Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 379 άτομα (24 μέλη και 355 επισκέπτες)

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Πέρασα γυρω στη 01:00 απο τα στενά της φυλής, η απόλυτη μιζέρια.

Τα μισά σπιτια κλειστα, αυτα που ηταν ανοιχτα ηταν είτε άδεια ειτε είχαν ομάδες απο ηδονοβλεψιες.
Οι κοπέλες ολες μέτριες σε εμφάνιση.

Γυρισαραπο δω γύρισα απο εκεί και για να μη φύγω αχυστος κατέληξα στην μοναδική που είχε ψιλο μοντελε σώμα.

Αυτη ηταν η Έλενα στο φ67
Αφου ξεκίνησε το τσιμπούκι με συνοπτικές διαδικασίες θυμήθηκα οτι την ειχα ξανα παρει των φολαρα.

Ξανθιά γυφτορουμανα
Δεν θα περιγράψω την μαλάκω

Σου κανει επίτηδες αγαρμπο και βεντουζοτο τσιμπούκι και παίζει συνέχεια τα αρχιδια σου για να χύσεις γρήγορα

Την γυρνάω πισωκολλητο στην ακρη του κρεβατιού και παλι δεν πηρε στιγμή τα χερια της απ τα αρχιδια μου.. Αη στα διάλα.. καλύτερα να τραβαγα μια μαλακια

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.896
Πόντοι
9.846
Προς τελος παρεξηγησης με το post που εκανε ο @Mike_k προ ημερών. Εννοουσε την Αννα Πορνοστάρ ότι του έκανε ακα πιπετο και όχι την Αννα Κου. Και οι δυο παιζουν μπάλα στα Φιλιππίδου πλεον. Και οι δυο είναι μαυρισμένες...αρα το λάθος ήταν ευκολο να γίνει....

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
18
Like
967
Πόντοι
1.010
Προχτεσινη τσαρκα στο Μεταξι μετα απο πολυ καιρο , οπου στο Ιασωνος 44 ισογειο, ενας κωλογερος πουστροτσατσος μου ειπε......''εχουμε βαρεθει να σε βλεπουμε και να μην περνας''. Εγω εχω φυγει απο Αθήνα απο το 2018 και ερχομαι μια με δυο φορες τον χρονο. Λετε να εχω σωσια και να μην το ξερω? Ειπα να του χωσω κανα μπουκετο, αλλα λεω θα μαζευτουν οι μπραβοι και θα μπλεξουμε με τον πουστη!!! Τους εχει βαρεσει η αναδουλεια στο κεφαλι και τους φταινε ολα πλεον. Η πιατσα εχει πεσει πολυ απο τοτε που εκοψα να πηγαινω συχνα.
Αυτός με το μουστάκι;

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
800
Πόντοι
311
Καλησπέρα
Η Λίνα από Φώκαιας 25 ξέρουμε που παίζει μπάλα;;;;
Ευχαριστώ

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.000
Πόντοι
1.936
Απογευματινη καταθεση στη Βικτωρια στο Αγκυρας 9.Την συγκεκριμενη κοπελα δεν ειχε ποτε τυχη να την παρω στο παρελθον αλλα και ποτε δεν μου κινησε την περιεργεια τι ειδους γαμησι θα μπορουσε να κανει.Μεχρι που την πετυχα πανω στο σαλοναρισμα σημερα και με καρφωσε με τα ματια της και τα μασταρια της.Αρκετα υψηλη στο μποη χωρις να την λες γκαγκαλω ομως.Ευκολα 40αρα με περιεργη μουρη αλλα ασχημη δεν την λες.Ελαφρια παχακια στη μεση,στα μπουτια και την περιφερεια.Αφρατη κωλαρα που την χουφτωνεις ευχαριστα και βυζαρες νουμερο 3 ευκολα.
Η τσατσα με εβαλε στο στουντιακο ευρυχωρο δωματιο με αρκετο φωτισμο,ντουσιερα,και πεντακθαρο κρεβατι.Στα του αγωνα τωρα,ειναι δεκτικη σε χαδια και χουφτωματα αλλα διχως γλωσσοφιλα.Προσεχει την υγιεινη της και το μπουκιτσι ειναι με καπελο.Ελαφρυ,αναιπεσθητο ισως,αργο σαν το τσιμπουκακι της Ευας.Ειναι δεκτικη σε γλειφομουνι και δειχνει να το απολαμβανει.Κοπανημα στα 4 με βαθιες πουτσιες στα αφρατα κωλομερια της χωρις βιασυνες οπου ηρθε και το τελος.Το αρνητικο ειναι οτι σφιγγει το μουνι της με τα δαχτυλα της και σου μαλαζει τ'αρχιδια να τελειωνεις εντος του χρονικου οριου.Καλη χρυση και ισως προτιμηθει αν δεν υπαρχει καλυτερη περιπτωση.

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
475
Πόντοι
21
Μάγκες παίζει τίποτα καλο σήμερα μην κατεβαίνω τζάμπα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γενικά έχει χαλάσει η φάση και οτι βρω σε εμφάνιση μου βγαίνει φολαρα τον τελευταίο καιρό

kontos7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
1.502
Πόντοι
486
Προς τελος παρεξηγησης με το post που εκανε ο @Mike_k προ ημερών. Εννοουσε την Αννα Πορνοστάρ ότι του έκανε ακα πιπετο και όχι την Αννα Κου. Και οι δυο παιζουν μπάλα στα Φιλιππίδου πλεον. Και οι δυο είναι μαυρισμένες...αρα το λάθος ήταν ευκολο να γίνει....
Είναι ενεργή η Άννα πορνοστάρ αρχηγέ μου??

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
475
Πόντοι
21
Κατέβηκα μαγκες τζάμπα όμως το περπάτημα σκατα λεω να το κρατήσω το άθλημα αν δεν αλλάξουν τα πράγματα απογοήτευση

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
Απογευματινη καταθεση στη Βικτωρια στο Αγκυρας 9.Την συγκεκριμενη κοπελα δεν ειχε ποτε τυχη να την παρω στο παρελθον αλλα και ποτε δεν μου κινησε την περιεργεια τι ειδους γαμησι θα μπορουσε να κανει.Μεχρι που την πετυχα πανω στο σαλοναρισμα σημερα και με καρφωσε με τα ματια της και τα μασταρια της.Αρκετα υψηλη στο μποη χωρις να την λες γκαγκαλω ομως.Ευκολα 40αρα με περιεργη μουρη αλλα ασχημη δεν την λες.Ελαφρια παχακια στη μεση,στα μπουτια και την περιφερεια.Αφρατη κωλαρα που την χουφτωνεις ευχαριστα και βυζαρες νουμερο 3 ευκολα.
Η τσατσα με εβαλε στο στουντιακο ευρυχωρο δωματιο με αρκετο φωτισμο,ντουσιερα,και πεντακθαρο κρεβατι.Στα του αγωνα τωρα,ειναι δεκτικη σε χαδια και χουφτωματα αλλα διχως γλωσσοφιλα.Προσεχει την υγιεινη της και το μπουκιτσι ειναι με καπελο.Ελαφρυ,αναιπεσθητο ισως,αργο σαν το τσιμπουκακι της Ευας.Ειναι δεκτικη σε γλειφομουνι και δειχνει να το απολαμβανει.Κοπανημα στα 4 με βαθιες πουτσιες στα αφρατα κωλομερια της χωρις βιασυνες οπου ηρθε και το τελος.Το αρνητικο ειναι οτι σφιγγει το μουνι της με τα δαχτυλα της και σου μαλαζει τ'αρχιδια να τελειωνεις εντος του χρονικου οριου.Καλη χρυση και ισως προτιμηθει αν δεν υπαρχει καλυτερη περιπτωση.
Αδερφέ ομιλείς για τη Βικτωρια από Δίδυμου ;Πίπα με καπέλο ;;;

badsavvas

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
125
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες. Έχει κανει κανεις καμια βόλτα ή εχει καμια καλή πρόταση για βραδινη βαρδια, μεταμεσονυχτια;

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Αυτός με το μουστάκι;
Δεν θυμαμαι καλα, ειχα τοσο νευρα που δεν προσεξα. Παντως ειχε ενα βυτιοφορο την Παολα, οπως ειπε. Απο οτι φαινεται δεν περναει κανεις και ειναι ολο νευρα.....

Cnf

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
60
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους!είμαι νέος στο site και ήθελα να ρωτήσω αν παίζει καμία πολύ ψηλή (πάνω από 1.80 χωρίς τακουνι) και σε ποια βάρδια τη βρίσκω..

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.082
Πόντοι
32.478

KOLOMER

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Like
116
Πόντοι
0
μόλις έγινε κατάθεση στο 86α. παρουσιάστηκε σπο την τσατσά μια Λατινα μασιλα μεσηλα καπως έτσι. Όμορφη σχετικά με. κωλαρα.... στα του δωματίου, η κοπέλα δεν μιλάει καθόλου αγγλικά ουτε ελληνικά, οπότε έγινε συνεννόηση στα ισπανικά. Άχρωμη χωρίς διάθεση να συμμετάσχει αλλα. επειδή είχα καιρό να καταθέσω έβαλα όλη την φαντασία μου να δουλέψει και την σφυροκοπησα ενα 10 λεπτό στα 4 μέχρι να έρθει το τέλος. Αφού ξαφνιάστηκε που της μίλησα στα ισπανικά μου είπε ότι είναι απο την Βενεζουέλα αλλα δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Δεν θα ξανατιμηθει η συγκεκριμένη.

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
940
Πόντοι
361
Μην μου στεναχωριέσαι, όπως είδες δεν έγραψα κάτι, είχε μια μικρή επίθεση η απάντησή σου αλλά σεβαστό.
Παρ ότι δεν γράφω τακτικά κριτικές αν και επισκέπτομαι 2-3 φορές τον μήνα την φυλής, πάω συμφωνα με θετικές κριτικές, αν δω όμως κάτι αξιογαμητο θέλω να το μοιραζομαι και με τα υπόλοιπα μέλη έτσι ώστε να συνεισφέρω με την σειρά μου.
Γτι έχει αυτό το παρατσούκλι? Λόγω εμφάνισης?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom