Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 69
- Like
- 22.207
- Πόντοι
- 19.236
Και στο φωκαιας 25 πάνω δουλεύει Κατερίνα Λατίνα??Sorry συνάδελφε
Ελλιπής πληροφορία έχεις δίκιο
Φωκαίας 25 επάνω
Και στο φωκαιας 25 πάνω δουλεύει Κατερίνα Λατίνα??Sorry συνάδελφε
Ελλιπής πληροφορία έχεις δίκιο
Φωκαίας 25 επάνω
Δεν φαντάζεσαι πως είναι. Ατσουμπαλο σώμα, κακοφτιαγμενη. Εντελώς ντεκαβλε. Αποκλείεται να σου σηκωθείΛετε να γινω εγω ο ηρωας??? Εχω παει κατα καιρους με θωρηκτα και αρματα μαχης... τι να μας πει τωρα και αυτη το μινι θωρηκτακι 1,50??? για να δουμε.....
τωρα το χοντραινεις. εχουμε κι ενα ονομα στην πιατσα δηλαδηςΑποκλείεται να σου σηκωθεί
Ρε αφήστε την πλάκα. Το έχετε δεί αυτό το πλάσμα;;; Γιατί περί πλάσματος πρόκειται. Δεν είναι χοντρη στυλ Μαρίας Αλβανιδας ή Τζούλιας Διδύμου που φαίνονται γυναίκες. Αυτή δεν έχει κάτι θηλυκό πάνω της.τωρα το χοντραινεις. εχουμε κι ενα ονομα στην πιατσα δηλαδης
@Dsar263 τυπε μου αν το αποφασισεις να κανεις καταδρομη, ενημερωσε μας για την εκβαση της επιχειρησης, και αν πεσεις μαχωμενος υποσχομαι να παω την επομενη να δοκιμασω τα ορια μου. Για ενα καθαρο (ιδρωμενο μεν, αλλα καθαρο) κουτελο ζουμε
πέρασες απο Φιλιππίδου;τώρα live επιγραμματικα
Φυλής 71α, 71 & 69β κλειστά.
Φυλής 69α Άννα και Μαρία , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 67 κλειστό.
Φυλής 86β Σαμανθα μελαχρινή λατινα νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι και τεράστιο κωλο , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α & 84β κλειστά.
Φυλής 84α Ρανια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65β , Χριστίνα η Τσεχα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65α Μπιουτη και Κορινα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 61 Αντριαννα, σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 ισόγειο Άννα , απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 59 όροφος Ιζαμπελα, σήμερα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά Γιάννα ,σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά Άντζελα , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72 αριστερά κλειστό.
Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη , με πρωκτικο.
Φυλής 66δ , Εμμα μελαχρινή ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2αρι συν βυζι, παρά πολλά τατουάζ σε όλο της το κορμί, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α & 56 κλειστά.
Φυλής 54β Ορορα, απλό πρόγραμμα
Φυλής 54α Ιζαμπελα, σε απλό πρόγραμμα.
Ναιπέρασες απο Φιλιππίδου;
Ενημερωτικά, έχει μεγαλύτερο κώλο (ξεκινάει από την πλάτη) ακόμα κι από την Σουζάνα που δούλεψε κι εκείνη στο Κολοκυνθούς πριν πάει στα Ακομινάτου (έχει φύγει τώρα) όπου και έπαιρνε ντουέτα Πακιστανών και Νιγηριανών (παρακαλώ) στην καθησιά της!!!Λετε να γινω εγω ο ηρωας??? Εχω παει κατα καιρους με θωρηκτα και αρματα μαχης... τι να μας πει τωρα και αυτη το μινι θωρηκτακι 1,50??? για να δουμε.....
Ε ναι ρε συ.Να υποθέσω ακαποτα ;
ειναι ομορφη?και ποια βαρδια ειναι?ηλικιας?Απορώ πώς δεν γράφονται πολλά για την Σολ από το Λιοσίων 73
Το μωράκι είναι σούπερ καυλιαρικο, ερεθίζεται με το παραμικρό, το ζει και χύνει πολύ εύκολα.
Έχει πολύ καλή διάθεση
Δεύτερη φορά μαζί της απόψε και πέρασα εξίσου καλά .
Αφού γαμηθηκαμε άρχισε να μου λέει για την Κέλλυ και εμένα και να χαχανιζει αλλά εν τέλη δεν κατάλαβα. Αλλά φαντάζομαι κάνανε κουβέντα για εμένα και για το πόσο γλυκοτσουτσουνος είμαι προφανώς