Λοιπόν επειδη δεν μπορω να αφησω κριτικη, θα πω για την εμπειρια μου με την Αναστασία απο Ιωαννίνων 3.
Είχα ψηθεί για μιλφ και είδα τις φωτο σε ενα αλλο σαιτ και ενω το είχα αναβάλει 5-6 φορές, τελικά είπα να πάω.
Αυτό που μου αρέσει με το συγκεκριμένο οίκο είναι ότι είναι απομονωμένος και δεν περιβαλλετε απο 12982 άλλα μπουρδελα ή αλλους 5 μπουρδελοδρομους. Έτσι, πας και φεύγεις κύριος.
Στα του θέματος: Χτυπάω κουδούνι, μου ανοίγει μία ευγενική τσατσα και μου λέει σε λίγο θα βγει το κορίτσι, λέω οκ. Κάθομαι, ο χώρος μιά χαρα, καθαρός, καλός φωτισμός και ήσυχος (ήμουν ο μόνος εκείνη την στιγμή μέσα στον οίκο μάλλον) ενώ είχε και μία οθόνη που έπαιζε τσόντα (lol). Βγαίνει η Αναστασία, μου λέει "πάμε;", της λέω "ναι, πάμε". Πρώτη εντύπωση απο άποψη εικόνας ήταν ότι ήταν λίγο πιο "σπασμένη" σε σχέση με το τι φαίνεται στις φωτο. Μου λέει διάλεξε δωμάτιο, διαλέγω το πρώτο αριστερά. Μπαίνω μέσα, ο χώρος πεντακάθαρος. Σεντόνι καθαρότατο-στην πένα, 1 μαξιλάρι, 1 κομωδίνο με μαντηλάκια αλλά δυστηχώς όχι κάποια κρεμάστρα για τα ρούχα..
Τεσπά για να μην μακρυγορώ, μπαίνει μετά απο κανα 10λεπτο. Ξεκινάει με κάποια φιλάκια στο στόμα πεταχτά, λίγα φιλιά στο στήθος και ξεκινάει την πεολειχία (με καπ). Η πίπα της ήταν οκ, όχι κάτι τρομερό, στην αρχή ενιωθα λίγο δόντι, αλλά γενικά μου είχε φανεί τρακαρισμένη (όπως ήμουν κι εγώ) στην αρχή. Δε μου σηκωνότανε και το προσπάθησε αρκετά και το εκτίμησα. Κάποια στιγμή έφτασα σε μία 60αρα στυση και της είπα να την πάρω στα 4. Στήνεται πολύ καλά αλλά το σώμα της δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που δείχνουν οι φωτο του άλλου σαιτ. Αυτό βεβαια δε σημαίνει οτι δεν είναι καυλωτικό, απλά δεν είναι τόοοσο τέλειο.. έχει καμπυλες αλλα και παραπανω κιλάκια (όχι πολλά). Αυτό είναι και θέμα γούστου.. είναι μία μιλφ που θα ήθελες να γαμήσεις αν την έβλεπες με καυλωτικά ρούχα ή αν είχες πιεί λίγο.. Απο πρόσωπο θεωρώ είναι καλή, έχει αυτό το βαλκανικό.. δεν είναι όμως milf που βλέπεις στα brazzers και σε αυτές τις παπαριές.. είναι κανονική γυναίκα 40-45+. Την πήρα στα 4 για 2-3 λεπτά και τελείωσα σε αυτή τη στάση.. με άφησε να στραγγίξω καλά και δεν κουνήθηκε μέχρι να βγω εγώ απο μέσα της. Λέμε 2 βλακείες, πετάω την καπ στα σκουπίδια και εξέρχεται.
Νομίζω σαν εμπειρία ήταν οκ-καλή, θα την πρότεινα διότι φάνηκε τίμια γυναίκα, συμπαθής και όχι κάποια ξεπέτα.. Αν θα έδινα 20e πάλι για την ίδια δε το ξέρω, ίσως, δεν είμαι και πολύ γυρισμένος στις πιάτσες. Ωστόσο νομίζω για μία δοκιμή δεν είναι ασχημη, αυτά. Στο τέλος με φίλησε και μου είπε να ξαναρθω.. ίσως, δε ξέρω!
Αυτα μάγκες..
Να σεβεστε τις σεξεργάτριες..