πορτα την ειχα πετυχει και εγω..
Μιλαμε για αυτην με το μαλλι σχεδον καρφακια και γουρλωτα ματια...
Το φούλ πάει στο αδύνατη πιστεύω και όχι στο πρόγραμμα της....Φώκαιας 25 ισόγειο η Σάρα, γύφτισσα με ψεύτικα 2.5αρια βυζιά, αδύνατη φουλ.
Όταν λες κερνάς.... μιλάμε για παρτουζιτσα η ξιφομαχίες (το τσάμπα είναι πάντα πιο γλυκό)Σε καμία ώρα θα είμαι μετάξι..κερνάω..
4-5 νομίζωΔιδυμου 27 η Τανια που πιάνει από τις 12, μέχρι τι ώρα δουλεύει γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ
διδυμου 22 πρωινα κοιταξε.Γνωριζει καποιος που βρισκεται τις τελευταιες μερες η Συλβια απο Φιλιππιδου 11?? Γιατι βλεπω στις ενημερωσεις και δεν υπαρχει το ονομα της....