midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.518
- Πόντοι
- 3.656
Οκ. Ελπίζω να μην είναι Ρουμάνα δηλ ανθρακες ο θησαυρός....Κολωνού 32.
Δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω, πρόκειται για αστέρι
Οκ. Ελπίζω να μην είναι Ρουμάνα δηλ ανθρακες ο θησαυρός....Κολωνού 32.
Δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω, πρόκειται για αστέρι
o Mακης ο ΛεπιδαςΚοπέλα ή ο πρωην Τάκης ο Σουγιάς;
Καλημέρα. Ειναι η Sol απο Φυλής 134Α ή κάποια άλλη ?Λιοσίων 73Β (πάνω) : Αμέλια, Έμμυ, Σάρα και μία καινούργια ρωσίδα η Μίρα. 22-25 χρονών, ψηλή με κανονικό κορμί 2άρια λεμονάκια βυζάκια και πολύ μακρύ μαλλί ξανθό εξτέ. Πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό και 69.
Λιοσίων 73Α(κάτω): Ναταλία, Ιζαμπέλα και Σολ.
Τι είναι για να ανοίγουν 9? Φίλε μετά τις 10.30 θα πας για να είσαι σίγουρος.Δώστε ρε σύντροφοι (εσείς οι πρωινοί) τα φώτα σας. 9 ή 10 η ώρα ανοίγουν στη Διδύμου;
Πρέπει να πάρω μια απόφαση στα επόμενα δευτερόλεπτα.
Η εμμυ η ξανθιά, αδύνατη γυρω στο 1.59 με μπλε ματια νομίζω;Λιοσίων 73Β (πάνω) : Αμέλια, Έμμυ, Σάρα και μία καινούργια ρωσίδα η Μίρα. 22-25 χρονών, ψηλή με κανονικό κορμί 2άρια λεμονάκια βυζάκια και πολύ μακρύ μαλλί ξανθό εξτέ. Πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό και 69.
Μήπως είναι απογευματινή βάρδια τα κορίτσια???,Η πρωινή σας ενημέρωση:
Λιοσίων 73Β άνω η Σάρα λατίνα και η Νικόλ ρωσίδα
Λιοσίων 73Α η Πάολα και η Κωσνταντίνα
Φωκαίας 13 κάτω η Εύα
Όσοι ψάχνετε Μαργκο ή Μύρα ατυχήσατε
Πήρα Ιζαμπέλα μετά από καιρό. Είχε πτωτική πορεία, αλλα παραεγινε το κακό. Αποκορύφωμα όταν την γύρισα στα 4 μου ήρθε μποχα κωλιλας. (μάλλον πριν έρθει να τον φάει, πήγε να αδειάσει) την ξανά γύρισα κανονικά και τελείωσα γρήγορα γιατί ξενέρωσα . Κόκκινη κάρταΛιοσίων 73Β (πάνω) : Αμέλια, Έμμυ, Σάρα και μία καινούργια ρωσίδα η Μίρα. 22-25 χρονών, ψηλή με κανονικό κορμί 2άρια λεμονάκια βυζάκια και πολύ μακρύ μαλλί ξανθό εξτέ. Πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό και 69.
Όχι, είναι άλλη κοπέλα.Καλημέρα. Ειναι η Sol απο Φυλής 134Α ή κάποια άλλη ?
Η Έμμυ είναι που λες, χρόνια στην αλυσίδα Λιοσίων και Πάτση, αλλά το φωκαίας 13 έχει γίνει υποκατάστημα της αλυσίδας εδώ και μήνες γιαυτό την πέτυχες και εκεί.Η εμμυ η ξανθιά, αδύνατη γυρω στο 1.59 με μπλε ματια νομίζω;
Μια φορα την πηρα στο φωκαιας 13, καη περίπτωση αλλα δεν την ξανα ειδα ποτε εκει αν πρόκειται για την ίδια
Το έχω ακούσει και εγώ για την πτωτική πορεία της , έχω να την πάρω από τότε που έκανε τελειωτικό στο στόμα, πριν βάλει τα βυζιά.Πήρα Ιζαμπέλα μετά από καιρό. Είχε πτωτική πορεία, αλλα παραεγινε το κακό. Αποκορύφωμα όταν την γύρισα στα 4 μου ήρθε μποχα κωλιλας. (μάλλον πριν έρθει να τον φάει, πήγε να αδειάσει) την ξανά γύρισα κανονικά και τελείωσα γρήγορα γιατί ξενέρωσα . Κόκκινη κάρτα
η Ιζαμπελα ποτε εβαλε βυζια αξιζει οπως παλια η ειναι πεταμενα λεφτα φιλε helluvatime σου εχω στειλει και dm αλλα για ασχετο αν μπορεις δες το και απαντησε μου φιλε αν μπορειςΌχι, είναι άλλη κοπέλα.
Η Έμμυ είναι που λες, χρόνια στην αλυσίδα Λιοσίων και Πάτση, αλλά το φωκαίας 13 έχει γίνει υποκατάστημα της αλυσίδας εδώ και μήνες γιαυτό την πέτυχες και εκεί.
Το έχω ακούσει και εγώ για την πτωτική πορεία της , έχω να την πάρω από τότε που έκανε τελειωτικό στο στόμα, πριν βάλει τα βυζιά.
επειδη ψαχνω ακριβως το ιδιο μπορεις να μου πεις που βρισκω Σονια και Ναταλια ?Επειδή απείχα 2 βδομάδες τώρα, έχει σκάσει κάνα νέο πετίτ/αδύνατο μεταξουργείο πέρα από Σόνια/Ναταλία ?
Ασχέτως εθνικότητας κλπ.
Καλο απογευμα 1981......μιλας να υποθεσω για την Γαζελα?????βγηκες για Σαφαρι?????Πριν λίγο πήγα για Μπιουτι,μου λέει η τσα Κορίνα η Μπιουτι ήταν απόγευμα.
Τζιφος