Μια υπηρεσία είπε έφυγε διακοπέςΓνωρίζει κανείς που βρίσκεται η Χριστίνα (ξανθιά με τατού), ήταν συνήθως Φυλης 65
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.679
- Πόντοι
- 2.536
Δεν παιζει να ξαναπαωMarketing κανει το Αλικακι.Οταν ενδωσεις και ξαναπας μερικες φορες απλα θα σε ρωτησει αν θα περασεις δωματιο.Δεν θα σε ορμηξειΣυνηθως σε πιτσιρικαρια ορμαει.Παντως δεν ειναι κακια στα τσιμπουκια η τραβελομανα.....
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.303
- Πόντοι
- 1.936
Εγω δεν ξαναπηγα λογο αισθημα ξεπετας απο την Κορινα με τις βυζαρες της.Τσιμπουκωνε το Αλικακι για προκαταρκτικα και ετρεχε μετα η βυζαρου ν αποτελειωσει το εργο οπως οπως....Το οποιο κοιταξε να κανει και μαζι μου και τσαντιστηκα.Δεν παιζει να ξαναπαω
Σήμερα το πρωί που ρώτησα μου είπε θα γυρίσει τέλος του μήναΞέρουμε αν η Τανια από δίδυμου 27 δουλεύει ;
Χαιρετώ την δυνατή ομάδα του bou χαράς στο κουραγιο τραγικό των παλιών και δυνατών παικτών που μέσα στο χαμό γράφουν ανελλιπώς. Την Τατιάνα την γνωστή στο Ιασώνος 1β αν και η παλιά γυμνασμενη δεν είχε 2αρι στήθος οπότε μάλλον άλλη καινούργια θα είναι η κοπέλα, την βρίσκουμε μόνο 2η βάρδια?
Η ίδια και η αυτή είναι που ξεκίνησε στο Ιάσονος 2 πάνω προ πενταετίας.Χαιρετώ την δυνατή ομάδα του bou χαράς στο κουραγιο τραγικό των παλιών και δυνατών παικτών που μέσα στο χαμό γράφουν ανελλιπώς. Την Τατιάνα την γνωστή στο Ιασώνος 1β αν και η παλιά γυμνασμενη δεν είχε 2αρι στήθος οπότε μάλλον άλλη καινούργια θα είναι η κοπέλα, την βρίσκουμε μόνο 2η βάρδια?
Καλησπέρα, τα Λιοσίων 73 α,β είναι στουντέλα ; Στα 20 ευρώ το απλό; Έχουν ντουζ ;
Παλιά είχαν και ντουζ και πετσέτες μιας χρήσης αλλά κάτι οι μαλακές που σπάσανε τα ντουζ κάτι ή διεύθυνση που κάνει οικονομία, τώρα πια μόνο νιπτηρας!!Καλησπέρα, τα Λιοσίων 73 α,β είναι στουντέλα ; Στα 20 ευρώ το απλό; Έχουν ντουζ ;
Αν πετύχει η μαλακια τυφλά να χει το γαμησι!!Μεσημεριανό χτύπημα Φιλιππίδου στον όροφο Ρομινα...
Μετά το προχθεσινό βραδυνό φιάσκο με την Λευκορωσίδα Κριστιάνα
σήμερα δόξα τον Μεγαλοδυναμο όλα καλά...
Όλες οι εμβληματικές φυσιογνωμίες από όλα τα κάτεργα,φυλακές και χοτ σποτ σε
πλήρη παράταξη σήμερα στο κέντρο...
Αθηναμπαντ my love...
Φώκαιας αχνιζε ο δρόμος από την ζεστή και η εσανς κατρουλιλας και σκουπιδιών δημιουργούσε
μια ατμοσφαιρα αποπνικτική...
Καλά πάω βράδυα αξημερωτα να γαμησω τι το ήθελα το μεσημέρι...
Οι μεσημεριανές αρκετές οι σιτεμενές δίνουν και κωλαντερο από ότι είδα...
Θα το έχω στο νου μου...
Κάποιες φορές γουστάρω να βγάζω και κανένα μεράκι..
Τραβήχτηκα και στην Διδύμου να μου στέγνωνε και πλήρως με τσιμπουκαρα
τα αρχιδια η γκρανυ Αλιοναρα αλλά τζιφός...
Το κατάστημα κλειστό...
Φεύγοντας ένα ζευγάρι ηλικιωμένων κοντά στα 60 φεύγα πάρκαρε πάνω στην Αχαρνών
λογικά γυρνώντας από μπάνιο αν κρίνω από την εμφάνιση τους...
Guys η γιαγιά πρέπει να γαμιοταν ακόμα ΑΣΥΣΤΟΛΑ...
Ήταν με φωσφορίζε πρασινο μαγιό πάνω τρίγωνακι κατω στρινγκ
και πάρεο και είχε τεράστιες βυζάρες και πλατινε μαλλί...
Γύρισα σπίτι και τον έπαιξα με αφιέρωση...
Το είπα θα εσκαγα δεν μπορούσα...
Μισή ντροπή δική μου που το εγραψα και μισή δική σας που το διαβασατε..
Να είστε όλοι καλά...
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 21.035
- Πόντοι
- 13.636
Που και οι νιπτήρες σπασμένοι είναι...Παλιά είχαν και ντουζ και πετσέτες μιας χρήσης αλλά κάτι οι μαλακές που σπάσανε τα ντουζ κάτι ή διεύθυνση που κάνει οικονομία, τώρα πια μόνο νιπτηρας!!
Έχεις να προτείνεις κάποια κοπέλα στιλ Τάνιας σε πρωινή βάρδια;Σήμερα το πρωί που ρώτησα μου είπε θα γυρίσει τέλος του μήνα
Με βυζάρες και καλή περιποίηση εννοείς??Έχεις να προτείνεις κάποια κοπέλα στιλ Τάνιας σε πρωινή βάρδια;
NαιΜε βυζάρες και καλή περιποίηση εννοείς??
Η Ελένη από Ιωαννίνων 3 πλησιάζει λίγο σε αυτό που θες καλή περιποίηση βυζί καλό με μισό δάκτυλο ρώγα.
Ειναι με την Λίνα συνήθως και κάνουν και δυνατές παρτούζες άλλα την παίρνεις και μόνη της.
Καλησπέρα πάλι και από εμένα (το autocorrect του κινητού τα διέλυσε όλα πριν). Πέρασμα από Διδυμου 27 στις 16.00 ήταν κλειστό, ανέβηκα λίγο φωκαίας πολλά φωτάκια ανοιχτά, μπήκα Φιλιππίδου 11α - 11b η Καρολίνα όπως είπαν και τα παιδιά πριν που έχει δοκιμαστεί και είναι καλή με μια άλλη κοπέλα δεν πέρασα, πήγα Φυλής 59b (με τα σκαλοπάτια) για την Μπιούτη, όμως ήταν η Ντιάνα, παρόλες τις κριτικές που είναι μέτριες μου φάνηκε ιδιαίτερα όμορφη. Περίμενα λίγο και μετά πέρασα με Μπιούτη που ήρθε 2η βάρδια, παρόλο που δεν ήταν στα high της (έκανε ισπάνικό και πολύ καλή ακάποτη πίπα, που της ζήτησα αλλά αρνήθηκε cow girl) στα 4 που την έβαλα κουνούσε βραζιλιάνικα πέρα δώθε και πάνω κάτω την κωλάρα της και το θέαμα και η αίσθηση ήταν πορνοσταρική και εκεί βέβαια τελείωσα.
Όλοι οι μαλάκες το ίδιο πιστεύουν, εγώ όχι!Αν πετύχει η μαλακια τυφλά να χει το γαμησι!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις