Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Αν υπάρχει έστω και ένας που δεν κράζει εδώ μέσα. Μήπως έχετε πετύχει πουθενά τη Τζέσικα την Ελληνίδα που δούλευε Φωκαίας 25?
Παντρεύτηκε με ενα πελατη της περιμένει και παιδάκι.Αν υπάρχει έστω και ένας που δεν κράζει εδώ μέσα. Μήπως έχετε πετύχει πουθενά τη Τζέσικα την Ελληνίδα που δούλευε Φωκαίας 25?
Επιβεβαιωνω.Παντρεύτηκε με ενα πελατη της περιμένει και παιδάκι.
Μόνο τρίτη βάρδια παίζει η και απόγευμα?ΤΙ Γαμήσι Κάνει Η Μπιούτη στο Φ65 άνω! Βυζάρες άρρωστες όμως, κωλάρα αεροδρόμιο, κούνημα κώλου κατά το γαμήσι ανώτερο από λατίνα, τέτοιο κωλοχτήπημα στα 4 και τέτοια πίπα συνεχώς μέχρι τα @@ δεν μου έχει συμβεί ξανά ποτέ. Μπράβο μόνο έχω να πω. Μπράβο κ στην τσα2 που έδιωξε βρωμερό άνδρα ασιατικής καταγωγής στην αναμονή. Απέναντι στα Φ84ρια πανω κάτω δεν τους διώχνουν όπως διαπίστωσα, ευτυχώς έφυγε από μόνος του.
Συνεχίστε να κράζετε, τι να πωΠαντρεύτηκε με ενα πελατη της περιμένει και παιδάκι.
πετυχαίνα τα πρωινά να βγαίνει από κει(το 79α) και να πηγαίνει σε παρακείμενο σούπερ μάρκετ ένα(ν) ξανθό ψιλολιγνο, όσο για κάτω έχω την εντύπωση ότι η Άντζελα μπορεί να σου δημιουργεί την εντύπωση ότι κάνει υπερφουλ πρόγραμμα αλλά δε κάνει
Προσοχη μυστες,το Λιοσ79Ανω λειτουργουσε χθες Τεταρτη 2η βαρδια ως μερακλοσπιτο,ενω στο Κατω η κοπελα εκανε υπερφουλ προγραμμα
Καλα στερνα να χουμε
Μολις μπηκα στο σαλονι,η πορτα ανοιγει με κουδουνι,ειδα κατι που ξεχαστηκε απο το pride του Σαββατουπετυχαίνα τα πρωινά να βγαίνει από κει(το 79α) και να πηγαίνει σε παρακείμενο σούπερ μάρκετ ένα(ν) ξανθό ψιλολιγνο, όσο για κάτω έχω την εντύπωση ότι η Άντζελα μπορεί να σου δημιουργεί την εντύπωση ότι κάνει υπερφουλ πρόγραμμα αλλά δε κάνει
Φίλε είναι παλιοπαιδα μην δίνεις σημασία..Συνεχίστε να κράζετε, τι να πω
Συνεχομενα δωματια στη θεια Φωτεινη στο Ιασωνος 44 μεταλλικη σκάλα σημερα στην2η βαρδια .Περίμενα κανα 20αλεπτο στο δωματιο και την τσατσα να διωχνει πυρκαυλους προσκυνητες στη θεα του γερικου αιδοιου της Φωφωκας από το σαλονι.Την γαμησα και μουγκριζε σαν δαμαλα.Σταθερη αξία οι θείτσες αυτού του οικου.
Πρώτα απ΄ όλα στο ύψος.....Η θεία Φωτεινή που εργάζεται στο Ιάσωνος 44 με την άλλη Φωτεινή που πέρυσι εργαζόταν Διδυμου 27 σε τί διαφέρουν;
Η μια ειναι γρια,αυτη στην Ισωνος και η σλλη οχι.Ηταν μουναρα ,κωλαρα και ολα τα σχετικα.Τωρα κανει την τσατσα στο φυλης 109 που και που.Της ειχα πει να περασει δωματιο οταν την ειχα δει να παρουσιαζει κοπελες αλλα δεν εισακουστηκαΗ θεία Φωτεινή που εργάζεται στο Ιάσωνος 44 με την άλλη Φωτεινή που πέρυσι εργαζόταν Διδυμου 27 σε τί διαφέρουν;
Ύψος, ηλικία,χρώμα μαλλιών, σωματοτυποΗ θεία Φωτεινή που εργάζεται στο Ιάσωνος 44 με την άλλη Φωτεινή που πέρυσι εργαζόταν Διδυμου 27 σε τί διαφέρουν;
Φιλιππίδου 11 όροφοςΚαλησπέρα, ψάχνω το καλύτερο ελεύθερο στοματικό για σήμερα δεύτερη βάρδια, προς τα που να κινηθώ;
Να φοβάμαι από την αντίδραση του @n.smirni76;Φιλιππίδου 11 όροφος