Καλησπέρα μάγκες! Μικρή απουσία από το σάη αλλά όχι και από τη γύρα, οπότε ας πω συνοπτικά για κάποιες τελευταίες συναντήσεις, σημειώνοντας ότι είμαι από αυτούς που προτιμώ μια όμορφη κοπέλα με απλό πρόγραμμα, από ένα γκιλφ που τα δίνει όλα. Οι περισσότεροι βέβαια τα ξέρετε τα κορίτσια,κουβέντα να γίνει
Νέλλη το κοριτσάκι, 105 ή 109 Φυλής, δεν θυμάμαι και βαριέμαι να τσεκάρω, ισόγειο, πρώτη επίσκεψη, δεύτερη βάρδια. Ξινούλα βγήκε στο σαλόνι, έτσι ήρθε και στο δωμάτιο. Περίμενε περίοδο και δεν ήθελε αγγίγματα στο στήθος. Όμορφη κοπέλα, μέχρι 25, πετίτ, ύστερα από διαπραγμάτευση μετά το τέλος της φάσης μου είπε ότι την επόμενη θα με άφηνε να πιάσω τα βυζάκια της αλλά γλυψίματα δεν θέλει. Φορούσε καλτσάκια, της είπα να της γλύψω τα πατουσάκια, έβγαλε το ένα καλτσάκι, μπούκωσα τα μικρά δαχτυλάκια της, με πρωτοβουλία της έβγαλε και το άλλο καλτσάκι, μπούκωσα και το άλλο, ωραία πατουσάκια, μυρίζανε και λιγάκι, βγήκα από τον οίκο με τη φάτσα μου να μυρίζει ποδαρίλα
Αλεξάνδρα, Χωματιανού 11 πάνω, τρίτη επίσκεψη, δεύτερη βάρδια. Όπως έχει παρατηρήσει εύστοχα κάποιος συναγωνιστής, πρόκειται για ενόργανο σεξ. Απλό πρόγραμμα, δεν βιάζεται καθόλου, πίπα κάνα 10λεπτο με εκείνη όρθια, απορώ πώς δεν την πιάνει η μέση της. Έχει ένα κόλημμα με τα κινητά, γενικώς είναι μια νεαρή εμφανίσιμη κοπέλα, σίγουρα κάτω από 30, η πρωινή Αντριάννα για τα γούστα μου είναι πιο όμορφη, αλλά και η Αλεξάνδρα καλή είναι. Ήμουν από χανγκόβερ, δεν τελείωνα στο σεξ, δεν είχε θέμα να μου τον παίξει με τα πατουσάκια της κολλημένα στη μάπα μου. Δεν μύριζαν καθόλου και ήταν, πώς να το πω, λίγο χοντροκομμένα, αλλά οκ.
Ελένη, Διδύμου 8, πρώτη επίσκεψη, πρώτη βάρδια. Ζεστή γυναίκα, κατ' ελάχιστον την έκοψα στα 45, απορώ πώς κάποιοι λένε ότι είναι 35, κοντό ξανθό μαλλί, κανονικό προς λεπτό σώμα, πεσμένο στήθος και κώλος, αλλά όπως είπα το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι πως είναι ζεστή και θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά. Τέλεια πίπα, δεν πρόλαβα για κάτι παραπάνω κι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν χρειαζότανε κιόλας, της γράπωσα την πατουσάρα κι έχυσα πανηγυρικά
Άντζελα, Βέργας 6 πάνω, πρωινή βάρδια αλλά νομίζω ότι κάθεται μέχρι τις 22.00. Όμορφη κοπέλα, μέχρι 25, βγήκε κάπως από το δωμάτιο, πρέπει να έχει φουλ δωμάτια με τους διάφορους εκεί και ίσως να έχει φρικάρει λιγάκι. Απλό πρόγραμμα, όμορφο στητό στήθος, γενικώς ωραία γκόμενα, μόνο που γαργαλιότανε ακόμα και στο αίτημά μου να της γλύψω τα πόδια. Με τα πολλά, πέρασα πινέλο όλα τα δάχτυλα του ενός ποδιού της, το οποίο δεν μύριζε αλλά ήταν καλοσχηματισμένο και απαλό και αποχαιρετιστήκαμε
Με όλες τις κοπέλες θα ξαναπήγαινα, με αυτή τη σειρά: Άντζελα, Νέλλη, Αλεξάνδρα, Ελένη, αλλά όχι σε άμεση επίσκεψη, άλλη φορά στο μέλλον, θα δείξει