Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 390 άτομα (35 μέλη και 355 επισκέπτες)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
το είπα εγώ πριν, είναι αλλήθωρη! το ένα μάτι κοιτάει δυτικά το άλλο βορειοανατολικά
Καλυτερα ρε συ...θα βλεπει τα γαριδακια μας σαν Ψωλαρες....!!!!!!μην της βαζεις ιδεες!!!!!
στο φιναλε δεν την περνουμε για σκοποβολη....να περναμε καλα θελουμε....!!!!να δεις πως τον βλεπει και τον αρπαζει στο στομα....ουτε αυτες που βλεπουνε....!!!!!
υσ.Βερονικα σε Αγαπαω......!!!!!
vasilis-aulonitis.jpg

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Και για όσους τυχόν ψάχνουν...
Μαίρη ή Μοίρα από Περγάμου που ήταν και ο τελευταίος της σταθμός!
Από ότι φαίνεται ξαναγυρισε στα παλιά της Στέκια Βουρβαχη19 και Ηλία Ηλιού.
Και από ότι φαίνεται οι γριες έφαγαν και το μικρό κοριτσάκι εκεί την Αναστασία που νομίζω ήταν πολύ πολύ γλυκουλι!
Εκεί μέσα αν δεν πας με τα νερά των παλιό σειρών δεν βγάζεις μήνα

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Καλημέρα σε όλους! Ξέρετε που θα βρούμε κάποιον οίκο που φοράνε κάλτσες, ζαρτιέρες κτλπ για σήμερα κατα τις 16:00-17:00?
Αγκύρας 9. Σήμερα πήρα Ρωξάνα και Αλεξάνδρα. Η μία με κάλτσες και η άλλη με ζαρτιέρες. Πρωί όμως, τώρα άλλαξε βάρδια

malakas45

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2019
Like
27
Πόντοι
0
Υπαρχει περιπτωση να τις βρω καπου τωρα; Σε καποιο αλλο ντελο;

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
Υπαρχει περιπτωση να τις βρω καπου τωρα; Σε καποιο αλλο ντελο;
τύπε σ εχω ιδεα,γιατι δεν πας να αγορασεις τπτ καλτσες-ζαρτιερες ,να πας στη κοπελα π σ αρεσει κ να της πεις να τα φορεσει,απλα τα πραματα

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
παιδες επειδη χτες ειδα Ρανια κ ψιλοκαυλωσα με το μαυρισμα π χει κανει(το ξερω ειναι λιγο ψιλοφολα)ξερει κανεις αν ειναι στο ποστο της,μην κατεβαινω αδικα,ευχαριστω

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
παιδες επειδη χτες ειδα Ρανια κ ψιλοκαυλωσα με το μαυρισμα π χει κανει(το ξερω ειναι λιγο ψιλοφολα)ξερει κανεις αν ειναι στο ποστο της,μην κατεβαινω αδικα,ευχαριστω
είναι

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.352
Πόντοι
726
Είναι. Φόλα δεν είναι. Δηλαδή δεν αποφεύγει το γαμησι. Απλά δεν σου μένει το γαμησι. Δεν κλαις τα λεφτά σου. Εγώ πχ δεν ενθουσιάστηκα, αλλά φόλα σίγουρα δεν την λέμε. Επισης της πάει το μαύρισμα τρέλα.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Οχι,η Ελενη εχει θεμα με το ενα ματι και το κρυβει με τη φρατζα.Δυνατο ντουετο παντως.Προτεινεται.
πολλες κοπελες τσατσαδες αλοιθωρηζουν. Το ενα ματι κοιταζει τα λεφτα, και το αλλο να σε δελεασει να σου τα πάρουν

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
648
Πόντοι
361
Παίδες αύριο έρχομαι Αθήνα παίζει κανένα στανταρακι σας φυλής πρωινή βάρδια μικρή με Ελ. στοματικό ακούω προτάσεις έχω καιρό να έρθω και δεν έχω κάτι καλό

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ναι Μεγάλε για την Δικιά σου την Αλβανιδουλα λέει που μας κάνεις και το Πεκινουα...
Και για να μην μπερδευτείς στο Φυλής 59 όροφο θα την βρεις όπως πολύ σωστά με διόρθωσε ο Πρόεδρος!
Εσύ αλήθεια Γιατρέ μου από που έχεις καταγωγή αν επιτρέπεται???
Δεν σας κάνω το πεκινουά ασθενή μου ..αλλά είμαι ..

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
καμιά για κώλο 3η βάρδια?

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.538
Πόντοι
456
Πέρασμα από Μπαρμποραρα - Ψυχάρα πριν από κανα δίωρο. Ξεπλυνε τις αμαρτίες μου....!
Άψογη, με σεξυ εσωρουχα, κορμακι αειθαλες, πεντακαθαρη, ντόμπρα! Πεντικιούρ μανικιουρ πενα! Ωραίο μακιγιαζ επίσης που της παει πολυ. Οσο για τις υπηρεσίες της 10'!
Δεν σου αξίζουμε γυναικαρα μου!!
Για αλλη μια φορα σωστος !!!! οπως παντα σε μεγαλο ποσοστο συμφωνουμε , να ειναι παντα καλα η κοπελαρα μας !!!!!!!!!!!! καλο Σ Κ .

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
648
Πόντοι
361
Παίδες αύριο έρχομαι Αθήνα παίζει κανένα στανταρακι σας φυλής πρωινή βάρδια μικρή με Ελ. στοματικό ακούω προτάσεις έχω καιρό να έρθω και δεν έχω κάτι καλό

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Μικρή απουσία από το σάη αλλά όχι και από τη γύρα, οπότε ας πω συνοπτικά για κάποιες τελευταίες συναντήσεις, σημειώνοντας ότι είμαι από αυτούς που προτιμώ μια όμορφη κοπέλα με απλό πρόγραμμα, από ένα γκιλφ που τα δίνει όλα. Οι περισσότεροι βέβαια τα ξέρετε τα κορίτσια,κουβέντα να γίνει :grouphug:

Νέλλη το κοριτσάκι, 105 ή 109 Φυλής, δεν θυμάμαι και βαριέμαι να τσεκάρω, ισόγειο, πρώτη επίσκεψη, δεύτερη βάρδια. Ξινούλα βγήκε στο σαλόνι, έτσι ήρθε και στο δωμάτιο. Περίμενε περίοδο και δεν ήθελε αγγίγματα στο στήθος. Όμορφη κοπέλα, μέχρι 25, πετίτ, ύστερα από διαπραγμάτευση μετά το τέλος της φάσης μου είπε ότι την επόμενη θα με άφηνε να πιάσω τα βυζάκια της αλλά γλυψίματα δεν θέλει. Φορούσε καλτσάκια, της είπα να της γλύψω τα πατουσάκια, έβγαλε το ένα καλτσάκι, μπούκωσα τα μικρά δαχτυλάκια της, με πρωτοβουλία της έβγαλε και το άλλο καλτσάκι, μπούκωσα και το άλλο, ωραία πατουσάκια, μυρίζανε και λιγάκι, βγήκα από τον οίκο με τη φάτσα μου να μυρίζει ποδαρίλα :smiling-face-with-heart-eyes:

Αλεξάνδρα, Χωματιανού 11 πάνω, τρίτη επίσκεψη, δεύτερη βάρδια. Όπως έχει παρατηρήσει εύστοχα κάποιος συναγωνιστής, πρόκειται για ενόργανο σεξ. Απλό πρόγραμμα, δεν βιάζεται καθόλου, πίπα κάνα 10λεπτο με εκείνη όρθια, απορώ πώς δεν την πιάνει η μέση της. Έχει ένα κόλημμα με τα κινητά, γενικώς είναι μια νεαρή εμφανίσιμη κοπέλα, σίγουρα κάτω από 30, η πρωινή Αντριάννα για τα γούστα μου είναι πιο όμορφη, αλλά και η Αλεξάνδρα καλή είναι. Ήμουν από χανγκόβερ, δεν τελείωνα στο σεξ, δεν είχε θέμα να μου τον παίξει με τα πατουσάκια της κολλημένα στη μάπα μου. Δεν μύριζαν καθόλου και ήταν, πώς να το πω, λίγο χοντροκομμένα, αλλά οκ.

Ελένη, Διδύμου 8, πρώτη επίσκεψη, πρώτη βάρδια. Ζεστή γυναίκα, κατ' ελάχιστον την έκοψα στα 45, απορώ πώς κάποιοι λένε ότι είναι 35, κοντό ξανθό μαλλί, κανονικό προς λεπτό σώμα, πεσμένο στήθος και κώλος, αλλά όπως είπα το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι πως είναι ζεστή και θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά. Τέλεια πίπα, δεν πρόλαβα για κάτι παραπάνω κι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν χρειαζότανε κιόλας, της γράπωσα την πατουσάρα κι έχυσα πανηγυρικά :upsidedown:

Άντζελα, Βέργας 6 πάνω, πρωινή βάρδια αλλά νομίζω ότι κάθεται μέχρι τις 22.00. Όμορφη κοπέλα, μέχρι 25, βγήκε κάπως από το δωμάτιο, πρέπει να έχει φουλ δωμάτια με τους διάφορους εκεί και ίσως να έχει φρικάρει λιγάκι. Απλό πρόγραμμα, όμορφο στητό στήθος, γενικώς ωραία γκόμενα, μόνο που γαργαλιότανε ακόμα και στο αίτημά μου να της γλύψω τα πόδια. Με τα πολλά, πέρασα πινέλο όλα τα δάχτυλα του ενός ποδιού της, το οποίο δεν μύριζε αλλά ήταν καλοσχηματισμένο και απαλό και αποχαιρετιστήκαμε :erection:

Με όλες τις κοπέλες θα ξαναπήγαινα, με αυτή τη σειρά: Άντζελα, Νέλλη, Αλεξάνδρα, Ελένη, αλλά όχι σε άμεση επίσκεψη, άλλη φορά στο μέλλον, θα δείξει :think:

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
η τσατσα στο φιλιπιδου 11 βραδυ τι φαση ειναι κανει πιπες?

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Αν έχεις φαντασίωση να σε πιπωσει ο λοχίας που είχες στο στρατό μετά από μετάλλαξη σε πορνοστάρ τότε τρέχα!!!

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
361
Κορινα μετά τις 10,, φυλής 65 για πολλούς θεωρείται ξεπέτα, εγώ περνάω καλά μαζί της.
Είναι και η πιπίνια Τζούλια με ελεύθερο αλλά έχω καμια 10αρια ημέρες να διαβάσω κάτι για αυτήν στην ημερίσια πορνοενημερωση

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Καλημερα Φιλε μου...κατι εχει ακουστει αλλα δεν μπορεις να εισαι και σιγουρος 100 τα 100...ισως δεν κανει σε ολους αλλα σε πελατες που κανει κεφι......τα αλλα τα Τσακαλια βεβαια θα σε κατατοπισουν και αμεσα και σιγουρα.....αλλα αν βιαζεσαι θα σου προτεινα μια τακτικη που θα σου φερει αποτελεσματα.....αν ειναι διαθεσιμη για γλυφιτζουρι.....θα το παμε βημα......βημα.....
1 βημα. μπαινεις στον οικο και ριχνεις μια ερευνητικη ματια αν ειναι αλλοι συναγωνιστες .....ισως κομπλαρει η υπηρεσια και δεν εκδηλωθει.....φωτο 1
2 βημα. ανετος και σιγουρος για τον εαυτο σου και το τι ζητας....ορθιος παντα...να μην σε εχει η υπηρεσια σιγουρακι...αλλα και να δηλωνει οτι εισαι γνωστης της πιατσας....φωτο 2
3 βημα.Μολις σου παρουσιασει την εργαζομενη και ρωτησει αν θα περασεις κανεις μια κινηση που σιγουρα θα την αιφνιδιασει και θα της αναψει την ερωτικη διαθεση...φωτο 3
4 βημα...δινεις χοντρα για να εχει προφαση να μπει στο δωματιο και να σου φερει τα ρεστα....οχι τσιγκουνιες 50αρι και ανω.....δεν χρειαζεται φωτο
5 βημα.....σε χρονο dt γδυνεσαι και ξαπλωνεις.... ωστε να ειναι αδυνατον να σε πιασει στην πορτα και να στα δωσει εκει..... και συγχρονος τον χαιδευεις και τον οπλιζεις....δεν χρειαζεται φωτο
6 βημα....τις λες να τα αφησει στο κομοδινο ωστε να σε πλησιασει για να εχει προσβαση στα επιμαχα σημεια...δεν χρειαζεται φωτο....
7 βημα......τον πιανεις και το κουνας επιδειχτηκα...περα-δωθε....με αργες σταθερες κινησεις......το εχει λαβη ηδη το σημα....αν σε κανει κεφι θα σκονταψει και δεν θα προλαβεις να πεις κιχ.....θα στον αρπαξει στο στομα σαν καρχαριας
υσ.Μην βαλεις καπελο γιατι θα σε'' μαζεψουν''
κολλαριστο το 50αρικο ....τραπεζης...δινει κυρος
μην τον ταρακουνισεις πολυ ...ισως τελειωσεις πριν το εργο....
Καλα να περασεις και αναμενω ευχαριστηρια επιστολη και εντυπωσεις.....
υσ.συγγνωμη απο τους Φιλους για το μακροσκελες αλλα επρεπε να βοηθησω τον συναγωνιστη.....

Συνημμένα

• MV5BMTY0ODU1NjY5N15BMl5BanBnXkFtZTcwNTI0NzEyMw@@._V1_.jpg
    MV5BMTY0ODU1NjY5N15BMl5BanBnXkFtZTcwNTI0NzEyMw@@._V1_.jpg
    211,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • sakis-rouvas.gif
    sakis-rouvas.gif
    865,9 KB · Εμφανίσεις: 34
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom