Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 292 άτομα (30 μέλη και 262 επισκέπτες)

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Τι καργιολα αυτή η τσατσά απ χωματιανου 11β πήγα με τον φίλο μου για να δει την Αλεξάνδρα σήμερα το απόγευμα κ η τσατσά αρπαχτηκε απ την αρχή επειδή δεν ξέραμε την κοπέλα μας έλεγε δουλευει χρόνια εδώ κ άλλες πιπες της απάντησα πολύ ήρεμα ότι έλειπα εγώ κ ο φίλος μου στο εξωτερικό χρόνια κ δεν την ξέρουμε κ νόμιζε ότι την κοροιδευαμε τελικά τα βρήκαμε για λίγο μέχρι ο φίλος μου έβγαλε το κινητό ( η κοπέλα ήταν ακόμη στο δωμάτιο) το κρατούσε χαμηλά δεν τράβαγε τίποτα απλώς απαντούσε σε ένα μήνυμα κ την έπιασε υστερία την
κωλόγρια βάλτο μέσα απαγορεύεται φύγετε η κοπέλα δεν θα σας δεχτεί κ άλλες μλκιες..Θα φεύγαμε κ μόνοι μας με το ζόρι κράτησα τον φίλο να μην τσακωθεί μαύρο κ άκυρο σε αυτόν τον οίκο απ εδώ και πέρα δν εχω ξαναδεί τέτοια αντιμετώπιση ούτε πιτσιρικάδες είμαστε να φωνάζαμε ούτε κάναμε κάτι τραγικό ..

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.590
Πόντοι
32.478

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
ο φίλος μου έβγαλε το κινητό ( η κοπέλα ήταν ακόμη στο δωμάτιο) το κρατούσε χαμηλά δεν τράβαγε τίποτα απλώς απαντούσε σε ένα μήνυμα κ την έπιασε υστερία την
κωλόγρια βάλτο μέσα απαγορεύεται φύγετε η κοπέλα δεν θα σας δεχτεί κ άλλες μλκιες
Η Αλεξάνδρα έχει ένα κόλλημα με το κινητό και σε βάζει στο δωμάτιο να το βγάλεις από την τσέπη σου και να το ακουμπήσεις με την κάμερα στον καναπέ μην τυχόν και τραβάς κανένα βίντεο. Επίσης στο σαλόνι που με έπιασε να το χαζεύω με ρώτησε τι κάνω με αυτό και έλεγξε την οθόνη του. Ας είχε χάρη που ήθελα να γαμήσω και έκανα το μαλάκα.

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Η Αλεξάνδρα έχει ένα κόλλημα με το κινητό και σε βάζει στο δωμάτιο να το βγάλεις από την τσέπη σου και να το ακουμπήσεις με την κάμερα στον καναπέ μην τυχόν και τραβάς κανένα βίντεο. Επίσης στο σαλόνι που με έπιασε να το χαζεύω με ρώτησε τι κάνω με αυτό και έλεγξε την οθόνη του. Ας είχε χάρη που ήθελα να γαμήσω και έκανα το μαλάκα.
Η Αλεξάνδρα ήταν στο δωμάτιο εκείνη την ώρα..κ ο φίλος μου ήταν διακριτικός είχε χαμηλά το κινητό μόνο το πάτωμα μπορούσε να τραβήξει αλλά η τσατσά πολύ αγενής κρίμα γιατί λογικά θα πέρναγε ο φίλος μου...

• Like
Αντιδράσεις: vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Η Αλεξάνδρα ήταν στο δωμάτιο εκείνη την ώρα..κ ο φίλος μου ήταν διακριτικός είχε χαμηλά το κινητό μόνο το πάτωμα μπορούσε να τραβήξει αλλά η τσατσά πολύ αγενής κρίμα γιατί λογικά θα πέρναγε ο φίλος μου...
Εντάξει, δεν ξέρεις ποια μπορεί να ήταν η αντίδραση της Αλεξάνδρας, γιατί κι αυτή κάνει σαν παλαβή με αυτό το θέμα. Γενικά κάτι πίνουν και δε μας δίνουν σε αυτό τον οίκο.

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.028
Πόντοι
1.010
Ξέρουμε τι ώρα ανοίγουν στην Ιάσωνος το πρωί;

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.237
Πόντοι
481
Νυχτερινη Βαρδυα τωρα ιννα ξανθια κοντουλα με ελευθερο στοματικο απο Φωκαιας 19 και Φωκαιας 13 το κατο η Ευα Ρωσιδα μεγαλα φυσικα βυζια πλαδαρο σωμα νταρτανα με ελευθερο στοματικο

Νεσκαφέ, πάλι εδώ εσύ?.. πόσα προφίλ θα φτιάξεις...

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.972
Πόντοι
13.636
Όπως και να έχει όμως συμφωνουμε ότι η Μιλένα είναι μετρια σε εμφάνιση αλλά άρτια σε υπηρεσίες.
Το μήνυμα μου αφορούσε τις υπηρεσίες!
Τα παιδιά έθεσαν θέμα πτώσης υπηρεσίων και χτύπηματος πόρτας.
Σε αυτό απάντησα αγαπητέ!

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Καλημέρα, ξέρει κανείς που βρίσκεται η Όλγα αυτή που δούλευε στο σπίτι τις Βίκυς και εμφανίζεται στην σελίδα magic girls

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201

Για αυτό από εδώ και στο εξής να έχεις δύο κινητά μαζί σου, ένα για να το βάζεις με την κάμερα στον καναπέ για να καθησυχάζεις την πουτάνα και ένα για να το χώνεις ανάμεσα στα ρούχα ώστε να τραβάς βίντεο.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.454
Πόντοι
2.036
Ειναι σκυλι του πολεμου η συγκεκριμενη...καυλωτικη σκυλοπουτανοφατσα με ωραια τσιμπουκοχειλα....βυζαρες/κωλαρα τουμπανο...μπουταρες ελαφρως μαυρισμενες (σωμα γενικα ελαφρως μαυρισμενο)...θα περασεις τζαμι με 10 ευρουλακια....τωρα αν ο χωρος μυριζει και λιγο...ε οκ για το μεταξουργειο μιλαμε...
Ρε εμφανισιακά την έχω δει, κομοδίνο να μην είναι και είμαι οκ εγώ στο 10ρικο, βοήθησες ευχαριστώ.
Όσο για την οσμή, ντάξ μεταξουργείο πάω κυρίως, έχω συνηθίσει, αλλά μερικές φορές σε οίκους που δεν αερίζονται καθόλου είναι ανυπόφορο.

Να σημειώσω εδώ πώς η κατάσταση στην "γκρίζα ζώνη" από τα μονά της Ιάσονος μέχρι και Κεραμεικού είναι στα χειρότερα που την έχω δει από τον Οκτώβριο, την έχω περπατήσει πολλές φορές βράδυ αλλά αυτή την στιγμή πρέπει να έχει 10+ σύριγγες ανα τμ. χωρίς υπερβολή , ειλικρινά πρώτη φορά φοβήθηκα μην μου καρφωθεί καμία στο παπούτσι.

Βεργας 7 αποψε βραδυ το συμβαν ειχε πει η υπηρεσια σε φιλο μου την Παρασκευη οτι θα δουλευει η Σαμπινα την Δευτερα βραδυ και ηρθε αδικα απο πολυ μακρυα εφαγε την βροχη τον τραβολογησε τσαμπα και του ειπε οτι οταν εφτασε στο σαλονι οτι τελικα δεν θα δουλευει αποψε θα δουλευει την Τεταρτη και βλεπουμε και εχει την Λανα πηρε την αποφασει να μπει μαζι της και φολιαστηκε αφου δεν τον αφηνε να την χαιδεψει με τα μουτρα κατεβασμενα ανορεξικη παγομενη επερνε στασεις περιεργες και ελεγε κατι περιεργα στα Ουκρανικα του πηρε πιπα χωρις προκαταχτικα και ειχε βαλει μισο κιλο τζελ τελειωσε με τα χιλια ζορια και δεν προκυτε να ξαναπαει.

Δεν τραβολόγησε κανείς τον φίλο σου, αυτός ξεκίνησε χωρίς live επιβεβαίωση που έχει πάντα ένα ρίσκο και πρέπει να το αποδεχτείς, και εγώ ξενερώνω άν πάω στοχευμένα και δεν βρώ αυτήν που θέλω αλλά έτσι είναι, το ξέρεις εξαρχής και έχεις και backup plan :cheesy:

Τελευταία τροποποίηση:

Saroulis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2022
Like
200
Πόντοι
21
Γειά σε όλους. Είμαι Κύπριος και θα ανέβω Αθήνα τον επόμενο μήνα για διακοπες και πήρα την απόφαση πρώτη φορά να παω σε μπουρδελο(έχω ξαναπάει με εκδιδόμενη αλλά στην κυπρο). Έχω κάποιες απορίες για έναν πρωτάρη. Ποιες περιοχές είναι οι πιο ασφαλείς ώστε να μπορώ να γυρίσω άνετος το απογευμα/νύχτα με πορτοφόλι κλπ. Η φάση πως λειτουργεί δηλαδή πως ξέρω τι κοπέλα θα βρω μέσα? Από αρρώστιες φαντάζομαι είναι ελεγχόμενα? Τι τιμές παίζουν περίπου? Ενδιαφέρομαι να παω πιο πολύ με μιλφ, έχει κάτι που να αξίζει η γενικά σαν guideline ας πούμε?
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.454
Πόντοι
2.036
Τι ενοεις live επιβαιωση?του ειχε πει να παει την Δευτερα βραδυ και οτι θα ειναι εκει.
Αυτό εννοώ, το "μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια ..." δεν βγήκε τυχαία απ'ότι έχω καταλάβει :cheesy:

Εγγρ.
12 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
270
Πόντοι
20
Γειά σε όλους. Είμαι Κύπριος και θα ανέβω Αθήνα τον επόμενο μήνα για διακοπες και πήρα την απόφαση πρώτη φορά να παω σε μπουρδελο(έχω ξαναπάει με εκδιδόμενη αλλά στην κυπρο). Έχω κάποιες απορίες για έναν πρωτάρη. Ποιες περιοχές είναι οι πιο ασφαλείς ώστε να μπορώ να γυρίσω άνετος το απογευμα/νύχτα με πορτοφόλι κλπ. Η φάση πως λειτουργεί δηλαδή πως ξέρω τι κοπέλα θα βρω μέσα? Από αρρώστιες φαντάζομαι είναι ελεγχόμενα? Τι τιμές παίζουν περίπου? Ενδιαφέρομαι να παω πιο πολύ με μιλφ, έχει κάτι που να αξίζει η γενικά σαν guideline ας πούμε?
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Καλός τον συμπατριώτη.. Με εξαίρεση το Μεταξουργείο (και δεν έχεις και λόγο να πας εκεί...) όλες οι άλλες είναι ασφαλείς, αρκεί πάντα να μην δίνουμε και στίγμα. Βασική διάκριση στον Αθηναϊκό αγοραίο έρωτα σε σπιτάκι με κόκινο φωτάκι είναι μπουρδέλο/στούντιο. Τα μπουρδέλα παίζουν από 10 ευρώ (Μεταξουργείο) μέχρι 20, (Φυλής και περίχωρα). Στούντιο από 50 μέχρι 100 (πρόγραμμα μισής ώρας). Στούντιο λιγότερα σε αριθμό και γενικά σε άλλες περιοχές όπου αναφέρουν και πρόγραμμα με φωτό κοπέλας συνήθως. Στα μπουρδέλα δύσκολα θα βρεις φωτό από πριν. Μιλγ, Γκιλφ, (κ τρανς εσχάτως) αρκετά στα μπουρδέλα, Καλή μιλφ η Μπάρμπορα από Βέργας. Για όλα αυτά όμως έχει ξεχωριστές σελίδες το σάιτ όπου σε παραπέμπω.

• Like
Αντιδράσεις: Conan

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.028
Πόντοι
1.010
Γνωρίζει κάποιος για μετά τις 5 Ι43 και Ι46β ποια κορίτσια έχει;

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Πολύ σωστά τα λες ... Όποιος θέλει να πηδήξει το μωρό να τα έχει κατά νου... Κόλλημα της ίδιας βέβαια... Να πω πως χθες πέρασα να πάρω λίγο μεζέ κι γω ... Συνειδητοποίησα πως χτύπησε η τσατσά στο 10 λεπτό και η Άλεξ αγχώθηκε ενώ άλλες φορές την έγραφε .... Αν καταλάβω ότι επειδή δεν φάγαμε το 30αρι μας το κάναν 10 λεπτό ... Θα φάει το μαγαζάκι τους τελειωτικό άκυρο...

Saroulis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2022
Like
200
Πόντοι
21
Καλός τον συμπατριώτη.. Με εξαίρεση το Μεταξουργείο (και δεν έχεις και λόγο να πας εκεί...) όλες οι άλλες είναι ασφαλείς, αρκεί πάντα να μην δίνουμε και στίγμα. Βασική διάκριση στον Αθηναϊκό αγοραίο έρωτα σε σπιτάκι με κόκινο φωτάκι είναι μπουρδέλο/στούντιο. Τα μπουρδέλα παίζουν από 10 ευρώ (Μεταξουργείο) μέχρι 20, (Φυλής και περίχωρα). Στούντιο από 50 μέχρι 100 (πρόγραμμα μισής ώρας). Στούντιο λιγότερα σε αριθμό και γενικά σε άλλες περιοχές όπου αναφέρουν και πρόγραμμα με φωτό κοπέλας συνήθως. Στα μπουρδέλα δύσκολα θα βρεις φωτό από πριν. Μιλγ, Γκιλφ, (κ τρανς εσχάτως) αρκετά στα μπουρδέλα, Καλή μιλφ η Μπάρμπορα από Βέργας. Για όλα αυτά όμως έχει ξεχωριστές σελίδες το σάιτ όπου σε παραπέμπω.
Οκ άρα αφού 1 φορά θα παω μάλλον σε στούντιο θα παω να καλοπερασω! Εκεί συνήθως τι πρόγραμμα παίζει?

Jedimastermind88

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Παιδιά μια ερώτηση τα μπουρδελα προσφέρουν προγράμματα 2 εκτονώσεων?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom