Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.246
Ασιατισσες σε ποια είδες; Σου φάνηκαν της προκοπής;Μεσημέρι σήμερα γύρω στις 14:00 τα περισσότερα κλειστά.
Δε ξέρω αν έγινε κάποιο «ντου» γιατί όταν έφτασα υπήρχαν περισσότερα ανοιχτά φώτα τα οποία απότομα έκλεισαν μαζικά.
Ίσως πεταχτώ ξανά το βραδάκι.
Γενικά όσο περνάει ο καιρός δυστυχώς όλο και πέφτει η συνολική ποιότητα.
Στο σύνολο οι κλασικές είναι στη θέση τους τα βραδια (πχ Μιχαελα, Αουρόρα, Ρανια, Ιζαμπέλα, Ειρήνη κλπ) κάποιες νέες προσθήκες ενδιαφέρουσες παρατήρησα προχθες βράδυ από Ασία μεριά και αρκετές άπατες επίσης.
Υπάρχουν καλές επιλογές αν ξέρεις τι θέλεις.Πολύ αποκαρδιωτική η κατάσταση στη Φυλής και εδώ και καιρό δε βλέπω καμία που να αξίζει..Τέτοια σαβούρα που παίζει και επι πληρωμή είναι κατάντια..Α ρε εποχές 2001-2004 που θυμάμαι.Περασμένα μεγαλεία...Καλά Μεταξουργείο δεν τολμώ καν να σκεφτώ να πάω..Το χειρότερο και στα στούντιο μεγάλη κοροιδία και πλέον μετριοχάλια γκόμενες με τιμές στα 50 και 100 ευρώ αλλά υπηρεσίες μπουρδέλου
Πέτυχα 2 καυλιαρες ναι. Αυτο πριν 3 βραδια (αλλά νομίζω θα είναι για ένα φεγγάρι σίγουρα).Ασιατισσες σε ποια είδες; Σου φάνηκαν της προκοπής;
τετοια ρουχα φορανε οι μαθητριες στα σχολεια πλεον;ολοσομο διχτυοτο μαυρο κορμακι σε στυλ σεξυ μαθητριας.
Σαμπινα τωρα Βεργας 7 μεχρι της 5.00 τα ξημερωματα με κοτσιδακια και ολοσομο διχτυοτο μαυρο κορμακι σε στυλ σεξυ μαθητριας.
Γράψε αριθμό -βάρδια κτλ !!καλημερα !!Πέτυχα 2 καυλιαρες ναι. Αυτο πριν 3 βραδια (αλλά νομίζω θα είναι για ένα φεγγάρι σίγουρα).
Αυτή που πήρα ήταν σε ένα καινούριο (ήταν καιρό κλειστό) φυλής με σκάλες και ανεβαίνεις πρώτο όροφο. Όπως κατεβαίνεις στο δεξί χέρι. Δε θυμάμαι καθόλου αριθμό αλλά θα ξαναπάω. Είχε δυο πάντως. Μια τελείως αποστεωμένη και την άλλη την Ασιάτισσα με βυζακια πολύ ωραία νατουραλ και πατουρακι δυνατό.
Φολάνα ταϋλανδέζα από τα LidlΠέτυχα 2 καυλιαρες ναι. Αυτο πριν 3 βραδια (αλλά νομίζω θα είναι για ένα φεγγάρι σίγουρα).
Αυτή που πήρα ήταν σε ένα καινούριο (ήταν καιρό κλειστό) φυλής με σκάλες και ανεβαίνεις πρώτο όροφο. Όπως κατεβαίνεις στο δεξί χέρι. Δε θυμάμαι καθόλου αριθμό αλλά θα ξαναπάω. Είχε δυο πάντως. Μια τελείως αποστεωμένη και την άλλη την Ασιάτισσα με βυζακια πολύ ωραία νατουραλ και πατουρακι δυνατό.
ενταξει ρε σεις μην υπερβαλουμε εγω πριν ενα μηνα περασα καλα μαζι της,ειναι μαλλον αναλογα τα κεφια της,...εχει καποια θεματα προσωπικα της απ οτι μου ειπε,αλλα οκ ο καθενας οσο μπορει το αντιμετωπιζει ψυχραιμαΜπηκε ενας Φιλος στην Αννα Ταυλανδεζα και μου ειπε οτι αυτη ειναι μια γυναικα που μπορει να σε κανει να συχαθεις τον πλειρωμενο ερωτα στους ροζ οκους για παντα.
Πόσο ποιητικά τα λες ρε πούστη!Μπηκε ενας Φιλος στην Αννα Ταυλανδεζα και μου ειπε οτι αυτη ειναι μια γυναικα που μπορει να σε κανει να συχαθεις τον πλειρωμενο ερωτα στους ροζ οκους για παντα.
Γιατί ξαναγύρισε η τρελοκοτσιδου στο Παρασίου ?Παίδες... για τους φανς της Μαρίας Τρελοκοτσιδου στο Παρασιου... τελευταία παρατήρησα περίεργα σημάδια... πχ μελανιές παντού από την μέση και κάτω... πρόσφατα λέει έπεσε και χτύπησε την μύτη... τώρα πρόβλημα με το χέρι της... τι φάση???? Ξέρει κανείς φαν τι.... παίζει??? Βέβαια όταν την ρωτάς οι δικαιολογίες είναι λίγο αστείες γιαυτό απορώ τι μπορεί να παίζει....
Τι κασκαντεριλικια είναι αυτά ρε κλόουνη κωνσταντινα απο Βέργας 7 πρωι ξερει κανεις αν κανει ακαποτο γαμησι η αν της το εχει προτείνει κανεις απο εδω στειλτε μου p.m παιδια
Τουλαχιστον εχει ερθει η Αλεξανδρα στην οδος Φυλης 69
cretin alertη κωνσταντινα απο Βέργας 7 πρωι ξερει κανεις αν κανει ακαποτο γαμησι η αν της το εχει προτείνει κανεις απο εδω στειλτε μου p.m παιδια
Εννοείται ότι κάνει. Αφου σε ΟΤΙ στάση και να την παρεις το πουτσοκεφαλο σου μετά βίας θα φτάσει τα μουνόχειλά της! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ!η κωνσταντινα απο Βέργας 7 πρωι ξερει κανεις αν κανει ακαποτο γαμησι η αν της το εχει προτείνει κανεις απο εδω στειλτε μου p.m παιδια