Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 905
- Πόντοι
- 81
Τι καργιολα αυτή η τσατσά απ χωματιανου 11β πήγα με τον φίλο μου για να δει την Αλεξάνδρα σήμερα το απόγευμα κ η τσατσά αρπαχτηκε απ την αρχή επειδή δεν ξέραμε την κοπέλα μας έλεγε δουλευει χρόνια εδώ κ άλλες πιπες της απάντησα πολύ ήρεμα ότι έλειπα εγώ κ ο φίλος μου στο εξωτερικό χρόνια κ δεν την ξέρουμε κ νόμιζε ότι την κοροιδευαμε τελικά τα βρήκαμε για λίγο μέχρι ο φίλος μου έβγαλε το κινητό ( η κοπέλα ήταν ακόμη στο δωμάτιο) το κρατούσε χαμηλά δεν τράβαγε τίποτα απλώς απαντούσε σε ένα μήνυμα κ την έπιασε υστερία την
κωλόγρια βάλτο μέσα απαγορεύεται φύγετε η κοπέλα δεν θα σας δεχτεί κ άλλες μλκιες..Θα φεύγαμε κ μόνοι μας με το ζόρι κράτησα τον φίλο να μην τσακωθεί μαύρο κ άκυρο σε αυτόν τον οίκο απ εδώ και πέρα δν εχω ξαναδεί τέτοια αντιμετώπιση ούτε πιτσιρικάδες είμαστε να φωνάζαμε ούτε κάναμε κάτι τραγικό ..
κωλόγρια βάλτο μέσα απαγορεύεται φύγετε η κοπέλα δεν θα σας δεχτεί κ άλλες μλκιες..Θα φεύγαμε κ μόνοι μας με το ζόρι κράτησα τον φίλο να μην τσακωθεί μαύρο κ άκυρο σε αυτόν τον οίκο απ εδώ και πέρα δν εχω ξαναδεί τέτοια αντιμετώπιση ούτε πιτσιρικάδες είμαστε να φωνάζαμε ούτε κάναμε κάτι τραγικό ..