Πολλή νέκρα έχει πέσει.Συναγωνιστές να ρωτήσω κάτι γιατί έχω καιρό να βολτάρω στα πονηρά σπιτάκια.Η Σοφία από Φ200, Αγ.Πέτρου , Ιάσωνος ξέρεται που παίζει ,αν παίζει και τι βάρδια γιατί έχω καιρό να διαβάσω για αυτήν.
πριν καμια δεκαρια μερες εκει τη βρηκα,δεν ηξερα τι εστι Στελλα και ομολογουμενως με κερδισε το αψογο πατουθρινι και ο στητος λεμον βυζος,δεν βιαζοταν παροτι η ωρα ηταν 6 παρα και επρεπε να ειχε αντικατασταθει ηδη.
Πολλή νέκρα έχει πέσει.Συναγωνιστές να ρωτήσω κάτι γιατί έχω καιρό να βολτάρω στα πονηρά σπιτάκια.Η Σοφία από Φ200, Αγ.Πέτρου , Ιάσωνος ξέρεται που παίζει ,αν παίζει και τι βάρδια γιατί έχω καιρό να διαβάσω για αυτήν.
Κολωνού 27Β διαβάζω σε μια κριτική ότι δουλεύει κοπέλα από το ΕΙΡΕ!!!!
Ισχύει? Αυτό θα είναι σουρπράιζ ! Τί ωράριο δουλεύει ? Σκέτο βράδυ αναφέρει ο συναγωνιστής χωρίς να διευκρινίζει περαιτέρω...
Κολωνού 27Β διαβάζω σε μια κριτική ότι δουλεύει κοπέλα από το ΕΙΡΕ!!!!
Ισχύει? Αυτό θα είναι σουρπράιζ ! Τί ωράριο δουλεύει ? Σκέτο βράδυ αναφέρει ο συναγωνιστής χωρίς να διευκρινίζει περαιτέρω...
Αδελφέ εγώ δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι μια φοιτήτρια δουλεύει σε μπουρδελο του Μεταξουργείου. Πολύ ρομαντικό...
Οπότε όσο είναι φοιτήτρια, άλλο τόσο είναι από το ΕΙΡΕ.
Και στην Ιάσωνος είναι μια μάυρη που λέει οτι την λένε Ευα και είναι απο τη Θεσαλονίκη.