Είναι η παλιά οδός γοβιου. Έχει μετονομαστεί σε Μεφιστοφελή.Αλήθεια τώρα? Δε το βγάζει καν το Gps
Οι χάρτες της google δεν έχουν ανανεωθεί. Δοκίμασε στους χάρτες της apple.
Είναι η παλιά οδός γοβιου. Έχει μετονομαστεί σε Μεφιστοφελή.Αλήθεια τώρα? Δε το βγάζει καν το Gps
Καλησπερα φιλε μου !! η Τζεσικα τι προγραμμα κανει ?? ελ στοματικο τελειωτικο κανει .τιποτα αλλο πονηρο !!!??? ευχαριστω , να εισαι παντα καλα !!!Η Τζέσικα δουλευει σε έναν νέο οίκο πιο πανω απο τον σταθμό Αττική.
Μεφιστοφελή 66. Πήγα και μου ήπιε το αίμα. Κόλαση σου λέω η "πιπαρα" της....! Σου αρέσουν οι πιπαρες ε;
Ότι θες προσωπικο μυνημα.Καλησπερα φιλε μου !! η Τζεσικα τι προγραμμα κανει ?? ελ στοματικο τελειωτικο κανει .τιποτα αλλο πονηρο !!!??? ευχαριστω , να εισαι παντα καλα !!!
φιλε αν 8ες στειλε κ σε μενα τι προγραμμα κανει κ π την βρισκουμε?Ότι θες προσωπικο μυνημα.
Ότι θες προσωπικο μυνημα.
Εχω προβλημα με το π μ εαν και θες στειλε μου εσυ ( το μηχανημα ρεταρει )!!!!!!!!Ότι θες προσωπικο μυνημα.
αυτή την ώρα όχι... μόνο πρωί-μεσημέρι Καρολίνα Φιλιπίδου όροφοςεπειδη δεν εχω ορεξη για γαμηση αλλα μονο για πιπαρα τελειωτικη καλη,υπαρχει καμια για αυτη την ωρα εκτος απο Ειρηνη Φωκαιας κ τις φαλαινες απο διδιμου?ευχαριστω
υ,γ,ειχαμε Μιλενα αλλα εφυγε κ αυτη,Μιτσοτακη ξερεις....
Κάποιος έγραψε ότι έχει λατινες στο μεγάλου Αλεξάνδρου 21 γνωρίζει κάποιος στα πόσα λεφτά παίζουν 10 η 15 και γενικά εάν ο χώρος είναι λίγο καθαρός η είναι σαπίλα όπως όλο το Μεταξουργείο?
Και απ εμφάνιση τι λένε οι κλασικές λατινες με υπερτουμπανο σώμα κ βυζια ? Οπότε βλέπω γενικά λατινες περναω να τις δοκιμάσω αλλά 8 στις 10 είναι φόλα η επειδή είναι trafficking και το κάνουν με το ζόρι η επειδή δεν ξέρουν ούτε τα απλά αγγλικά..
την εχω παρει,μ χαλαει πολυ ο κολος της,ευχαριστω παντωςαυτή την ώρα όχι... μόνο πρωί-μεσημέρι Καρολίνα Φιλιπίδου όροφος
μόνο για πιπάρα τελειωτική δεν είπες;; μπερδεμένατην εχω παρει,μ χαλαει πολυ ο κολος της,ευχαριστω παντως
Θα περάσω μια βόλτα ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλεΠολλούς μήνες τώρα μόνο Λατίνες έχουν και τα 2 εκεί, θύματα δεν είναι , ομορφιά είναι οκ αλλά περί ορέξεως, τράβα δες, από καθαριότητα ο πάνω οίκος είναι οκ συνήθως για μετάξι ο κάτω ανάλογα την κίνηση.
Θεός!!!!!!Είναι η παλιά οδός γοβιου. Έχει μετονομαστεί σε Μεφιστοφελή.
Οι χάρτες της google δεν έχουν ανανεωθεί. Δοκίμασε στους χάρτες της apple.
Δεν τα παίρνει στόμα απλα με την πίπα της και 10 μαλακίες να έχεις τραβήξει θα σε καυλώσειαυτή την ώρα όχι... μόνο πρωί-μεσημέρι Καρολίνα Φιλιπίδου όροφος
Εχεις περιγραφή της εμφανισιακά ; Κοντουλα νεαρή η δε ξέρω εγώ τιη Κορίνα
ρωταω μπας κ υπαρχει τπτ αλλο ,αλλιως παω Καρολινα ή διδιμουμόνο για πιπάρα τελειωτική δεν είπες;; μπερδεμένα
μας τα λες
λεω να παω στη βραδυνη σημερα π εχω πολυ καιρο να παω ,αν δεν την βρω ,λεω για Λανα ,βεργας,π εχω διαβασει καλα σχολια,να την δοκιμασω ,ευχαριστω παντως@apollon444 και @paraskevasgr
ρε παιδιά μια πλακα εκανα, παρολαυτα η Τζέσικα των τελευταίο καιρο δουλευει στο Φυλής 59 βραδυνη βαρδια. Το πρόγραμμα γνωστό. Πίπα ακα και όλα τα αλλά νορμαλ. Όντως στην πιπα το παει καλα. Λαρυγγι με πολλα σάλια.
Επίσης δεν δουλεύει στάνταρ μέρες. Όποτε θέλει παει.
τα παίρνει στόμα!Δεν τα παίρνει στόμα απλα με την πίπα της και 10 μαλακίες να έχεις τραβήξει θα σε καυλώσει