Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 395 άτομα (34 μέλη και 361 επισκέπτες)

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.392
Πόντοι
32.478
Λετε να γινω εγω ο ηρωας??? Εχω παει κατα καιρους με θωρηκτα και αρματα μαχης... τι να μας πει τωρα και αυτη το μινι θωρηκτακι 1,50??? για να δουμε.....
Δεν φαντάζεσαι πως είναι. Ατσουμπαλο σώμα, κακοφτιαγμενη. Εντελώς ντεκαβλε. Αποκλείεται να σου σηκωθεί

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Αποκλείεται να σου σηκωθεί
τωρα το χοντραινεις. εχουμε κι ενα ονομα στην πιατσα δηλαδης :takethis:

@Dsar263 τυπε μου αν το αποφασισεις να κανεις καταδρομη, ενημερωσε μας για την εκβαση της επιχειρησης, και αν πεσεις μαχωμενος υποσχομαι να παω την επομενη να δοκιμασω τα ορια μου. Για ενα καθαρο (ιδρωμενο μεν, αλλα καθαρο) κουτελο ζουμε :thumbsup:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.017
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

Φυλής 71α, 71 & 69β κλειστά.

Φυλής 69α Άννα και Μαρία , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 67 κλειστό.

Φυλής 86β Σαμανθα μελαχρινή λατινα νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι και τεράστιο κωλο , απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86α & 84β κλειστά.

Φυλής 84α Ρανια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β , Χριστίνα η Τσεχα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Μπιουτη και Κορινα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 61 Αντριαννα, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59 ισόγειο Άννα , απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 59 όροφος Ιζαμπελα, σήμερα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 αριστερά Γιάννα ,σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά Άντζελα , απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 αριστερά κλειστό.

Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη , με πρωκτικο.

Φυλής 66δ , Εμμα μελαχρινή ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2αρι συν βυζι, παρά πολλά τατουάζ σε όλο της το κορμί, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α & 56 κλειστά.

Φυλής 54β Ορορα, απλό πρόγραμμα

Φυλής 54α Ιζαμπελα, σε απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.017
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο Εμμι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 ισόγειο κλειστό.

Φωκαιας 9 Κασσάνδρα , απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 13 Μισέλ λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 13 ισόγειο Μαρία, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17α κλειστό.

Φωκαιας 17β Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 19 & 24 κλειστά.

Φωκαιας 25α Μαρία από Κολομβία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φωκαιας 25β Σάρα και Τζανινα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

Φωκαίας 27α κλειστό.

Φωκαίας 27Β κάτω Σουζάνα μελαχρινή λατινα, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, κάποια τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.392
Πόντοι
32.478
τωρα το χοντραινεις. εχουμε κι ενα ονομα στην πιατσα δηλαδης :takethis:

@Dsar263 τυπε μου αν το αποφασισεις να κανεις καταδρομη, ενημερωσε μας για την εκβαση της επιχειρησης, και αν πεσεις μαχωμενος υποσχομαι να παω την επομενη να δοκιμασω τα ορια μου. Για ενα καθαρο (ιδρωμενο μεν, αλλα καθαρο) κουτελο ζουμε :thumbsup:
Ρε αφήστε την πλάκα. Το έχετε δεί αυτό το πλάσμα;;; Γιατί περί πλάσματος πρόκειται. Δεν είναι χοντρη στυλ Μαρίας Αλβανιδας ή Τζούλιας Διδύμου που φαίνονται γυναίκες. Αυτή δεν έχει κάτι θηλυκό πάνω της.

johnko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
297
Πόντοι
281
τώρα live επιγραμματικα

Φυλής 71α, 71 & 69β κλειστά.

Φυλής 69α Άννα και Μαρία , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 67 κλειστό.

Φυλής 86β Σαμανθα μελαχρινή λατινα νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι και τεράστιο κωλο , απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86α & 84β κλειστά.

Φυλής 84α Ρανια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β , Χριστίνα η Τσεχα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Μπιουτη και Κορινα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 61 Αντριαννα, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59 ισόγειο Άννα , απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 59 όροφος Ιζαμπελα, σήμερα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 αριστερά Γιάννα ,σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά Άντζελα , απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 αριστερά κλειστό.

Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη , με πρωκτικο.

Φυλής 66δ , Εμμα μελαχρινή ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2αρι συν βυζι, παρά πολλά τατουάζ σε όλο της το κορμί, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α & 56 κλειστά.

Φυλής 54β Ορορα, απλό πρόγραμμα

Φυλής 54α Ιζαμπελα, σε απλό πρόγραμμα.
πέρασες απο Φιλιππίδου;

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.286
Πόντοι
441
Βόλτα πριν λιγο στη φυλής και πέρασμα με την Ειρήνη στο Φυλής 72, ψηλή γυναίκα γύρω στα 30-35 , ωραίο σώμα με λίγα πιασίματα, μικρό βυζακι, ωραίο πρόσωπο για τα γούστα μου..
Μουνακι, τσιμπουκακι κωλαράκι ανακοινώνει η τσατσά..
Μου λέει η Ειρήνη 2 δωμάτιο έχω για να σε δω..
Της λέω είσαι τίμια για αυτό που λες και θα σε περιμένω..
Δίνω το 20αρι περνάω δωμάτιο με καλό air-conditioned, και ετοιμάζομαι την συνάντηση..
Πραγματι τους ξεπεταξε σχετικά γρήγορα τους προηγούμενους και εισήλθε στο δωμάτιο η κορασίδα..
Χαιραιτιομαστε, σοσιαλ για να σπάσει ο πάγος και ανεβαίνει στο κρεβάτι..
Της λέω με καποτα η πίπα γιατί μου αρέσει και αρχίζει μια καλή πίπα βαθιά ωραία..
Εγω απολάμβανα την πίπα της την χαιδευα στο κορμί και στο κωλαράκι ώσπου σε κάνα 3λεπτο ήρθα σε ικανοποιητική στύση..
Έλα να γαμηθουμε λέει, ναι της κάνω πισωκολλητο..
Άρχισα μπήκα σιγά σιγά ξεκίνησα τα πλατς πλουτς βλέποντας την κωλαρα της μαυρισμένη και με tine line παρακαλώ..
Κατέβαινε η καποτα κατά την διείσδυση και 2- 3 φορές προσπάθησε να την φτιάξει με το χέρι της..
Περίπου 5 λεπτά γαμησι σε αυτή την στάση και τελείωσα πολύ ωραία στο προφυλακτικό..
Μόλις τελείωσα της δίνω ένα φιλάκι πίσω στην πλάτη της και μου λέει δεν δέχομαι φιλάκια.. χαχα..
Σηκώνεται πλένεται στη νιπτήρα λίγο Χαιραιτιομαστε και Ευχαριστιομαστε..
Όπως της είπα στο μέλλον θα την ξαναδώ κάποια στιγμή μάλλον..
Αυτά από εμένα..
Καλή δύναμη

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
124
Πόντοι
0
Εγώ πάντως που έχω παει αρκετές φορές στο Ιασ. 31 στο βάθος έχω παρει την ξανθιά μέ τίς μπουτάρες καί τη κωλάρα. Είναι Βουλγάρα καί τη λένε Άντζελα. Παίρνει 10 ευρώ καί άν της δώσεις άλλα 10 της γαμάς και τη κωλάρα.

gio1981

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
503
Πόντοι
21
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Κάρλα η υπ Per μουνάρα της παπά Joe αλυσίδας στο Λιοσίων 73 Β στα 20 € δεν πρόκειται να την ξαναβρείτε σ’ αυτή την τιμή. Όσοι πιστοί προσέλθετε

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Λετε να γινω εγω ο ηρωας??? Εχω παει κατα καιρους με θωρηκτα και αρματα μαχης... τι να μας πει τωρα και αυτη το μινι θωρηκτακι 1,50??? για να δουμε.....
Ενημερωτικά, έχει μεγαλύτερο κώλο (ξεκινάει από την πλάτη) ακόμα κι από την Σουζάνα που δούλεψε κι εκείνη στο Κολοκυνθούς πριν πάει στα Ακομινάτου (έχει φύγει τώρα) όπου και έπαιρνε ντουέτα Πακιστανών και Νιγηριανών (παρακαλώ) στην καθησιά της!!! :2funny:
Εκείνη όμως βλεπόταν τουλάχιστον, ήταν καλό τρομπόνι, τα έπαιρνε πρόσωπο, ήταν τσαχπίνα, ευκίνητη (αυτή εδώ δεν μπορεί να περπατήσει καλά) και το κυριότερο... έβρισκες μουνί!
Δηλαδή πήγαινες για υπηρεσίες! Έβρισκες έναν λόγο!
Καλό κουράγιο αν πας!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Απεριόριστο respect στον τύπο που ρώτησε στο Φ11 απόψε αν δουλεύει η Ζάνα (η οποία δούλευε στο Κολωνού 53
με εμφάνιση 7, συμπεριφορά 8 και υπηρεσίες 9,5). Απάντηση δεν πήρε. Ενημερωτικά η Ζάνα για την σημερινή Φυλής
είναι σε αξία όσο οι 3 καλύτερες που υπάρχουν ταυτόχρονα!! :rockon:

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Απορώ πώς δεν γράφονται πολλά για την Σολ από το Λιοσίων 73

Το μωράκι είναι σούπερ καυλιαρικο, ερεθίζεται με το παραμικρό, το ζει και χύνει πολύ εύκολα.

Έχει πολύ καλή διάθεση
Δεύτερη φορά μαζί της απόψε και πέρασα εξίσου καλά .

Αφού γαμηθηκαμε άρχισε να μου λέει για την Κέλλυ και εμένα και να χαχανιζει αλλά εν τέλη δεν κατάλαβα. Αλλά φαντάζομαι κάνανε κουβέντα για εμένα και για το πόσο γλυκοτσουτσουνος είμαι προφανώς

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Απορώ πώς δεν γράφονται πολλά για την Σολ από το Λιοσίων 73

Το μωράκι είναι σούπερ καυλιαρικο, ερεθίζεται με το παραμικρό, το ζει και χύνει πολύ εύκολα.

Έχει πολύ καλή διάθεση
Δεύτερη φορά μαζί της απόψε και πέρασα εξίσου καλά .

Αφού γαμηθηκαμε άρχισε να μου λέει για την Κέλλυ και εμένα και να χαχανιζει αλλά εν τέλη δεν κατάλαβα. Αλλά φαντάζομαι κάνανε κουβέντα για εμένα και για το πόσο γλυκοτσουτσουνος είμαι προφανώς
ειναι ομορφη?και ποια βαρδια ειναι?ηλικιας?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom